10.11.2016 // 1 comment

10 i BarcelonaShit, det er lenge siden jeg har skrevet noe her.

Siden sist har jeg hatt en fantastisk fin høstferie med gjengen i Barcelona. Til tross for at sommeren ikke var 100% til stede og at det høljet ned en av dagen hadde vi det super dupert x10. Ettersom vi var hele ti stykker leide vi en stor leilighet på airbnb, den var såså fin !! Gikk faktisk over alle forventninger, ikke ofte det man bestiller på nettet faktisk ser bedre ut i virkeligheten enn på nettsiden. På de fire dagene vi hadde i byen fikk vi både vært turister, shoppe, og Chainsmokers konsert :)) På hjørnet av gaten der leiligheten lå oppdaget vi en dødsfin frokostplass, der spiste vi et par ganger. Ellers hadde vi selvfølgelig herlig tapas !

En av dagene dro halvparten av gjengen opp til en høyde; Tibidabo. Nå vi nesten var på toppen kom vi opp til et sykt fint nabolag, nydelige hus og en helt ny stemning i forhold til nede i sentrum. I et hull i veggen solgte en veldig søt dame den beste isen jeg noensinne har smakt ! Og med is i magen bar det helt opp til toppen for nyydelig utsikt over den fine byen. Vi hadde en finfin avslutning på turen på en restaurant vi hadde bestilt på forhånd, og etter tre litt for sene kvelder + et veldig tidlig fly hjem var det herlig å få slappet av de siste dagene av ferien hjemme.

De siste ukene har jeg druknet i skolearbeid, merker godt at det er siste året nå. Men; prøver å nyte hver skoledag, jeg vet godt at jeg kommer til å savne denne tiden veldig. Ellers har jeg hatt mange fine kvelder med venner, café besøk, russekro, (allerede?), lagd russekort (jippi), gått tur på stranden, og endelig levert særemne !!

God helg !

1 comment

farmor

0 comments so far!

Da må jeg si mitt - dere kan dette med å nyte livet!

Fortsett slik med balanse mellom arbeid og lek. Lykke til med fortsettelsen ut skoleåret.

write a new comment

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits