11.07.2017 // 1 comment

lykke

Hva lykke er?

- Gå på en gressgrodd setervei

i tynne, tynne sommerklær,

klø sine ferske myggestikk

med doven ettertenksomhet

og være ung og meget rik

på uopplevet kjærlighet.

Å få et florlett spindelvev

som kjærtegn over munn og kinn

og tenke litt på vær og vind.

Be prestekravene om råd

og kanskje ja - og kanskje nei - han elsker - elsker ikke meg.

 

Men ennå ikke kjenne deg.

 

(Av Inger Hagerup)Noen av mine fine øyeblikk så langt i den norske sommeren ^ på fredag drar jeg på interrail part 2 med gjengen!! Kos dere hvor enn dere er i verden <3

29.05.2017 // 2 comments

nitten og russetid og eksamen


shit, nå er det 3 måneder siden jeg skrev sist. Det har skjedd så utrolig mye siden februar (!!). Okei, i korte drag. 

Jeg har vært i Berlin. Virkelig en veldig bra tur og det var så godt med en pause midt i alt skolemaset. Og leiligheten vi hadde leid på airbnb var såå vakker med store vinduer, plakater på veggene og grønne planter. Vi hadde skoleball på et hotell og jeg var på Cezinando konsert. Jeg ble 19 år den 17.mars, det var rart og føltes gammelt :/ Helgen etter dro jeg til København og Aarhus med familien, veldig fine dager hvor vi så dødskul kunst, fine cafeer og steder: 2 stk veldig fine byer!!  Enda en pause fra stresset hjemme. Massevis av bursdager og bra fester i helgene, plutselig fikk jeg russedressen tilsendt en uke før dåpen og da var det tempo med pynting før dåp (den er ikke ferdig på bildene over, hehe).

Russetiden har vært såså fin. Sykt rart at tiden jeg har sett frem til så lenge forsvant like fort som den kom og at jeg aldri mer skal ta på meg russedressen igjen. Skolen var nesten glemt, masse fester, venner, sol, avslapping på stranden innimellom (nødvendig:)), glitter, musikk, LS, fine venner, massemasse gøy i over en måned. Livet blir ikke så veldig mye finere enn det, resultatet: influensa i 3 uker:( men det var verdt det. Så var alt plutselig over på 17.mai og eksamenstress i gang. Jeg er f.e.r.d.i.g med skriftlig eksamen da!! (i dag :DD) shit, det føles litt for bra!! Planen er å feire helt til muntlig eksamen neste uke.

Plutselig er sommeren her også, og jeg er ferdig på vgs. For alltid!! Rart og gøy og trist på samme tid.

23.02.2017 // 5 comments

23.02.2017shit, har ikke skrevet på en måned. Reiser på vinterferie til Berlin på søndag (!!) sammen med 7 andre jenter. Har vært på studietur til Vichy og snakket fransk i en hel uke. Herregud, 6 uker til russetid.

21.01.2017 // 0 comments

21 dagerWow, Jæren er fint i solen. Jeg gikk tur her for et par uker siden, nydelig landskap. Nå er jeg akkurat kommet hjem fra skitur i Sirdalen, veldig kjekt å endelig få stått på ski igjen!! Håper starten på det nye året har vært fantastisk, jeg har hvert fall hatt noen skikkelig fine uker.  
 

05.01.2017 // 3 comments

stille

Januar og 2017. Siste halvår på videregående er i gang. Nyttår var veldig fint, fest sammen med gode venner og stjerneskudd. Det er alltid så magisk stemning når klokken slår 12, plutselig er det et nytt år. På skolefronten er det ganske rolig de neste to ukene (jeg nyter), tiden går til café besøk, kjøreturer, tur i Sørmarka ^, te med Ellen og i morgen er det premiere fest for skolerevyen (gøygøy).

Godt nytt år!! <3

25.12.2016 // 3 comments

desember
Wow, en uke igjen av året. Den siste måneden har jeg vært masse på café og drukket x antall kopper med kakao, vært en del på yoga, bakt masse (julekaker, brød og lussekatter), vært på flere konserter (Unge Ferrari & Tomine Harket, AURORA (sjukt flink!?), Thomas Dybdahl, og julekonsert), danset juleforestilling med balletten, fest med gamle gjengen, mange koselige sammenkomster og russekroer (haha, ja, russetiden er i gang allerede?).

Ellers har hverdagen bestått mye i øving til tentamen, nå er det kun et halvt år igjen på videregående. Så sinnsykt rart, mye av det jeg gjør på skolen nå er for aller siste gang. Jeg prøver å nyte hver eneste skoledag, før skolehverdagen er over. Tankene går mye til hva jeg skal gjøre neste år, i nuet er jeg veldig usikker, men finner nok ut av det også.

Julekvelden var veldig fin, vi fikk besøk av mormor og morfar, spiste pinnekjøtt + riskrem og pakket opp gaver. Alt i alt en super julaften. Jeg må innrømme at jeg nesten liker 1.juledag hakket bedre enn selve julaften. Å våkne til julesokk på døra, og ikke ha noe andre planer enn å spise en lang frokost, fyr i peisen, slappe av, lese, kanskje gå en tur, også videre på middagsbesøk på kvelden. Denne dagen er så fin.

God jul !

27.11.2016 // 1 comment

adventSøndag. Perfekt avrunding på en uke. Denne uken har vært skikkelig fin; med kvelds, grøt-besøk, kjøreturer, fridag på fredag for å samle inn penger til prosjekt på skolen( :D ), besøk hos mormor og morfar, scones, dødsgod take away-pizza fra favorittplassen + bursdag til Sofie i går. Nydelig vær i dag resulterte i kjøretur til Hellestø ^ Ellers har jeg solgt pepperkaker og kakemenn på jobb, finfin 1. søndag i advent.
 

09.10.2016 // 5 comments

hverdag

En samling av bilder fra den siste tiden ^ Nå er det høstferie, jeg startet den med en finfin tur til prekestolen med Tomine og Eskild i strålende vær <3 Ellers var det årets første russekro på torsdag, gøy!! Nå reiser jeg om få timer til Barcelona, sammen med 9 jenter <33 Blir sjukt bra !! God ferie !

 

05.10.2016 // 2 comments

pause

Noen bilder fra en fin sensommer tur til hytten til Tora ^ Noe av det jeg liker aller best er å reise vekk i hverdagen, det er så herlig å ta seg en pause innimellom. Selv om det bare er en natt, slapper jeg alltid så godt av !

Stavanger har hatt sjukt nydelig vær de siste dagene !! herregud jeg nyter det <33 jeg har vært på Sola stranden med Karen, turer i nærområdet og til fineste dalsnuten (magisk lys). Hverdagen blir 10x bedre med sol ! Ellers gikk Sondre Justad konserten over alle forventninger, det må være blant toppen av konserter jeg har vært på. Så sykt god stemning.

23.09.2016 // 1 comment

det siste av årets sommer1/2 pris på is !

!! verdens fineste skole.

Lars Vaular <33

Det har skjedd så mye gøy i det siste. Her kommer noen bilder fra både kamera og mobilen fra den siste tiden. Jeg har vært på klassetur med biologien til Ådneram + hyttetur med gjengen i klassen <3 <3 Såså herlig å slappe av, gå tur og spise god mat, kjente at jeg virkelig hadde godt av frisk fjell luft. Hahah, den uken var jeg 6/7 dager i Ådneram. Uken etter var været helt vilt i Stavanger, plutselig kom sommeren !! Da tilbrakte vi flere timer på stranden, satt ute på café, middager ute, var i 2 bursdager og på sommer marked på tou scene. I går var jeg på Lars Vaular konsert, veldigveldig bra !

Om få minutter sitter jeg på flybussen, jeg skal nemlig til Oslo med Solveig og Hanne <3 Gleder meg i hjel til en helg i hovedstaden med blant annet Justin Bieber konsert hehe. God helg !
 

22.05.2016 // 0 comments

un jour de maiDe siste ettermiddagene har for det meste gått til å forberede meg til fransk eksamen som er i morgen. Fysøren så fantastisk det skal bli å endelig legge det bak seg ! Denne tiden av året er så herlig, i nesten alle fag er pensum lært og jeg merker så godt at det nærmer seg ferie. I går jobbet jeg, og på kvelden var jeg i attenårs bursdagen til Solveig <3 Det var veldig vellykket ! Bildene er fra noen uker tilbake. Har du eksamen nå?
 

18.05.2016 // 2 comments

16.05.2016

Oi, lenge siden jeg har blogget nå. Jeg var på hytten forrige helg, det er såså fint å være på hytten på denne tiden av året; hvitveis overalt. Over ser dere bilder fra turen.

Siden sist har været vært helt fantastisk i fem dager; 25 grader og stor sol liksom. Det resulterte i sykt fine kvelder med Stokkavannet, bading (på noen), tur med Tomine i solnedgang + planlegging av sommeren, Sola stranden (ikke mye som slår denne stranden en varm kveld), og fine pauser i skolegården innimellom timene. Ellers kom jeg opp i skriftlig eksamen på fredag; fransk, fornøyd med det egentlig !

Langhelgen føles ut som har vart i flere uker; jeg har vært med gjengen fra ungdomsskolen, jobbet, overnattet hos Ines, vært med Tomine, fin tur med mamma, jobbet litt med fransken, og feiret en veldig fin 17.mai. Herlig at denne uken er kort ! Har du hatt en fin lang helg ?

02.05.2016 // 1 comment

fin lørdagNå er mattetentamen fullført, det var min siste matte prøve noensinne; med mindre jeg kommer opp i eksamen. Så utrolig herlig følelse !! På lørdag dro jeg og Hanne på dagstur til mormor og morfar sin hytte på Sjernarøy sammen med søskenbarnet vårt. Der koste vi oss med en god lunsj, vafler og boller; fineste lørdagen på lenge. Ellers var jeg med gjengen fra ungdomsskolen på kvelden, og hele søndagen gikk til å øve på kjemi prøve som jeg hadde i dag. Elsker at vi begynner å avslutte fag nå, det betyr at ferien nærmer seg. Yeyy!!
 

25.04.2016 // 2 comments

søndagsfrokosten

En stund siden sist ja, de siste ukene har jeg blant annet gått flere herlige turer i sola, café besøk med både Tomine + Ines, Ellen og Anne gjorde ettermiddagene super fine, fin fredagskveld med Tora, konsert med et band fra skolen (dødsbra!!), jeg har kjøpt nytt klippekort på yoga, og enda en fin fredagskveld med hjemmelaga pizza + Tora & Ellen.

I helgen våknet vi til sol på søndag (etter snø på lørdag !?), det resulterte i en skikkelig fin frokost, bildene over er derfra. Ellers har vi hatt en del tentamener i det siste, og jeg teller ned dager til sommer og skolefri !
 

13.04.2016 // 2 comments

fine april-dager

Siden sist har jeg feiret 18-års bursdagen min, jobbet altfor mye med skole, og sist helg var jeg i to bursdager (gøy!!). Ellers har været vært helt fantastisk, tror faktisk jeg aldri har sett så fint vær i April før. 15 grader og sol liksom. Jeg har feiret våren med is, sykkeltur, koselig kveld med jente gjengen og fine turer. Nå som jeg har fått lappen er det så mye lettere å finne på ting, i går kjørte vi ut til en finfin strand og nøyt det herlige solen. Er våren der hos deg?


 

29.03.2016 // 3 comments

små vårtegn

Nå er hverdagen i gang igjen etter påskeferie, ikke gøy å ha masse prøver som må øves til. Å ha fri på mandag var helt fantastisk herlig, dagen var veldig bra ettersom Tora i klassen ble 18 og vi fikk komme på kake besøk ! Ellers prøver jeg å få avokadosteiner til å vokse (hehe), og jeg er i god gang. Nå som stenen endelig begynte å vokse kunne jeg plante den ut i jord ! Jeg skal holde dere oppdaterte :) Bildene over er blant annet tatt på en fin tåkete morgen. Hadde du en fin fridag?

 

26.03.2016 // 4 comments

18 og påskeferie

Forrige uke ble jeg 18 år. Så sykt rart å plutselig være voksen. Samme dag tok jeg lappen, kan ikke beskrive følelsen hvor jeg endelig hadde lappen i hånden. Det hadde hengt over meg så lenge, så det var en så ekstremt stor lettelse. Dagen var veldigveldig fin med koselige venner på skolen og sykt bra kveld med vår første kjøretur ut til en strand. Siden sist måtte vi også teste ut drive-in på Mc Donalds (haha), besøk på jobb til både Ellen og Tomine, og finfin første gang på byen med en kjekk gjeng !!

Tilbrakte påsken på hytten i Larvik, etter en dag fikk jeg plutselig forkjølelse + feber, kjibt ! Ferien måtte desverre derfor tilbringes under et pledd i sofaen for min del. Heldigvis fikk jeg også tid til å både besøke farmor og farfar, bake boller, gå tur, spise gode middager, lese og noen fine kjøreturer. Nå skal resten av påsken nytes hjemme.

13.03.2016 // 2 comments

Gjennom mobilen

Snø i mars !? ( heldigvis er alt borte nå )

!! byens beste kakao får du hos sjokoladepiken

Elsker at morgene blir lysere nå.

Vi hadde planleggingsdag på onsdag, og det utnyttet vi til det fulleste med en veldig koselig hyttetur til fjellet !

Fine plakater i gangene på skolen

Litt mere fra vinterferien.

fant dette og det fikk meg til å savne sommer, fri og hytteturer så ekstremt

Fra en fin fredag med sol + god mat

Maren 18 forrige lørdag !!

Det nærmer seg attenårsdagen min også, og jeg har den siste tiden brukt mye tid på kjøretimer, ska bli så deilig å få lappen i boks !! Helgen startet bra med besøk av Tomine rett etter skolen, også dro jeg til Tora på kvelden. På lørdag jobbet jeg hele dagen og feiret Ines sin attenårsdag, veldigveldig kjekt ! Nå er det en uke til på skolen, så ferie igjen; herligherlig ! ( Forresten; bloggen ble hele !! 5 !! år i går ) Fin helg ?

27.02.2016 // 7 comments

fin de semaine

Helg passet perfekt nå ! Jeg begynte den med Tora, Solveig og Hanne ( + crossant og mango ), koselig. Det var nydeliig vær så vi gikk en lang tur og fikk catchet opp siden sist. Nå har vi besøk av søskenbarn fra Bergen, jeg skal jobbe i dag, men blir nok en fin helg !! Good helg ! 

01.02.2016 // 3 comments

daglig dose inspirasjon

inspirasjon

 Den siste uken har jeg blant annet spist pizza på Sting og sett Svanesjøen balletten (sinnsykt bra). Ellers har denne helgen vært skikkelig avslappet; jeg har sett film med Tora, yoga, bytur, middag med jentene, gått tur og planlagt sommeren. Finner forresten veldig mye fint på tumblr for tiden, dere ser noe over ^ For øyeblikket gleder jeg meg til ferie om bare to uker, vinterferien kommer alltid på et perfekt tidspunkt.

23.01.2016 // 1 comment

23 dager

IMG_0923-2

IMG_1119-2

IMG_0927-2

IMG_0931-2

Plutselig var vinteren over for i år. Nå er det plussgrader og all snøen er blitt til is. Før den tid rakk jeg å teste ut isen på Mosvannet; kaldt, men fantastisk fint. Jeg har vært to ganger på cafe; det er få ting som slår cafe besøk med kjekke jenter + en god kopp med kakao !! Jeg har sett skole revyen (gøøy!!), også jobbet jeg både i går og i dag. Tenk, vi er 23 dager inn i 2016 allerede (!?). Fortsatt good helg ! 

19.01.2016 // 6 comments

vinter

IMG_1041-2

IMG_1139-2

IMG_1145-2

IMG_1050-2

IMG_1063-2

 IMG_1128-2

IMG_1072-2

IMG_1133-2

IMG_1079-2

Nå har det lagt seg et halvveis tykt lag med snø overalt. Det er så f i n t. Ellers har jeg bestått kjøreteorien, herlig !! Jeg har jobbet, vært på premierefesten til skole revyen, og vært i bursdag til Ingvild, ellers har det vært sol de siste dagene - på søndag gikk jeg meg en morgentur og tok litt bilder ^. Var også på en veldig koselig tur med jente gjengen, god mat og sol slår aldri feil. I kveld måtte vi teste ut akebakken i området, stjerneklar himmel og Ellen&Anne = koselig !! Er det snø der du er ?

10.01.2016 // 4 comments

sol og minusgrader

Bilde 04.01.2016, 12.25.23

Bilde 05.01.2016, 10.48.12

Bilde 05.01.2016, 12.01.24

Bilde 05.01.2016, 12.07.25

Bilde 05.01.2016, 12.08.05

Bilde 05.01.2016, 12.10.53

Bilde 06.01.2016, 12.53.08

Bilde 06.01.2016, 15.22.59

Bilde 06.01.2016, 15.34.12

Litt mobil bilder fra den siste uken. Det har vært sol og minusgrader hele uken = heerlig. I går kom endelig snøen !! Nå har det lagt seg et tynt lag overalt, fiint. Dessverre er det allerede blitt plussgrader, så den ligger nok ikke lenge.

Jeg var i 18 års bursdag til Helene i går, dødsgøy! Ellers har jeg gått tur med Tomine, vært med Ines og Anne, film med Tora og lest masse til teori prøven for bil. Ha en super søndag!

07.01.2016 // 2 comments

2015 i en boks

IMG_0870-2

IMG_0797-2

IMG_0868-2

IMG_0716-2

IMG_0798-2

Nå er skolen i gang igjen, etter en sykt herlig ferie. Denne uken har jeg jogget med Tora (i nyydelig sol), vært med Anne og Ellen, koselig kveld med Tora, ellers har det vært fantastisk fint med sol (men is kaldt) de siste dagene; det har resultert i matpauser ute på skolen, turer og solnedganger. Jeg åpnet også opp "boksen" min med minner fra året som er gått. Det var utrolig fint, ble minnet på så mye kjekt som er skjedd i løpet av året ! Ellers, kom hjem fra kjøretime for en liten stund siden, og snart stikker jeg på yoga. Har du samlet minner fra 2015 i en boks ?

27.12.2015 // 2 comments

J U L

IMG_9999-2

IMG_0612-2

IMG_0434-2

IMG_9899-2

IMG_0570-2

IMG_0601-2

IMG_9925-2

IMG_0567-2

IMG_0550-2

Nå har juleferien vart i en uke allerede, jeg nyter det med god mat, familie, kakao, turer og venner. Wow, jeg har ikke blogget på tre uker. Her er en oppdatering:

- Blitt ferdig med mattetentamen.

- Cafe med Karen Sofie for å feire at matten var over.

- Herlig kveld med jenter fra klassen.

- Baking av julekaker.

- Fin kveld med gamle gjengen inkludert grøt og julekaker.

- 3 juleforestillinger (den ene i Petrikirken med musikk dans og drama linjen, det må være noe av det fineste jeg har sett).

- Jobbet en hel del.

- Superkoselig besøk på "Sting" med Maren og Stine. Dødsgo pizza (!!).

- Julebord med en stor gjeng fra trinnet. gøøy !

- Juleverksted hos Ines !!

- Må ikke glemme julaften. Pinnekjøtt, fine gaver, tv titting, julekaker og familie er stikkord. Fin kveld !

Nå skal den siste uken av ferien nytes maksimalt, ellers skal jeg bli flinkere til å oppdatere her. Forresten; jeg våknet til et tynt lag med snø, fintfint ! Kos dere x 1000 videre ! Hvor tilbringer dere julen ?

06.12.2015 // 3 comments

sommer savn i desember

IMG_7045

IMG_7653

IMG_5566

IMG_7544

IMG_7659

IMG_5696

IMG_7538

IMG_7082

IMG_7537

IMG_7309

IMG_7695

IMG_5627

IMG_7646

IMG_5681-2

Jeg er nok ikke den eneste som savner varme sommer dager ^

I dag er vi faktisk halvveis til fjerde søndag i advent ! Bortsett fra at jeg gjerne kunne byttet regn mot snø, er julen veldig koselig; god mat, te, strikkegensere, kalender, fiin pynt overalt, lyslenker på rommet, grøt, film og julekort. Denne helgen har jeg vært på to juleverksted, såå kjekt med grøt, julemusikk og masse fine julekort. Nå er det siste innspurt på skolen før ferie, det skal bli godt med to uker frii !! Har du julestemning ?

03.10.2015 // 4 comments

surf

IMG_9399 (2)-2

IMG_9457 (2)-2

IMG_9595-2

IMG_9604 (2)-2

Ville bare gi et lite pip. Den siste tiden har jeg hatt det så travelt, så bloggingen har blitt lagt litt til side. Siden sist har jeg blant annet prøvd å surfe, dødsgøy men utrolig tungt !! Ellers har jeg gått til dalsnuten, mange fine kveldsturer med både Solveig, Tora, Tomine og Ellen, jogget, koselig kveld hos Maren, og jobbet noen dager.

Om 15 minutter skal vi kjøre til flyplassen. Vi skal nemlig til <New York3. Jeg GLEDER meg.

Good høstferie alle sammen !! Nyyt.

01.09.2015 // 2 comments

varm sand mellom tærne

IMG_5289

IMG_5286-2

IMG_5265

IMG_5172-2

IMG_5201

IMG_5296

IMG_5072

 IMG_5141-4

IMG_6151

IMG_5823

IMG_5620

I helgen har jeg prøvd å lage taco lefser fra bunnen (det ble super godt !), sett film me Anne, Tora og Ellen, jobbet, bakt brød, kveldstur med Solveig & Tora, og lunsj med Karen Sofie ! Fin helg med andre ord.

I øyeblikket lengter jeg etter late dager på hytten, kveldssol og varm sand mellom tærne. ♥  Bildene over er fra hytten denne sommeren. åh. jeg vil spole tilbake til begynnelsen av ferien. Hva lengter du etter?

27.08.2015 // 5 comments

Det siste av årets sommer

IMG_9013-2

IMG_9029

IMG_9073

IMG_8836

IMG_8767

IMG_9069

IMG_9054

IMG_8842

IMG_9042

IMG_9034

IMG_9026

IMG_9014-2

 Forrige uke syklet som sagt meg og Tomine til Sola stranden, tror jeg nesten aldri har opplevd så fantastisk vær i Stavanger, 24 grader og ikke en eneste sky på himmelen. Over ser dere bilder fra en finfin kveld ♥ I helgen overnattet tora her, jeg jobbet på lørdagen før jeg syklet / tok ferje inn til tau for hyttetur / bursdag til Rut. Vimpler i trærne, lyslenker, ute kino, popcorn, grilling, stjernehimmel, bading, og bløtkake i mørket, suuper fint. Ellers har jeg badet i stokkavannet med Tora og Solveig, cafe besøk, tennis, ballett + ♥♥ Er været fint hos deg?

29.06.2015 // 2 comments

Sørlandet neste

summerrrr

Åhh, disse dager finner man så ekstremt mye fint på tumblr. Alle bildene er fra tumbleren min her: http://letscollectmoments.tumblr.com/. I dag har jeg pakket ned mesteparten av sommer klærne mine, i morgen tidlig reiser jeg nemlig vekk for fire uker. Jeg skal først på hyttetur en uke med Ines og Hanne på Sørlandet, før jeg reiser videre til hytten. Det skal bli fantastisk !! Forresten: hør på sangen jeg har lagt ved den = sommer  ♥ ♥ Da reiser jeg - good sommer !!

25.06.2015 // 2 comments

norsk sommer

IMG_1856-2

IMG_1718-2

IMG_1757-2

IMG_1814-2

IMG_1801-2 ? Kopi

IMG_1833-2

IMG_1854-2

IMG_1893-2

IMG_1897-2

DET ER SOMMERFERIE FOLKENS !! s o m m e r f e r i e !! Tror jeg trenger et par uker på å forstå at den beste tiden på året faktisk er nå. Siden sist har jeg vært i Oslo med Hanne, der var vi på konsert med One Direction, hadde piknikk i slotssparken, nøyt solen i fjeset, spist sykt god mat à la farmor, vært på museum og fjord cruise !  ♥ Ellers har jeg vært med Ellen, tilbrakt en perfekt kveld på solastranden sammen med en gjeng med jenter (bildene er derfra), vært med mormor og morfar, vært i båten og vært med tomine  ♥ ♥ Fine dager. Nå skal jeg være hjemme et par dager til før jeg reiser på hyttetur, guud hvor herlig det er med feri. ord kan ikke beskrive. Hvordan har du det ? 

17.06.2015 // 8 comments

2 dager

2015-06-16 09.09.14 1

2015-06-16 09.24.32 1

2015-06-16 09.09.21 1

Sen kveld på hyttetur med spill, popcorn og tepper.

 2015-06-16 09.09.15 1

Nydelig utsikt !

2015-06-16 09.25.18 1

< Vannmelon 3

2015-06-16 10.10.35 1

2015-06-16 10.10.42 2

Varm sand og sol i fjeset = sommer

2015-06-16 10.11.55 1

2015-06-16 10.12.09 1

Det har skjedd så mye den siste tiden at bloggen har gått litt i glemmeboken. Solen har vært der i perioder, men nå er temperaturen nede på 10 og jeg begynner å lure på om jeg har tatt feil av at det faktisk er juni. Til tross for litt høstvær har det vært noen sykt fine dager innimellom som har bestått av bading, grilling, bursdager, bytur, sykkelturer og hyttetur til fineste Naustervik ♥ Jeg reiser til Oslo på fredag, der er det heldigvis meldt sommervær - det skal nytes ! I dag leverte vi skolebøkene, yess - nå har vi (nesten) offisielt sommer ferie !

11.06.2015 // 4 comments

Juni dager

IMG_0063-2

IMG_0761 (2)

IMG_0073-2

IMG_0294-2

IMG_0310-2

IMG_0388-2

IMG_0396-2

IMG_0378-2

IMG_0426-2

IMG_0385-2

IMG_0441-2

IMG_0721 (2)

IMG_0739 (2)

IMG_0442-2

De siste dagene har det vært skikkelig sommer vær her. Den siste uken har jeg spist en koselig frokost med noen fra klassen, grillet med noen koselige jenter, gått til skolen med Tora i strålende sol, vært i bursdag på en låve (sykt fint), vært på gratis konsert med flinke band med Ines og Hanne, i går kom jeg hjem fra en fantastisk hyttetur til en på trinnet, tillegg har jeg vært på sykkeltur med Tomine ♥ Bildene er fra grillingen og hytteturen. På hytteturen badet (!!) jeg faktisk 2 ganger, ellers har vi solt oss, sittet ute  på kvelden pakket inn i tepper, vært i båt, og spist masse good mat. Er sommeren kommet til dere?

 

20.05.2015 // 4 comments

fire uker

IMG_8721

IMG_8905-2

2015-05-15 03.48.59 2

2015-05-15 03.49.23 1

2015-05-20 09.12.23 1

2015-05-20 09.12.38 2

IMG_8736

Lenge siden sist, ja. Nå som vi er ferdig med alt pensum på skolen prioriteres ikke bloggen, jeg nyter tiden sammen med venner og da glemmes bloggen litt ♥ Jeg har innsett at det er under en måned til sommerferie, med andre ord 4 uker !! 4 uker. Den siste tiden har jeg vært med flere fra klassen og trinnet, gått turer med Tora, vært på cafe, vært i bursdag, syklet til sola stranden, spilt tennis og feiret en veldig fin 17. mai med mine aller beste ♥ ♥  Hvor lenge er det til du har ferie? Hadde du en fin 17. mai?

13.05.2015 // 5 comments

Gira på ferie

IMG_7616-2

IMG_7399-2

2015-04-09 03.51.55 4

2015-05-03 11.10.32 2

IMG_7447-2

2015-05-03 11.10.25 2

2015-04-24 02.26.58 2

2015-04-24 02.26.47 1

2015-04-04 06.12.04 1

Her kommer en blanding av bilder jeg ikke har vist dere, noen er fra mobilen, noen tatt med kamera♥ Nå kan jeg puste lettet ut; jeg ble ikke trukket opp i skriftlig eksamen, fysøren så herlig!! Nå har jeg "fri" en måned før jeg kan bli trukket opp i muntlig eksamen. Solen skinner, i kveld skal jeg være med gjengen fra ungdomskolen, i morgen har vi fri, 17. mai på søndag, livet er bra. Gira på ferie? (Det er jeg.)

19.04.2015 // 4 comments

1, 2, 3 fisk

IMG_7372-2

IMG_7144-2

IMG_7168-3

IMG_7231-2

IMG_7123-2

IMG_7391-2

IMG_7447-2

IMG_7201-2

IMG_7111-2

IMG_7105-2

IMG_7399-2

Denne uken har vært skikkelig fin, det har vært nydelig vær det meste av tiden, og det har vi nytet til det fulle med is, bytur, fiin tur langs Hafrsfjord, feiring av 17 år med mine beste, avslapping i hagen med en bok og koselig sykkeltur i solnedgang ♥♥ Forresten, gjett hva jeg fikk til bursdagen!? ♥3 gullfisker♥ guud så gøy ! Hvordan har din helg vært?

27.03.2015 // 6 comments

Fine øyeblikk

2015-03-22 10.07.19 2

Skitur i strålende sol.

2015-03-27 07.57.01 1

Jojo.

2015-03-23 06.14.50 1

Jeg kjenner sommerfølelsen bare ved å se på dette bildet. 84 dager til den beste tiden på året.

 2015-03-27 07.57.25 1

 Gamle anorakker.

2015-03-01 06.22.32 1

Sommer/ vår tegn.

2015-03-06 06.46.50 3

Cafe besøk med Karen.

2015-03-15 11.44.18 1

Å våkne opp til sol.

2015-03-27 08.01.50 1

Mattedate.

2015-02-20 04.20.46 3

Vinterferien, satser på en like fin påske.

2015-03-27 07.58.09 1

Morgensol.

2015-03-18 08.07.32 1

2015-03-18 08.08.00 1

Fin skolevei.

2015-03-01 06.21.52 2

Gode frokoster.

2015-03-20 06.40.51 1

Jeg vil gjerne være her akkurat nå.

 Bare litt savn på en fredag.

17.03.2015 // 5 comments

6209

IMG_4781-2

IMG_4782-2

IMG_5116-2

IMG_5118-2

IMG_5134-2

IMG_5137-2

IMG_4789-2

IMG_5157-2

-IMG_5168-2

IMG_5173-2

IMG_5194-2

IMG_5274-4

IMG_5205-2

I dag er jeg 17 år, men andre ord har jeg levd i 6209 dager, haha♥ Siden sist har jeg hatt en super koselig overnatting med Tomine, vært i bursdag til beste Ines, fine dager på skolen, fullført mange vurderinger, spist to is (for å feire at !!sommeren!! er på vei), hatt besøk av mormor og morfar, og gått en laang tur med kameraet rundt halsen♥♥ Denne dagen har vært helt perfekt, fikk kake både på morgenen og skolen, besøk av gamle gjengen, fine gaver og koselige gratulasjoner♥ Det har vært en fin start på mars altså♥ ♥  Hvordan har din start på mars vært?

Forresten; Bloggen ble fire år sist uke!! Det første innlegget ble publisert 12.03.2011, sykt å tenke på. ♥

 

09.03.2015 // 9 comments

niendemars

IMG_4647 (2)

IMG_4482-2

IMG_2885-2

IMG_4661 (2)

IMG_4615-3

IMG_2715-2

IMG_4476-2

 IMG_4487-2

IMG_4527-2

Merker det er lenge siden jeg har skrevet her nå. Denne helgen har forresten vært skikkelig fin med kafe besøk med Karen, pizza med Ines og Ellen, gratis konsert i byen (i pøsende regn), vaffel besøk hos beste mormor og morfar, tur med Solveig, og joggetur med Tora. I dag var det sykt herlig med planleggingsdag, jeg fikk unnagjort en del skole arbeid, også var jeg på restaurant for å feire Ines, veldigveldig koselig♥ Bildene er fra de siste ukene, noen av dagene var det fantastisk fint vær♥ Akkurat nå sitter jeg med en kopp te, hører på regnet mot vinduet og lengter etter sommeren♥ Hvordan var helgen din?

25.02.2015 // 4 comments

reisefeber

inspo2

I det siste har jeg funnet såå mye fint på tumblr↑ Tumblr gir meg så masse inspirasjon til både å reise og til å ta bilder♥ Elsker det! Har du tumblr? Min heter: http://letscollectmoments.tumblr.com/

16.02.2015 // 1 comment

Lengter tilbake.

IMG_4542-2 ? Kopi 

IMG_4820-2 ? Kopi

IMG_4654-2

IMG_4653-2

IMG_4781-2

IMG_4726-2 ? Kopi IMG_4727-2 ? Kopi 

IMG_4777-2 ? Kopi

IMG_4806-2 ? Kopi

Jeg drømmer meg tilbake til et av de fineste stedene jeg har vært: Mai Chau, Vietnam. Nå nyter jeg fine dager med farmor og farfar i Asker, jeg spiser massemasse god mat, ser på bilder fra gamle dager, og går tur♥ I morgen drar jeg og Hanne en tur inn til Oslo, før vi reiser opp på Geilo for å stå på ski♥ Nyyt ferien videre!! Hva synes du?

08.02.2015 // 9 comments

Hverdagsgleder

IMG_2847-2

IMG_2601-2

IMG_2880-2

IMG_2773-2

IMG_2934-2

IMG_2991-2

IMG_2680-2

IMG_2964-2

IMG_2850-2

IMG_2870-2

IMG_2804-2

IMG_2746-2

IMG_2759-2

Vil ha tilbake solen som var her for fem dager siden ↑ Denne helgen har vært travel, men veldig fin. Jentekveld med en koselig gjeng fra skolen på fredag, i går var jeg i byen (sjokoladepiken har åpnet igjen!!) og drakk kakao med mine fine + var med Ines på kvelden♥ I dag har jeg vært i 90-års dag til verdens beste Oldemor. Så koselig!! En uke igjen til !!vinterferie!! Hvordan har din helg vært?

04.02.2015 // 5 comments

Fine dager

IMG_3074-2

IMG_3136-2

IMG_3195-2

IMG_3054-2

IMG_3173-2

IMG_3208-3

IMG_3092-2

IMG_3117-2

IMG_3076-2

Noen bilder som er tatt i det siste↑ Siden sist har jeg sett "iduns julekomedie" som er en slags revy på skolen, koselig jentekveld med Karen Sofie, lunsj med gjengen fra ungdomskolen, lørdagskveld hos Ellen og gått tur på sola stranden. De siste dagene har vært så fine, solsolsol, fiint!! ♥ Boken det er bilde av over heter "humans of New York" og er veldigveldig fin. Den inneholder bilder av (bokstaveligtalt) menneskene i New York + en liten tekst til hvert bilde♥ Er det sol hos deg?

28.01.2015 // 5 comments

En onsdag i januar

2014-12-21 12.58.49 1

2015-01-22 02.20.28 2

2014-12-27 05.49.34 2

2015-01-22 09.24.29 2

2015-01-25 10.20.45 1

2015-01-25 10.22.44 1

2014-12-21 12.59.22 1

2015-01-22 02.20.15 3

2015-01-22 02.20.46 1

2014-12-26 10.04.11 2

2015-01-22 02.19.54 2

Her kommer noen bilder som er tatt med mobilen, noen er tatt nå nylig, mens noen er fra juleferien. Denne helgen var forresten veldig bra!! Kjempe kos jentekveld til en på trinnet, super koselig bursdag, matmagasinet med Tora, kakao med Solveig og jogging i regn er stikkord♥ Forrige torsdag hadde vi fri fra skolen for å tjene penger til et prosjekt, og da jeg hadde gjort det jeg skulle gikk jeg ut for å nyte det fantastisk flotte været. Det var så fint; sol i fjeset & kameraet rundt halsen = ♥♥♥ Samme dagen lagde vi dødsgod middag; italiensk pizza; yum. Hva synes du?

18.01.2015 // 9 comments

Vårtegn i januar

IMG_2510-2

IMG_2560-2

IMG_2330-2

IMG_2558-2

IMG_2495-2

IMG_2484-2

IMG_2530-2

IMG_2498-2

IMG_2331-2

Her kommer litt bilder fra de siste dagene, denne helgen har vært såå herlig!! Jeg har blant annet vært med Ines, Anne & Ellen, i tillegg har jeg vært i en koselig bursdag og spist good mat. I dag var det sool, fysøren så utrolig fantastisk, jeg blir så glad♥ Kom akkurat hjem fra en deilig joggetur med Hanne og Tora, det var så fiin stjernehimmel!! Hvordan har din helg vært?

08.01.2015 // 7 comments

Fargerike pomponger og lyslenker

IMG_2352-2

2014-12-31 07.50.28 1

IMG_2422 (2)

IMG_2377 (2)

2015-01-01 12.40.16 1

IMG_2369 (2)

Siden sist har jeg nytet de siste dagene av ferien med venner og god mat♥ Hverdagen kom tilbake veldig brått og skolen er allerede i gang for fullt. Denne uken har jeg jobbet en del med skole, ellers har jeg fått tid til å være litt med venner innimellom, jogget i regnværet med Tora og hatt lekse date med Tomine♥ Bildene over er forresten tatt på nyttårsaften, vi var i et helt tomt hus så derfor pyntet vi med lyslenker i taket, det ble såå fiint når vi dempet lyset♥ Veldigveldig koselig og fin kveld♥♥ Nå ser jeg sånn frem til helg i morgen! Hvordan feiret du nyttår?

01.01.2015 // 4 comments

1/365

IMG_1790-2

IMG_1888-2

IMG_2226-2

IMG_2188-2

IMG_2075-2

IMG_2215-2

IMG_2147-2

IMG_2153-2

IMG_2160-2

IMG_2163-2

Nå har vi kommet til den delen av året hvor både julaften og nyttårsaften er over, snøen er gjerne blitt vasket bort (eller blitt til is), de fleste julekakene er spist opp, treet er ryddet vekk og mye av jule pynten er ryddet vekk i esker. Det er denne delen av julen som er litt trist, på den andre side liker jeg denne delen veldig godt, fordi det markerer starten på et nytt år. Jeg liker at vi får muligheten til å starte med blanke ark en gang i året♥

Siden sist har jeg hatt en perfekt nyttårsfeiring med mine aller, aller beste♥ Tenkt at det er 1. januar i dag og at vi er inne i 2015. Godt nytt år dere!!!

Hvordan feiret du gårsdagen?

28.12.2014 // 7 comments

Magisk jul

IMG_1790-2

IMG_1220-2

IMG_1251-2

IMG_1958-2

IMG_1508-3

IMG_2035-2

IMG_1725-2

IMG_2016-2

IMG_1888-2

IMG_1727-2

IMG_2055-2

IMG_1782-2

For en magisk jul det ble i år! På selveste julaften begynte det å snø og vi måtte ta oss en pause i pakkene for å beundre snø flakene som hadde lagt seg på bakken. Julaften var veldigveldig fin, jeg spiste meg stapp mett på pinnekjøtt, julekaker og julebrus, pakket opp masse fint, og koste meg med familien. Første juledag daffet jeg bort til dørhåndtaket og tok tak i julesokken, ahh ingen ting er som å starte dagen med sjokolade, blad, og mandariner. På toppen av det hele: snø utenfor vinduet♥ De siste dagene har vi spist gode frokoster, hatt middagsbesøk av besteforeldre og søskenbarn, gått tur, vært med venner, gått på kino og bytterunde i byen♥ I morges snødde det enda mer, jajaja!! Så fiint, jeg elsker det. Ha en fantastisk fin ferie videre♥ Hvordan er det hos dere, har dere snø

24.12.2014 // 3 comments

Ventetiden er over

IMG_0995-2

IMG_1026-3

IMG_1009-2

 Da var ventetiden over. Endelig. Ute er det ingenting som minner om jul, men det gjør ikke noe når hele huset lukter jul og pinnekjøtt, treet er pyntet, bordet er dekket nå venter vi bare på gjestene♥ Snart skal jeg spise meg mett på julemat, leke med søskenbarna mine, og pakke opp gaver. Ha en fantastisk fin kveld alle!!

21.12.2014 // 2 comments

Fin førjulstid

IMG_0920-2

IMG_0914-2

IMG_0901-2

IMG_0926-2

IMG_0861-2

IMG_0916-2

IMG_0790-2

De siste dagene har jeg gått kveldstur og jogget med Tora, fullført årets siste vurderinger og pakket inn julegaver. I helgen har jeg bakt masse cookies, pepperkaker og sjokolade trøfler, bakeverksted med Ines, julekos med gjengen fra ungdomskolen + pyntet tre, helgen ble avsluttet med familie bursdag som jeg akkurat kom hjem fra♥ Nå teller jeg ned til juul!! 3 dager igjen. Dessverre må jeg på skolen i morgen da, snaart ferie♥ Teller du ned til jul?

15.12.2014 // 6 comments

Nødvendig på en mandag

inspo

Litt fin inspirasjon på en mandag♥ Julemarkedet i Egersund var forresten veldigveldig koselig! Denne uken har jeg et par vurderinger før jeg endelig kan ta juleferie! Fysøren som jeg gleder meg♥ God mat, jule filmer, kakao, avslapping, venner, familie, jul aften, og ikke minst de fine dagene etter på. I dag er det bare to uker til 2014 er over, tenk det da. Snart begynner vi med blanke sider igjen.

13.12.2014 // 4 comments

M I X
Både noen nye og noen gamle bilder som er tatt med mobilen♥ I går var jeg med noen fra klassen, vi spiste grøt, mandariner og pepperkaker. i bakgrunnen spilte den koseligste julemusikken. Skikkelig jule kos! Julekosen fortsatte utover kvelden da vi fikk besøk av Ellen og familien, det har vært tradisjon syv år på rad nå, koselig! I dag dro jeg på julegave shopping i byen. Endelig fikk jeg kommet litt i gang, ligger litt etter når det kommer til gaver i år. Ellers gleder jeg meg masse til i morgen, for da drar jeg på julemarkedet i Egersund, har aldri vært der, men det ser ekstremt koselig ut!! ♥ Har du vært på julemarkedet i Egersund?

08.12.2014 // 5 comments

16 dager igjen

IMG_0778-2

IMG_0752-2

IMG_0742-2

IMG_0776-3

IMG_0746-2

IMG_0758-4

Jeg har kanskje ikke fortalt det, men jeg har begynt på tennis. Selv om det er ganske vanskelig så et det veldig gøy♥ Forresten; I dag har jeg hatt norsk tentamen, på onsdag har jeg matte tentamen. Dagen min ble ti ganger bedre da jeg fant ut at det bare er 16 dager til jul, omtrent 2 uker! Gleder meg ekstremt mye til ferie nå. Krysser fingrene for at snøen kommer innen den tid, men jeg skal ikke ha så store forhåpninger. hehe. Gleder du deg til jul?

29.11.2014 // 4 comments

sol + julekaleder + kaktus

IMG_0606-2

IMG_0645-2

Denne uken har jeg hatt tentamen i engelsk, noe som gikk helt greit♥ 

IMG_0602-2

Nå begynner julefølelsen forresten å komme snikende, jule lysene er hengt opp både i byen og i nabolaget, og i dag skal jeg på julemesse♥♥

IMG_0608-3

IMG_0630-2

Vi skal snart ha juleforestilling med balletten, og i går fikk vi prøve kostymene. Vi skal ha på oss et hvitt, stort, poff (heh); skjørt såå gøy, har alltid drømt å danse i noe sånt!!

IMG_0155-2

IMG_0625-3

Nå ser jeg skikkelig frem til helg, i går var jeg med Solveig, Ellen, Hanne og Tora, veldigvelidig bra start på helgen♥

Hvordan har uken deres vært?

23.11.2014 // 2 comments

ti fine ting 2

 

1. Har aldri sett New York fra denne vinkelen før. (http://elliesbells.com/2013/03/27/new-york-i-love-you/)

2. I juleferien skal jeg starte på et strikke prosjekt, vottene over ser veldig fine ut og er ikke så avanserte♥  (http://www.pickles.no/hverdagsvotter)

3. Venninnen min Tora fant enda et superfint hjem på https://www.airbnb.no/. Denne gangen er det i Frankrike, se så vakkert!! (https://www.airbnb.no/rooms/1034591?checkin=04.07.2015&checkout=18.07.2015&guests=6&s=Lh2N)4. Kom over denne fine vesken her om dagen. (https://www.madewell.com/madewell_category/BAGS/totes/PRDOVR~53228/53228.jsp?color_name=english-saddle)

purtie:
pale/indie blog

5. Jeg døde da jeg fant dette bildet, er det mulig. Såå søt. Se på denne fantastiske pelsen!! (http://40.media.tumblr.com/tumblr_mdglp9hjAE1qk4s2co1_500.jpg)C.

6. Jeg har såå lyst å strikke min egen genser, og noe i denne duren hadde vært utrolig fint↑

7. Veldige enkle, men allikevel perfekte sandaler. (http://www.mnzstore.com/)

8. N Y D E L I G cover av Alice Kristiansen♥ (Tar litt tid før sangen starter)

9. En yngre Kate Moss, wow.

10. Finfin mat video av "Green Kitchen stories"

Håper dere har hatt en super helg, nyt resten av dagen♥

20.11.2014 // 7 comments

Solglimt på en torsdag

IMG_0374-2

IMG_0324-2

IMG_0317-3

IMG_0140-2

IMG_0379-2

IMG_0414-2

IMG_0407-2

Søndag var en ganske solfylt dag, noe som var dødsherlig♥ Da benyttet jeg, Hanne og Ellen sjangsen og gikk en tur ute langs sjøen♥ Såå herlig!! Resten av dagen var jeg med noen andre venninner, så dro jeg på cafe + kino med pappa og Hanne. Dagen ble avsluttet med en joggetur♥♥ Denne uken har vært skikkelig bra, alle prøvene er gjennomført og snaart er det helg♥ Hvordan har din uke vært? Hva synes du?

16.11.2014 // 3 comments

ti fine ting

1 Det første jeg vil vise dere er dette utrolig kule, minimalistisk loftet i Tokyo↑ Kom over det på denne bloggen: http://emmas.blogg.se/. Hun hadde funnet det her: https://www.airbnb.se/rooms/2573302, airbnb er en side hvor privat personer leier ut rom, hus og leiligheter. Veldigveldig kult etter min mening, men man må leite litt for å finne slikt som dette.

2 Den akustiske versjonen til 2 A.M av Astrid Smedplass er veldig fiiin↑

3 Sea of stars på Vaadhoo i Maldivene.

4 Tosua pool, Samoa. fysøren. dette ser så vakkert ut!5 Lake retba, Senegal

(herfra: http://greaseandglamour.com/2014/11/the-15-most-surreal-destinations-to-visit-in-2015/)

En av de fineste filmene jeg har sett↑ (http://somniare.blogg.no/1383589689_04112013.html)

<p>Doga Gunce Gursoy, 8 years old, Istanbul</p>

 7 Dette er kanskje litt rart, hehhe. Men jeg kom over en artikkel som hadde tatt for seg mange barn fra forskjellige deler av verden og tatt bilde av hva de spiser til frokost. Synes bildene var veldig fine også var det ganske interessant å se de store forskjellene. (http://www.nytimes.com/interactive/2014/10/08/magazine/eaters-all-over.html?_r=4)

8 Fantastiske bilder tatt av Alegra Ally. Disse er tatt i Namibia. (http://magazine.africageographic.com/weekly/issue-15/gallery-himba-women-namibia-alegra-ally/)

9 Forresten: dette er det kuleste noen sinne; klikk deg inn her om du er i et "rainy mood".♥ http://www.rainymood.com/ 

 

10 Heelt til slutt vil jeg tipse om denne fine bloggen: http://www.weneedtolivemore.com/♥♥

Hva synes du? Vil dere ha flere slike innlegg?

03.11.2014 // 4 comments

Fint interiør på en mandag

futurehome

 

Min fremtidige leilighet skal det se omtrent slik ut↑ Hehe♥ Pinterest er aller best når det kommer til fint interiør, der finnes det så uendelig mye fin inspirasjon. Lyst, åpent, gammelt, nytt og minimalistisk er stikkord for sånn jeg liker det♥ Hva liker du når det kommer til interiør?

26.10.2014 // 2 comments

S Q U A R E x9

2014-10-25 07.13.52 2

2014-10-18 11.02.17 3

2014-10-18 11.01.59 1-2

2014-10-11 01.37.10 2-2

2014-10-08 06.57.27 2

2014-10-04 07.45.53 1-2

2014-10-02 04.29.08 5

2014-10-04 07.45.31 2-2

2014-09-27 05.05.47 1-2

Bare noe "snapshots" fra de siste ukene. I dag har vært en typisk søndag bestående av skole, øvelses kjøring, mat og trening♥ På toppen av alt var det skikkelig grått ute også pøste det ned, må innrømme at det kan være herlig med noen slike dager inni mellom♥ Forresten, i går var jeg på en veldig koselig bytur med Tora, Hanne og Ellen. Var innom sjokoladepiken og drakk dødsgod kakao, den ser du bilde av øverst i innlegget, hehe♥♥ Tar du mye bilder med mobilen? Regnet det hos deg i dag?

23.10.2014 // 4 comments

Tea and books

IMG_9561-2

IMG_9537-2

IMG_9541-2

IMG_9559-2

IMG_9664 (2)

IMG_9573-2

IMG_9542-2

Hele denne uken har jeg nesten ikke gjort annet enn skolearbeid, nå har jeg bare en innlevering igjen før jeg kan puste ut♥ Det er grunnen til at jeg har vært sykt dårlig til oppdatere dere her, og sånn kommer det nok til å bli fremover, dessverre. Uansett, nå er jeg akkurat kommet hjem fra en veldig kjekk ballet time♥ Forresten: Videregående skole er så langt veldig bra♥ Alt skolearbeidet er vel egentlig verdt det, med tanke på at jeg trives veldig godt, i tillegg er skolen jeg går på super fin♥ 

I det siste har jeg lest Eleanor and Park, såå søt!! Virkelig å anbefale♥ Har du det travelt for tiden? Hva synes du om bildene?

03.10.2014 // 10 comments

R O M E

2

Det er høstferie!! Jeg reiser til Roma i morgen♥ Har ikke vært i Italia før så gleder meg masse masse♥ Må ærlig innrømme at det jeg ser mest frem til er italiensk pizza og is, guud det ser såå f a n t a s t i s k godt ut♥ GOOD HØSTFERIE ALLE SAMMEN!! Har du noen planer for ferien?

21.09.2014 // 4 comments

Weekend

IMG_7625

IMG_7631

IMG_7637

IMG_7641

IMG_7950

IMG_7945

IMG_7955

Denne helgen har jeg vært på tenniskurs♥ Jeg spilte to timer på fredag, lørdag og søndag. Jeg hadde aldri rørt en tennis rakket før, og på bare seks timer må jeg innrømme at det var ganske stor fremgang. Veldigveldig gøy, men også ganske vanskelig♥ Dagen ble avsluttet med dødsgode kanelsnurrer rett fra ovnen♥ Har du spilt tennis noen gang?

18.09.2014 // 3 comments

Daglig dose med inspirasjon

Her kommer litt fin inspirasjon fra tumblr på en torsdag♥ Jeg har det ganske travelt for tiden, bloggen har derfor ikke vært førsteprioritet de siste dagene♥ Forresten: i dag har vi vært på "ekskursjon" med skolen, for å se på trær, haha, men det var koselig da, og super fint vær♥ Har også vært på ballett, såå gøy! ♥ Hva har du gjort i dag?

05.09.2014 // 4 comments

En kveld i August

IMG_0121 (2)

IMG_0137 (2)

IMG_0133 (2)

Det har vært veldig fint vær i det siste, og derfor mange fine foto motiver. Dessverre er kameraet mitt på verksted, så bildene over er tatt med kompakt kamera♥ En kveld sist uke bestemte jeg, Tora og Hanne oss for å sykle til Sola stranden. Vi pakket noen store tepper og syklet av sted♥ Da vi kom frem var det såå fint kveldslys♥ Denne kvelden var så perfekt. Nå skal jeg forresten snart i bursdag, wii♥ Hva skal du gjøre i dag? Hva synes du om bildene?

19.08.2014 // 3 comments

Sommer savnI dag hadde vi allerede vanlige fag, og i morgen får vi allerede bøkene. Hvor ble ferien av? Jeg har ikke ord for hvor ekstremt mye jeg savner sommeren, jeg kunne gjort alt for å spole tilbake♥ Jeg savner varmen, og bekymringsløse dager med mine beste venner♥ Savner du sommeren? Alle bildene er forresten herfra. Savner du sommeren?

13.06.2014 // 8 comments

Kvitsøy

IMG_9473-2

IMG_9510-2

IMG_9506-2

IMG_9527-2

Jeg har ikke blogget på en stund , jeg har nemlig hatt muntlig eksamen. Kan ikke beskrive hvor sykt herlig det er å være ferdig! Om en liten stund skal jeg forresten dra på klassetur, blir koselig! Over ser dere noen bilder fra Kvitsøy, det er så utrolig nydelig der♥ I dag er det bare 6 dager (!!!) til ferieee♥♥ Hva skal du i helgen? Hva synes du om bildene?

30.05.2014 // 5 comments

Mer fra Solastranden

IMG_7737-2

IMG_7786-2

IMG_7832-2

IMG_7949-2

IMG_7896-2 

Her kommer enda flere bilder fra Sola stranden, det er så utrolig fint der! Nå er jeg på hytten, solen skinner, og jeg har faktisk badet for første gang i år. I går solte vi oss lenge på et varmt svaberg, ganske idyllisk! Sommerfølelsen er kommet♥ Hva synes du om bildene? Har du fått sommerfølelse?

28.05.2014 // 4 comments

Let's go to the beach

IMG_7843-2

IMG_7740-2

IMG_7741-2 

Her kommer litt bilder fra i går, etter skolen syklet jeg, Hanne og Tora til Sola stranden. Jeg har en del mer bilder å vise dere, så flere bilder og mer tekst kommer i morgen. Nå må jeg fortsette å pakke, vi drar nemlig til hytten i dag. Det er meldt super fint vær, så jeg gleder meg masse♥ Hva skal du i langhelgen?

25.05.2014 // 5 comments

Lindøy

IMG_7494-3

IMG_7637-4

IMG_7667-2

IMG_7523-3

IMG_7668-2

IMG_7674-2

IMG_7664-3

IMG_7696-2 

Et lite bildedryss fra i går, da var vi som sagt ute i seilbåten♥ Vi dro ut til en øy som heter Lindøy, det er så fint der! Det er faktisk en liten skole der, så det er masse fine hus spredd på den ene siden av øya. I skoleområdet var det satt opp en trampoline, så den måtte selvfølgelig testes ut, hehe. Hva synes du?

24.05.2014 // 3 comments

Warm summer nights

IMG_4253-2

IMG_7460-2

IMG_7375-2

IMG_5998-2

IMG_7415-2

IMG_4255-2

I dag har jeg vært i seilbåten, vi dro ut i til en øy i nærheten, grillet og gikk en tur rundt på øya i det fine været. Tok en del bilder som jeg skal vise dere senere♥ Været er helt fantastisk for tiden, det har vært skyfri himmel nesten hele uka. Bortsett fra et par dager med regn tidligere i uken, hehe. God lørdag videre! Hva har du gjort i dag?

23.05.2014 // 3 comments

Through the lens of my phone #4

7

Fra en herlig, varm kveld tidligere i uken♥

3

Frokost i morgensolen♥♥

2

Ingrid sin fine konfirmasjon og verdens søteste Elena - 17. mai kake♥♥

4

En fiin kveld med Anne♥♥

5

Fra søndag da vi var på vei ned til stranden♥

6

Skjorts vær♥ - enda en 17. mai kake

8

Åpne dører og vinduer er et tegn på sommer♥ - I kunst og håndverken skulle vi designe vår egen t- skjorten, slik ble min↑ 

10

Nynorsk pugging i solen♥ - pannekaker på terrassen etter skolen♥

9

Mer fra en fin kveld.

Nå skal helgen nytes i det fine været. Krysser fingrene for streik på mandag♥ Good helg!! 

20.05.2014 // 7 comments

Eksamen

IMG_7340-2

IMG_7300-2

IMG_7320-2

Slik tilbrakte jeg noen timer på søndag, i hagen, på et teppe, med nynorsk ordbok. Var også i Møllebukten, og solte meg med noen venner, herlig! Ble faktisk veldig solbrent bak bena, får håpe rødfargen blir til brunfarge, haha; tviler... I morgen får vi forberedelses hefte så går torsdagen og fredagen til eksamen. Det har vært utrolig fint vært de siste dagene, så jeg har vært masse ute i solen♥ Har forresten gjort noen endringer i designet, det er ikke helt ferdig, skal gjøre noen endringer i overskriften og i sidebaren. Noen andre som har eksamen nå? 

18.05.2014 // 7 comments

Grunnlovsjubileet

IMG_7126-2

IMG_7122-2

IMG_7142-2

IMG_7250-2

IMG_7139-2

IMG_7259-2

IMG_7281-2

Min 17. mai besto av massemasse is, kaker, god mat, og fine folk. Kan ikke klage på været heller! Jeg gikk først i toget, alltid like koselig♥♥ Så konkurrerte jeg i spikerslag, haha♥ Jeg spiste god mat hos mormor og morfar, og dro til byen for å se på folketoget♥ Senere fikk vi besøk av Ines og Ellen, vi spiste enda mere mat, snakket og koste oss. Rettere sagt, en perfekt 17. mai♥ Hvordan var din 17. mai?

16.05.2014 // 4 comments

Dagen før dagen

IMG_6108 (2)

IMG_6101-3


Norsk eksamen. Vi ble trukket opp i eksamen i går, vår klasse kom altså opp i Norsk. Ganske fornøyd egentlig, alt er bedre enn matte. I morgen er det 17. mai♥ Jeg gleder meg masse! Spesielt til å spise is, gå med bunad og masse god mat♥♥ Dette er det siste året vi går i tog, så denne dagen skal nytes♥ Gleder du deg til i morgen?

14.05.2014 // 3 comments

Kvelder som dette

IMG_6430-2 IMG_6454-3 IMG_6456-4IMG_6562-2 

Elsker at det har vært så fine kvelder i det siste, her ser du noen bilder som ble tatt tidligere i uken♥ Det er grønt overalt, og jeg merker at sommeren nærmer seg med stormskritt♥ I dag hadde vi den aller siste prøven på ungdomskolen, i morgen blir vi trukket opp til skriftlig eksamen. Så mangler vi bare muntlig eksamen før vi kan ta ferie♥♥ Jeg holder forresten på å gjøre noen endringer i designet på bloggen, tenkte det var på tide♥ Hva synes du om bildene?

12.05.2014 // 9 comments

Italian pizza

IMG_6139

2014-05-10 09.18.28 2

Tora overnattet her i helgen, da lagde vi mini pizzaer. Vi fant inspirasjon på pinterest og fant ut at vi ville lage en tynnere bunn, med noe litt mer spennende enn kjøttdeig (selv om det er super godt).  mmm, det var så godt♥ Det midterste bildet er forresten tatt med mobilen. Har egentlig ikke så mye spennende å blogge om for tiden, det er grunnen til den dårlige oppdateringen. Hva liker du best å ha på pizzaen?

08.05.2014 // 5 comments

En dag...

bid-11 

En dag vil jeg lære meg å surfe, det ser så fantastisk gøy ut! Det må være en utrolig herlig følelse å surfe på bølgene med vind i håret. 

bid-10

En dag vil jeg kjøre rundt i Europa i en sånn bil, med mine beste venner. Jeg vil pakke med så lite som mulig, lette klær, fin musikk og kamera. Så vil jeg kjøre fra sted til sted og oppleve mest mulig♥

bid-3

En dag vil jeg bo i en liten leilighet i Paris. Våkne opp til den nydelige byen, dra på en liten cafe, spise en croissant og så vandre rundt i de endeløse gatene. 

bid-9

En dag vil jeg delta på Holi, eller "the festival of colors" i India. Jeg kunne ha sittet i timesvis å sett på videoer og bilder fra festivalen. Det er noe med fargene som gjør stemningen helt magisk♥ 

bid-7

En dag vil jeg oppleve California, jeg vil surfe, ha bonfire på stranden, stå på rosa rulleskøyter, ta bilder av palmer, strand og nyte bekymringsløse dager. 

bid-2

En dag vil jeg våkne opp i min egen leilighet i verdens fineste by. Tenk det da, våkne opp til dette↑

 En dag før jeg dør, skal dette skje↑ Hva er topp 3 på din "før jeg dør" liste?

30.04.2014 // 3 comments

Den siste helgen i april

IMG_6008-2

IMG_5671-2

IMG_5666-2

IMG_5678-2

IMG_6001-2

IMG_5680-2

IMG_5991-2

Her er noen bilder som ble tatt i helgen. Fra banan pannekakene jeg hadde til lunsj og et fint tre i solnedgang♥ Nå er jeg ferdig med alle tentamener på ungdomsskolen, det er rart å tenke på. Herlig med tanke på at jeg snart begynner på en ny skole da, men samtidig veldig trist å slutte der jeg går nå. Nå begynner det forresten virkelig å se ut som det er sommer ute, det er strålende sol nesten hver dag. Sånt vær gjør meg så glad! Er det fint vær hos deg? Hva synes du om bildene?

27.04.2014 // 2 comments

Nedtelling


Klokken er bare 9 og det er allerede 22 grader i solen!! Så sykt herlig!! De 53 dagene vi har igjen på ungdomsskolen kommer til å gå fort, det betyr at sommeren snart er her♥ Vi skal ha matte tentamen på mandag, derfor ble dessverre mesteparten av gårsdagen tilbrakt inne med matte boken. Heldigvis fikk jeg tid til en liten is pause med Ellen og Hanne♥ Over ser dere noen nydelige, sommerlige bilder, åå som jeg lengter tilbake til varme sommerdager♥♥ Alle bildene er fra tumbleren min! Hva synes du? Har du nedtelling til sommerferien?

21.04.2014 // 6 comments

Påskesol

IMG_5298-2

I påsken har jeg vært i Sauda, det har vært skikkelig fin påskesol. Jeg har stått på både slalom og langrenn♥ I dag har det vært helt nydelig vær, sommeren har endelig kommet til Stavanger♥ (!!!) Jeg har gått i t- skjorte hele dagen, og grillet med Solveig, Anne, Ellen, Hanne og Tora, så kos♥♥ Denne uken er det travelt på skolen, så det er ikke sikkert dere hører så mye fra meg før om noen dager. Har du hatt en fin ferie? Hva synes du om bildet?

16.04.2014 // 5 comments

Through the lens of my phone #3


Sool - Fra en nydelig kveld hvor jeg, Ellen og Hanne koste oss i solen på piknik teppet ♥

Fra sist uke da jeg, Hanne, Anne og Tora syklet opp til en bakke i nærheten for å løpe intervaller. Det var nydelig vær og det var en ekstremt herlig følelse å sette seg ned på et bord og nyte solen.

Solnedgang♥ - fra da jeg leste It, Alexa Chung på terrassen

Da Hanne sydde til et kunst og håndverk prosjekt - denne dagen var det nydelig lys ute som la seg på det store verdenskartet som henger i kjellerstuen♥

maat - fineste skoene♥♥

Bringebær + cottage cheese - cupcakes, heh litt mye mat her ja♥♥

Verdens B E S T E kakao med Hanne og Tora - fikk endelig brukt vintage Levis jakken som jeg kjøpte i London♥

Vi feiret mammas bursdag på matmagasinet, jeg spiste spagetti og en italiensk terte med sykt god hjemmelaget is♥

Jeg og Hanne ga "Trines mat" i bursdagsgave til mamma, den måtte testes ut, hehe↑ - fiin ettermiddags sol♥

♥Polaroid kamera og påskeegg på blomstrete teppe♥

Mer polaroid kamera - fra da jeg, Hanne, Tora og Anne dro opp til fjellet for å stå på ski, så koselig! ♥

Noen bilder jeg har tatt med mobilen i det siste, hva synes du?

14.04.2014 // 5 comments

Påsketradisjon


Noen bilder fra i går, da jeg, Hanne og Ellen hadde påsketradisjonen vår. Vi pleier nemlig å kjøpe påskeegg til hverandre, hihih♥ Hanne har kjøpt seg polaroid kamera, så det er ikke mitt. Selv om jeg gjerne skulle ønske det, det er så fint! I dag har jeg ikke så mange planer, skal egentlig bare slappe av og nyte ferien♥♥ Har du noen spesielle påsketradisjoner?  

12.04.2014 // 8 comments

Colorful sky + chocolate fondant


Endelig ferie. Endelig skolefri og avslapping. Bildene er fra en fin solnedgang og fra bursdagen til mamma. Jeg og Hanne overrasket henne nemlig med sjokoladefondant♥ I dag har jeg ikke gjort særlig mye, det har regnet, så jeg har lest blader, laget en god lunsj, vært med Ellen og gjort noen ærender♥ Nyt ferien, good påske♥ Hva synes du? Hva skal du i påsken?

09.04.2014 // 5 comments

HappyNoen bilder som har blitt liggende, av blant annet noen nye sko + boken jeg har lest den siste tiden. It av Alexa Chung, anbefales, veldig inspirerende♥ Jeg har vært dårlig på bloggfronten de siste dagene, det er så travelt på skolen nå skjønner dere♥ Grunner til å være å glad: det er sol, matte prøven gikk fint, jeg har spist is, det er snart er ferie, koselig joggetur med jentene, 71 dager til sommerferie (!!!) ♥♥ I dag har jeg funnet ut at vi mest sannsynlig bare har to gymtimer igjen på ungdomskolen, veldig gøy men samtidig veldig trist at vi skal slutte. Har du noen grunner til å være glad?

01.04.2014 // 4 comments

Sleepover


I helgen hadde jeg, Hanne, Anne, Ellen og Ines sleepover♥ Taco↑


y u m m y


så spiste vi i solnedgangen♥♥


fiint♥


Kveldsmat, sjokolade og frukt♥♥

Dagen etter våknet vi på stuegulvet til nyydelig vær♥


Verdens beste pannekaker til frokost♥

En veldigveldig fin helg♥♥ Hva gjorde du i helgen?

28.03.2014 // 5 comments

Pannekaker + svaner
Fire bilder fra en herlig lunsj vi lagde i helgen +  noen svaner jeg brettet (heh.) I dag har været vært nydelig, og jeg, Hanne, Ellen og Anne har slappet av på et teppe på terassen mens vi har hørt på herlig musikk♥ Denne helgen skal jeg overnatte hos en venninne, gleder meg massemasse♥♥ Nå skal jeg se på norske talenter og nyyte helgen♥♥ Hva synes du?

23.03.2014 // 5 comments

Through the lens of my phone #2


 en koselig jente kveld forrige helg♥♥

Samme helg var jeg i byen og kjøpte pomponger, de hang jeg opp i lampen på rommet↑ - sool♥

En av ynglingsblomstene mine har endelig kommet i butikkene, ranukler♥♥ - selfie i speilet før familie bursdag

Bare et bilde av globusen - og vinduet en solskinns dag

Bursdags selfie fra fredag, da jeg feiret med jentene♥♥ - tusentakk for en herlig kveld! - Isac Elliot på vinterlyd, god stemning med fine folk♥

Den fine lyslenken som henger over vinduet mitt♥♥  - Det var herlig å sette seg ned med en bok og en kopp te etter en kald joggetur i regnværet.

Nydelig solnedgang - og soloppgang på vei til skolen♥♥

Disse bildene er tatt i går fra da vi var på Bolia, jeg drømmet meg bort i fintfint interiør♥♥

Pizza in the making fra i går♥  - dessert

Bare litt bilder fra mobilen i det siste, hva synes du?

20.03.2014 // 4 comments

WANTS1. Jeg har sett veldig mange fine notatbøker på tumblr, så jeg må snart få kjøpt meg en enkel notatblokk og lime på masse fine bilder. 2. jeg har allerede et polaroid kamera, men sier ikke nei takk til dette nydelige og praktiske kameraet fra fujifilm♥ 3. New Balance sko, jeg er forelsket i disse fine skoene. 4. en slik sykkel har jeg drømt om lenge, tenk å sykle på en sånn om sommeren med vind i håret. 5. søte sommer topper og blomsterkranser kan jeg aldri få nok av♥ 6. Vans står høyt på ønskelisten, elskerelsker disse enkle men super fine skoene. 7. har så lyst til å henge opp et verdenskart på den ene veggen på rommet mitt slik at jeg kan drømme meg bort♥♥

Har du noen av de samme ønskene?

16.03.2014 // 4 comments

95 days


I dag er det 95 dager til sommeren, LA DET GÅ FORT!! Jeg gleder meg såå sykt mye♥♥ Over ser dere noen fiiine bilder fra tumblr. I dag regner det ute og jeg har akkurat jogget en lang tur ute i regnet. Nå skal jeg ta meg en kopp te og pugge fransk, heerlig♥♥ Hvordan er været hos deg? Hva synes du om bildene?

14.03.2014 // 4 comments

3 års bursdag + sunlightNoen bilder jeg har tatt den siste uken, det har vært sol nesten alle dagene, meen nå kom selvfølgelig regnet. Jaja det kan være koselig av og til, dessuten er det en perfekt mulighet for å se en film, lese blad, høre på musikk eller være på tumblr♥ Denne helgen har jeg ikke mange planer, skal slappe av med venner også skal jeg i bursdag, wii♥♥  bloggen hadde forresten 3 ÅRS BURSDAG for to dager siden, og jeg klarte å glemme det. Jaja, jeg har hvertfall blogget nesten hver dag i tre år, heheh♥ Gratuerer med 3 års dagen bloggen! ♥♥ Hva synes du om bildene?

10.03.2014 // 3 comments

Surprise partyPå søndag hadde Ines bursdag, såå jeg og fire andre venninner bestemte oss for å overraske henne. Vi bakte kake og pyntet den med fargerike lys og moustacher, hehe♥


Vi pyntet med fine vimpler og blåste opp ballonger♥


see så fint↑

Så tente på lysene på kaken og gjemte oss. Når hun kom inn i rommet hoppet vi opp og sprang mot henne mens vi ropte "surprise!!" og sang bursdags sangen det var såå gøy, haha♥ Gratulerer med dagen Ines, selvom det var i går hihi♥ Har du gjort noe lignende noen gang?

28.02.2014 // 3 comments

Februar 2014


I februar har jeg øvd masse til revyen og hatt en sykt koselig og bra uke med forestillinger. Det er så trist at vi skal begynne på videregående etter sommeren. Denne måneden har jeg også laget en del god mat og tatt veldig lite bilder. Det er kanskje fordi det har vært ganske få dager med sol og fint vær, håper våren kommer for fullt i Mars♥ I dag har jeg stått på slalom og nå sitter vi og ser på norske talenter, ha en super kveld videre♥♥ Hvordan har din februar vært?

27.02.2014 // 1 comment

Dagen gjennom 6 mobil bilder


1. I heisen♥ Det var sykt mye tåke, det eneste jeg kunne se var hvitt, trodde jeg hadde kommet til himmelen. haha. 2. Selfie (eller skifie tvillingsøsteren min og jeg♥

3. På vei opp. 4. Varm kakao med krem når jeg kom inn i hytten♥♥

5. Det nye + kakao♥♥ 6. Tåkee
 Hva synes du? Hva har du gjort i dag?

18.02.2014 // 4 comments

Homemade pancakes for breakfast
Dere som følger meg på instagram har allerede sett bilder av den super gode frokosten jeg hadde i går. Denne uken spiller vi flere forestillinger hver dag, nå har jeg pause før ny forestilling i kveld. Jeg teller forresten ned dager til vinterferien, ikke lenge igjen nå♥ Gleder meg sykt til å få slappet av uten skole og lekser♥♥ Hva syens du?

16.02.2014 // 4 comments

Sunday inspiration


I går var en sånn dag hvor jeg kunne sittet evigheter på tumblr, det finnes så sinnsykt mange fine bilder, steder og mennesker der♥ Over ser dere et bittelite utvalg av noen bilder fra tumblren min → http://letscollectmoments.tumblr.com/. Premieren på revyen gikk forresten supert og i går hadde vi en herlig fridag før en travel uke med mange forestillinger. I går slappet jeg av med venner og hadde en super koselig kveld med Tora med popcorn og glee♥♥ Ha en fin dag! Hva synes du om bildene? Har du tumblr? 

13.02.2014 // 4 comments

A photograph is the pause button of life

Etter at jeg malte veggene på rommet mitt i juleferien har de vært tomme en stund, men nå har jeg pyntet den ene veggen med en bildevegg. Alle bildene er tatt på den beste tiden av året, sommeren!! Fyyy jeg gleder meg ubeskrivelig til sommeren når jeg ser disse bildene♥ I morgen er det premiere på revyen, wish me luck, hehe. Hva synes du? Har du bildevegg på rommet?

09.02.2014 // 3 comments

Through the lens of my phone


Detaljer fra rommet♥

Verdens. beste. kakao sammen med fine venner♥ - vi fikk bare en dag med masse snø, kunne gjerne hatt et par dager til.

Mer snø♥ - fiin soloppgang utenfor huset

super yummy lunsj, pannekaker♥♥ - selfie i speilet med den nye jakken min♥

Advokadoo♥

Enda en fin soloppgang - og enda et bilde av rommet♥
mer mat, hehe♥

enda et bilde av verdens beste kakao, denne drikker jeg minst en gang i måneden, hehe♥ - snøø

Selfie i den nye marius genseren farmor har strikket til meg, nå kan vinterferien komme♥ - mer fiin himmel

Bare litt bilder fra mobilen, liker dere slike innlegg? Hva synes du?

08.02.2014 // 3 comments

Oppdatering


Jeg stikker bare innom for å si at jeg lever, heheh. Dagene går til revy fra morgen til kveld, derfor er det lite oppdateringer her. Revyen har premiere på fredag, så er det en uke med forestillinger, før det er feriee♥ Skal prøve å oppdatere så ofte som mulig da♥ På bilde har jeg forresten på meg den nye marius genseren min som farmor har strikket, såå fornøyd, tusentakk farmor♥  Har du marius genser? Hva har du gjort de siste dagene?

03.02.2014 // 6 comments

Sunday breakfast #2
Litt flere bilder fra frokosten jeg hadde på søndag♥ De neste to ukene skal vi ha halve dager på skolen fordi vi skal øve til revyen, så er det bare en uke med forestillinger før vinterferiee♥♥ Nå merker jeg at det begynner å bli varmere i været og nærme seg vår (og sommer)♥ Klarer ikke å vente, ehhe♥ Ha en super duper dag videre! Hvordan er været hos deg? 

02.02.2014 // 3 comments

Sunday breakfast


Et bilde av min herlige frokost, jeg tok litt flere bilder, så det kommer mer♥ I dag er en typisk søndag hvor jeg sitter på tumblr, jobber litt med skole og lager god mat♥♥ Får også besøk av morfar til middag også skal jeg på revy øving senere♥♥ Hva spiste du til frokost i dag?

27.01.2014 // 3 comments

En mandag i januar

Noen upubliserte bilder, over ser dere også en liten del av de nye putene jeg nevte. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, drar snart på ballett♥ Ha en fiin dag videre♥♥ Hva synes du om bildene?

26.01.2014 // 5 comments

Sunday lunchDette spiste jeg til lunsj i dag, et ord, yummy! Jeg brukte Maren Vik sin oppskrift på "healthy pancakes". Det var banan i oppskriften, og det ga såå god smak♥ Bildene ble ikke helt slik jeg hadde planlagt fordi det var utrolig dårlig lys inne, jaja. I dag har jeg tatt meg en jogge tur + vært på revyøving. Hva synes du?

24.01.2014 // 5 comments

Friday inspiration


Bare litt inspirasjon på en fredag, alle bildene er fra min tumblr, heer♥ Endeliig er det helg, det er såå herlig. Nå har jeg akkurat spist masse nachos, resten av kvelden skal gå til pretty little liars maraton♥♥ Goood helg!! Hva synes du om bildene? Liker dere sånne innlegg?

23.01.2014 // 4 comments

Travle dager


I det siste har det vært veldig mye å gjøre, både på skolen og på fritiden. Nå har gosenrevy øvingene begynt for fullt og mye tid går til det, derfor får jeg ikke så mye tid til bloggen. Jeg har også vært rundt om kring og besøkt vidergående skoler fordi vi skal søke allerede neste uke. Nå er jeg såå klar for ♥heelg♥!! Jeg har forresten akkurat kjøpt nye putetrekk til putene dere ser over, viser dere i er annet innlegg. Bildene er forresten tatt for en stund siden, eheh. Hva synes du om bildene? Har du mye å gjøre for tiden?

16.01.2014 // 7 comments

The fault in our starsJeg holder på å lese denne boken nå, jeg er ikke ferdig meen den er veldig bra til nå. Har hørt veldig mye om den (og sett mange bilder) så da er det ekstra gøy å lese♥ Nå er jeg såå klar for helg, har du lest "the fault in our stars"? (hvis ikke anbefales jeg den til deg nå, leslesles) 

12.01.2014 // 2 comments

MixTre bilder som har blitt liggende. Tumblr, skole, joggetur og minus grader er stikkord for dagen. Jeg har også vært med Tora, Ellen, Anne og Ines, suuper kos♥ I morgen er det en ny uke med skole, jeg har allerede startet nedtelling til ♥♥sommerferie♥♥ Hva synes du om bildene? Hva har du gjort i dag?

11.01.2014 // 5 comments

Lightning starsBare noen bilder som ble tatt på en desember kveld. Denne lyslenken henger over pulten min og lyser opp mørke vinter kvelder♥♥ I dag har jeg vært en koselig tur til byen for å se på salget og for å gjøre noen ærender. Vi dro på en suuper koselig kafe og drakk verdens beste kakao♥ Nå har jeg akkuart spist nachos, resten av kvelden skal jeg se på pretty little liars, hihih♥ Liker du lyslenker?

09.01.2014 // 1 comment

2013 #4

Oktober

Jeg tilbringet de første oktober dagene på pulten min med en hel del skolearbeid som skulle gjøres.

Så kom en etterlengtet ferie hvor vi dro til Barcelona♥♥

Jeg hadde masse bilder å vise dere og brukte mye tid på å lage en Barcelona guide. Del 1 heer og del 2 finner du heer.

Da jeg kom hjem hadde høsten kommet for fullt og jeg dro på høsttur til dalssnuten. Skolen startet igjen og det var mye lekser og prøver.

I oktober tok jeg disse bildene↑

Jeg hadde en herlig middag på sola strand hotell med mormor og morfar og familien. Måneden ble avsluttet med haloweeen feiring med jentene♥

November

Jeg begynte måneden med en kosleig høsttur til byen♥♥ Julelysene var allerede hengt opp og julestemningen kom snikende.Mange søndager gikk til skolearbeid. Innimellom lagde jeg masse god mat♥

Jeg tok dette bildet↑ .. og satte sammen en video fra Barcelona, heeer.

Jeg drakk mange suuper yummy kopper med kakao♥ 

 

 Jeg kjøpte meg juleball kjole♥ 

 

...og tok bilder av den fiine solnedgangen.

I slutten av måneden hadde jeg linkerunde hvor fantastisk flinke Vilde ble linket → http://vildust.blogg.no/

 Desember

 Jeg startet måneden med baking av julekaker♥♥

I desember la det seg et tykt utenfor huset, såå fint♥

Snøen regnet bort etter en dag, men jeg fikk tid til en liten photoshoot med nabokatten, heheh♥ Jeg filmet også noen klipp og satte det sammen til en liten film♥ heer.

Jeg bakte også cupcakes.♥♥

 

Strikket Arne og Carlos sin julekule♥♥

Farmor og farfar kom på besøk og jeg hadde en veldig fin julaften♥♥

 

 I desember tok jeg også dette bildet↑

De siste dagene av 2013 tilbrakte jeg på rommet, vasket, sparklet og malte i to dager, det ble fint til slutt da♥♥

Året ble avsluttet med en veldig bra nyttårsaften med god mat og fyrverkeri♥♥

Nå er vi allerede over en uke inne i et nytt år. 2014 kommer til å bli fantastisk♥ Har du noen planer for det nye året?

08.01.2014 // 5 comments

Travelling inspiration


Akkurat nå skulle jeg gjerne vært en av stedene over♥ Nå er drømme reise målet mitt et tropisk sted, en plass i Asia. Thailand, Kambosja, Vietnam. Det finnes så mange fine steder♥ Hva er ditt drømme reise mål?

05.01.2014 // 3 comments

Chocolate macarons


Et bilde av makronene jeg og Hanne lagde til nyttårsaften, dette er en av de få gangene hvor det har blitt velykket. Makroner er kanskje noe av det beste jeg vet♥ I dag har jeg vært hele dagen på øving til gosen revyen. Nå har jeg tatt på kose klærne etter en slitsom joggetur♥♥ Har du lagd makroner noen gang?

04.01.2014 // 3 comments

Perfekt fredagI går hadde jeg en super koselig kveld hos Anne, vi så en film og snakket om alt og ingenting. Med andre ord en perfekt fredag♥ Som dere ser fra bildene over hadde vi frukt og sjokolade, Y-U-M-M-Y♥♥ Nå har jeg akkurat gjort noen ærender, ellers har jeg ikke noen spesielle planer borsett fra at vi får besøk til middag♥ Hva synes du om bildene? Har du smakt frukt og sjokolade før?

03.01.2014 // 5 comments

God helg!


Nå er det endelig helg, jeg skal tilbringe kvelden hos Anne♥ Der skal vi se film og spise yummy mat♥♥ Ha en super duper fin helg dere! Hva synes du om bildet?

02.01.2014 // 5 comments

2013 #3

Juli

I begynnelsen av Juli dro jeg til England, da kjøpte jeg blant annet min elskede levis skjorts↑

Da vi var i England besøkte vi også noen super søte landsbyer♥

Vi var også blant annet også noen dager i London♥

Når vi kom hjem fra England dro jeg og Hanne (tvilling søsteren min) til en fin åker og hadde tidenes photoshoot♥♥

Vi var på hytten en uke til før vi dro i seilbåten for en uke. Dette er det første året vi hengte opp hengekøyen i båten, det var såå heerlig å ligge der å lese. Høre på bølge skvulp og vugge frem og tilbake♥♥

Da vi var på Lindøy var det sykt fin lys↑ Elsker slike fine sommer kvelder♥♥

 

 I juli kom sommerfølelsen for fullt og jeg spiste masse sommer desserter♥

August

I august var jeg tre uker hjemme, da var jeg masse sammen med venner. Da dro vi blant annet til Solastranden hvor vi hadde en utrolig herlig dag♥

Vi bestemte oss for å se soloppgangen. Vi pakket kakao, kamera og sovepose også dro vi opp på en høyde i nærheten. Det var sinnsykt fiint og koselig♥

I august laget jeg også verdens beste frappe♥♥

Vi dro også på en veldig fin tur til Kjerag med familien♥

I August var det utrolig mange fine solnedganger♥♥

Skolen startet og en av de første helgene var vi på seiltur til Kvitsøy.

En av kveldene var det helt nyydelig solnedgang♥♥

 I August ble også fjellreven sekken brukt masse♥♥

De siste sommer dagene ble tilbrakt på et teppe på terrasen og sammen med venner♥

September

I september begynte jeg på ballett♥ ↑ 

Jeg lagde en ny bilde vegg på rommet og mimret tilbake på den beste sommeren♥

 Solnedgang (hahah litt mye solnedganger her) ♥

I september lagde jeg masse yummy mat♥

 Vi dro på en spontan tur til Solastranden og så enda en nyydelig solnedgang.♥♥ 

I september gikk familien en fin tur til Stranddalshytten♥

 

 Jeg mimret tilbake til Afrika med noen upubliserte bilder fra turen♥

Jeg avsluttet måneden med innkjøp av verdens fineste klokke♥ 

Siste innlegg blir oktober, november og desember♥  Hvordan var din sommer?

01.01.2014 // 3 comments

Today is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.


hahah, det ble et litt svart innlegg dette her♥ Fant quoten i overskriften i dag og syns den var så fin♥ I dag har jeg gått en tur og vært på besøk hos mormor og morfar. Nå kom jeg akkuart hjem fra en joggetur, sliiten! Nå skal jeg nyte den siste delen av ferien med et glass smoothie og pretty little liars♥♥ Godt nytt år alle sammen!! Hva gjorte du i går?

31.12.2013 // 4 comments

2013 #2April

I begynnelsen av april ble jeg endelig ferdig med et kunst og håndverk prosjekt, resultatet ser du over↑I denne måneden var jeg også på tur med fotokurset hvor jeg blant annet tok dette bildet↑

Jeg kjøpte en plante til rommet og det var veldig mye å gjøre på skolen.♥170413♥ Jeg kommer aldri til å glemme denne dagen. Justin var PERFEKT og stemmen heeelt fantastisk!! Det går ikke ann å beskrive stemningen, det var helt sykt.  Det begynte å komme grønnere farger ute, jeg spiste is med noen venner for å feire våren♥
I april tok jeg meg tid til å lage flere herlige mellom måltider↑

I april konfirmerte jeg meg, da ble jeg fotografert av Maren Vik. Noe som var en utrolig gøy opplevelse! Hun var såå søt og hyggelig♥

Juni

I begynnelsen av juni var det skikkelig kjipt vær, regn, regn, regn. På skolen hadde vi flere heldager ettersom det nærmet seg sommerferie (♥) Jeg tok blant annet bildene over↑

Endelig begynte været å bli varmere og jeg spiste en av årets første iser sammen med noen søte venner♥♥Vi dro en lang helg på hytten hvor det var hvitveis overalt, såå fint!

Da jeg kom hjem fra hytten dro jeg ut for å ta litt nye bilder + tok bilder av carhartt luen min som jeg endeliiig hadde fått tak i♥♥

Jeg hadde en fin 17. mai med famlien og kjøpte meg nytt objektiv♥♥

Vi hadde en helg med fantastisk fint vær hvor jeg fikk tatt massemasse bilder og endelig kunne ta på meg sommer klærne♥♥

En av høydepunktene denne måneden var en suuper koselig kveld med jentene på egon♥

I mai lagde jeg også denne heerlige lunsjen↑

Måneden ble avsluttet med en heldagsprøve i matte.

Juni

Måneden startet med prøvemuntlig, jeg kom opp i rle og skulle snakke om hinduismen↑

På foto kurset ble noen av bildene mine utstilt. Da skulle vi ta bilder til tekster skrivegruppen hadde skrevet.

Sommerferien var rett rundt hjørnet og livet var herlig. Jeg kjøpte meg fake blomster på ikea for å lage blomsterkrans♥

Ellen og Anne hadde bursdag og jeg og Hanne hadde pakket piknikk kurven og hadde surprise party♥♥

jeg hadde ønsket meg fjellraven sekk super lenge og endelig fikk jeg kjøpt meg en♥Jeg ble også forelsket i ♥tumblr♥

Dagen jeg hadde ventet på hele året var endelig her, sommerferie!! Vi feiret med grill party under terrasen (i regnet) ♥

Jeg fikk det gamle polaroid kameraet til morfar, det ble brukt masse i sommer♥♥I juni bakte jeg også cupcakes og lagde mange herlige frokoster. I slutten av måneden dro jeg på hytta.. og sommerferien var offisielt i gang♥

I neste innlegg kommer juli, august og september♥ Liker du slike innlegg?

30.12.2013 // 3 comments

2013 #1Januar

Januar begynte med hjemreise fra Afrika. Denne reisen er virkelig noe jeg aldri kommer til å glemme, dyrene, menneskene og naturen♥ Resten av måneden gikk det mye tid til gosenrevy øving (skole revy) og litt baking. Noen litt mislykkede makroner for eksempel↓
I januar tok jeg veldig lite bilder, noe av grunnen til det var det kalde været. I denne måneden var jeg også på leir med komfirmasjonen. (Refugee) Da levde vi som flykninger i 24 timer, dette glemmer jeg aldri.

Jeg var i dåp til søteste Elena♥


Februar

Selv om det var ganske grått og trist ute var det mange fine solnedganger. Noe som resulterte i mange bilder↑ I begynnelsen av februar var det premiere på Gosenrevyen, mye av tiden gikk til å spille forestillinger. Etter en uke med forestillinger var jeg suuper exited for feriee♥Da var vi først noen uker hos farmor og farfar i Asker (♥) før vi dro videre til Norefjell for å stå på ski♥ Der var det veldig tåkete, derfor ble det ikke så mange bilder.Da jeg kom hjem fra vinter ferien var gresset blitt grønnere og været mildere, jeg gledet meg bare mer og mer til sommeren♥ Jeg fikk også endelig prøvd ut selvutløseren jeg fikk til jul.

I februar hadde vi hjemmedag hvor vi skulle være hjemme og lage mat. Da var menyen kyllingsuppe og en brownies aktig kake↑Mars

I mars var jeg på to turer med fotokurset. Over ser du to av bildene som ble tatt.Vi fikk en ny butikk på senteret: tgr♥ Da kjøpte jeg kartet og papir sugerørene over. I mars planla jeg også litt konfirmasjonen som var i april. Jeg var også på en del bunadsprøvinger hos mormor♥

12. mars ble bloggen 2 år!! ...og 17. mars ble jeg 15 år♥Vårtegnene begynte å komme og innimellom hadde vi mange suuper koselige jentekvelder♥♥

Da det endelig ble påskeferie hadde vi noen koselige dager på fjellet og herlige dager hjemme med venner♥♥

I morgen kommer april, mai og juni♥♥ Hvordan har ditt 2013 vært? 

29.12.2013 // 3 comments

Vaske - sparkle - male
De to siste dagene har jeg ryddet og vasket på rommet + sparklet og malt veggene. Endelig er jeg ferdig! I går var jeg en liten tur på Ikea og kjøpte blant annet noen rammer og en ny lampe til pulten. Nå holder jeg på å flytte inn♥ Har du malt rommet ditt noen gang?

25.12.2013 // 6 comments

JulaftenJeg hadde en veldig fin kveld i går♥ Jeg spiste herlig pinnekjøtt, så på "Tre nøtter til askepott" og noen andre disney programmer, spiste risgrøt og julekaker og pakket opp gaver♥ Super duper fornøyd med gavnene, tuusen takk♥♥ Jeg fikk blant annet en del serier, tøfler, pysj og parfyme♥ I dag får vi besøk av mormor og morfar så skal vi spise kalkun, koselig! Dere må ha en forsatt fiin juleferie da♥ Hvordan var din julaften?

22.12.2013 // 5 comments

Strikke lørdag

Bildene er fra i går, da strikket jeg Arne og Carlos sin julekule♥ Nå mangler jeg bare et par omganger så er kulen ferdig. Om en liten stund skal jeg på kino og se Jul i Flåklypa, gleder meg♥♥ Senere skal jeg opp til mormor og morfar på middags besøk, koselig♥ Hva skal du gjøre i dag?

21.12.2013 // 1 comment

OransjeNå er juletreet pyntet og julestemningen begynner å komme♥ Dagen i dag har vært utrolig herlig, jeg har vel egentlig bare slappet av, strikket julekule (kommer bilder) og pakket inn julegaver♥♥ Nå har jeg akkuart sett Jul i svingen og skal snart se Vampire Diares med Hanne♥  Bildene er forresten ganske gamle, hva synes du? Har du pyntet treet?

20.12.2013 // 2 comments

Juleferie


Jeg ønsker dere en fantastisk jul! ♥ Har du bakt pepperkaker i år?

18.12.2013 // 3 comments

6 days until christmas


En liten dose inspirasjon på en vinterkveld i desember. Får utrolig mye inspirajson og motivasjon til å ta bilder når jeg ser slike bilder↑ Om noen timer skal jeg levere inn den siste innleveringen/prøven vi har før jul, heerlig! Endelig kan jeg glede meg over at det bare er 6 dager til jul♥ Forresten: hvis du vil "pynte" pcen din til jul, bruk denne fiine bakgrunnen. (gi beskjed hvis linken ikke virker) ALLE BILDENE ER FORRESTEN FRA MIN TUMBLR (http://letscollectmoments.tumblr.com/) oog forresten tuusen tusen takk for veldig hyggelig anbefaling http://mydiary.no/♥♥  Gleder du deg til jul? Ha en super dag videre!

16.12.2013 // 3 comments

Bake søndag x3Noen bilder fra søndag, da bakte jeg cupcakes, desverre tok jeg ikke bilder da de var ferdig pyntet. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trafikalt grunnkurs, det var siste gangen i dag, så nå må jeg bare bli seksten så kan jeg begynne å øvelseskjøre♥ Har du lappen? Hva synes du om bildene?

14.12.2013 // 3 comments

Merry christmas

I dag har jeg hatt en avslappet dag, jeg har blant annet baket cupcakes og redigert filmen dere ser over♥ Det er litt forskjellige klipp fra sist helg, desverre er all snøen borte nå. Krysser fingrene for snø på julaften, det er såå koselig! Senere i kveld skal jeg forresten sitte barnevakt♥ Hva synes du?

12.12.2013 // 3 comments

Winter wonderlandHåper det blir flere slike fine morninger i desember, såå fint! Elsker å våkne opp til snø♥ Resten av kvelden skal jeg slappe av, gleder meg masse til helg♥ Hva synes du om bildene?

11.12.2013 // 4 comments

Oppskrift på julestemning
♦ lag snøengler ♦ lag snølykter ♦ pakk inn julegaver ♦ ha juleverksted ♦ lag pepperkaker ♦ se en julefilm ♦ pynt rommet ♦ gå på julemarked ♦ spis julemarsipan ♦ hør på klassisk julemusikk ♦ dra på skøyter ♦ drikk julebrus ♦ dra til akebakken ♦ pakk deg inn under dynen med en kopp kakao ♦ dra til byen ♦ se på julemorgen ♦ se på julekalenderen på nrk ♦ spis mandariner ♦ spis risengrøt ♦ ha en julekalender ♦

Har du julestemning?

05.12.2013 // 6 comments

Throwback ThursdayI dag snødde det litt i Stavanger, meen snø og iiis kald vind er ikke en god kombinasjon, brrr! Været fikk meg til å savne varme sommer dager. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til sommeren♥ I dag skal vi forresten ha jule marked på skolen, suuper koselig♥♥ Savner du sommeren? Hva synes du om bildene?

03.12.2013 // 6 comments

Julestemning

Noen bilder fra søndagen, jeg bakte julekaker hos mormor og morfar♥ Nå begynner julestemningen å komme♥♥ I morgen skal vi ha matte tentamen såå det er super deilig med en liten pause fra formler og tall. Nå skal jeg snart se på julekalenderen på nrk super, Linus i svingen♥♥ Ser du på Linus i svingen?

27.11.2013 // 10 comments

Skal jeg lese din blogg?


jeg vil lese din blogg, så legg igjen blogg adressen din i kommentar feltet så stikker jeg innom♥ Kanskje blir det en liten linkerunde også, eheh♥ Resten av kvelden skal jeg bare slappe av + ta meg en liten joggetur. Hva heter bloggen din?

25.11.2013 // 4 comments

En kveld i november


Sist uke var det nydelig solnedgang, det er slike kvelder som lyser opp de mørke vinter månedene♥

I dag hadde jeg heldag i engelsk, troor det gikk greit♥ Nå er vi endelig ferdig med 3/4 av heldagene vi skal ha før jul, jippi!

Over ser dere litt av kjolen jeg skal gå med på ballet. Jeg er litt usikker på om jeg skal bytte den inn i svart da, vi får se. Hva synes du om bildene? (og kjolen, heh)

24.11.2013 // 4 comments

Hot chocolate


Tror dette er første gang jeg legger ut mobil bilde på bloggen, hehe♥ I dag har jeg gått tur, drikket kakao, sett på vampire diares og desverre jobbet en del med skole. Det er så mye å gjøre på skole før jul, så desverre går ofte søndagene til skolearbeid. Hva har du gjort i dag?

16.11.2013 // 6 comments

Prom

Prom2

 

Prom
I dag har jeg vært i byen med noen venner for å se etter jule ball kjole♥ Jeg er veldig kresen så det er vanskelig å finne noe, men jeg fant en fin til slutt da. Jeg kjøpte også noen helt enkle, høyhælte sko, fornøyd♥ Over ser dere noen fine kjoler jeg fant på nettet. Har dere ball på skolen?

10.11.2013 // 4 comments

Instagram lately #7I dag har jeg jobbet en del med skolearbeid. Det er jo farsdag i dag så jeg skal til mormor og morfar på middag♥ Jeg har vært ganske aktiv på instagram i det siste, dere ser et lite utvalg over↑ Jeg heter forresten irenemidttun♥ Nyyt den siste delen av helgen! Hva heter du på instagram?

05.11.2013 // 4 comments

Cinnamon bunsJeg bakte boller på søndag, det er en stund siden jeg har bakt gjærbakst så det var suuper godt♥ I dag hadde vi heldag i nynorsk, hahah, ikke min sterkeste side men tror det gikk greit. Resten av kvelden skal gå til øving til naturfagsprøven vi har på fredag. Har dere mye prøver for tiden? Liker du å bake?

03.11.2013 // 4 comments

Sunday inspiration


Litt inspirasjon på en søndag, alt fra tumblren min her♥♥ I dag startet jeg dagen med å bake boller, yummy! Dagen har også gått til å filme musikkvideo med noen venner og pugge naturfag. Nå sitter jeg her etter en kald joggetur♥ Hvordan har din søndag vært? Har du tumblr?

02.11.2013 // 7 comments

Koselig høsttur
I dag har jeg hatt en koselig høsttur til byen, jeg hentet engangsbildene, suuper spennende, viser dere i et annet innlegg♥ Vi hadde en veldig god kakao på sjokolade piken (veldig koselig kafe)♥ Jeg fikk skikkelig julestemning, flere butikker har begynt å selge julepynt, det er til og med hengt opp julelys i trærne, herlig! Hva har du gjort i dag?

31.10.2013 // 1 comment

Happy Haloween


I dag er det Haloween! ♥ Jeg har gått nesten hvert år, haha, blir ikke for gammel til det. Nå skal jeg snart opp til en vennine og gjøre meg klar til en koselig kveld. Skal du gjøre noe spesielt i kveld?

29.10.2013 // 2 comments

Søndags middag
På søndag spiste jeg middag på Sola Strand hotel med mormor, morfar og familien, veldig koselig♥ Stor buffet med masse god mat, naam! Når jeg så stranden kjente jeg at jeg savnet de herlige dagene på stranden i sommer♥ I morgen har jeg engelsk presentasjon også har jeg fransk prøve senere i uken, så resten av kvelden skal gå til litt pugging og øving. Hva synes du om bildene?

14.10.2013 // 5 comments

Welcome AutumnNoen bilder fra helgen min, som dere ser har høsten kommet♥ Jeg har blant annet gått tur og hatt piknikk i det fine været. Nå har skolen startet igjen og det er mye jobbing mot prøver og sånt frem mot jul. Skulle gjerne hatt noen uker til med ferie♥♥ Nå drar jeg forresten på ballet, hva synes du om bildene?

03.10.2013 // 5 comments

De siste dagene


Her har jeg tilbringet de siste dagene, for et rot, heh. Jeg har jobbet med innlevering i naturfag, nå er jeg endelig snart ferdig. Snartsnart ferie, åå, det skal bli såå herlig. Jeg drar til Barcelona, det skal bli fantastisk å skjenne litt på varmen♥ Når har du høstferie? Har du mye skolearbeid for tiden?

30.09.2013 // 0 comments

Ballett next


Nå stikker jeg på ballett♥♥ Forresten: tuusen takk for såå mange fiine tilbake meldinger på forrige innlegg, dere er best♥♥ Til dere som lurer på hvor klokken er fra såå kjøpte jeg den på en butikk på senteret her jeg bor, en helt vanlig smykke/klokke butikk (husker ikke hva den heter) meen jeg vet de også selger de på Høyer. Hva gjør du på fritiden?

26.09.2013 // 4 comments

Sommer savnååå, jeg savner å gå i lette sommer klær. Meen det er ganske herlig å gå med gensere også daa, spesielt nå om høsten. I dag har jeg hatt nok en kjekk dag på Sjokoladepiken. I dag fikk vi til og med være med å lage sjokolade, yummy♥ I morgen er det heelg! Hva synes du om bildene?

25.09.2013 // 5 comments

If I had a house


Litt inspirasjon på en onsdag♥ Hvis jeg hadde hatt et hus hadde det sett omtrent sånn ut. Elsker hvite gulv, ahhh, det er så fint! I dag har jeg forresten hospitert på sjokoladepiken (en cafe i byen), det var veldig kjekt. Tror jeg kommer til å bli lei av sjokolade etter tre dager der, hohoh. Alle bildene er forresten fra pinterest, der heter jeg Irene Midttun. Liker du hvite gulv? Hva synes du om bildene?

18.09.2013 // 4 comments

Solastranden x4Noen bilder fra da vi var på solastranden, merker at jeg ikke har så mange bilder å vise dere for tiden. Nå som skolen er i gang får jeg ikke så mye tid til det, men jeg skal prøve å oppdatere så ofte jeg klarer♥ Resten av kvelden går til øving til rle prøve også må jeg pakke til klasseturen, vi drar i morgen skjønner dere. Har du mye å gjøre for tiden? Hva synes du om bildene?

07.09.2013 // 6 comments

Sweather weather

we-are-all-secretly-dead:
Click for grunge☻
floricaly:
roma ✖ indie
 Høsten er helt klart en av de beste årstidene♥♥ Koselige kvelder, fiine farger, kakao og store gensre♥ Alle bildene er forresten tatt fra tumblr. Hva er din favoritt årstid?

06.09.2013 // 3 comments

Things end. But memories lasts forever.
For en stund siden bestilte jeg bilder fra sommeren, og nå har jeg hengt noen av de opp på veggen, see så fint♥ "Bilde vegger" som dette gir meg så mye inspirasjon og bringer tilbake mange minner, gleder meg allerede til neste sommer, hehe♥ I dag var jeg forresten på kino og så This is us, One Direction, suuper bra, anbefales! Nå ser jeg frem til en heerlig helg♥♥ Har du bilde vegg? Har du noen planer for helgen?

05.09.2013 // 2 comments

Ballerina


Hihih, bare noen bilder av ballett skoene mine♥ Merker at jeg ikke har så mye nytt å vise dere for tiden, håper jeg får tatt noen bilder i helgen. Kvelden skal gå til øving til matte prøve, en joggetur og gossip girl. Ha en suuper dag videre! Hva gjør du på fritiden?

31.08.2013 // 5 comments

De siste sommer dageneBare noen upubliserte bilder fra de siste ukene. Nå skal jeg ut for å gjøre noen ærender, blant annet prøve å få tak i et engangskamera. hehe, det gir såå fin effekt på bildene♥ Merker på været at sommeren snart er over. Forhåpentligvis blir det enda flere varme dager. Hva synes du om bildene? Hvordan er været hos deg?

29.08.2013 // 14 comments

Fjellreven KankenJeg elsker fjellreven sekken min, den er akkurat passe størrelse, perfekt til piknikker og sånt♥ I morgen er det allerede helg igjen, denne uken har gått fort, heerlig! Hva synes du om bildene? Har du fjellraven sekk?

25.08.2013 // 6 comments

En helg i August

I helgen var jeg på seiltur. Vi overnattet på Kvitsøy♥ Jeg har blant annet gått tur, tatt bilder, lest bok (↑), spist is og slappet av. Jeg fikk skikkelig ferie følelse, heerlig! Det kommer mere bilder fra turen. Hva synes du? Hva har du gjort i helgen?

22.08.2013 // 1 comment

StjernehimmelI går hang jeg opp en fiin lyslenke over sengen min. Jeg håper denne skal gjøre mørke vinter kvelder liit bedre, hehe. Nå er det veldig fint vær ute, såå jeg drar snart å bader, heerlig♥ Hva gjør du i kveld?  

16.08.2013 // 2 comments

Summer nights like this


åå, det er såå fint med solnedgang. Det er så fint lys også blir det så fin stemning i bildene♥ I dag skal forresten jeg ha tapas kveld med jentene, det skal bli koos♥ Hva skal du i dag? Liker du å ta bilder av solnedgangen?

15.08.2013 // 10 comments

Just some berries
Hva liker du best; bringebær, blåbær eller jordbær?

07.08.2013 // 5 comments

Waking up at 4am to watch the sunrise


I dag sto jeg opp klokken fire om morgningen får å se soloppgangen♥ Vi pakket kakao, kamera og sovepose også dro vi opp på en høyde i nærheten. Det var sinnsykt fiint og koselig♥ Dette må vi gjøre igjen! ahha, vi ble forresten omringet av mange nygerrige sauer, søøte↑ Har du gjort noe lignende noen gang?

05.08.2013 // 4 comments

Paradis
På fredag var det utrolig fint vær, ahh, guud så heerlig♥ Jeg, Tora og Hanne bestemte oss for å sykle til solastranden, etter 11km var vi fremme til dette paradiset↑ Det føltes som om vi var i en heelt annen del av verden♥♥ Det blåste sinnsykt mye, såå når jeg kom hjem hadde jeg sand overalt, haha. Hvordan er været hos deg for tiden? Hva synes du om bildene?

29.07.2013 // 7 comments

A hammock is like a giant net for catching lazy people


Dette er det første året vi har hengt opp hengekøyen i båten, oog det har vært såå heerlig å ligge der å lese. høre på bølge skvulp og vugge frem og tilbake♥♥

see, klarer meg virkelig ikke uten den hengekøya, heheh♥ Ligger der heele tiden, morgen og kveld, heeh.


Enda flere bilder av isen jeg anbefalte, den er sykt god. Forresten, neste is testing kommer snart♥

Nå er det oversskyet ute og jeg går med langbukse, jeg vil ha sool♥ Hvordan er været hos deg?

27.07.2013 // 5 comments

Sommer dagerlitt båtbilder, hoho♥
de tok jeg da jeg og Hanne var ute i jollen↑


Senere den dagen spiste jeg noen håndfuller med bringebær, det var yummy det! ↓ ↑


Ha en forsatt suuper duper sommer folkens♥ Hva synes du om bildene?

27.06.2013 // 3 comments

let's go on a adventure #2
Enda flere bilder av polaroid kameraet, hihih♥♥ I morgen drar jeg forresten til hytten, der skal jeg være noen dager før jeg tar flyet derfra til England♥ Etter England turen skal jeg være enda et par uker på hytten. Satser på få til rundt et innlegg hver dag når vi er på hytten, vet ikke helt hvordan det blir i England, meen jeg blogger om jeg får tid. Skal du reise i sommerferien, hvor da?

25.06.2013 // 6 comments

Sommerferie og såntDet er sommerferie folkens!!


åå, det er såå herlig!!

Lapper og appelsin↑ ♥
Det har regnet både i går på lørdag og på søndag. Da fant vi frem masse tepper, satt oss under terrassen og griller pølser til lunsj♥ Det var såå koselig å sitte å høre på regnet, selv om det ble litt vått etter hvert, heh♥


Jeg har ikke helt sommerfølelse enda daa, heh, har du?

22.06.2013 // 6 comments

instagram lately #6


Jeg er egentlig ganske aktiv på instagram, der heter jeg irenemidttun, for dere som ikke vet det♥  Her ser dere noen av bildene jeg har lagt ut i det siste↑ Forresten; Tuusen takk for alle spørsmålene jeg fikk i forrige innlegg, forsett og spør her! Har du instagram, isåfall hva heter du?

 Det er sommer ferie!!! God sommer alle sammen, kos dere massemasse♥

19.06.2013 // 5 comments

One of my favorite fruits #2


I dag er det vårball, gleeder meg♥ Jeg må vel begynne å ordne meg snart, jeg skal krølle håret skjønner dere♥ Har dere vårball? Nå har jeg forresten (endelig) begynt på pretty little liars sesong to, åå, det er så spennende! Har du sett pretty little liars? Hva synes du om bildene?

14.06.2013 // 5 comments

Flower crown


Sånn ble altså blomster kransen↑ Jeg har limt blomstene på en strikk hvis noen lurer, hihi. (viser flere bilder senere) ahh, nå ser jeg frem til en heerlig og avslappende helg♥ Goood helg alle sammen! Hva synes du?

12.06.2013 // 2 comments

Flower power


Nå er blomsterkransen ferdig! Den ble mye finere en jeg hadde trodd♥ Gleeder meg til å vise den til dere. Håper jeg får tatt noen bilder av den i morgen♥ Har du blomsterkrans?

10.06.2013 // 3 comments

Mix


I dag var jeg en liten tur på senteret fordi det var salg på bikbok, jeg ende opp med to fine topper♥

Dere var super flinke til å kommentere det forrige innlegget♥ Forresten; det var en av dere som lurte på hvor teppet var fra. Jeg kjøpte det i Larvik på kid eller princess for et par år siden, såå jeg troor ikke de har det forsatt. Du finner sikkert lignende på kremmer huset♥

10 dager til friii♥ Hva har du gjort i dag? Hvor lenge er det til du har ferie?

09.06.2013 // 11 comments

Surprise!


I går feiret jeg Ellen og Anne sin bursdag♥
Jeg og Hanne pakket piknikkk kurven med masse yummy mat. Vi fant et fint sted oppe i skogen, også pyntet vi med fargerike vimpler i trærne, fiiint!

See så fint!!

også pyntet vi piknikk kurven med blomstene jeg kjøpte på fredag↑ Dere gjettet forresten riktig, jeg skal lage blomsterkrans♥

Dette må vi gjøre igjen! hva er dine planer for i dag?

06.06.2013 // 3 comments

Bilde + tekst
Jeg var på fotokurset i går, da var bildene utstilt ↑ Jeg drar snart i bursdag med jentene, det blir kooselig♥ å, dere det er bare to uker til feriee!! whoo♥ Hva synes du?

04.06.2013 // 3 comments

Prøvemuntlig og sånt

Noen bilder fra de siste dagene, jeg har spist vannmelon mellom jobbingen og vært ute og tatt noen bilder. I morgen skal jeg ha den muntlige prøven jeg har jobbet med de siste dagene. Jeg føler meg ganske forberedt, håper det går greit♥ Hva synes du om bildene? Har du mange prøver igjen før ferien?

03.06.2013 // 1 comment

Pink


♥Roser♥

Denne uken har jeg prøvemuntlig, jeg kom opp i rle. Ganske fornøyd egentlig, det kunne vært værre. Siste prøven før sommerferien♥ Tenk, om bare et par uker har vi fri fra skolen, æææ!! Har du startet nedtellingen til ferie? Hva synes du om bildene? 

26.05.2013 // 2 comments

Wind in her hair


♥25 dager til sommer ferie♥

25 dager!! whooo, jeg har gledet meg til denne delen av året i et helt år, endeliiig er sommeren her♥ Helt klart den beste delen av året, hva synes du er den beste delen av året?

25.05.2013 // 1 comment

mix


Denne dagen har gått til øving til matte tentamen, det blir nok morgen dagen også brukt til, desverre. Jeg dro også en liten tur inn til byen for å gjøre et par ærender. Jeg kjøpte en fiin vimpel fra søstrene grene↑

Nå skal jeg ta en heerlig pause fra alt som har med matte å gjøre♥ Hva har du gjort i dag?

21.05.2013 // 9 comments

Nachos + oreokakeJeg har faktisk bare spist på Egon en gang, eller nå har jeg spist der to, hehe. Det var såå koselig og kjempe god mat, dette må vi gjøre igjen♥ Spesielt desserten, jeg hadde oreokake, yummy! Nå har jeg testet ut det nye objektivet mitt et par dager. Hvis dere vil kan jeg skrive litt om hva jeg syns om det og sånt? Hvor mange ganger har du spist på Egon? (heh)

20.05.2013 // 5 comments

Sommer dager


Det har vært fantastisk fint vær i helgen♥


Jeg har gått med de nye skoene mine og spist jordbær og blåbær, yummy! ↓↑


Jeg har også prøvd å få liiitt farge, hhehe♥

det har vært såå herlig å kunne gå i lette sommer klær igjen! dette er Hanne og Ellen sine søte outfits♥


...iiiis♥ Nå drar jeg på Egon med jentene, kooos! Har det vært fint vær hos deg i helgen?

19.05.2013 // 5 comments

Tre teite og fine ting + en tilfeldig #2


Tre fine ting. jeg kjøpte nytt objektiv i går (↑) , det er 20 grader ute, det er fri i morgen også

Tre teite ting. det skal regne i morgen, vi skal ha matte tentamen om en uke, jeg må pugge matte formler

En tilfeldig ting. jeg har kjøpt nye sko (viser dere i neste innlegg)

Deres tur!

 

18.05.2013 // 5 comments

rødt, hvitt og blått
Jeg hadde en fin feiring i går. Elskeer å gå i bunad, gleeder meg allerede til neste år♥ Nå er det dødsvarmt ute, 21 grader (!!!) Jeg skal en liten tur til byen for å blant annet kjøpe nytt objektiv til kameraet, wii♥ Hadde du en fin feiring i går? Hvordan er været hos deg?

16.05.2013 // 3 comments

dagen før dagenI morgen er det 17. mai!


Jeg gleder meg sånn, mye mer enn jeg har gjort de andre årene♥ Tror det må ha noe med at jeg skal gå i bunad og at det endelig blir en 17. mai med fint vær♥

Den finefine carhartt luen min↑ (den er Hanne som er modell, heheh) og det stripete senge settet mitt↓

Gleder du deg til i morgen? Skal du gå i tog?

13.05.2013 // 4 comments

væretDet er så rart vær for tiden. I det ene sekundet er det regn i det andre er det sol. Håper det blir sol på 17. mai daa, jeg er skikkelig klar for å gå i tog nå♥ Gleder meg sånn til å gå med bunad! Hvordan er været hos deg?

07.05.2013 // 3 comments

Summer, i am ready for you


Et par mobil bilder fra idag, endelig nærmer sommeren seg♥ I dag var den første ordentlig varme dagen i år, jeg kunne gå ute i t- skjorte uten å fryse! Jeg hadde hverfall en sinnsykt god is med noen søte venner♥ Håper det er like fint vær i morgen også! Er det fint vær hos dere? Liker dere at jeg poster mobil bilder?

28.04.2013 // 10 comments

Maren Vik


Konfirmasjons dagen var veldig velykket, ett av høydepunktene ser dere over. Jeg ble fotografert av Maren Vik♥ Hun var utrolig søt og hyggelig, jeg har ikke sett hele resultatet enda, men bildene blir helt sikkert super fine. Viser dere mer bilder fra konfirmasjonsdagen senere♥ Leser du bloggen til Maren?

26.04.2013 // 6 comments

Konfirmasjon

 
Jeg skal konfirmere meg i morgen, nå har noen av gjestene kommet. Gleeder meg♥ Jeg konfirmerer meg borgerlig så sermonien skal være på konserthuset. Jeg skal prøve å ta masse bilder såå legger de ut på søndag, konfirmerte du deg borgerlig eller kirkelig? Har du noen planer for helgen?

21.04.2013 // 6 comments

Colorful pancakesJeg hadde utrolig god lunsj i dag(↑), jeg kan legge ut oppskrifen hvis noen vil ha? I dag har det vært garasje salg i Stavanger, så jeg dro på er par av de, kooselig♥ Jeg spiste også is med noen venninner for å feire våren, yummy♥ Frister så lite med skole i morgen! Hva synes du om bildene?

17.04.2013 // 1 comment

Justin Bieber


ææææ, nå er dagen endelig her. Jeg skal se Justin Bieber, det er heeelt uvirkelig. Jeg skjønner ikke at jeg skal se han live i dag!!! OMGOMG!!! Nå må jeg stikke til flyplassen, kos dere resten av dagen♥ Jeg skal hilse fra Justin♥ Skal du på konsert?

15.04.2013 // 5 comments

just some branches


Nå er konfirmasjonskurset ferdig, bunaden ble ferdig i helgen. Så nå er jeg klar♥

Jeg var også ute å tok litt bilder i dag↑

Også lagde jeg smoothie etter skolen, det blir litt mye bilder av mat for tiden, hehhe♥ Skal du konfirmere deg i år? Har du bunad?

10.04.2013 // 7 comments

i vinduskarmenJeg kjøpte denne planten på ikea i helgen, det ble så fint med noe grønt på rommet♥ I dag har jeg vært på foto, vi redigerte en del bilder, blant annet de over. Jeg har så utrolig mye å gjøre på skolen for tiden, alt går bare i surr, hehhe. Har du en plante på rommet? Har du mye å gjøre for tiden?

07.04.2013 // 7 comments

light


Denne helgen har gått altfor fort, heldigvis har jeg fått gjort mye♥ I ettermiddag var jeg i familiebursdag, kooos! I morgen skal jeg prøve å få tatt noen nye bilder, føler jeg bare viser masse gammelt, hehh. Har du tatt mange bilder i det siste? Hva har du gjort i helgen?

06.04.2013 // 5 comments

ryddingI går var jeg på ikea, da kjøpte jeg blant annet en ny plante. Det ble så fint med noe grønt på rommet♥ I dag har jeg ryddet på rommet også har jeg gjort en del ærender. Jeg kjøpte litt nytt til klesskapet, vil dere se?  Hva har du gjort i dag?

04.04.2013 // 6 comments

smoothie og sånt

Noen bilder fra fotokurset i går og noen av smoothien jeg lagde etter skolen, naam♥ Nå skal det bli så herlig med helg, bare en dag igjen nå♥ To fine ting. jeg fikk av reguleringen i går, heeerlig! BARE 12 DAGER TIL JEG SKAL SE JUSTIN BIEBER!!! 

Deres tur!

02.04.2013 // 4 comments

noe å ha noe oppi


I kunst og håndverken har vi holdt på med et prosjekt som heter "noe å ha noe oppi". Da valgte jeg å lage en toalettmappe eller penal. Sånn ble resultatet↑ Glidelåsen er forresten kjøpt på fretex, der har de godt utvalg i farger og størrelser. Så neste gang du trenger glidelås, kan du kjøpe fine, veldig billige på fretex! Hva synes du? Liker du å sy?

31.03.2013 // 4 comments

it is almost summer time
I går fant jeg påskeegg, så kooselig! Vi hadde også besøk av noen venner og spiste lam, nå er det bare en feriedag igjen før skolen begynner. Det er forresten ganske høy temperatur ute, rundt 7 grader♥ whooo! Hvordan er været hos deg? Vil du ha oppskriften på smoothien?
 

24.03.2013 // 2 comments

landscape


Da er jeg hjemme etter en koselig helg på fjellet. Vi sto både på langrenn og slalom og spiste masse god mat. Nå gleder jeg meg til en uke hjemme, det skal bli så heerlig! Jeg tok desverre ikke så mange bilder i helgen, meen jeg tar sikkert noen nye de neste dagene♥ GOOOD PÅSKE! Skal du stå på ski i ferien? Har du noen planer for ferien? 

19.03.2013 // 7 comments

let's have some smoothie


 Jeg lagde smoothie etter skolen♥

jeg brukte de nye sugerørene mine fra tgr, de er såå fine♥


ååå det var så godt! Hva synes du? Liker du smoothie?

14.03.2013 // 3 comments

vårtegn


Et lite vårtegn, i dag så jeg forresten noen blomster på vei hjem fra skolen. Hvis jeg får tid drar jeg ut og tar noen bilder i morgen, jeg har hatt så utrolig mye å gjøre denne uken. Nå er det bare en presentasjon igjen før jeg kan slappe av, jiiippi♥ Hva synes du? Har du sett noen vår tegn i det siste?

10.03.2013 // 2 comments

100313


Jeg var ute og tok bilder i ettermiddag, tror jeg kommer til å bruke ett av de i det nye designet. I dag har jeg slappet av med noen venner, vi så en film, kooselig♥ I morgen er det skole, føles ut som jeg har vært vekke fra skolen i evigheter på grunn av arbeidsuken. Hva synes du? Hva har du gjort i dag?

09.03.2013 // 6 comments

Tour Eiffel


Bare fordi jeg savner Paris, hihi♥ I dag har jeg gjort noen ærender og vært på bunadsprøving hos mormor. Jeg holder foresten på å finne nytt design til bloggen, gleder meg til litt forandring♥ Også har jeg sett ferdig sesong fire av gossip girl, i dag begynner jeg på en ny serie; Vampire diaries. Noen som anbefaler Vampire diaries? Hva har du gjort i dag?

03.03.2013 // 6 comments

I spent the afternoon on a beach


Jeg kom akkurat hjem fra en tur med fotokurset, vi tok bilder på en strand. Har ikke fått sett ordentlig gjennom bildene ennå, hvis det ble noen bra poster jeg sikkert flere i morgen. Denne uken skal vi forresten ha arbeidsuke og hospitere på vidergående skoler, gleder meg♥ Hva har du gjort i dag?

27.02.2013 // 5 comments

the last days


det har vært veldig heerlig vær i det siste, noe som har ført til en del nye bilder♥ Nå har den grønne blomsten visnet *sukk* Jeg må få kjøpt meg en ny snart.
den så sånn ut hvis noen lurte↑

jeg har fått prøvd ut selvutløseren jeg fikk til jul♥ 

også er det fine solnedganger hver eneste dag, derfor har jeg en del solnedgang bilder liggende, hihi♥

22.02.2013 // 6 comments

Hjemme dag
I dag hadde vi hjemme dag, det er sånn at vi er hjemme å lager mat♥ Sinnsykt heerlig egentlig, kunne ønske vi hadde det oftere, hehe. Dette var menyen min: kylling suppe og en brownies aktig kake♥ Så det godt ut? Har du hatt hjemme dag noen gang?

21.02.2013 // 4 comments

room details and sun down


Det begynner å bli mye mildere ute nå, kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til varmere vær nå♥ Det skal bli så heerlig! Det har forresten vær sinnsykt fine solnedganger for tiden, viser dere mer i morgen♥  Hva synes du? Har du noe å se frem til?

15.02.2013 // 6 comments

overeksponert


det er forsatt masse tåke ute, så jeg har ikke fått tatt noen nye bilder. Bildet over er fra i går, hihi♥ hva synes du? I morgen drar vi hjem, kjenner at det skal bli herlig♥ Til alle de som starter ferien nå: goood ferie!

10.02.2013 // 2 comments

fastelaven og morsdagvi kom frem til farmor og farfar i går kveld, det var sinnsykt herlig å legge seg etter en lang uke med masse forestillinger (gosenrevyen) Selv om det er veldig trist at det er over, gleeeder meg til neste år daaa♥

i dag har jeg bare slappet av, også har jeg har sett på alle de rare, koselige skattene som er spredd rundt i huset daa. I morgen tror jeg det blir en tur inn til Oslo, whooo♥  Forresten, neste gang jeg er her er det i forbindelse med Justin Bieber konserten, omgomg, det er serriøst heeelt uvirkelig! Nå er det ikke lenge til vi skal på besøk til noen venner og spise fastelavens boller, jippi! Har du spist boller i dag?

07.02.2013 // 4 comments

litt sånn rotete- ish #2
uff, for et rotete innlegg. Det er så sinnsykt grått og kjedelig ute nå for tiden, føler jeg ikke for tatt noen bra bilder, heheh. Her er noen bilder jeg har glemt å publisere, enten har de ikke passet inn i innleggene eller så har jeg bare glemt å legge de ut. Nå er det bare fem forestillinger før feeeriee! whoooo♥ Det skal blir heeerlig!

Hva synes du om bildene? Noe du vil se mer av på bloggen?

05.02.2013 // 5 comments

du vet du er blogger når


... det er bikkjekaldt ute og du har egentlig lyst å hoppe ta på deg joggebukse og hettegenser, men kler deg fint fordi du skal ta antrekksbilder

... fremmede personer gir deg hele tiden masse komplimenter

... du hater mørketiden så sinnsykt fordi det er umulig å få fine bilder når det er mørkt

... du er kjempesulten og har dødslyst å spise, men kan ikke fordi du må ta bilde av maten din først

... du er i dårlig humør, men blir glad fordi du leser en kjempesøt kommentar

... du stresser hjem fra skolen fordi du skal ta antrekksbilder før det blir mørkt

... du tar bilder av absolutt ALT du gjør

... du planlegger neste blogginnlegg i hodet ditt før du legger deg

... du tvinger broren/søsteren din til å ta bilde av deg fordi du syns det er så kleint med kamerastativ når halve nabolaget står ute i gata

... du gleder deg dritmye til sommeren fordi sommeren er den ultimate blogg-årstiden

... du er blitt mester til å prioritere og planlegge tiden din

... du ikke klarer å se for deg et liv uten blogg

... den mest brukte setningen din er "må bare blogge først"

... du blir mye mer bevisst på hvordan du fremstår som person

... du kan se tilbake på hva du gjorde for nøyaktig et/to/tre år siden

heheheh, noen bloggere som kjenner seg igjen? De fleste av punktene er tatt herfra!

28.01.2013 // 1 comment

dåp


jeg har det utrolig travelt for tiden, neste uke skal jeg spille forestillinger hver dag sååå bloggingen er ikke første prioritet. Jeg var i dåp på søndag, dette var omtrent det eneste bildet jeg fikk tatt før jeg måtte opp på skolen igjen på øving, heheh. Jeg lover å blogge myemye bedre når revyen er over! Hva gjør du for tiden? Hva synes du?

22.01.2013 // 5 comments

snø + jobbuke


heheh, bildet er fra november, nå er heldigvis all snøen borte♥  Om et kvarter skal jeg opp på skolen igjen, gosenrevy øving. Litt senere skal jeg på dans, jeg har forresten fått meg jobb til jobbuken! Gjett hvor jeg skal jobbe? på matbutikken, woohoo♥ Hvor skal du jobbe i jobbuken? /  hvor jobbet du? Er det snø der du er?

21.01.2013 // 5 comments

my mom´s old clockKlokken min er forsvunnet sååå jeg har fått låne denne↑ av mamma. I kveld skal jeg på konfirmasjons møte, kjekt! Det er masse gosenrevy øvinger nå,  tror det bare blir mer frem mot premiere. Gleder meg til å komme i gang med forestillingene♥ Nå har det lagt seg et tykt lag med is på vannet her nede, satser på å dra på skøyting til helgen♥ Hva synes du? hvordan ser din klokke ut?

20.01.2013 // 6 comments

macarons


i går prøvde jeg ut makron settet jeg fikk til jul.


naaaam!

hahha, flere av de ble sånn halveis mislykket. heldigvis smakte de suuupert!

Liker du makroner? Har du lagd det før?

10.01.2013 // 8 comments

color

Jeg kom ikke hjem før nå, gosenrevyen tar myyye tid! Bildet er fra Zanzibar, det var utrolig forskjell på lavvann og høyvann der↑ Savner alle de fine fargene, det er så grått og kjedelig her i Norge, hheh♥ I helgen skal jeg på leir med komfirmasjonen, vi skal leve som flyktninger i 24 timer, uff, det skal bli spennende daa. Har noen av dere vært på noe lignende? (Refugee heter det) Hva syens du om bildet?

04.01.2013 // 5 comments

heihei 2013


Jeg har tatt sinnsykt lite bilder i Desember, bortsett fra Afrika daaa. hehe. Hater lyset i denne måneden, jeg får så vidt kommet hjem før det er mørkt ute. Gleder meg til sommeren♥ Nå stikker jeg på gosenrevy øving, hvis du lurer er det noe skole greier. Koos dere videre i dag da, snakkes! Hvordan har din desember hvert?

21.12.2012 // 8 comments

prom inspiration


I går hadde skolen juleball♥ utrolig kjekt! Skulle ønske alle gikk med skikkelig overdrevne store kjoler↑ Nå skal jeg legge det siste i kofferten før vi tar flyet til Afrika, wiii♥ Jeg kommer derfor ikke til å blogge de neste to ukene, uff, håper jeg ikke mister absolutt alle leserene mine daa. Dere får følge meg på instagram (irenemidttun) sååå skal jeg prøve å legge ut innlegg når jeg har nett. Har du hatt juleball i år? Goood jul alle sammen
18.12.2012 // 3 comments

instagram lately #4


Når jeg ikke har noen bilder å vise dere legger jeg ut sånne innlegg som dette. heheh. Nå som jeg har fått ny mobil er jeg ganske aktiv på instagram♥ Jeg har sikkkert sagt det en million ganger før, men der heter jeg irenemidttun. så vet dere det. Nå drar jeg ned på senteret, skal kjøpe litt ting til ballet på torsdag, wii♥ Noen planer? Hva heter du på instagram?

17.12.2012 // 7 comments

noe karamell-drops-lignende


sånn ser deler av pulten min ut for tiden, *sukk* jeg savner sommer.

noe av det beste jeg har smakt.

nam!
nå er vi ferdig med alle prøver og lekser, whoo!♥ Har dere smakt det karamell-drops-lignende på bildene før?

16.12.2012 // 12 comments

Joyeux Noël

I går feiret vi julaften, hihi♥ Det føltes virkelig som en helt vanlig julaften, manglet bare juletre♥ Jeg fikk utrolig mye fint↑ jeg fikk også kamerastativ og fjernutløser, kjempe fornøyd! Jeg får også litt flere gaver i dag♥ Jeg trooor jeg har nevt det før, men på fredag reiser vi til Afrika. Wiii, Gleeder meg♥ Det var altså grunnen til at vi feiret jul i går. Har du noen gang feiret jul på forskudd?

13.12.2012 // 3 comments

tiddelibom


I natt snødde det utrolig mye, så nå er alt dekket med et tykt lag med snø, heerlig! Bildene ble forresten tatt i går, hva synes du? Forresten; gå inn her http://ajworld.blogg.no/, hun fortjener flere lesere! Hør på sangen øverst i innlegget, den er sååå fin!

09.12.2012 // 7 comments

fra arkivet


det er så fint med snø, i natt regnet det. såå nå har det meste blitt til is. heh.


jeg har haribo og sjokolade kalender. I haribo kalenderen fikk jeg dette↑ en av de første dagene.

bare noen bilder som har blitt liggende, jeg har så lite å vise dere nå for tiden.
Hva synes du?

07.12.2012 // 3 comments

Instagram lately #3


Dette har jeg lagt ut på instagram i det siste. Nå har jeg forresten endelig fått ny mobil, jippi♥ Sååå da kommer det nok en del bilder som faktisk er tatt med mobilen. Jeg har forresten byttet navn til irenemidttun. Har du instagram?

03.12.2012 // 14 comments

I miss it #2


Etter å ha sett litt i arkivet skjenner jeg at jeg savner sommeren noe heeelt syyykt! varmen, isen, lette sommerklær, sommersko, bær, bading, grilling, hengekøya, lyset, å gå barbeint, å ha vannkrig, å gå med luftige kjoler. hehe. Bare for å gni det inn liksom. Det er jo NOE positivt med vinteren også da, hva liker du med vinteren? Forresten; har du funnet julekjole eller ballkjole? Jeg tenkte nemlig å ha et innlegg der jeg viser litt forskjellige kjoler til dere♥

30.11.2012 // 7 comments

årets første snø + fretex
Da har snøen kommet til Stavanger♥ Elskeer alt som har med julen å gjøre, vinter derimot er jeg ikke så veldig fan av. heh. I morgen skal jeg bake pepperkaker å se julefilm, gleeder meg♥ Bladet på bildene er fra fretex (♥). Jeg var nemlig på åpningen til en ny butikk i går; New Yorker. Jeg fant ingen ting sååå jeg dro heller på Fretex. Fant en veldig fiiin jakke, skal definitivt kjøpe vinterjakke på fretex neste år♥

Hva synes du om bildene? Liker du fretex?

20.11.2012 // 9 comments

Instagram lately #2


Jeg har vært sånn passe aktiv på instagram i det siste. Meeen siden jeg har en mobil som ikke kan ha instagram *kremt* så blir det ikke så mange bilder. Gleeeder meg til jeg får ny mobil, da blir det nok mye mer bilder. Har du instagram? Hva heter du? btw: Jeg heter lifetroughmylens.

19.11.2012 // 8 comments

two pics


To bilder fra de siste dagene, på det øverste har jeg på meg den nye buksen. Jeg fant noen syyykt fiiine sko da jeg var i byen på fredag, dr. martens♥ Har aldri sett de her i byen før, hverfall ikke denne modellen. Jeg er ikke sikker på om jeg liker de best i brun eller svart, hvilken farge liker dere? Hva synes dere om buksen?


14.11.2012 // 7 comments

...Etter skolen i dag lagde jeg meg smoothie. Det var ekstra godt med mandarin i, aldri prøvd det før! På det nederste bilde brukte jeg det objektivet som fulgte med kameraet, leeenge siden jeg har brukte det nå. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra fotokurset, turen ut ble avlyst i dag også. Stavanger været altså!  Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?

05.11.2012 // 9 comments

litt sånn rotete- ish


Fiiine roser.

Fiiiin utsikt.

Chocolate Chip Cookie Dough Muffins.

Vaniljesukker.

Årets første mandarin, jeg har glemt hvor godt det var.
I dag fikk jeg hentelapp til ballkjolen,wiiii♥

♥I går var lesertallet på 68, tusen takk for at du leser bloggen min♥ Liker dere sånne innlegg som dette?

28.10.2012 // 5 comments

Justin og makroner


Den nye boken min.

åh, elsk!

nå har jeg lest de første sidene, super bra!

klokken åtte i morges bakte vi makroner.

De ble fine...

og gode

NAM!
Hva synes du?

23.10.2012 // 7 comments

anbefaling av maskara + fiiin utsikt


To bilder. Et fra da vi gikk tur i høstferien og et annet av maskaren jeg bruker. Det er faktisk en av de beste jeg har prøvd sååå leiter du etter maskara kan du kjøpe den heeer. Nå stikker jeg på dans snart, kjeeekt! Nå er det ikke lenge igjen til Haloween, jeg har såå lyst å gå rundt å hamstre godteri. meeeen er jeg ikke litt for stor for det? neida. joda. neida. Skal du gå haloween?

22.10.2012 // 10 comments

solnedgang + nudler

Fire bilder av den nyyydelige solnedgangen i går og nudlene jeg spiste når jeg kom hjem♥ Nå holder jeg på og leite etter ballkjole, jeg har funnet maaange fine på nettet. MEN de fleste sidene er utenlandske og da blir det veldig dyrt med frakt og sånn... Har du bestilt ballkjole? Hva synes du om bildene?

21.10.2012 // 4 comments

red flowersJeg sydde putetrekk i går, elskeeer sånne retro stoffer! Ellers var jeg på Kvadret(kjøpesenter), planen var vel egentlig å finne ballkjole. meeen jeg fant absolutt ingen fine. heh. Jeg lurer litt på om jeg skal bestille, noen som vet om noen bra nettsteder? Liker du å sy?

16.10.2012 // 18 comments

duer x2Jeg er ferdig med glee sesong 3, hva skal jeg se nå liksom!? Jeg har sett første sesong av gossip girl og pretty little liars, så jeg kan jo fortsette på en av de. Har dere noen serier å anbefale? Hvilket bilde var finest?

05.10.2012 // 6 comments

Fall vacation

HØØØØØSTFERIE!

Nå skal vi snart lage natchos til middag, senere drar jeg på filmkveld hos en veninne kooos! Hva synes du om bildet?

04.10.2012 // 1 comment

Hair oil


I dag fikk vi en pakke i posten, jippi tenkte jeg! Jeg trodde det var mitt nye id pudder meeeen nei, det var noe heelt annet↑ heh. Jeg har forresten fått låne canon EOS 60D fra fotoskolen, gleeeder meg til å ta massemasse bilder i høstferien! Hva synes du?

02.10.2012 // 14 comments

Instagram lately


Jeg har instagram heeeer, meeeen siden jeg ikke har iphone, såå legger jeg for det meste ut bilder som er tatt med speilrefleksen. Jeg er ikke så aktiv, meeen noen dager legger jeg ut massemasse bilder! Har du instagram? Hva heter du?

24.09.2012 // 16 comments

the last days in pictures


Noen bilder som er tatt i det siste↑ Vi fikk kokeboken som vi skal bruke i mat og helse i går. Bladet dere ser bilde av er forresten veeldig bra! Det var en reiseguide til Paris i det, så det var vel egentlig grunnen til at jeg kjøpte det. Månen har vært syyyykt fiiin i det siste, både i forrig går og i går var det halvmåne, fiiint! Bildet av månen er ikke tatt av meg, credz til pappa... meeen jeg har redigert det da. heh. Hva synes du?

22.09.2012 // 7 comments

22092012Jeg har laget cupcakes i dag, også har jeg gått med uggsene mine for første gang i år. Hvordan cupcakene ble får dere ikke se... de ble mislykket. Vi hadde 60 g melis og vi skulle ha 500 g, sååå ja. I kveld blir det skal vi danse og chips, kooos! Ser du på skal vi danse?

20.09.2012 // 13 comments

just some unpublished pictures
Bare noen bilder fra de siste dagene. I dag er planen en liten joggetur, meeen vi får se... Jeg har også en del innleveringer og en prøve jeg kal øve til. Hva liker dere best; farge bilder eller svart hvitt? Planer?

17.09.2012 // 10 comments

yellow eyes and a green leaf

Nabokatten som chiller og et bilde av et fiiint blad. Jeg har jogget både i dag og i går, også kom jeg hjem fra dansen nå netopp. Jeg har forresten fått twitter, follow mee! (IreneMidttun) Jeg skjønner ingenting, meeen jeg har klart å skrive to tweets da. heh. Dere da, har dere twitter? Noen spesielle ønsker til hva jeg skal blogge om?

15.09.2012 // 12 comments

150912teite ting. dårlig vær. fikk ikke bord på big horn. jeg er trøtt. hull i tanna. ubesluttsom for tida. regn. regn. prøve på fredag. regn. jeg er opptatt hele helgen. må stå opp kl 8 (eller tidligere) imorgen + på søndag, tina&bettina the movie var ikke så bra som forventet. meg. meg. meg

tre fine ting. ett års jubileum med kjæresten min. helg. snart ferie. mye penger. gode venner. bra på skolen. meg. deg. hester. at jeg kommer til å tjene penger i helgen. jeg kommer til å kjøpe drømme-objektivet mitt neste uke. neste helg skal jeg overnatte hos en av mine bestevenner. konfirmasjon. baking. vet ikke

En tilfeldiget. instagramen min er hannemidt. Jeg kom på en bra idé til ukens temafoto-bilde. you rule girl.

Deres teite ting + en tilfeldig. Nå drar jeg til byen!

12.09.2012 // 12 comments

Pitapizza, blader, brød og varme gensreNoen bilder fra de siste dagene. Nå stikker jeg på fotokurs! TUSEN TAKK for alle kommentaerene jeg får! Har dere gjort noe kult i det siste eller?

09.09.2012 // 6 comments

Ut på tur aldri surNå har jeg akkurat kommet hjem fra trenings senteret! Vi gikk en tur i dag, dere ser den røde stien, der gikk vi! Nå skal jeg ta meg en god dusj og lage meg noe godt til kveldsmat♥ Hva synes du om bildene? Hva har du gjort i dag?

08.09.2012 // 4 comments

Nabokatten og lilla blomsterI dag tar jeg meg en tur til byen med mamma, siden jeg trenger noen små ting. Tina og Bettina var forresten superbra! Hva synes du om bildene?

07.09.2012 // 6 comments

Mokka toppet med krem og nonstopJeg har smakt kaffe... for første gang! Mokka er sinnsykt godt, spesielt toppet med krem og en dæsj med non stop♥ Nå stikker jeg snart til byen for å se premieren av Tina og Bettina, gleeeder meg! Har du sett Tina og Bettina? Har du smakt kaffe?

05.09.2012 // 9 comments

6 pic`s from the last daysRosene har vokst, de har blitt mega.
Enda større enn de er på bildene over.

Jeg og søsteren min har laget blomkål suppe til middag. Det var spesielt godt med bacon på toppen! Senere stikker jeg på fotokurs.
Oppskrift kommer? Hva har du gjort de siste dagene?

03.09.2012 // 11 comments

My weekend


Vi var i stallen i går. Kaninene er forsatt super søte↑, åhh det føles ut som jeg holder en nå... De øverste bildene er fra da vi laget sjokoladefondant på lørdag, åhh det er sååå godt! Vi var også på et gartneri på lørdag, da kjøpte vi rosene♥ Jeg har sett Kon-Tiki i helgen, den anbefales veldig sterkt selv om den kunne være ganske skummel til tider. heh. Hva synes du? Hva har du gjort i helgen? Sett Kon-Tiki?

30.08.2012 // 8 comments

300812Litt upubliserte bilder fra de siste dagene. I går var jeg på fotokurs på kulturskolen, vi tok ingen bilder, vi starter heller skikkelig opp neste onsdag! Det skal bli suuuper kjekt! Det er bare to finalister til fotokonkurranse min, meeeeld dere på HEEEER! Hva synes du om bildene?

27.08.2012 // 14 comments

ostekakebakingNoen bilder av ostekakekakebakingen (laaangt ord) i går. Jeg elskeeer virkelig ostekake... noen andre? I morges var det bare 9 grader, uff! Kunne ønske det var sommer HELE året! Noen som er enige? Hva synes du om bildene?

25.08.2012 // 4 comments

Rosa skyer, bytur og en god kopp med te

Noen bilder av himmelen, byturen og en god te jeg drakk her om dagen. Jeg har savnet sånne hverdagsinnlegg! I dag drar jeg å rir der jeg red i sommer, gleder meg sånn til å se Hervar igjen♥ I byen kjøpte jeg et blad og litt stoff fra fretex, jeg skal nemlig lage enda en pute. Det ble litt ensomt med bare en pute... Dere skal få se resultatet når jeg er ferdig♥ Hva synes du om bildene? Planer for i dag?

19.08.2012 // 2 comments

Etter regnet og Bieber parade
Noen bilder fra bieber- paraden og noen blomster som står ute på trappa. Jeg gikk i bieber parade på onsdag og det var sinnsykt gøy! Jeg kom til å med i avisen, jeg kan vise dere i morgen vis dere vil? Uff, det er siste ferie dag i dag... skolen begynner i morgen, noooo! Noen andre enn meg som gleder seg til å begynne på skolen?

17.08.2012 // 1 comment

Den siste uken i sommerferien

Jeg har gitt Danboarden min litt oppmerksomhet i det siste...

...det samme med nabokatten.


Jeg har tatt bilde i speilet.

Jeg har brukt de nye tomsene mine som er blå, bildet er av søsteren min sine.

Den siste uka i sommerferien har vært fin. Jeg har gjort masse og fått masse ut av dagene. Sånt liker jeg! På bildene ser det ut som jeg ikke har gjort noen ting denne uken, meen det har jeg. Hvordan har din uke vært?

16.08.2012 // 5 comments

Barnepass + ett stikk i hver arm


I dag har jeg altså passet på søskenbarnet mitt Mina hele dagen, koselig! Hun er veldig fotogen så da var det jo ekstra kjekt... legg merke til de søte lokkene hennes♥ Vi skal til Afrika i julen så da er vi jo nødt til å ta en del vaksiner, det har jeg også gjort i dag... ufff, jeg bare HATER å ta sprøyter! Sprøyter, vaksine, stikk, kjenn på ordene da... Det verste er når sykepleier sier "nå kommer det ettlite stikk" og du bare "æææææææ". Synes du sprøyter er skumle? Har du vært barnevakt noen gang?

15.08.2012 // 1 comment

kongeriket kongeparken


Bare to bilder fra i går, da vi var i kongeparken. Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, men det var hverfall en utrolig kjekk dag. Det var nesten ikke noe kø så vi dro hjem allerede i tre tiden. Nå drar jeg snart inn til byen, hovedgrunnen er at vi skal på Bieber parade! Jeg gleder meg såååå mye, det skal bli så gøy! Skal du på parade i dag? Har du vært i kongeparken noen gang?

14.08.2012 // 2 comments

Svipp tur til HellasI dag har jeg og jente gjengen vært i kongeparken! Bildene derfra kommer senere, bildene over er fra mandag; da syklet vi (3 mil til sammen, sporty!) til en fiin strand i nærheten. Det var fiiint vær så vi solet oss masse! Jeg følte at vi var i et annet land, sååå eeeeh det er grunnen til overskriften... Tuuusen takk for alle kommentarene på havrepannekakene, sånt liker jeg♥

02.08.2012 // 1 comment

Dagstur til utlandet ++


Enda en mix med bilder men denne gangen er det fra noen turer vi har gått + meste parten av det jeg kjøpte da i var i Oslo i går. Jeg følte virkelig at jeg var i utlandet da vi var i Oslo i går, det må ha vært på grunn av varmen og alle folkene... I morgen drar vi hjem, jeg må innrømme at jeg gleder meg bitte litt til å få komme hjem igjen, få pakket ut og ikke minst få treffe venner♥ Utnytt den siste tiden av ferien da, blogges i morgen eller på lørdag♥

30.07.2012 // 2 comments

300712En liten miks av bilder fra jordbær rensing, bading og shortsen jeg hadde på meg i dag. Jeg sydde den om rett før vi dro, før var den en bukse. Det jeg har gjort er å lage noe hull også har jeg satt på en blondekant nederst, hahha ser dere at ett av bena er lengre enn det andre... hva synes dere? (bildene av meg er tatt av Hanne)

30.07.2012 // 0 comments

skjell + borr + tråd = armbånd

Step by step hva jeg gjorde i går, vi lagde et armbånd av skjell. Det er absolutt ikke ferdig ennå sååå det kommer nok til å se ganske andeledes ut, dere skal få se resultatet når vi er ferdige.  Hva er deres planer for i dag? ( Hanne er på det øverste bilde, fornøyd? )

06.07.2012 // 1 comment

Appelsin, eple, te, musli, yougurt, kanel, sukkerJeg lagde meg en super god frokost i dag, det er sjelden jeg gjør det... Hva hadde du til frokost?

05.07.2012 // 2 comments

Søtnusse, GratIS, vg konsert


Denne uken passer jeg på en superduper søøøt kanin↑ I går fikk søtnusse, som den heter, løpe fritt i hagen. Han var sååå fornøyd, i tillegg fikk han gulerøtter og ferske løvetann blader. Han likte ikke at det var så bløtt i gresset... da ble han våt i pelsen... Nå er det supert vær ute så i dag skal han kose seg...
Litt våt på stompen ja...


I går var det vg konserten, i år var det egentlig ikke så mange artister som jeg hører på. Vi dro egentlig bare for å se Alexandra Joner fordi hun har vært med i en av Justins sine musikkvideoer! Vi var en liten tur innom byen før vi dro til konserten, der fikk vi gratIS "frozen yougurt", NAM! Det er ikke siste gangen jeg smaker det!

Som tradisjonen sier skal det være regn på vg konserten, men det hadde ikke gjort noe om det var strålende sol. Nå er jeg sååå lei av å lese at alle bloggerne og sånt drar til varmere strøk, mens jeg sitter her i kalde og regnfulle Stavanger! I dag ser det heldigvis ut til å blir supert vær, 22 grader! Hvordan er været hos deg?


29.06.2012 // 1 comment

Når sommerfølelsen kommer...


Jeg har laget kort til søskenbarnet mitt, som jeg drar i bursdag til i kveld.

Jeg har drikket en superduper god smoothie etter en lang joggetur.

Jeg har grillet en del og spist god mat.

Jeg har vært i byen.
Jeg har hatt tapas kveld med jentene.


Jeg har sydd putetrekk og begynt på en bildevegg på rommet. Dere da?

27.06.2012 // 0 comments

couscous salat med urter og løk

Jeg laget deler av middagen i går. Det ble couscous salat, det var godt bortsett fra at jeg tok liiitt for mye oliveolje i... I dag drar jeg til byen med noen venner, forhåpentligvis blir det tapas i kveld, kooos♥ Hva er deres planer for i dag da??

25.06.2012 // 1 comment

finefine ting og sånt


♥ finefine venner ♥ fine fine strå ♥ finefine blomster ♥ finefine regndråper ♥ finfin overraskelse, NAM! ♥

Nå er sommerferien offisielt i gang! Dagen har gått til en liten bytur og "seaching" av sommerjobber. Vi har ringt alle butikkene i nærheten, men noen positive svar har vi fått... så i morgen har vi forhåpentligvis fått oss en sommerjobb. Jeg kjøpte ikke noe spesielt i byen, men for noen dager siden kjøpte jeg meg en bluse og en shorts, noen som vil seee? Hva har dere gjort i dag da?

23.06.2012 // 5 comments

Katter og sommerJeg deltar i denne konkuranssen med bildet over. Temaet er "katter og sommer" bildet er ikke så veldig sommerlig, men det skader ikke å delta...

23.06.2012 // 1 comment

seks søte kjoler fra zara

Nå som jeg har vært i en del bursdager har jeg funnet ut at jeg har utrolig lite bursdags klær... så i dag skal jeg ta meg en tur å se om jeg finner noen nye fin- klær. Over ser dere noen favoritter fra zara, liinker↓ 

 ♥ gul  ♥ grønn ♥ blå med fugler  ♥ blondete  ♥ blå med blonder  ♥ rosa  ♥

Jeg har meldt meg på en konkurranse med "jordbær bildet", for å stemme må dere: ‎1. Gå innpå canon.blogg.no
2. Bla til side 3 3. På mest stemt ca helt nederst finner du en som heter Irene Midttun 4. Trykk på bildet og stem

Hadde betydd utrolig mye!! ♥

 

22.06.2012 // 2 comments

Med en liten rosa nese...

75. plass på stavanger topplisten ♥ bursdag  ♥ happy  ♥ Justin Bieber  ♥ Maria  ♥ nabokatten  ♥ bursdag  ♥ sommer  ♥ varme  ♥ sommerferie  ♥ karakterer  ♥ snitt  ♥ klemmer  ♥ savn  ♥ frokost med klassen  ♥

Noen stikkord for hva jeg har gjort i dag, jeg drar forresten i bursdag snart. Gleder meg, bildet er forresten av nabokatten. Hun (eller han?) sover alltid på dørmatten vår når vi kommer hjem, søøøt... Det er SOMMERFERIE!!! Planer? Synes om bildet?

22.06.2012 // 1 comment

220612


Den blomsten til venstre har vokst utrolig mye i det siste! Jeg så netopp på noen gamle bilder av den (høres ut som den er ungen min...) og der var den sååå liten♥ Bare se heer! (nederste bildet)


Vi har grillet...NAM!!

...jeg har chillet på en fiiin plass i fiiinværet...
....kommer flere bilder senere...

Kjenner at jeg savner SOMMERFERIE nå! Gleder meg sånn til å reise på hytta i sommer↑

18.06.2012 // 0 comments

"Everything I have & everything I am are because of my fans.

I feel so lucky to do what I do. From the bottom of my heart, thank you for always beliving in me." Justin Bieber

Vi begynte ikke før halv ett på skolen i dag så jeg benyttet anledningen og kjøpte meg Justins nye album; Belive! Jeg har ikke fått hørt veldig mye på det enda, men de sangene jeg har hørt er utroligmegafantastiskfine! Jeg kjenner at jeg får frysninger og smeeelter heelt når jeg hører på de... Jeg mååå på konsert snart! Jeg har også fått tak i en av singlettene fra wow`s nye Justin Bieber kolleksjon. LYKKE♥ Har du kjøpt Belive? Eller noe fra wow`s nye kolleksjon?

18.06.2012 // 2 comments

1 of my 31 Nailpolish is from topshop...
Alle neglelakkene mine har en partner, utenom en liten blågrønn en fra topshop. Stakkars. Jeg og Ellen lakket neglene til Hanne for et par dager siden, vi lagde regnbue, det ble fiint!

17.06.2012 // 6 comments

Kort laging og drops failJeg har laget tre kort. Jeg klippet ut ting og tang fra et fiint bokbind. Det er fra Pipstudio, åhh de har så mye fint der!  Av en eller annen grunn tok jeg bare bilde av to av de...


Jeg skal i Ellen sin bursdag så vi ville overraske henne. Vi lagde hjemmelaget drops. Etter to turer ned på butikken hadde vi alle ingridensene, jeg hadde virkelig troen på at vi skulle klare å lage noen vellykkede drops, MEN;  "Deigen" ville ikke stivne så den gikk i søpla... men de fikk en kuuul farge... Hva har dere gjort i dag da?

16.06.2012 // 2 comments

Med pastell grønne vegger


I går var vi å spiste på ostehuset, jeg hadde pizza. Elsker virkelig pizzaene her, spesielt den med kylling♥ Jeg la meg forresten med et STORT smiiiil om munnen i går, jeg ble nemlig en av topp ti på eirinhallands konkurranse (← Liiink), LYKKE. I tilleg har jeg kommet meg opp på 89. plass på Stavanger topplisten! JIPPI, dere er best!

♥ ♥ ♥

15.06.2012 // 1 comment

My favorite shoes

Nå drar jeg inn til byen for å spise, etterpå skal vi ta en båt ut for å se på et teater, koselig♥ Jeg tar med meg kameraet, så for se om det blir noen bilder. Har dere forrestens sett den søtnosen(←liiink) Voe har tatt med seg hjem? Gjett hvem som er kjeempe misunnelig!! Har dere hund?? Jeg har forresten fått ny bakgrunn, den er heeerfra.

14.06.2012 // 8 comments

jeg har ti kaniner


... på fingrene neglene

I dag lakket Ellen neglene mine♥ Så nå har jeg noen søte kaniner på neglene, jeg elsker kaniner, såååå det passet perfekt! Bildet er foressten tatt av Hanne←liiink

13.06.2012 // 0 comments

It is time for smoothieEtter en liten joggerunde i går lagde vi oss et stort glass med smoothie, NAM! Bærblanding + yougurt + juice + melk = skogsbær smoothie! Nå er planen kanskje å ta meg en joggerunde og jobbe med en naturfags presentajon jeg skal ha i morgen. Planer? Liker du smoothie?

09.06.2012 // 0 comments

Never say Never.

/arkiv bilde

Mitt største ønske er å gifte meg med Justin!!!!!!!!!!! <3 ♥ Mine ønsker er å beholde regnskogen haha <3 og at du blir medlem i regnskogfodet! :D (internt..)  ♥ Mine ønsker.. hmmm. reise verden rundt og oppleve alle kulturene samt fått tatt mange bilder. Kjøpe meg en valp. jobbe på en kafee i england. flytt til england. det er de jeg kommer på^^

09.06.2012 // 1 comment

Shop till you drop...
Nå er jeg hjemme fra en liten bytur med jentene♥ Jeg kjøpte ikke noe spesielt, sååå overskriften stemmer ikke helt...

03.06.2012 // 2 comments

Dragefest på jæren
Jeg har vært på jæren i dag, på dragefestival. Jeg har sett på drager! Ikke sånne drager som spruter ild, men sånne andre... Den på bilde nummer 3 var kulest, men det var flere andre fine som sommerfugler og båter... jeg hadde med min såå den var jo egentlig den aller kuleste... Nå skal jeg grille, se en episode av Glee og være med en veninne♥ Hva har du gjort i dag?

03.06.2012 // 1 comment

Juni... et steg nærmere...


- Sommerferien - Bieber paraden - Sol - Fri - Båten - Hytta - Afrika - Leksefri - Gosenrevyen - Konfirmasjon - Hip hop - Is spisng - Stranden - Grilling -

 

26.05.2012 // 4 comments

Summer time!

 
BEKLAGER! , dårlig blogging...jeg må jo utnytte det herlige været! Skal bli bedre♥

22.05.2012 // 4 comments

K-O-O-O-S!I går dro jeg, Tora, Ellen og Hanne opp til en nydelig plass. Planen var egentlig og pugge natufag, meen det ble de ikke så mye av... så vi satt heller å snakket og spiste jordbær. K-O-O-S♥ Nå må jeg komme meg ut for det er seriøst sånn 28 grader ute, heelt sykt! Liker dere mange eller få bilder i et innlegg?

10.05.2012 // 6 comments

The sun is always shining...
Nå er jeg hjemme fra tinestafetten, du kan ikke forestille deg hvor kald jeg var på hendene under hele stafetten! Det er en av de kaldeste opplevelsene jeg har hatt på lenge, trodde hendene skulle fryse til is og brekke av hvert øyeblikk! Så sikkert helt rar ut der jeg gikk i en kliss blaut vårjakke, gjennombløt bukse og helt bløtt hår, hi hi. Ja, ja nå har jeg fått varmen i hendene etter en pinefull vask...

Bildene er fra lindøy, det var et DIGERT kjempefint tre der♥ Åhhh, savner sånn vær som det var da! Nå regner det ute og solen er bak skyene...Synes om bildet, hvilket var finest?09.05.2012 // 3 comments

Joggings

Nå er jeg hjemme igjen fra en liten jogge tur med Ellen♥ Bildet ble tatt da, hva synes dere? Nå skal jeg skjekke hvordan det går med restauranten min♥ (på Ipaden... hi hi). Håper spagettien er ferdig...08.05.2012 // 0 comments

YOU MADE MY DAY!For en liten stund siden var jeg ute for å ta noen bilder, men dette bildet var det eneste jeg fikk tatt før det begynte å regne... Som jeg nevnte i sist innlegg hadde vi prøvemuntlig i dag, jeg var ganske nervøs rett før jeg skulle inn, men da jeg var kommet i gang var det bare helt chill. Jeg også veldig fornøyd med resultatet!

 En hyggelig jente med bloggen ptbr har forresten anbefalt bloggen min! You made my day♥

Akkurat nå har jeg halspastiller i munnen, nesen full av nesespray og baby av Justin på ørene (smeeelt♥). Synes om bildet? Hva gjør du i dette øyeblikk?

08.05.2012 // 2 comments

Photoshop prøveversjon?


Arkiv bilde, har ikke fått tid (PRØVEMUNTLIG!) til å ta noen bilder den siste tida...

Hvordan lastet du ned photoshop prøveversjon?

Her kan du laste ned prøveversjonen. Jeg søkte bare " Photoshop prøve versjon" på google (♥) så var det en av linkene som kom opp. Det finnes selvfølgelig andre sider å laste versjonen ned fra også... Versjonen jeg har linket til varer i 30 dager.

Ps. I dag har jeg prøvemutlig, ønsk meg masse lykke til? Har du prøve versjonen av photoshop?

06.05.2012 // 1 comment

Pizza kveldFikk ikke tatt noen særlige bilder i går, bildet over er fra besøket, det var veldig koselig. I dag håper jeg på å få lastet ned prøve versjonen av Photoshop, jobbet med presentasjonen, blogge og filme litt.

Hva er dine planer for i dag?

05.05.2012 // 2 comments

Drip, drop...

Har ikke blogget før nå siden vi har muntlig på tirsdag. Så jeg brukte gårsdagen til det... I dag har jeg gjort noen ærender i byen, filmet til en video og jobbet med presentasjonen. Jeg har om storbritannia, og nå er jeg godt i gang! ♥ Snart får vi besøk av søskenbarna til pizza, koselig♥ Kommer nok til å oppdatere litt i mere i morgen. TUSEN TAKK for alle kommentarene den siste tida folkens♥ Hva har du gjort i dag? Synes om bildet?

03.05.2012 // 1 comment

Hva to av dere forbinder med sommeren...

Sommeren forbinder jeg med varme, sol, jordbær og bading:-)

Jeg elsker sommeren utrolig mye fordi da er det varmt, haha <3 Det jeg forbinder mest med sommeren er is, jordbær, båten og hyttå. Men også venner, bading, soling, grilling, chips og bikini! :D

Åhh, kjente at jeg savnet sommeren nå, noen andre? Synes om bildet? Er dere enige?

01.05.2012 // 3 comments

O mai du skjønne...
...29.04.2012 // 2 comments

BLÅ himmel, jordbær og blomster
Elsker morgener som dette; Solen inn vinduet og noe godt på skiven... Det gjør meg så glad!

 

ehh.... hva skal jeg skrive her da...Prøvde å lage frokostmuffins til lunsj, oppskriften er fra the humming bird bakery boka mi. Det var godt!


Hadde "pikknikk", uten mat, nede i møllebukten. Der var det en nydelig blomster eng der, som var som skapt for å fotogaferes, sååå senere kommer det noen bilder. Åhhh, det var så fint♥


ooooouipsii, BLÅ himmel... redigert! Ser dere elefanten?

Har du smakt jordbær i år, isåfall var de gode? Hva gjorde du i går?

28.04.2012 // 2 comments

Den tredje siste dagen i mai

Vi dro ikke til IKEA allikevel, jeg gjorde heller et ærend i byen. Nå har jeg akkurat spist middag, brucceta (skrives det sånn) og en god pastasalat. Har faktisk aldri smakt brucceta før, hvis noen ikke vet hva det er så er det brød med en slags salat oppå, NAM!

Åhh, det glemte jeg helt... jeg kom faktisk rett fra Titanic på Kino. Jeg har sett titanic før da.. men ikke i 3D, da. Det er jo egentlig en grine film, men jeg griner aldri av sånne ting... selv om jeg hørte flere hulk og snufsing i salen... ha, ha. Det ble litt kleint!

Synes om bildet? hva har du gjort i dag?

28.04.2012 // 0 comments

Good mornings til dere!


Lagde dette antrekket på polyvore i går. I dag skal jeg ikke så mye spesielt; kansje ta meg en tur på IKEA, være med venner og kjøpe noen småting som trengs. Jeg ELSKER IKEA, det er bare så utrolig gøy å se på alt det kule og praktiske de har inne i butikken. I tilleg koster det ikke allverden♥ Forresten, det bilde jeg la ut av noen bein var en giraff... ikke en antilope eller en elefant, hi hi!

Hva synes du, noe du kunne gått i? Liker du IKEA?

26.04.2012 // 0 comments

before i die #1

22.04.2012 // 4 comments

Mat og duer

I går var jeg og et par venniner i byen... Det er alltid koselig!

20.04.2012 // 1 comment

HelloKITTYBubbles

19.04.2012 // 3 comments

Nytt design?19.04.2012 // 1 comment

18042012

...

14.04.2012 // 1 comment

My day in four pictures-pannekaker - lekehytte - skolearbeid - avslapping-

14.04.2012 // 3 comments

Forret, hovedrett og dessert

I går lagde vi treretters middag til mamma siden hun hadde bursdag for en uke siden. (Det  var liksom gaven fra meg og Hanne). Vi fant nesten alle oppskriftene i Tara smak, utrolig innholdsrikt og bra blad! Menyen så slik ut:

Forret, frisk melon med spekeskinke

Hovedrett, mørt svinekjøtt med ananas salsa og coucoussalat

Dessert, skogsbær med hjemmelaget, varm karamellsaus


12.04.2012 // 1 comment

120412

I dag hadde jeg på meg en mint farget bukse, kjøpte den på Zara når vi var i Berlin. Har fått dilla på fargede bukser for tiden... Hva med dere?Slik ser vinduskarmen min ut for tiden, kaktuser og en blomst (eller skal jeg kalle det busk?). Pottene er forresten fra Ikea, synes de er så søte!Her er en av fire neglelakker jeg kjøpte i Berlin, dette er favoritten. Den ligner utrolig mye på en Deborah lippman neglelakk, og det er noe av det jeg lik ved den!

Hva synes du om bildene?

09.04.2012 // 1 comment

En søndag i april gikk til......sying av en sløyfe etter denne oppskriften......piknik ved mosvannet med gode venner......kos med nabokatten og avslapping på trampissen... (hørtes ut som jeg nesten ikke gjorde noen ting i går...)

♥Nesten to hele dager igjen av ferien♥

31.03.2012 // 2 comments

Herlig med ferie!I dag har jeg slappet av med venner, herlig med ferie altså! Vi har blant annet lakket neglene, prøvde en ny metode; avis papir på neglene... det ble fint! Husk å skru av alle lysene i kveld da!31.03.2012 // 3 comments

Sol og påske ferie...Nå er det en stund siden jeg har blogget, det er fordi jeg har jobbet med et nytt design (det ser dere kanske?). Det er enda ikke helt ferdig. Nå gleder jeg meg til å slappe av i ferien! Bildet er forresten fra torsdag (?), ser ut som det skal bli like fint vær i dag også...

God påske!

27.03.2012 // 3 comments

Ikke en eneste sky på himmelen!

Denne dagen har vært fantastisk! Det har vært strålende sol hele ettermiddagen og helt blå himmel. Dette liker vi, men jeg må innrømme at jeg misunner Oslo folka nå... 19 grader! Vi benyttet anledningen til å sette opp trampolinen, også tøyde vi i den herlige temperaturen. Vi har nemlig laget oss et mål om å komme ned i spagaten til sommeren!

Tulipanene kjøpte jeg da jeg var i Nederland i fjord sommer. Nå er de kommet opp, se så søte! Bladene var derimot ikke så fine...

Hvordan har din dag hvert?24.03.2012 // 4 comments

Med pastell grønn (lyseblå) frosting...21.03.2012 // 3 comments

"Muffins are just ugly cupcakes."

Bakte nettopp cupcakes, brukte en oppskrift som jeg fant i kokeboken min som jeg fikk til bursdagen. Det var en utrolig lettvindt oppskrift som var skrevet kjempe bra! Snart skal de få et herlig lag med pastell grønn frosting på toppen...

Har du The hummingbirdbakery; kake dager?

20.03.2012 // 3 comments

Hva skal jeg hete?

Nå er strikke dukken ferdig, eller den har ikke fått hår enda da... Men en fin rød munn og lange svarte øyevipper har hun fått.

Forslag til navn?

17.03.2012 // 2 comments

Birthday presents

Her ser dere noe av det jeg fikk til bursdagen i dag: En GUL bukse, The hummingbirdbakery; kake dager, bunadsølv, stoff og kakeutstikkere. Jeg fikk også en del penger, da vi var i byen i dag brukte jeg noe av pengene og fikk kjøpt meg litt cupcakes utstyr og blusen som er på bildet. (smykket fikk jeg gratis) TUSEN TAKK alle sammen♥

Hvordan har din dag vært?

17.03.2012 // 3 comments

Fjortizz, bytur og påskeeggI dag har jeg bursdag, nå er jeg fjortizz!

Tidligere i dag var jeg i byen. Da kikket vi i alle de påskepyntede butikkene, spiste våruller, shoppet og koste oss. Herlig at det er enda en dag igjen av helgen♥

16.03.2012 // 3 comments

God morgen!15.03.2012 // 0 comments

Svar på spørsmålrunde del 2

Hvordan lager du sånn bilde som skifter?

Det kalles for en gif. Du kan lage det i de fleste redigeringsprogrammer. Det programmet jeg lager mine i heter Photo Scape. Du kan laste det ned gratis HER.

Hva er den fineste gaven du har fått?

Jeg ha fått mange fine gaver. Den beste må ha vært da vi var dro til New York for to år siden.
Hva er favoritt faget ditt på skolen?

På barneskolen var det samfunn men nå som jeg har begynt på ungdomskolen kan det være litt varierende. Ettersom hva vi har om. Jeg liker veldig godt å lage ting så når vi får kunst og håndverk i niende (?) blir nok det favoritt faget mitt.

Hva er favoritt sporten din?

Jeg liker ikke så godt ball sport, så det må bli dans!

Hva er det beste kjøpet du har gjort?

MINNEPINNEN, jeg bruker den hver dag♥

 

 Hvor mange søsken har du, hva heter de og hvor gamle er de?

Jeg har en tvillingsøster. Hun heter Hanne og er...(trommevirvel) 13!(like gammel som meg, sier ikke det seg selv?)

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser mange blogger men de jeg er heeelt avhenging av er; Maren, Lise og Sofie sine blogger. Noen av venninene mine har også blogger; Ines, Anne og Aurora. De leser jeg også daglig.

Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg vil enten bli noe innen Design og Håndverk, Media og kommunikasjon eller Musikk, dans og drama:)

Hvem er forbildet ditt?

Det må være Danselæreren min og Justin Bieber. Danselæreren fordi hun er utrolig flink til å danse og det får jeg masse inspirasjon av. Hvorfor Justin Bieber er mitt forbilde kan du lese HER. 15.03.2012 // 2 comments

Fin torsdag

Denne dagen har vært fin, vi har holdt på med et naturfagsprosjekt de siste tre timene. Så dagen har gått fort.

Eplene på bilde 3 må være ynglings eplene mine. De har en god og frisk smak også er de ikke like store som vanlige epler. Du finner dem på Gosen skole. I kveld eller i morgen kommer kommer del to av spørsmålrunden.

Hva har du gjort i dag?

 

13.03.2012 // 4 comments

Svar på spørsmålsrunde

Hvor og hvordan lager du sånn tekst med bilde inni? :) 

Jeg har lagd det i redigerings programmet Gimp. Om du ikke har det kan du laste det ned gratis. Jeg kan lage en video om hvordan man lager det- om du vil?

Favoritt farge?

Jeg vet ikke helt, kansje dus grønn. Jeg liker veldig godt duse farger:)


Hva heter dine bestevenner?

Jeg har mange gode venner men bestevennene mine heter Ellen, Ines og Anne.

Hva er ditt favoritt dyr?

HUNDER!

 Hva gjør du på fritiden din?

På onsdager går jeg på jazz dans. Ellers trener jeg hjemme, er med venner, gjør skolearbeid, strikker, tegner, syr og fotograferer.Når og hvorfor begynte du å blogge?

Jeg hadde egentlig alltid ønsket å blogge, da jeg ble 13 fikk jeg min egen blogg. Det var flere i klassen som blogget da, så kanskje det også påvirket meg litt. Jeg begynte å blogge 12. mars, altså i går for et år siden (Gratulerer med 1 års dagen izoom!)

Hvor shopper du helst?

Jeg kjøper klærne mine overalt egentlig. Liker spesielt godt JC som foreksempel ligger i byen. Jeg kjøper også mye klær på H & M. Jeg kjøper mest klær når jeg er ute og reiser.

.

 

 

11.03.2012 // 7 comments

"There are always answers. We just have to be smart enough."

Kjører en spørsmåls runde. Skriv i kommentar feltet om det er noe du lurer på. Hadde vært gøy om det kom mange bra spørsmål! For eksempel om bloggen, fritid, hverdag og hva som helst egentlig.

11.03.2012 // 3 comments

Symaskin, smoothie og boller

I går kveld gjorde jeg ferdig et sy "prosjekt". Jeg lagde en vimpel, en sånn en med trekant flagg, den skal henge på rommet mitt.

Jeg spiste en god lunsj med jordbær smoothie. Lager ikke så ofte smoothie siden vi ikke har ordentlig smoothie maskin. Men det funker tydligvis med ken wood også...


På fredag hadde Ines bursdag. Jeg og to venniner spleiset på en fin fotobok fra fotoknudsen. Vi hadde også med oss boller med et søtt melis - hjerte på.

Hva har du gjort de siste dagene?

10.03.2012 // 2 comments

Antrekk vs antrekkHvilket antrekk var finest?

08.03.2012 // 0 comments

Med fint vær og god stemning... Gratulerer med dagen jenter!

Nå kom jeg akkurat hjem fra markering av kvinnedagen i byen. Vi har hørt på konsert med flere kjente artister som Atle og Alejandro Fuentes. Det har også vært kjempe fint vær i dag så det gjorde at stemningen var på topp! I morgen er det fransk presentasjon så nå må jeg øve.

Har du markert kvinnedagen på noen spesiell måte?

07.03.2012 // 3 comments

Frokostblanding og rosa negler


 

De siste dagene har det ikke skjedd så veldig mye, jeg har holdt på med presentasjoner og lekser. Så nå gleder jeg meg til ferien. Jeg har fått veldig dilla på frokostblandingen på bildet over, den er hjemmelaget av en kollega av pappa. Tror ikke det er så veldig vanskelig å lage, bare å blande sammen forskjellige nøtter og litt tørket frukt, det må jeg prøve en gang!Neglene mine er forresten rosa nå, jeg har brukt en fin og sommerlig farge fra Pieces. Pieces har rimelige og gode neglelakker i alle farger du kan tenke deg.

Hvilke neglelakk merker liker du? 

Har du smakt hjemmelaget frokostblanding noen gang?

06.03.2012 // 4 comments

Sommer, sol og snø

De siste dagene har det vært fint vær med sol og greier. Føler virkelig at sommeren nærmer seg♥ Men da jeg våknet i dag var selvfølgelig mine drømmer knust... snø! Det er heldigvis borte nå♥

Føler du det samme?

Hva synes du om bildet?

 

 

 

 

02.03.2012 // 1 comment

The world consist of many contrasts...Siden 10. trinn hadde pøve muntlig i dag skulle lærerene våre være sensorer. Så vi fikk fri de siste tre timene, eller egentlig ikke, vi måtte holde på med en oppgave som gikk ut på valg av linjer og sånt. Men i det fine været orket vi ikke sitte inne på Pcen og holde på med skolearbeid så vi dro til byen en liten tur. Jeg fikk kjøpt meg litt etterlengtede sommerklær♥

Hva synes du om bildet?

...

 

26.02.2012 // 2 comments

"A vacation is having nothing to do and all day to do it in"

Det har vært lite oppdatering i det siste, det er fordi jeg har vært bortreist. Vi begynte ferien hos besteforeldrene mine i Asker og avsluttet på en leiehytte på Hovden. Jeg har hatt en super ferie med både slalom og langrenn. Tiden inni mellom har gått til strikking av Arne og Carlos sin strikke - dukke. Den er enda hodeløs men der skal jeg fikse i løpet av de neste dagene...

Da vi var innom Asker en tur kom jeg forbi denne butikken. Den hadde et hjørnet som alle cupcake elskere vil like. Det falt i hvertfall i smak hos meg! Butikken heter forresten Traktøren.

 

17.02.2012 // 3 comments

17022012

- God vinterferie alle sammen -

16.02.2012 // 2 comments

The sun makes a big smile on my face...

I går var det kjempe fint vær både inne og ute♥ Blir så glad når solen lyser opp inne. I dag var det regn og vi skulle jogge. Ja, ja det gikk greit... det var hvertfall herlig å ta seg en varm dusj etterpå... I morgen er det naturfagsprøve og vi har om noe S - U - P - E - R vanskelig; Ioner -protoner - nøytroner - molekyler - atomer... det er alt som er i hodet mitt nå...

Gleder meg til vinter ferie!♥ noe andre?

13.02.2012 // 1 comment

I dag har jeg...

Lært meg å veve på mammas gamle veveramme... Drukket en nydelig smoothie...Vannet mine søte kaktuser...

13.02.2012 // 8 comments

Kamera utstyr eller hvordan man syr sløyfer?Jeg har hatt en super helg på skiskole i Sirdalen. Jeg har ikke fått tatt noen bilder, så bildet over er fra sist måned. I dag var det masse sol og jeg følte at sommeren nærmet seg, åhh det var herlig!

 To stykker kommenterte på sist innlegg, nå står det mellom "Mitt kamera utstyr" eller "Hvordan man syr sløyfer".

Hva vil dere ha?

Hva synes du om bildet?

10.02.2012 // 2 comments

My day

Jeg har lenge lett etter en fin bluse men har ikke funnet en enda. Men i går da jeg så gjennom noen gamle klær som egenlig skulle gis bort fant jeg den som er på bildet nederst. Den er fra benetton og super behaglig på♥ Siden det er så kaldt ute valgte jeg å ha den under en god og varm strikke genser

Sløyfen lagde jeg da jeg sydde i går kveld.

Vil dere at jeg skal blogge om 1. Mitt foto utstyr 2. Lage en video om hvordan sløyfen lages 3. En neglelakk anbefaling

NB! Jeg skal på skiskolen i helgen så innlegget kommer kansje på mandag...

09.02.2012 // 5 comments

I wish I...


..hadde en wall sticker - kunne lage kaker med fantastisk pynt - hadde en fin skjorte - hadde en I love jb hette genser - kunne strikke en hel genser selv - hadde Deborah Lippmann neglelakk - kunne ri - hadde vært i Paris akkurat nå -hadde en liten hundevalp - kunne spille masse sanger på gitar

...

07.02.2012 // 3 comments

Antrekk vs antrekk

Jeg satte nettopp sammen to antrekk på polyvore.com. Nå er det opp til dere å velge hvilket antrekk dere likte best. Jeg likte det nederste best♥

I dag skjer det egentlig ikke så mye, skal kansje gjøre litt matte, pugge fransk og bare slappe av egentlig. I morgen legger jeg ut et "lag selv" innlegg.

Hvilket antrekk likte du best, og hvorfor?

02.02.2012 // 5 comments

Cup cake
Etter skolen i dag hadde jeg ingen lekser og ikke så mye å pugge på. Så jeg og neoen venninner lagde cupcakes♥ De hadde sjokolade bunn og en lysegul frosting... Nam!

I morgen legger jeg ut oppskriften om dere vil?

...

01.02.2012 // 1 comment

My favorite quote"L♥ve is n♥t t♥ find a pers♥n you can live with but t♥ find a pers♥n you cant live with♥ut"

Dette søte sitatet er mitt ynglingsitat, fant det på weheartit for lenge siden. Jeg elsker det enda! 

Jeg har forresten laget en ny mappe i dag som heter 1202Februar. Tiden går fort, men det er egentlig veldig bra for da nærmer sommeren seg. I dag drar jeg på dans og i morgen drar jeg å skjøyter med skolen, kjekt. I går satt jeg forresten lenge og prøvde og få bloggen smalere... og endelig har jeg fått det til♥

Hva er dine planer for i dag?

31.01.2012 // 1 comment

...langt, langt borte, enda lenger enn du kan forestille deg, ligger et land hvor det vokser masse jordbær...


 

...det er Stawberryland , og her bor et smilende og vennlig folk...

Da jeg ryddet i noen gamle bøker i går fant jeg denne herlige boka. Husker jeg likte de♥  

Liker/ likte du Strawberryland?

...

30.01.2012 // 1 comment

Gult er kult

Som dere sikkert har sett har jeg endret litt på fargene på designet. Jeg valgte noen skikkelig knasje farger♥ Det eneste som mangler nå er å fjerne den hvite klaffen som stikker ut, noen som vet hvordan man gjør det? I går var jeg forresten i "skogen" og fikk tatt noen bilder.

Hva er planene dine for i kveld?
...

29.01.2012 // 2 comments

SlalomSto opp tidlig i dag for å ta skibåten inn til Sauda. Utrolig bra trekk og veldig herlig temperatur♥ Deilig å komme hjem, ta en dusj og hoppe opp i koseklærne....

Står du på slalom?

...

26.01.2012 // 2 comments

The world has changed

Verden har endret seg... Bildene nederfor viser tydelig akkurat det. Kommenter om du er enig!

25.01.2012 // 1 comment

25.jan.2012

 
Bildene sier vel hva jeg har gjort i dag? Nå skal jeg jobbe litt videre med fordypningsoppgaven og pugge klokken på fransk...

Hvordan har din dag hvert?

...

23.01.2012 // 1 comment

My last days in picturesJeg har hatt en super helg med venner og familie. I går fikk jeg blandt annet prøvd ut de nye slalom skiene...Kvelden i går tilbringet jeg foran symaskinen...I natt la det seg seg enda et fint lag med hvit snø...

Jeg har også jobbet med lekser spesielt med et prosjekt vi har på skolen"touring britain".

15.01.2012 // 4 comments

Skitur

I dag dro vi tidlig opp til Ålsheia som ligger i Sirdalen. Da vi kom opp var bakken pyntet med fin hvit snø og solen gjemt bak skyene. Ja, ja, det var fint uansett. Vi tok på oss langrenns skiene og gikk en fin rundtur.Vi hadde selfølgelig en pause for å spise lunsj og varm kakao♥14.01.2012 // 1 comment

fjortendeiførste

I dag har jeg vært en tur til byen og fått kjøpt meg slalom ski♥ Da vi kom hjem gjorde vi ferdig et fanbrev til Justin som jeg, Hanne og Ellen holder på med, det ble super bra♥ Vi har skrevet to sider på et lilla ark(ynglingsfargen hans), laget et hjerte i leire og skrevet søte ord om han på 20 små lapper.

For en liten stund siden skulle jeg gå ut for å ta bilder men da jeg kom ut og skrudde på kameraet stod det med rød skrift på skjermen "bytt batteri pakke". Så jeg fikk tatt et bilde med pappa sitt kamera så det ble ikke helt sånn jeg hadde tenkt. Ja ja, jeg slenger med et bilde fra sist søndag.

  

 


 

08.01.2012 // 2 comments

08.jan.2012

I dag har jeg vært en tur til en strand nær sola stranden. Tok en del bilder, bildene over er derfra. Jeg skal bli med på en fotokonkurranse der temaet er "fridom" så på det siste bildet er det tanken bak.

I morgen kommer jeg til å skrive om hvordan du lager noen fine betong lysestaker♥

Hvilket bilde likte du best?

 

04.01.2012 // 2 comments

KaktuserJeg var på IKEA på mandag. Skulle egentlig ikke ha noe spesielt, men jeg fikk kjøpt meg en søt blomster krukke. Jeg kjøpte meg også tre kaktuser. Nå er de plantet og står i vinduskarmen♥

Nå har jeg gjort en del lekser, etterpå skal jeg pugge til fransk prøve på fredag.

01.01.2012 // 2 comments

01.jan.2012Det nye året feiret jeg og familien med to familier. Veldig koselig♥ Vi har som tradisjon at vi har pakkeleken. Jeg fikk til slutt fire gaver; Tom og Jerry blad, våtservietter, bok om vasking (ha, ha) og pyntehjerte. Da klokken ble 24.00 dro vi ut for å se på raketter og for å ønske hverandre et godt nytt år. Jeg kan ikke skjønne at det er 2012! (skrev først 2011, ha ha) Det er første januar og sommeren nærmer seg♥ (egentlig ikke...).

I løpet av kvelden eller i morgen skal jeg skrive ned en del ting som jeg vil oppleve i 2012, noen ting som jeg vil gjøre bedre og ting jeg gleder meg til dette året. Da må jeg bare si; Godt Nytt år!

Hvordan feiret du det nye året?

 


 

30.12.2011 // 3 comments

The last days in pictures

De siste to dagene har jeg vært med venner. Vi har funnet på masse gøy sammen men inni mellom har vi kjedet oss litt... problemet er at det er vanskelig å finne på noe å gjøre! Så om dere har noen ideer, kom med de?

Noe av det vi har gjort er å bakt boller. Vi trodde det skulle bli en fiasko, siden de ikke hevet da de skulle heve. Men i ovnen hevet de masse og de var nydelige med smeltet smør på...

I dag har jeg vært en tur inn til byen med noen veninner. Jeg var der for å se om jeg fant noe fint på salget, å det gjorde jeg! Jeg kjøpte meg en bluse og en genser fra JC og en ring fra Accesorize♥

Da vi kom hjem fra byen melde vi oss på en konkurranse. Konkurransen gikk ut på å lage en kul brød skive. Konkurransen var sponset av Tine og annonsert av bladet Topp. Så nå er det bare å håpe på å vinne!

Som sagt var noe av det jeg kjøpte i dag en ring fra Accesorize. Den er det bilde av nedenfor.Det har vært veldig mye tull med pcen for tiden og nå nettop åpnet vi opp den gamle harddisken. Da fikk vi se masse kule mønster, veldig fasinerende!

28.12.2011 // 1 comment

De siste dagene har jeg...
Spist Christmas pudding... (Egentlig ikke, jeg spiste riskrem i steden)

 Spist riskrem to dager på rad...

Vært på brunsj hos mormor og morfar og spist en av ynglingskakene mine...

 Lekt med noe lignende playmo (skrives det sånn?). På esken sto det 3- 5 år, ha ha.

26.12.2011 // 3 comments

Julegaver 2011

I går filmet jeg nesten alle gavene jeg fikk på julaften. Noen av gavene var så store at de ikke kunne filmes... ja ja, Enjoy!

 

video:julegaver2011

25.12.2011 // 3 comments

Min Jul

Nå har jeg ikke blogget på veldig lenge, men jeg har en god unnskylding. For litt over en uke siden døde pcen vår helt. Den har vært på reperasjon to ganger. Pcen står nå hjemme og pappa har oppdaget en feil så nå må den kansje sendes inn på nytt! Ja ja, jeg benytter anledningen og skriver et innlegg.I går hadde jeg en lang morgen før vi begynte julaften med et kirkebesøk. Da kom julestemningen... Vi hadde et utrolig godt og mørt pinnekjøtt til middag og avsluttet med riskrem. Under treet lå det flere overaskelser som ble åpnet i syv tiden. Jeg er utrolig fornøyd med alle gavene og ikke minst med den koselige kvelden.

Farmor og farfar kom her på lille jul aften, koselig. De skal være her til andre dag. Nå får vi besøk av mormor og morfar snart. Da skal tradisjonen følges med nydelig kalkun til  middag.

Hvordan var din julaften?

 

 

 

 

 

14.12.2011 // 2 comments

Bytur

Som jeg såvidt nevnte i sist innlegg var jeg i byen i går. Da var vi på statoil julekonsert, spiste god mat og så på pepperkakebyen.

Konserten var bra med stavanger symfoni orkester, sangere og fortellere. I pepperkakebyen var det mange nydelige pepperkakehus og flere flotte tegninger. Noen var fargerike......og noen veldig detaljerte...Blant pepperkakebygda var det også noen få verk som skilte seg ut...Toget som kjører rundt i pepperkakebyen er veldig koselig. Om du vil bli med på hele runden i eventyrbyen kan du gjøre det her.12.12.2011 // 1 comment

12.des.2011

Den "eksklusive" kalender gaven var en veldig god dekorasjon greie fra kitchen (bilde) . Den er oransje og til å pynte kaker med. I går pyntet vi veldig mange pepperkaker kan du si...På lørdag kjøpte vi juletre og på lørdag skal det pyntes, gleder meg♥ I kalenderen i dag fikk jeg en opplevelse; i morgen skal vi inn til byen og se på pepperkakebyen, spise middag og gå på statoil julekonsert.Dette er den våteste julen vi har hatt noen gang! Det er nå det skal være snø og være snømenner stående på terassen...

Håper virkelig det blir en hvit jul! 

10.12.2011 // 1 comment

Juleverksted

I går var jeg i kongeparken med pappas jobb. Vi var på juleverkstedet, spiste god mat og tok noen karuseller. Kjempe koselig med julelys overalt og våte klemmer av bamsefar... Det regnet jo voldsomt i går, men ingen ting hindret oss...I kalenderen i dag fikk jeg en opplevelse; vi ble invitert på pepperkakeverksted hos Anne. Det var veldig koselig med julemusikk, kakao og pizza.Da vi var ferdige lagde vi nisser og julepynt. Så nå har jeg enda flere gaver å legge under treet...

Da jeg kom hjem la jeg forresten merke til at en ny gave hadde funnet frem til kalenderen. Den var eksklusivt innpakket med tallet 11 håndskrevet med grønn skrift....

Hva har du gjort i dag? 

08.12.2011 // 2 comments

My day

Vi har julekalender på skolen, og i dag ble jeg trukket! Kalenderen går ut på at alle skal skrive noe positivt til den personen som blir trukket. Vi er 24 elever i klassen så 24 papirlapper med fine ord på ligger nå i en glasskrukke fra søstrene grene♥Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Ines, da pyntet vi pepperkake huset deres. Alltid koselig...♥  Nå fyres det i peisen og jeg skal pugge 70- 100 på fransk...05.12.2011 // 2 comments

pepperkaker

I helgen har jeg bakt pepperkakehus. Jeg har også overnattet hos mormor og morfar, da var jeg med søskenbarna mine og hadde juleverksted. Det var veldig koselig.Vi har også fått opp julelysene og litt mere julepynt. I går fikk jeg en rosa eos i kalenderen. Imorgen ligger en rund pakke og venter på meg...Nå skal jeg kose meg med blåfjell og en god kopp te♥

Har du bakt pepperkaker? 

 

 

 

 

02.12.2011 // 5 comments

Julekalender

I dag er det andre Desember og det er jeg kjempe glad for! Julen nærmer seg med storm skritt...  vi aldri har hatt et "skikkelig" sted å henge opp kalendergavene så i år har  jeg hatt et lite "prosjekt" med å lage en kalender.

Det er en veldig enkel ide som jeg ble inspirert av fra et juleblad. Det eneste du trenger å gjøre er å få tak i et par kongler og evntuelt male de hvite i kantene slik at de får snø på seg. Etter på maler du en gren hvit i hvit eller i andre farger som du synes passer.

Når pinnen har tørket henger du på konglene og gavene. Om det ikke blir plass til alle gavene på grenen er det bare å legge dem i en søt kurv rett ved siden av og henge dem opp etterhvert...

I kalenderen i dag fikk jeg en opplevelse; vi skal bake pepperkaker og pepperkake hus i helgen♥ I tilegg lå deigen og en fin dekorasjons sprøyte oppi en jule- pose ved siden av.

I dag har jeg lagd lapper av resten av lapperøren fra julemarkedet på skolen. Ser for meg en rolig kveld med taco og Blåfjell... 

30.11.2011 // 6 comments

Wednesday

Starten på denne uken har egentlig vært ganske stressende.  Med lærere rundt meg hele tiden som har mast om heldagsprøven som var i dag. Nå er jeg endelig ferdig♥ Så nå har jeg bare kjekke ting å se frem til... Jul, julemarked, nyttår...

Nå sitter jeg med fransk glosene i fanget og en bandasjert hånd. Jeg falt nemlig på isen da vi skjøytet i går og fikk skikkelig vondt i håndledddet etter på. Tror jeg har forstrukket den kraftig...

28.11.2011 // 2 comments

Steiner skolen

Denne helgen har vært en skikkelig julemarked-helg med julemarkeder overalt. Jeg var en liten tur på Revheim skole og en tur innom Steiner skolen i går.Jeg kjøpte meg ingen ting. Var bare på et juleverksted og fikk lagd meg tre ting, koselig. Fant selvfølelig det kjekkeste på hele markedet når pappa satt i bilen og ventet, typisk... Ja ja, jeg gikk forresten forbi Kaizers og fikk sett meg litt rundt på skolen.27.11.2011 // 2 comments

Første søndag i advent

I dag er det første søndag i advent og jeg har fått skikkelig julestemning. I går var jeg på julemesse og kjøpte krans til døra. Jeg lagde også cookies sammen med noen venniner, de skal selges på julemarkedet på Gosen skole på torsdag.Melkekartongengene har til og med fått jule motiv på seg og litt advents pynt har kommet frem.

I dag skal jeg lage noen av de siste julegavene og male en gren som skal bli kalender, kan vise dere når den er ferdig.

 Advents lyset er også tent...
 

 

 

24.11.2011 // 1 comment

aftenbladets tegne konkurranse

Årets tegnekonkuranse gikk ut på å tegne hvordan vi så for oss fred på jorden. Jeg elsker å tegne så jeg tegnet og sendte inn mitt bidrag for et par uker siden.

Hovedpremien er 2500 kroner, 600 for gruppe arbeid. Deltakerne deles inn i grupper etter alder og gruppearbeid. Alle tegninger som har fått en pris vil bli stilt ut i Aftenbladets mediehus i Stavanger fra 26 november til 31. Desember. Alle deltagerne får tilsendt diplom. Og gjett hva som lå i postkassen i går?  

20.11.2011 // 2 comments

Helgen min

I helgen reiste jeg  og familien til Asker for å besøke farmoren og farfaren min♥ Det ble et koselig og kjekt opphold! Vi dro en tur inn til Oslo, gikk en tur og slappet av. Tok selvfølgelig en del bilder. Nedenfor ser du et utvalg:

Hva har du gjort i helgen?

Hva synes du om bildene?


Prøvde ut lukkertiden på kameraet...


Masse fine grønn farger på trærne.
Sultne fugler... 

16.11.2011 // 3 comments

Detaljer på rommet mitt

I dag har det vært en ganske kjedelig dag på skolen med teori, teori og teori igjen! Ja, ja, har holdt på med en film anmeldelse på engelsk og en fordypnings oppgave i naturfag fra jeg kom hjem. Ble akkurat ferdig♥

Jeg er ganske interessert i ha det fint rundt meg og jeg elsker å lese interiør blader for å få inspirasjon. Så i dag tenkte jeg og vise dere noen detaljer fra rommet mitt.

Er du interessert interiør?
15.11.2011 // 2 comments

Julekalender

Mamma kom akkurat hjem, og gjett hva hun hadde med seg? Årets julekalender♥ Pleier å få opplevelser og gaver innimellom i tillegg. Nå har jeg fått skikkelig julestemning her. Gleder meg bare mer og mer...

 

For en uke siden pakket jeg inn julegaver og nå er alle i boks. Elsker å være tidlig ute! Mangler bare et par gaver jeg holder på med. Ble faktisk ferdig med en i morges også.

Noen andre som gleder seg til jul?13.11.2011 // 2 comments

Bytur

I går var jeg i byen for å se etter kjoler til skoleballet. Jeg fant ingen kjoler. Men jeg fikk kjøpt meg materialer til julegaver og litt andre ting som stod på lista mi.

Vi spiste en god lunsj på godt brød utenfor kinoen. Da vi satt og spiste la vi merke til en lang kø utenfor platekompaniet. Vi gikk bort og så at kaizers orchestra hadde kommet for å singnere sin nye plate.  

Vi var også innom litt andre butikker som harrys camping i fargegata. Må alltid innom her når jeg er i byen. Butikken er nå fullstappet med nydelig  julepynt♥ Men til vanlig er den full av fine små duppe ditter.

Vi avsluttet byturen på sjokolade piken med en god kop kakao♥11.11.2011 // 1 comment

11.nov.2011

I dag har jeg hatt dobbel time i Fransk. Veldig kjekt, men litt tungt nå som vi ikke har lært så mye. Tror det blir kjekkere når vi har lært alt det grunnleggende♥ Hadde forresten lekseprøve i dag, er fornøyd med resultatet♥Mamma hadde forening i går og oppi godis skålen fant jeg en ny twist; Fransk nougat. Tok litt bilder av den fordi det var så fint lys ute.

Det var faktisk veldig god temperatur i dag, med tanke på at det er november. Var rundt 12 grader og sol midt på  dagen, herlig♥ 

10.11.2011 // 3 comments

Skolen jeg går på

 09.11.2011 // 3 comments

Stars

Nå har jeg brettet alle strimlene med stjernepapir om til stjerner. Ble egentlig ferdig for en uke siden. Har lagt alle stjernene oppi et syltetøy glass og pyntet med stoff og hjemme laget sløyfe♥ Resultatet ser du nede på siden:

Når drar jeg snart på skolen. Får en ny elev i klassen i dag, blir spennende♥

Er noen interessert i å få vite hvordan man lager stjerner?
 

03.11.2011 // 0 comments

Haloween

På haloween var det party hjemme hos oss. Først gikk vi en liten runde og etter på spiste vi mammas hjemmelagde pizza.Vi fikk inn ganske mye godteri hvis du tenker på at vi bare gikk en liten time. De fleste 8. klassinger går ikke haloween i år etter det jeg vet. Vi synes dette er noe som hører med haloween så vi har ikke tenkt å slutte med det første. Det var faktisk noen fra barneskolen vi ringte på hos, og da de fant ut hvem vi var sa de "wow går 8. klassingene også!" haha.13.10.2011 // 10 comments

Nye header!

Lagde ny header i dag, den forrige var litt for sommerlig synes jeg.

Hva synes du?

Her har jeg selvfølgelig satt sammen to bilder, men når jeg var ferdig så det sånn ut:redigert: 

 

13.10.2011 // 1 comment

Hektisk dag

I går var en veldig hektisk dag for meg. Dagen begynte med et IKEA besøk, der vi spiste lunsj og shoppet litt ting til hjemmet. Etterpå dro vi hjem og slappet av før vi tok bussen til byen kl halv 4. Der gjorde vi noen ærender før vi møtte pappa ved frisøren.

Jeg stusset luggen fordi den rakk meg helt til øyene. Etterpå dro vi til en ostehuset for å spise, men når vi hadde bestillt var det tomt for pizza som vi ville ha. Derfor endte vi opp på [Nye]La piazza, der vi hadde kjempegod pizza. Kan virkelig anbefales!

Hva har du gjort i dag?


//facebook

 

07.10.2011 // 1 comment

dagen min har bestått av

Nå er det høst ferie folkens!, jeg skal bare slappe av hjemme. Det skal bli deilig, men om jeg hadde fått tilbudet om en tur til syden, hadde jeg selvfølgelig reist. Jeg må innrømme at jeg misunner alle de som skal reise til varmere strøk i høstferien...


(les overskriften) Fisketur i sørmarka... det var får mye vind til å fiske så det ble heller sporløype i sørmarka. Etter på så vi en film på skolen den het; Klassen. Det var en fransk film, den var ikke så bra. Men litt gøy for meg som tar Fransk for jeg kunne kjenne igjen noen ord.


Omelett etter skolen, super god♥


Natchos med grønnsaker til fredagsmat.


05.10.2011 // 4 comments

I wish i had...

 
 1. Dr martens sko... love♥ kan ses her

2. Mellomring for makro fotografering♥

3. Øredobber fra epla.

4. Jakke fra Mango.

5. Marius genser (i gråtoner)

6. Someday parfymen.

7. Jazz danse sko.

8.  Chill norway genser eller tunika♥

 

Er det noe av dette du også ønsker deg?

 

29.09.2011 // 5 comments

Julia jentekveld på kappAhl!

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra Julia jentekveld på KappAhll! det var overraskende bra og gøy♥ Vi har fått goodie bags, fått gratis smoothie og muffins, det har vært mote show, salg på hele butikken og lodd trekning om gavekort.

Jeg kjøpte et belte og Hanne kjøpte en ring, ikke så stor fangst men noe ble det... I tilleg var Hanne en av de heldige vinnerne av et gave kort på 200kr!

Vi har også snakket med Simone(redaktøren av Julia!) og tatt bilde sammen med henne, hun var en veldig koselig person! Jeg skulle egentlig ha med kamera men det glemte jeg selvfølgelig hjemme, under ser du innholdet i goodiebagen.
♥Julia skoledagbok

♥Julia blad

♥Film; Den forheksede Ella, tror den er for litt mindre...

♥Blad: street style, et nytt blogg magasin!

 

♥Gosupermodel kort

♥Et kjerf

♥Silly Bands

28.09.2011 // 1 comment

fantastisk vær!

I dag har det vært nydelig vær ute, helt oppe i 17 grader faktisk. Men som den smartingen jeg er tok jeg på meg uggs og strikke jakke i det "kalde" været. Ja ja, vi var inne nesten hele dagen så det gikk fint.

På grunn av dette herlige været gjorde jeg lekser ute, det var veldig deilig. Kan virkelig anbefales!

5 ting som gjør denne dagen fantastisk!

  ♥ Jeg skal danse jazz

♥ Det er sommer igjen!

♥ Jeg er ferdig med alle leksene (mangler litt pugging)

♥ Jeg skal forsette på "Opp i flammer" (en fantastisk bok)

♥  Det nærmer seg høstferie, bare en og en halv uke til nå.


20.09.2011 // 2 comments

tea in the forest

I går var jeg med Hanne og Ellen. Da lot vi Ellen lukke øynene og når hun åpnet de, var hun inni en liten hytte hvor tre te- kopper var satt opp. Det var kjempe kos, vi øvde til engelsk gloseprøve mens vi drakk te som smakte som varm saft♥

Nå drar jeg snart på skolen, vi skal ha svømming. Ønsk meg lykke til!

Hva gjorde du i går?18.09.2011 // 12 comments

i helgen har jeg...

 


...skrevet brev til farmor og farfar...

...tegnet Donald...


...kjøpt meg Fransk ordbok...


...bygget hytte i skogen sammen med søskenbarnet mitt...


...hatt te og bolle besøk...


14.09.2011 // 3 comments

3 ting jeg digger med høsten!

Høsten er en nydelig årstid med masse sterke farger i omgivelsene. Her er 5 ting jeg digger med høsten!

♥Hoppe opp i deilige vinter støvler når det er kaldt ute♥♥Ta mange fine bilder av høst fargene♥♥Ta på meg store og varme strikke gensere en kald høst morning♥

11.09.2011 // 4 comments

Speidertur

I helgen har jeg som sagt vært på speidertur, det var veldig kjekt siden vi hadde masse god mat og gjorde masse kjekke ting. Var deilig og ta meg en dusj når jeg kom hjem...

Ps. Fikk mitt andre valg; fransk. Er fornøyd♥ 

Hva har du gjort i helgen?


Vi gikk oss vill på vei opp et fjell, vi kom oss hverken opp eller ned... men fin utsikt var det jo før hjelpen kom.

Vi har laget masse god mat på bål og på storm kjøkken; blåbærpai, brownies, pannekaker...


Hilst på denne ekle hoggormen... (dårlig bilde, dere forstår kanskje hvorfor)

Feiret bursdagen til Kathrine♥

04.09.2011 // 1 comment

Bilfri SøndagI dag har jeg vært i Randaberg svømmehall og trent på krål og stuping, har blitt litt flinkere nå. Etterpå spiste vi en rask lunsj før vi syklet videre (i regnværet) til motorveien, i forbindelse med bilfri søndag. Vi registrerte oss og var med i en film som skal være med i søknaden om å ha sykkel- vm her i 2016. Det var kult, denne filmen skal legges ut på youtube om noen uker! Vi var også med på litt trening med Elexia.

Jeg har aldri hatt så vått hår før! Jeg måtte dusje en gang til når jeg kom hjem.

Har dere vært ute i regnet i dag?


01.09.2011 // 4 comments

Språk

Siden jeg har begynt på ungdomskolen prioriterer jeg ikke bloggen aller først, så blogger ikke like ofte lenger.

Nå må vi snart velge språk og jeg er utrolig usikker på hva jeg skal velge. Det står mellom fransk, spansk eller tysk. Vi har hatt en prøve time i fransk og i morgen skal vi ha en time spansk og en time tysk. Etter fransk timen, da vi hadde hørt litt om språket og prøvd det litt ut synes jeg det virket ganske vanskelig. Det skrives jo på en helt annen måte enn det uttales. Men fransk er jo et utrolig fint språk og det var egentlig dette språket jeg ville ta i utgangspunktet.

Jeg har også tenkt litt på tysk, fordi det ikke er så veldig mange som tar det lenger og fordi det er et enkelt språk. Spansk er også et utrolig fint språk og det snakkes i store deler av verden.

Hvilket språk skal du ta?

              

15.08.2011 // 2 comments

Collage

I dag har vi vært i byen, vi har bakt scones til lunsj (oppskrift og bilder fra byturen kommer senere).

Vi dro først og fremst inn til byen på grunn av at jeg skulle klippe meg... det ble til pannelugg! er veldig fornøyd men det er veldig uvant... Men det jeg skulle fortelle om nå var den kreative kvelden i går. Vi lagde collage, det vil si at vi klippte ut ting i mange gamle blader, og til slutt satt det sammen på et A3 ark. Etter lodd trekning ble det til at jeg skulle få ha den på rommet♥
 

14.08.2011 // 4 comments

Ny header

I går tok jeg noen bilder for å teste ut det nye kameraet. Tenke det var på tide med ny header så jeg satt sammen de beste bildene til en header.

Hva synes du?

13.08.2011 // 3 comments

Sunny day with good friends

Litt av bursdagsgaven til Hanne fra meg og Ellen var en god piknikk! Dette fikk vi gjort i går, da hadde vi smørbrød, kyllinglår, snacks og smoothie! Det var utrolig godt og jeg var stappmett til langt utpå ettermiddagen! Vi fant oss et fint sted langs Hafersfjord rett med sjøen, nydelig vær var det også. Det hadde ikke vært det samme i regnet...

 

12.07.2011 // 4 comments

12.jul.2011

Nå har akkurat Ines dratt herfra etter å ha vært her tre dager, koselig. Vi har vært på stranden, hatt en liten bytur og sløvet i hengekøya. Fått skikkelig feriemodus nå... I morgen drar vi på besøk til en vi kjenner som har leid seg hytte i nærheten. Vi tar oss kansje også en liten runde på sykkelen.

Har du kommet inn i feriemodusen nå?


Strandlivet er herlig.

Grillmat...


08.07.2011 // 3 comments

De siste dagene har bestått av...

 


Spising av markjordbær og andre bær...


...pannekaker til lunsj...


...vært på Mølen......vært på teater og på marked i Stavern... (bildet er av Kruttårn teateret)


...vært i Larvik og spist en god middag...


...sittet under markisen i sommer regnet...


...vært i klatrepark og klatret høyt over bakken...


02.07.2011 // 6 comments

Liten oppdatering

Nå er jeg som sagt på hytta♥. Har akkurat kommet hjem fra en liten tur, hvor vi plukket bær og koste oss. Vi har også vært en liten tur inn til byen i dag, der fikk jeg kjøpt meg noen små ting. Ellers koser jeg meg her på hytta i helt greit vær, sommerværet kommer vist i morgen♥

Hva har du gjort i dag?

'


01.07.2011 // 3 comments

01.jul.2011

Har ikke fått blogget de siste dagene,  det er fordi jeg ville ha et siste samlet inlegg før jeg drar på hytta i dag. På grunn av at vi reiser på hytta blir det ikke masse blogging de neste fire ukene.

 På Onsdag var jeg på vg konserten, artistene var; Erik og Kriss♥, Rasmus seeebach, Admiral P, Eva and the heartmaker, Alejandro Fuentes,  Atle Pettersen,  Jaa9 og OnklP, trang fødsel, Dj- Dan, Mo Gabrielle, Cir. cuz. Veldig bra konsert synes jeg det ble skikkelig stemning denne gang!  Vi hadde med oss en hjemmmelaget plakakt til Erik og Kriss sin låt Ølbriller og denne holdt vi oppe på refengene, dette gjorde at vi ble pekt på av Erik og Kriss!

I går grillet jeg i møllebukten sammen med en gjeng på åtte stykker, veldig koselig!

Var du på vg konserten?


Dj- Dan og Admiral P! De var veldig kule!


Erik og Kriss♥


Ostepølser.... (legg merke til ines sine kule jordbær negler!)
Perfekt grillet marshmellow...28.06.2011 // 2 comments

Kozekveld

I går var jeg på filmkveld hos Ellen, vi hadde det kjempe koselig♥ Vi så keepern til Liverpool. Veldig bra å morsom film, den har fått veldig bra kritikk. I dag drar vi kansje til gamlingen og bader, gleder meg! Dette er forresten det 100 innlegget som er laget til bloggen!

Keepern til Liverpool:

Møt Jo Idstad: 13 år, skolesmart og overbevist om at livet er livsfarlig. Skal du overleve ungdomsskolen gjelder det å unngå dødsfeller som bøllete medelever, helsefarlig sport og søte jenter. Og heller satse på harmløse aktiviteter som ligninger og fotballkort. Alt går etter planen. Helt til det begynner ei ny jente i klassen.

Har dere noen gode film tips?


Årets første moreller, kjempe gode♥


Kinder maxi, saft og coke♥


Koselig med stearinlys
26.06.2011 // 2 comments

Bildedryss fra min fantastiske dag

I dag har jeg vært på Lindøy sammen med Ellen og Ines. Der har vi kost oss på et piknikk teppe med bra musikk og god mat; smoothie, brownies (lagd av Ines) og hjemmelagde rundstykker (bakt av Ellen)...mmm.  Vi har også laget plakat til Erik og Kriss som skal synge på vg lista på onsdag, den ble kjempe kul.

Hvordan har din dag vært?

 
Veldig fint vær, så ikke helt sånn ut men...

rundstykker rett fra ovnen og brownie som forsatt er varm...iskald smoothie, deilig å kjøle seg ned med...

en søt fugl stikker av med kake...


25.06.2011 // 4 comments

De første sommerdagene har bestått av...


En rar himmel, i den ene retningen var himmelen svart og i den andre blå...


baking av deilig foccaica brød til grill fest...

forfriskende frokoster...

laget sommerkort til gode venner... som jeg kommer til å savne i sommer

camping i nydelig vær....

bytur med stor fangst...


21.06.2011 // 2 comments

90 år!

Søtnusse, som er kaninen til Ellen, vil jeg gratulere med 90 års fødselsdag (kanin år). Han fylte i mai så det er litt på etterskudd, men det må feires uansett. Vi plukkket masse løvetann som han koste seg med i kveld. Han ser forsatt ung ut og spretter rundt omkring selv om han er en gammel mann...

 

Gratulerer på etterskudd da Søti!

 

Ønsk han gratulerer med dagen da vel?

 

 

 

video:crazygirlskonsertsti 051


 

06.06.2011 // 2 comments

Busy this week

I dag har jeg bare gjort lekser, blir en travel uke for meg så det er best om jeg blir ferdig i dag. Imorgen skal jeg på møte med speideren, på onsdag er det seiltur med skolen og nesten rett etterpå er det bursdag. Torsdag blir det pakking til NM (vi reiser tidlig fredag morgen) og skoleavslutningsfest resten av kvelden. Det er NM hele helgen til mandag kveld og på tirsdagen er det matteprøve. Så idag har jeg øvd en del til matteprøven, etter øving spiste jeg jordbær. Norske jordbær faktisk, var utrolig gode og friske, fikk skikkelig sommerfølelesen selv om det regner ute...

Hva har du gjort i dag?27.05.2011 // 4 comments

Sweet bed and smoooothie

I dag har jeg vært og kjøpt bursdags gave til en veninne, sammen med fem andre jenter. Ble super fornøyd. Etter en slitsom shopping økt tok vi oss en herlig og iskald smoothie på Newsman. Mmm... elsker Newsman, siden de lager alt fra bunnen av. Nå skal jeg snart hoppe i koseklær og se på Norske talenter finalen.

Sengen til Mister D ble ferdig i går, den ble super søt... se bilde av den nedenfor.

Hva gjør du i kveld?


Smoothie♥17.05.2011 // 1 comment

Hipp hipp hurra!

Gratulerer med dagen folks!

I dag har jeg gått i tog, sett på tog, spist kaker, is og kost meg masse♥ Jeg har gått potetløp, trillebårløp og spikerslag i leiren i år. Ha, ha følte meg skikkelig kul når vi sprang trillebårløp mot fireåriger. Gjorde det bare for å få premie da, som er godteri..hi hi. Vi var og så på siste biten av russe toget, siden søsken barnet vårt er russ i år.

Nå drar jeg snart for å gå i folketoget med speideren, gleder meg♥Har du hatt en fin 17. mai?

-Irene

 

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits