hits

18.03.2014 // 2 comments

Snowball lights


Nå har jeg endelig kjøpt meg noe som har stått på ønskelisten lenge♥ En fiin lyslenke, synes det er såå koselig å lyse opp rommet med lyslenker på kvelden♥♥ Denne er fra Åhlens og henger over vinduet på rommet mitt, det har dere kanskje sett på instagram hihi♥♥ I går ble jeg forresten 16 år og hadde en veldig koselig feiring med familien♥♥ Hva synes du? Liker du lyslenker?

21.10.2013 // 5 comments

Innkjøp Barcelona
Her ser dere det jeg kjøpte i Barcelona, et par luer, en bukse, strikk og bomulls gensere og levis jakke♥ Hvis dere lurer på hvor jeg har kjøpt noen av tingene må dere bare spørre♥ Forresten er dere interessert i en Barcelona guide? Hva synes du om innkjøpene?

19.08.2013 // 2 comments

SkolestartDa var første skoledag overstått♥ Rett etter skolen dro jeg ned på senteret for å kjøpe litt ting til skolen, over ser dere innkjøpene↑ Har du hatt en fin dag på skolen?

12.07.2013 // 11 comments

Levis 501Nå er jeg hjemme igjen fra England, her ser dere noe av det jeg kjøpte↑ En vintage levis skjorts, er såå fornøyd. Til dere som lurer så kjøpte jeg den på markedet i portobello road, meen jeg så de i flere andre butikker. (top shop og urban outfitters) Jeg holder på å redigere bilder fra turen, såå flere bilder kommer de neste dagene♥ Har du levis skjorts? Hva har du gjort den siste uken?

26.06.2013 // 6 comments

let's go on a adventure


Jeg har fått meg polaroid kamera!! Jeg fikk det av morfar, han hadde funnet det på loftet♥ ååå, gleeder meg sånn til å få tak film å se om det faktisk virker. Har alltid drømt om et polaroid kamera, oog til dere som lurer på hvor dere kan få tak i lignende såå finnes det mange på ebay♥ Det eneste negative er at filmen er veeldig dyr, jaja. Det er definitivt verdt det! Har du polaroid kamera?

16.06.2013 // 11 comments

Litt sen bursdagsgave til meg selv
Jeg kjøpte fjellraven sekk i går↑ Som en litt sen bursdagsgave til meg selv, heh. See så fin, har alltid ønsket meg en, gleeder meg til å bruke den i sommer! Har du fjellraven sekk, i så fall hvilken farge? Forresten: En uke igjen på skolen, en uke!!

08.06.2013 // 4 comments

Plastic fantastic


Jeg var på ikea i går, der kjøpte jeg blant annet fake blomster♥ hohoh, gjett hva jeg skal lage? 

25.04.2013 // 4 comments

simple


↓jeg har fått nytt sengetøy↑

Striper, gøy med litt forandring på rommet♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra salget på bikbok, det var 50% på hele butikken, jippi! Jeg kjøpte litt nytt til vår garderoben♥ Jeg skal konfirmere meg på lørdag så i dag har jeg lagd cupcakes. Gleeeder meg til å pynte dem i morgen♥ Hva har du gjort i dag? Var du på bik bok i dag?

13.04.2013 // 7 comments

130413


Skjorte og bikini fra Hennes og Mauritz - genser fra Lindex

Innkjøp de siste par ukene↑ jeg kjøpte bikinien i dag, super fornøyd♥ Nå kan sommeren komme! I kveld skal jeg i bursdag, kooos♥ Hva har du gjort i dag? Har du noen planer for helgen?

08.03.2013 // 9 comments

paper straws


Disse kjøpte jeg også på tgr, har alltid ønsket meg papir sugerør. Såå veldig fornøyd med at jeg endelig fant noen♥ Det har forresten vært veldig gøy å hospitere, kunne ønske vi kunne hatt hospitering en uke til♥

Heerlig med helg! har du hørt om tgr?

06.03.2013 // 3 comments

colorful map


jeg kjøpte dette europa kartet på tgr i går, veldig fornøyd♥


jeg vurderer å sette merker etter hvor jeg har vært♥

jeg er veeeldig dårlig i geografi, så da får jeg lært litt hovedstader og sånn i samme slengen. Hva synes du?

02.02.2013 // 0 comments

new in x3En mix av bilder jeg har tatt i dag, jeg hadde nemlig fri fra revyen idag, heerlig♥ I går var det premiere og hele denne uken skal vi spille forestillinger. Genseren kjøpte jeg på salg på bikbok, fornøyd! Jeg kjøpte også en bukse fra carlings, meeen jeg er litt usikker på om jeg vil ha den i en annen farge. heheh. Bladet kjøpte jeg i dag, anbefales! Hva har dere gjort i dag? Har du gjort noen kupp i det siste?

11.01.2013 // 7 comments

dr. denim


Denne buksen kjøpte for noen dager siden, den er kjøpt på capone og er fra merket dr. denim. Den er sinnsykt herlig og sitter perfekt på♥ Anbefales! I morgen stikker jeg jo på camp refugee, såå da blir det ikke noe blogging, skal se om jeg orker å legge ut noe på søndag. Hva synes du? Har du noen bukser fra dr. denim?

16.11.2012 // 14 comments

corduroy trousers

Når jeg var mindre hadde jeg alltid sånne bukser↑ Jeg kjøpte meg faktisk en fra h og m da jeg var i byen i dag. Det er den heeelt til venstre, kan sikkert lage et innlegg om den. Sånn at dere får sette den i real life liksom. (hehe) Jeg fant drømmeskoene mine i byen i dag, kjøpte de ikke. tror jeg skal ønske meg de til jul. Hva synes du? Har du brukt fløyelsbukser før?

12.11.2012 // 13 comments

lue fra carlings


Det nyeste innkjøpet, lue fra carlings. Denne modellen har de i maaange fiiine farger, jeg var kjedelig og valgte den i grå. heh. Hva synes du? Designet mitt er forresten under opppussing.

06.11.2012 // 8 comments

my promdress


 I går kom ballkjolen, jeg er kjempe fornøyd♥ Skal ta flere bilder når lyset er litt bedre. Anbefaler http://www.tfnclondon.com/ veldig sterkt, rask frakt og massemasse fiiine kjoler♥

Hva synes du om kjolen?

31.10.2012 // 6 comments

Bestilt


Jeg har bestilt denne kjolen fra http://www.tfnclondon.com/, gleeeeder meg til den kommer! I dag er det halloween, årets høydepunkt. hah. Jeg skal kle meg ut som en heks eller noe sånt (heh.), håper jeg får massemasse godteri! Man blir aldri for stor for halloween vettu, Skal du gå halloweenHar dere bestilt eller kjøpt ballkjole?

20.10.2012 // 8 comments

skjerf, bukse og baggy strikke genser

Tre av tingene jeg kjøpte i Paris var buksen, skjerfet og genseren på bildet over. Jeg har ikke så mange bilder å vise dere for tiden, hvis ikke dere vil se flere bilder fra Paris da?

23.09.2012 // 18 comments

des chaussures


I går så jeg på vintersko, eller noen sko med litt varme, men samtidig skulle de være til litt pensligere bruk. Jeg er sinnsykt kresen men jeg fant noen til slutt da↑ Vær helt ærlige nå; Bør jeg beholde de? Jeg er forresten utrolig takk nemlig får alle de fine tilbakemeldingene jeg får i kommentarfeltet♥

13.09.2012 // 15 comments

VÅT joggetur og innkjøp


Nå er jeg hjemme igjen etter en VÅT joggetur i stormen! Uff! Det er heeerlig å sitte her god og varm etter på♥ I går fikk jeg denne↑ bikinien i posten, heldig vis passet den perfekt! GLEDER meg til sommeren♥ heh. Hva synes du?

 Er det noe du lurer på må du bare spørre heeer!

09.09.2012 // 4 comments

Creativity is thinking up new things


Dette var altså stoffet jeg kjøpte i går da jeg var i byen. Jeg kjøpte det på en butikk som heter Harry Camping, jeg elsker virkelig denne butikken. Den er stappfull av farger og masse forkjellige kule småting. Det beste er vel at de har begynt å selge stoff.  Dere må forresten gjerne melde dere på denne konkurransen, der du kan vinne et utrolig søtt iphone deksel! Vi blogges sikkert senere♥ Hva synes du?

25.08.2012 // 1 comment

Twirl bands

Pappa var i Usa for noen uker siden... og jeg lagde en liten "handleliste" til han, heh. En av tingene jeg fikk var "twirl bands" fra American apparel. Egentlig skulle jeg bare ha en av de tre på bildet over, men pappa misforstod; så han kjøpte alle tre! Ja, ja det ble jeg bare glad for♥ Hvis noen lurte er de til å ha i håret som en bandana. Hva synes du? Har du noe lignende?

22.08.2012 // 4 comments

Pakke i posten!


Der tok dere feil... det som lå i postkassen var en personlig almanakk eller dagbok som jeg kaller det. Jeg har lagd den på denne nettsiden → . Jeg elsker den allerede, på nettsiden velger du alt fra farge på strikken til forside bilde! Du kan til og med bestemme når den skal begynne, slik at den kan begynne akkurat den måneden du vil! Den ble akkurat slik jeg så for meg, jeg gleder meg super mye til å begynne å skrive i den! Hva synes du? Har du noe lignende?

