26.11.2013 // 4 comments

Same blanket different pyjamas

Christmas morning #2
christmas morning #1

Nå har jeg bare en prøve igjen denne uken , herlig♥ Gleder jeg meg til juleferien, sitte foran peisen med et teppe rundt seg, en kopp kakao og snø utenfor♥ Desverre må vi vente noen uker til. Over ser dere noen kollager fra polyvore, elsker pyjamasene♥ Hør gjerne på sangen mest du ser på bildene, hehe♥  Hvilket antrekk var finest? Gleder du deg til ferien?

30.05.2013 // 7 comments

Late summer nightsahh, som jeg gleeder meg til å gå med lette sommerklær, spesielt kjoler og skjørt♥ Elskeer disse antrekkene, klarer ikke å bestemme meg for hvilket jeg liker best, heh. Du da, Hvilket liker du best?

12.03.2013 // 4 comments

bursdagsfeiring og boyfriend bukse


I dag gikk jeg med dette↑ det er lenge siden jeg har gått med en løs bukse, hihi♥  Heerlig! Bloggen blir forresten 2 år i dag! Det har gått utrolig fort, jeg har utviklet meg massemasse. Uff, det er så flaut å se tilbake på gamle innlegg, hahah♥ Sååå GRATULERER MED 2 ÅRS DAGEN IZOOM!12.12.2012 // 4 comments

some winter inspiration


Det har vært masse prøver og sånn på skolen i det siste. Nå er jeg endelig ferdig med alt før jul, jippi♥ Har dere mye prøver for tiden? Hva synes dere om antrekkene?

29.11.2012 // 5 comments

comfy coatsElskeeeer sånne kåper, skulle ønske jeg hadde en sånn en. De er hvertfall kjeeempe fine nå om vinteren, med et stort skjerf og store strikke gensere. Kan lage et antrekk sånn at dere ser hva jeg mener. Nå skal jeg se på gossip girl, heh, heeekta♥ Hva synes du? Liker du sånne kåper?

Follow my blog with Bloglovin

11.11.2012 // 12 comments

another outfit


Personlig elskeeer jeg dette antrekket, denim skjorta skal være oppi skjørtet og ganske høyt over hoftene. Jeg elskeeer skoene, de er bare så utrolig fiiine. Dere da, hva synes du om antrekket?

07.10.2012 // 4 comments

fall in Paris


Nå som jeg er i Paris har jeg forhånds skrevet noen innlegg til dere, hvilket antrekk likte dere best? På det øverste antrekket er det meningen at skjørtet skal være høyt oppe, selv likte jeg det øverste best.

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits