29.01.2014 // 4 comments

Polaroid

Image and video hosting by TinyPic
Bare en liten gif jeg satte sammen, nå har jeg forresten brukt opp en film med polaroid film♥ Jeg må få bestilt mer film, elsker den suuper fine effekten polaroid kameraet gir! I dag har jeg vært på besøk på en enda en videregående skole, unnskyld for veldig kjedelig blogging de siste ukene. Det skjer ikke så veldig mye i hverdagen for tiden, bare mye skole og revy. Hva synes du?

27.01.2014 // 3 comments

En mandag i januar

Noen upubliserte bilder, over ser dere også en liten del av de nye putene jeg nevte. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, drar snart på ballett♥ Ha en fiin dag videre♥♥ Hva synes du om bildene?

26.01.2014 // 5 comments

Sunday lunchDette spiste jeg til lunsj i dag, et ord, yummy! Jeg brukte Maren Vik sin oppskrift på "healthy pancakes". Det var banan i oppskriften, og det ga såå god smak♥ Bildene ble ikke helt slik jeg hadde planlagt fordi det var utrolig dårlig lys inne, jaja. I dag har jeg tatt meg en jogge tur + vært på revyøving. Hva synes du?

24.01.2014 // 5 comments

Friday inspiration


Bare litt inspirasjon på en fredag, alle bildene er fra min tumblr, heer♥ Endeliig er det helg, det er såå herlig. Nå har jeg akkurat spist masse nachos, resten av kvelden skal gå til pretty little liars maraton♥♥ Goood helg!! Hva synes du om bildene? Liker dere sånne innlegg?

23.01.2014 // 4 comments

Travle dager


I det siste har det vært veldig mye å gjøre, både på skolen og på fritiden. Nå har gosenrevy øvingene begynt for fullt og mye tid går til det, derfor får jeg ikke så mye tid til bloggen. Jeg har også vært rundt om kring og besøkt vidergående skoler fordi vi skal søke allerede neste uke. Nå er jeg såå klar for ♥heelg♥!! Jeg har forresten akkurat kjøpt nye putetrekk til putene dere ser over, viser dere i er annet innlegg. Bildene er forresten tatt for en stund siden, eheh. Hva synes du om bildene? Har du mye å gjøre for tiden?

19.01.2014 // 10 comments

Winter girl #2Flere bilder jeg tok av Hanne tidligere i uken . Her prøvde jeg også å redigere de litt kornete, i går hadde jeg en suuper koselig kveld med is, popcorn, film og masse snakking med Ellen. Elsker sånne kvelder♥ I går var jeg en liten tur til byen før jeg var på gosenrevy øving resten av dagen. Viser dere hva jeg kjøpte i et annet innlegg♥ Ha en forsatt fin helg! Hva synes du om bildene?

16.01.2014 // 7 comments

The fault in our starsJeg holder på å lese denne boken nå, jeg er ikke ferdig meen den er veldig bra til nå. Har hørt veldig mye om den (og sett mange bilder) så da er det ekstra gøy å lese♥ Nå er jeg såå klar for helg, har du lest "the fault in our stars"? (hvis ikke anbefales jeg den til deg nå, leslesles) 

14.01.2014 // 6 comments

Winter girl


Nå er det endelig kommet snø, krysser fingrene for at det holder i hverfall en uke. I dag var det også endelig sol såå jeg dro ut for å ta noen bilder. Det er forresten søsteren min Hanne som er på bildene. Et av dem ser du over, jeg prøvde forresten å redigere det litt kornete. Det kommer mer♥ Hva synes du?

12.01.2014 // 2 comments

MixTre bilder som har blitt liggende. Tumblr, skole, joggetur og minus grader er stikkord for dagen. Jeg har også vært med Tora, Ellen, Anne og Ines, suuper kos♥ I morgen er det en ny uke med skole, jeg har allerede startet nedtelling til ♥♥sommerferie♥♥ Hva synes du om bildene? Hva har du gjort i dag?

11.01.2014 // 5 comments

Lightning starsBare noen bilder som ble tatt på en desember kveld. Denne lyslenken henger over pulten min og lyser opp mørke vinter kvelder♥♥ I dag har jeg vært en koselig tur til byen for å se på salget og for å gjøre noen ærender. Vi dro på en suuper koselig kafe og drakk verdens beste kakao♥ Nå har jeg akkuart spist nachos, resten av kvelden skal jeg se på pretty little liars, hihih♥ Liker du lyslenker?

09.01.2014 // 1 comment

2013 #4

Oktober

Jeg tilbringet de første oktober dagene på pulten min med en hel del skolearbeid som skulle gjøres.

Så kom en etterlengtet ferie hvor vi dro til Barcelona♥♥

Jeg hadde masse bilder å vise dere og brukte mye tid på å lage en Barcelona guide. Del 1 heer og del 2 finner du heer.

Da jeg kom hjem hadde høsten kommet for fullt og jeg dro på høsttur til dalssnuten. Skolen startet igjen og det var mye lekser og prøver.

I oktober tok jeg disse bildene↑

Jeg hadde en herlig middag på sola strand hotell med mormor og morfar og familien. Måneden ble avsluttet med haloweeen feiring med jentene♥

November

Jeg begynte måneden med en kosleig høsttur til byen♥♥ Julelysene var allerede hengt opp og julestemningen kom snikende.Mange søndager gikk til skolearbeid. Innimellom lagde jeg masse god mat♥

Jeg tok dette bildet↑ .. og satte sammen en video fra Barcelona, heeer.

Jeg drakk mange suuper yummy kopper med kakao♥ 

 

 Jeg kjøpte meg juleball kjole♥ 

 

...og tok bilder av den fiine solnedgangen.

I slutten av måneden hadde jeg linkerunde hvor fantastisk flinke Vilde ble linket → http://vildust.blogg.no/

 Desember

 Jeg startet måneden med baking av julekaker♥♥

I desember la det seg et tykt utenfor huset, såå fint♥

Snøen regnet bort etter en dag, men jeg fikk tid til en liten photoshoot med nabokatten, heheh♥ Jeg filmet også noen klipp og satte det sammen til en liten film♥ heer.

Jeg bakte også cupcakes.♥♥

 

Strikket Arne og Carlos sin julekule♥♥

Farmor og farfar kom på besøk og jeg hadde en veldig fin julaften♥♥

 

 I desember tok jeg også dette bildet↑

De siste dagene av 2013 tilbrakte jeg på rommet, vasket, sparklet og malte i to dager, det ble fint til slutt da♥♥

Året ble avsluttet med en veldig bra nyttårsaften med god mat og fyrverkeri♥♥

Nå er vi allerede over en uke inne i et nytt år. 2014 kommer til å bli fantastisk♥ Har du noen planer for det nye året?

08.01.2014 // 5 comments

Travelling inspiration


Akkurat nå skulle jeg gjerne vært en av stedene over♥ Nå er drømme reise målet mitt et tropisk sted, en plass i Asia. Thailand, Kambosja, Vietnam. Det finnes så mange fine steder♥ Hva er ditt drømme reise mål?

06.01.2014 // 5 comments

Memory JarEt lite mandagstips fra meg♥ Bildene sier vel ganske mye, fyll et glass (eller en annen beholder) med minner fra 2014. Så åpner du glasset opp på nytt års aften og ser tilbake på alle de fine minnene fra året som er gått♥♥ Jeg så dette på tumblr og syns det var en super ide. Har du lagd "memory jar" noen gang? (ops, en liten skrivefeil på det øverste bilde det skal være "years" istedet for "year", hehhe)

05.01.2014 // 3 comments

Chocolate macarons


Et bilde av makronene jeg og Hanne lagde til nyttårsaften, dette er en av de få gangene hvor det har blitt velykket. Makroner er kanskje noe av det beste jeg vet♥ I dag har jeg vært hele dagen på øving til gosen revyen. Nå har jeg tatt på kose klærne etter en slitsom joggetur♥♥ Har du lagd makroner noen gang?

04.01.2014 // 3 comments

Perfekt fredagI går hadde jeg en super koselig kveld hos Anne, vi så en film og snakket om alt og ingenting. Med andre ord en perfekt fredag♥ Som dere ser fra bildene over hadde vi frukt og sjokolade, Y-U-M-M-Y♥♥ Nå har jeg akkurat gjort noen ærender, ellers har jeg ikke noen spesielle planer borsett fra at vi får besøk til middag♥ Hva synes du om bildene? Har du smakt frukt og sjokolade før?

03.01.2014 // 5 comments

God helg!


Nå er det endelig helg, jeg skal tilbringe kvelden hos Anne♥ Der skal vi se film og spise yummy mat♥♥ Ha en super duper fin helg dere! Hva synes du om bildet?

02.01.2014 // 5 comments

2013 #3

Juli

I begynnelsen av Juli dro jeg til England, da kjøpte jeg blant annet min elskede levis skjorts↑

Da vi var i England besøkte vi også noen super søte landsbyer♥

Vi var også blant annet også noen dager i London♥

Når vi kom hjem fra England dro jeg og Hanne (tvilling søsteren min) til en fin åker og hadde tidenes photoshoot♥♥

Vi var på hytten en uke til før vi dro i seilbåten for en uke. Dette er det første året vi hengte opp hengekøyen i båten, det var såå heerlig å ligge der å lese. Høre på bølge skvulp og vugge frem og tilbake♥♥

Da vi var på Lindøy var det sykt fin lys↑ Elsker slike fine sommer kvelder♥♥

 

 I juli kom sommerfølelsen for fullt og jeg spiste masse sommer desserter♥

August

I august var jeg tre uker hjemme, da var jeg masse sammen med venner. Da dro vi blant annet til Solastranden hvor vi hadde en utrolig herlig dag♥

Vi bestemte oss for å se soloppgangen. Vi pakket kakao, kamera og sovepose også dro vi opp på en høyde i nærheten. Det var sinnsykt fiint og koselig♥

I august laget jeg også verdens beste frappe♥♥

Vi dro også på en veldig fin tur til Kjerag med familien♥

I August var det utrolig mange fine solnedganger♥♥

Skolen startet og en av de første helgene var vi på seiltur til Kvitsøy.

En av kveldene var det helt nyydelig solnedgang♥♥

 I August ble også fjellreven sekken brukt masse♥♥

De siste sommer dagene ble tilbrakt på et teppe på terrasen og sammen med venner♥

September

I september begynte jeg på ballett♥ ↑ 

Jeg lagde en ny bilde vegg på rommet og mimret tilbake på den beste sommeren♥

 Solnedgang (hahah litt mye solnedganger her) ♥

I september lagde jeg masse yummy mat♥

 Vi dro på en spontan tur til Solastranden og så enda en nyydelig solnedgang.♥♥ 

I september gikk familien en fin tur til Stranddalshytten♥

 

 Jeg mimret tilbake til Afrika med noen upubliserte bilder fra turen♥

Jeg avsluttet måneden med innkjøp av verdens fineste klokke♥ 

Siste innlegg blir oktober, november og desember♥  Hvordan var din sommer?

01.01.2014 // 3 comments

Today is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.


hahah, det ble et litt svart innlegg dette her♥ Fant quoten i overskriften i dag og syns den var så fin♥ I dag har jeg gått en tur og vært på besøk hos mormor og morfar. Nå kom jeg akkuart hjem fra en joggetur, sliiten! Nå skal jeg nyte den siste delen av ferien med et glass smoothie og pretty little liars♥♥ Godt nytt år alle sammen!! Hva gjorte du i går?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits