28.01.2013 // 1 comment

dåp


jeg har det utrolig travelt for tiden, neste uke skal jeg spille forestillinger hver dag sååå bloggingen er ikke første prioritet. Jeg var i dåp på søndag, dette var omtrent det eneste bildet jeg fikk tatt før jeg måtte opp på skolen igjen på øving, heheh. Jeg lover å blogge myemye bedre når revyen er over! Hva gjør du for tiden? Hva synes du?

26.01.2013 // 4 comments

black and white


Bildet ble tatt da vi var på tur med foto kurset. Det er selvfølgelig redigert en del, heheh♥ Nå er det ikke lenge til premieren på gosenrevyen, sååå det er masse øvinger for tiden. Det er grunnen til den dårlige bloggingen, jeg skal bli bedre når forestillingene er over! I morgen skal jeg i dåp også skal jeg på en del øvinger sååå jeg får se om jeg får tid til å legge ut et innlegg♥  Hva synes du? Har du det travelt for tiden?

24.01.2013 // 7 comments

just some mobile pictures from Africa


Mobil bilder fra Afrika turen↑ Jeg tok ganske mange flere bilder, men dette var de eneste det var sånn passe god kvalitet på. heh. I helgen skal jeg ut å ta bilder så daaa får dere endelig se noe annet en Afrika bilder, hihi♥ I dag var jeg en tur i byen for å fikse noe med bunaden, ikke lenge til konfirmasjonen nå♥  Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?

23.01.2013 // 9 comments

hippopotamus

Noen bilder fra Afrika, denne gangen av noen flodhester. Vi spiste frokost rett ved, åååå, såå søte de var, savn! I morgen skal vi på skøyter på skolen, det skal bli gøy♥ Bare jeg ikke får frostskader daaa, hehe. Hva synes du? Har du vært på skøyter i år?

22.01.2013 // 5 comments

snø + jobbuke


heheh, bildet er fra november, nå er heldigvis all snøen borte♥  Om et kvarter skal jeg opp på skolen igjen, gosenrevy øving. Litt senere skal jeg på dans, jeg har forresten fått meg jobb til jobbuken! Gjett hvor jeg skal jobbe? på matbutikken, woohoo♥ Hvor skal du jobbe i jobbuken? /  hvor jobbet du? Er det snø der du er?

21.01.2013 // 5 comments

my mom´s old clockKlokken min er forsvunnet sååå jeg har fått låne denne↑ av mamma. I kveld skal jeg på konfirmasjons møte, kjekt! Det er masse gosenrevy øvinger nå,  tror det bare blir mer frem mot premiere. Gleder meg til å komme i gang med forestillingene♥ Nå har det lagt seg et tykt lag med is på vannet her nede, satser på å dra på skøyting til helgen♥ Hva synes du? hvordan ser din klokke ut?

20.01.2013 // 6 comments

macarons


i går prøvde jeg ut makron settet jeg fikk til jul.


naaaam!

hahha, flere av de ble sånn halveis mislykket. heldigvis smakte de suuupert!

Liker du makroner? Har du lagd det før?

19.01.2013 // 8 comments

by the river

Jeg tok bildet da vi var ute med fotokurset på onsdag, dette var desverre det eneste brukbare bildet. I helgen er det en del øvinger til gosenrevyen, ikke lenge til premiere nå♥ Hva synes du? Planer for helgen?

17.01.2013 // 6 comments

zanzibaruff, jeg bombanderer dere med bilder fra Afrika, jaja, det får dere tåle♥ hihi, nå har jeg akkurat gjort ferdig matteleksen for uken, rett etter skolen var jeg på dans, kjeekt! Jeg gleeeder meg til en helg helt uten planer, bare en dag igjen nå♥  Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?

16.01.2013 // 6 comments

giraffe

Nå stikker jeg på fotokurs om noen minutter, vi skal ut å ta bilder. Håper det blir noen bra som jeg kan vise dere etterpå daa. hahh, bildet ble tatt da vi var i en sjiraff park i Narobi, her tok de vare på sjiraffer før de slapp de ut i naturen igjen. Vi fikk gi dem mat, hahah, syykt lang tunge de har, trodde hele hånden min skulle inn i munnen, uff! Hva synes du om bildet? Liker du sjiraffer? 

15.01.2013 // 7 comments

sun down


♥banana chips og mango juice♥ sjiraff siluett, hihi, elskeeer sjiraffer♥ På safarien var det sun down hver kveld. Desverre fikk vi bare oppleve dette to kvelder på grunn av regnet, jaja. Da gikk vi ut av bilen, fikk snacks og drakk noe vi hadde bestilt på forhånd, naaam savner mango juicen de hadde på campen. heheh. Nå skal jeg få gjort noe lekser så skal jeg på dans i kveld, gleeder meg! Hva skal du i dag? Hva synes du om bildene?

13.01.2013 // 3 comments

same bird, different setting


Heihei dere, nå er jeg hjemme fra camp refugee! Det var en utrolig slitsom tur med noen fine øyeblikk inni mellom; da vi lå å så på stjernene, så faktisk flere fiiinee stjerneskudd. Det er hvertfall sinnsyyykt heerlig å være hjemme igjen. Jeg er glad jeg fullførte selv om jeg var kald, sulten og sliten, wohooo endelig ferdig♥

Det var maaange fiine fugler i Afrika, over ser dere en av dem, hvilket bilde var finest?

11.01.2013 // 7 comments

dr. denim


Denne buksen kjøpte for noen dager siden, den er kjøpt på capone og er fra merket dr. denim. Den er sinnsykt herlig og sitter perfekt på♥ Anbefales! I morgen stikker jeg jo på camp refugee, såå da blir det ikke noe blogging, skal se om jeg orker å legge ut noe på søndag. Hva synes du? Har du noen bukser fra dr. denim?

10.01.2013 // 8 comments

color

Jeg kom ikke hjem før nå, gosenrevyen tar myyye tid! Bildet er fra Zanzibar, det var utrolig forskjell på lavvann og høyvann der↑ Savner alle de fine fargene, det er så grått og kjedelig her i Norge, hheh♥ I helgen skal jeg på leir med komfirmasjonen, vi skal leve som flyktninger i 24 timer, uff, det skal bli spennende daa. Har noen av dere vært på noe lignende? (Refugee heter det) Hva syens du om bildet?

09.01.2013 // 9 comments

skilpadder og sånt


på Zanzibar dro vi på en skipadde park greie. Det er et sted der de hjelper skilpadder, også slipper de de ut i havet etter på daaa♥


utenfor hang denne ekle edderkoppen i et nett, æsj!


vi fikk mate dem med salat, hahah, søteee!

syyykt sure de så ut, hahaa♥

skilpaddene vi så på walking safarien var derimot veeeldig søte, hahah, de smilte jo↑
en søøt katt utenfor skilpadde tingen.
Hva synes du? Om en stund stikker jeg på gosenrevy øving, koos dere videre i dag daa♥

07.01.2013 // 7 comments

a little child from NungwiPå grunn av gosenrevyen (skole ting) sååå blir det ikke så mye tid til bloggen for tiden, skal prøve å få til ett innlegg til dagen daaa. Bildene er fra en liten landsby (Nungwi) rett utenfor der vi bodde på Zanzibar, ååå barna var såå søte♥ Hva synes du? Likte du bildene i svart hvitt eller farger best?

06.01.2013 // 10 comments

village visit

vi besøkte en liten landsby i Kenya, ungene sang for oss. såå søøtee!

sånn så husene ut.

fiiinee farger på klærne.

etter besøket hadde de gjort i stand en stooor shop med massemasse armbånd, jeg kjøpte disse to↑ og et til.

dette var kirken deres, vi dro til landsbynen dagen etter julaften. såå de hadde vært i kirken og festet hele natten.
Har du besøkt en lignende landsby før? Synes om bildene?

05.01.2013 // 9 comments

Africa 2012/2013

Satte sammen en video fra Afrika, dette er omtrent alle videoene jeg har tatt der nede. I morgen legger jeg sikkert ut flere bilder fra ferien, det er så mye å velge mellom. heheh, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. I dag har jeg foresten vært en tur i byen, jeg kjøpte en svart bukse fra gina. Hva har du gjort i dag? Synes om videoen?

 

04.01.2013 // 5 comments

heihei 2013


Jeg har tatt sinnsykt lite bilder i Desember, bortsett fra Afrika daaa. hehe. Hater lyset i denne måneden, jeg får så vidt kommet hjem før det er mørkt ute. Gleder meg til sommeren♥ Nå stikker jeg på gosenrevy øving, hvis du lurer er det noe skole greier. Koos dere videre i dag da, snakkes! Hvordan har din desember hvert?

03.01.2013 // 12 comments

Africa teaserDa var jeg hjemme igjen fra Afrika, dette er en av de beste feriene jeg har vært på, så jeg har mye å fortelle og massemasse bilder å vise dere. Dette er bare et bittelite utvalg sånn at dere får et innblikk i hva jeg kommer til å vise dere fremover. Heldigvis har jeg ikke mistet alle leserne mine, det er gøy å se at dere er innom uansett om jeg ikke blogger♥ sååå, har dere hatt en kjekk jul? Hva synes du? Hvor har du vært i julen?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits