25.12.2016 // 3 comments

desember
Wow, en uke igjen av året. Den siste måneden har jeg vært masse på café og drukket x antall kopper med kakao, vært en del på yoga, bakt masse (julekaker, brød og lussekatter), vært på flere konserter (Unge Ferrari & Tomine Harket, AURORA (sjukt flink!?), Thomas Dybdahl, og julekonsert), danset juleforestilling med balletten, fest med gamle gjengen, mange koselige sammenkomster og russekroer (haha, ja, russetiden er i gang allerede?).

Ellers har hverdagen bestått mye i øving til tentamen, nå er det kun et halvt år igjen på videregående. Så sinnsykt rart, mye av det jeg gjør på skolen nå er for aller siste gang. Jeg prøver å nyte hver eneste skoledag, før skolehverdagen er over. Tankene går mye til hva jeg skal gjøre neste år, i nuet er jeg veldig usikker, men finner nok ut av det også.

Julekvelden var veldig fin, vi fikk besøk av mormor og morfar, spiste pinnekjøtt + riskrem og pakket opp gaver. Alt i alt en super julaften. Jeg må innrømme at jeg nesten liker 1.juledag hakket bedre enn selve julaften. Å våkne til julesokk på døra, og ikke ha noe andre planer enn å spise en lang frokost, fyr i peisen, slappe av, lese, kanskje gå en tur, også videre på middagsbesøk på kvelden. Denne dagen er så fin.

God jul !

3 comments

Veldig flotte bilder! Jeg håper du har hatt en fin juleaften feiring :-)
Håper du hadde en fin jul :)

Godt Nytt År :-) Gleder oss til å komme skikkelig igang med 2017 !

write a new comment

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits