18.05.2016 // 2 comments

16.05.2016

Oi, lenge siden jeg har blogget nå. Jeg var på hytten forrige helg, det er såså fint å være på hytten på denne tiden av året; hvitveis overalt. Over ser dere bilder fra turen.

Siden sist har været vært helt fantastisk i fem dager; 25 grader og stor sol liksom. Det resulterte i sykt fine kvelder med Stokkavannet, bading (på noen), tur med Tomine i solnedgang + planlegging av sommeren, Sola stranden (ikke mye som slår denne stranden en varm kveld), og fine pauser i skolegården innimellom timene. Ellers kom jeg opp i skriftlig eksamen på fredag; fransk, fornøyd med det egentlig !

Langhelgen føles ut som har vart i flere uker; jeg har vært med gjengen fra ungdomsskolen, jobbet, overnattet hos Ines, vært med Tomine, fin tur med mamma, jobbet litt med fransken, og feiret en veldig fin 17.mai. Herlig at denne uken er kort ! Har du hatt en fin lang helg ?

2 comments

Kjempe fine bilder :)
så mange koselige bilder! det har vært helt herlig med fint vær og varm temperatur i det siste.. Jeg var på hytten i helgen, koselig med besøk av familievenner og andre venner, og feiret 17. mai vekke fra Bergen for første gang på lenge ;)

write a new comment

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits