03.11.2012 // 16 comments

Vil du bli vurdert?

Da tenkte jeg å sette i gang en vurdering, legg igjen bloggen din i kommentar feltet. Legger ut en blogg i morgen, hvis jeg ikke klarer å velge en, legger jeg ut flere. Blogges sikkert senere♥

Skal dere gjøre noe kult i dag? Meeeld dere på!

02.09.2012 // 4 comments

*trommevirvel* vinneren er...... INGA! Inga har en stor lideskap for foto, derfor blogger hun for det meste om det. I tillegg legger hun ut outfits og hverdags innlegg! Bloggen hennes er veldig variert og har fine, store bilder med god kvalitet! Anbefales! http://tinp.blogg.no/ leser du denne bloggen? Vil dere ha flere konkurranser på bloggen, hvilke?

01.09.2012 // 22 comments

sommer minner
Jeg må bare si tusen takk til alle som melde seg på fotokonkurransen♥ De to bildene over er de bildene jeg likte best, sååå da er det bare å stemme i vei!

29.08.2012 // 18 comments

vil du bli vurdert?


Siden det var over 10 som kommenterte på forrige innlegg blir det en konkurranse, denne gangen en foto konkurranse hvor temaet er "sommer minner".

Det du må gjøre er å skrive et innlegg på bloggen din om bildene/bildet du deltar med, husk link til konkurransen. Husk å kommentere i dette innlegget med link til innlegget ditt. Konkurransen avsluttes nå på fredag! Jeg vil samle de beste bildene i et eget innlegg, slik at dere kan stemme på det dere synes skal vinne♥ Premien er vurdering og link til din blogg! Dere er utrolig flinke til å kommentere nå for tiden, egentlig fortjener dere en premie alle sammen♥ Meeeld dere på!

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits