13.08.2016 // 4 comments

interrail (1)

Årets sommer dro jeg for første gang på en "skikkelig" tur alene. Ord kan ikke beskrive hvor fantastisk gøy det var å ta tog i Europa med noen av mine nærmeste. Det eneste vi hadde bestilt før avreise var en flybillett og sted å bo i Amsterdam;

slik ble ruten til slutt: Stavanger - Amsterdam > Brussel (dagstur) > Praha > Wien > Budapest > Verona > Pistoia > Firenze > Stavanger

Ruten startet i Amsterdam, her feiret vi begynnelsen på reisen med pizza på et gatehjørne. På bare 2 dager fikk vi sett overraskende mye av byen, også fra sykkelsetet. For en vakker by !! Da vi satt oss på toget til Brussel tidlig om morgenen begynte interrail på ekte.Etter en interessant natt på nattog fra Brussel, våknet vi opp i Praha. Det gjorde ingen ting at været ikke var på topp, for byen var finfin !! Her var vi veldigveldig heldige med hostellet, atmosfæren var så avslappet + fin, og vi skulle ønske vi kunne bo her et par uker til.

Ett dødsgøy døgn i Wien ^ massevis av fine bygninger, og nå bodde vi endelig på et hostel der vi fikk rom til bare oss 4, og ikke 9 andre fremmede, slik vi hadde bodd før. Haha, det var ganske herlig, det.

Da vi gikk av toget i Budapest var endelig sommervarmen på plass. Bilder herfra + Italia kommer.

Sommeren forsvant på bare noen sekunder, som alltid. Nå er det bare 2 dager igjen til mitt siste år på videregående er i gang. Rart å tenke på at det går mot slutten, men jeg gleder meg ihjel til å feire med russetid. De to siste månedene har vært mega fine, med både Roskilde, interrail, og norsk sommer på hytta. Nytnytnyt de siste dagene før skolestart !

4 comments

Åhh så herlige bilder! Dette må jeg gjøre en gang i livet mitt med mine nærmeste også :)

Ha fortsatt en fin lørdag videre <3
Det så veldig spennende ut, og mange fine bilder forresten :)

Tomine

åh, nydeligge bilder!! sjalu på den fine turen dokkårs altså <3 glede meg te å starta skolehverdagen me deg igjen - selv om eg skulle ønske ferien varte i minst 1mnd til!!! sommerferien, ingenting ting som den!!

Tora

Såå kjekt å se bildene dine, interrail med deg va ok+;)

write a new comment

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits