hits

26.03.2016 // 4 comments

18 og påskeferie

Forrige uke ble jeg 18 år. Så sykt rart å plutselig være voksen. Samme dag tok jeg lappen, kan ikke beskrive følelsen hvor jeg endelig hadde lappen i hånden. Det hadde hengt over meg så lenge, så det var en så ekstremt stor lettelse. Dagen var veldigveldig fin med koselige venner på skolen og sykt bra kveld med vår første kjøretur ut til en strand. Siden sist måtte vi også teste ut drive-in på Mc Donalds (haha), besøk på jobb til både Ellen og Tomine, og finfin første gang på byen med en kjekk gjeng !!

Tilbrakte påsken på hytten i Larvik, etter en dag fikk jeg plutselig forkjølelse + feber, kjibt ! Ferien måtte desverre derfor tilbringes under et pledd i sofaen for min del. Heldigvis fikk jeg også tid til å både besøke farmor og farfar, bake boller, gå tur, spise gode middager, lese og noen fine kjøreturer. Nå skal resten av påsken nytes hjemme.

4 comments

Nydelige bilder!

Tomine

Glede meg sånn te å se deg igjen, Irene!! Nydelige bilder - NYTNYT resten av ferien; så ses me te ein gode klem nå snart!!
Gratulerer med dagen og med lappen :)
hørtes ut som du hadde en fin feiring, og gratulerer med lappen! :-) god bedring også, er så typisk å bli syk i ferier..

write a new comment

IRENE MIDTTUN
Irene, 19 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.