28.06.2012 // 1 comment

new in

- Bluse fra vero moda - Shorts fra vero moda - T-skjorte fra monki - Sove Shorts fra hennes og mauritz -


26.06.2012 // 3 comments

Stoff+glidelås=pute+pennalJeg kjøpte dette på fretex i går, tror jeg skal sy en pute av stoffet. Om det er noe stoff igjen syr jeg kanskje et pennal sånn at jeg får brukt glidelåsen... Nå drar jeg opp på matbutikken for å se om vi har fått jobb, vi får håpe på det beste... *krysser fingrene* Hva synes du? Liker du å sy?

24.06.2012 // 0 comments

3 different ways to wear a simple jumper

Image and video hosting by TinyPic

Som sagt var jeg på kilden i går for å se etter noen nye klær. Da kjøpte jeg blant annet den grå genseren over. Jeg kjøpte den på bik bok til 50%, over ser dere tre forskjellige måter jeg kan bruke den på. Vurderingen av blogger kommer sikkert litt senere i dag. Planer, synes?

16.06.2012 // 2 comments

Canon EF 50mm f/1.8 II

Jeg har leeenge siklet etter et objektiv med lavt blendertall, altså muligheten til liten dybdeskarphet- eller duse, fine, bakgrunner som jeg også kaller det. I dag kjøpte jeg meg et nytt objektiv med akkurat denne funksjonen, og jeg er heeelt forelsket allerede♥ Jeg merker helt syykt forskjell ettersom jeg hadde et objektiv som hadde laveste blendertall som 3.5... YES, gleder meg til å få tatt det skikkelig i bruk! Har du speilrefleks?, i så fall; hvilket objektiv bruker du, fornøyd?

09.05.2012 // 1 comment

I love Justin BieberNå drar jeg på butikken, senere skal jeg jogge. Vi har en sånn greie at vi skal prøve å jogge hver onsdag, hi hi. For se om vi klarer å holde det da...

Genseren på bildet kom forresten for noen dager siden, wiii♥

 

03.05.2012 // 5 comments

Mango farget bluse, briller og sparkzJeg har vært i farta i hele dag, så jeg har ikke fått tid til å blogge før nå... Jeg har hatt litt vondt i hodet i det siste, derfor dro jeg for å ta en synstest. Der fant de ut at jeg trengte lesebriller! Jeg ble egntlig bare glad når jeg fikk vite det, fordi jeg alltid har drømt om å prøve noen av brillene som finnes i butikkene.

Vi prøvde rundt 15 briller og tok med 5 av de hjem. Nå som jeg har teste ut en del, falt jeg for det paret som det er bildet av. Vi kommer sikkert til å kikke litt mer, så kansje jeg skifter mening.

På vei hjem dro vi innom en butikk som åpnet i dag, Sparkz. Hele butikken var på 50%, kjøpte blusen (eller skjorten,) på bildet over. Hva synes du? Bruker du briller?

25.04.2012 // 2 comments

innkøp: ballerina skofra H og m, hva synes du?

31.10.2011 // 2 comments

Lykke

Gjett hva som kom i posten i dag? Stjernepapir og jazz dansesko sendt fra Hong Kong og USA!
 

29.10.2011 // 1 comment

Innkjøp

I dag har jeg vært på Amfi Madla med noen venner. Jeg kjøpte noen små ting, en neglelakk, en leppestift og en eos♥ Er fornøyd!


eos ♥ Cubus


Leppestift ♥ Cubus


Neglelakk ♥ Cubus 

09.09.2011 // 1 comment

speidertur

Nå drar jeg på speidertur, blir null blogging i helga. Ses på Mandag

23.08.2011 // 2 comments

Ko ko!

For noen dager siden var jeg og kjøpte en super søt ugle minne pinne på salg, før 379 og nå 250 . Den er fra "bone collection". Den kan kjøpes på Norli i (nesten) alle slags former.14.08.2011 // 3 comments

"Min nye baby"

Jeg har ønsket meg et speilreflekskamera i flere månedder. I går dro pappa og jeg en tur til byen for å se på nytt kamera. Etter en halvtimes skikking dro vi hjem og spiste lunsj. Men da vi skulle i båten etter lunsj bestemte vi oss for å kjøpe speilreflekskamera. Da ble det til at jeg tok med meg en Canon EOS 550D i båten! Mens det lå trygt under dyna satt jeg ute i båten og leste brusanvisning...


26.06.2011 // 3 comments

Innkjøp: Knott

I går var jeg i byen og da kjøpte jeg en knott på kremmerhuset. Jeg synes dette var en fin måte å pusse en gammel pult på... Tror jeg kansje skal kjøpe flere men det blir kansje litt mye.

Om en liten stund drar jeg ut i båten sammen med to venninner (Ines og Ellen), da skal vi ha piknikk. Det blir koselig♥

Hva synes dere?


Kremmerhuset ♥ 49kr

IRENE MIDTTUN
Irene, 20 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min fotodagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.