27.02.2013 // 5 comments

the last days


det har vært veldig heerlig vær i det siste, noe som har ført til en del nye bilder♥ Nå har den grønne blomsten visnet *sukk* Jeg må få kjøpt meg en ny snart.
den så sånn ut hvis noen lurte↑

jeg har fått prøvd ut selvutløseren jeg fikk til jul♥ 

også er det fine solnedganger hver eneste dag, derfor har jeg en del solnedgang bilder liggende, hihi♥

25.02.2013 // 7 comments

the big five #1


 I noen av de neste innleggene skal jeg vise dere bilder fra Afrika, i fire forskjellige innlegg skal jeg vise dere ett eller flere bilder bilder av "the big five". Som er løve, leopard, elefant, buffel og neshorn.

Hvis du ikke vet hva "the big five" er så er det de farligste dyrene, for mange er det et must å se alle fem når du reiser til Afrika. Vi så alle utenom neshorn, neshorn var veldig sjeldent i det området vi var i, syyykt dumt egentlig. Har så lyst å få sett alle fem♥ Hva skal du i dag? Hva synes du om bildet?

24.02.2013 // 5 comments

den lille sorteDet du trenger for å lage "den lille sorte" er↓

♥ 100 g smør ♥ 100 g kokesjokolade ♥ 3 egg ♥ 150 g sukker ♥ 50 g hvetemel ♥

Smelt smøret og kokesjokoladen. Rør blandingen og avkjøl. Pisk sammen egg og sukker. Tilsett sjokolade smøret og hvetemel, rør sammen til en glatt deig. Ha deigen i en liten, rund kakeform (20 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken ved 160 grader i 30 min (jeg pleier å steke den i 20 min, hehe♥). Kaken skal ikke være helt gjennomstekt i midten♥ Nyyyt med is og bær!

23.02.2013 // 4 comments

colorful sky


nå har det vært fiiinee solnedganger flere dager på rad, såå fint! I dag har jeg vært i byen for å fikse noen ting til konfirmasjonen♥ I morgen skal meste parten av dagen gå til pugging av fransk, vi har presentasjon på mandag skjønner dere. Noen som vil ha oppskriften på kaken jeg la ut i går? eller, dere får det uansett, hehe  Har du gjort noe spesielt i dag?

22.02.2013 // 6 comments

Hjemme dag
I dag hadde vi hjemme dag, det er sånn at vi er hjemme å lager mat♥ Sinnsykt heerlig egentlig, kunne ønske vi hadde det oftere, hehe. Dette var menyen min: kylling suppe og en brownies aktig kake♥ Så det godt ut? Har du hatt hjemme dag noen gang?

21.02.2013 // 4 comments

room details and sun down


Det begynner å bli mye mildere ute nå, kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til varmere vær nå♥ Det skal bli så heerlig! Det har forresten vær sinnsykt fine solnedganger for tiden, viser dere mer i morgen♥  Hva synes du? Har du noe å se frem til?

20.02.2013 // 2 comments

top three photo apps


- den første jeg vil anbefale er "photo squarer". Det en app som er sinnsykt lett å bruke, den har ikke mange funksjoner heller. Med denne appen får du nemlig rammer rundt bildene dine, jeg bruker den mye til instagram. Dette er en veldig kjekk app som har alt du trenger for å lage fine rammer uten for mye dill dall rundt. hehh♥ -

dette er også en app med få funkjoner, hoved tingen med denne appen er at man skal kunne lage figurer i bildene. Det er et godt utvalg av forskjellige figurer, man kan ha alle de vanlige: trekant, rektangel og sirkel, også kan man også ha blomster og hjerter og sånn. Den heter shape´d♥ -

- "photo editor" har mange funksjoner, man kan foreksempel redigere kurver og farger. Den har også en del effekter, litt sånn som instagram♥ Du kan legge tekst på bildene og beskjære de, den har alt du trenger for å legge en liten finish på bildene dine♥ Jeg bruker for eksempel alltid kurver før jeg legger ut bilder på instagram. -

Har du noen av disse appene? Hva er din favoritt foto app?

19.02.2013 // 4 comments

190213I etter middag var jeg endelig ute å tok noen bilder, litt av resultatet ser dere over♥

det var så fint lys ute i dag skjønner dere♥

nå begynner gresset og bli grønt og fuglene å kvitre, det nærmer seg vår! jiiiippi♥


...da pleier det å gå fort mot ♥sommer♥, min favoritt årstid!
Hva er din favoritt årstid? Hva synes du om bildene?

17.02.2013 // 9 comments

before and after #2


Noen før og etter bilder fra Afrika, i dag har jeg vært med noen venner og bare slappet av♥ Jeg prøvde bunadsvesten i dag, gleder meg sånn til å prøve bunaden når den er ferdig♥ Jeg elsker å se på før og etter bilder, så om du har lagt ut ett sånn innlegg på bloggen vil jeg gjerne ha link i kommentarfeltet, hihi♥ Hva har du gjort i dag? Hvilket program redigerer du i?

16.02.2013 // 5 comments

160213Et bilde fra i morges og et fra der vi spiste lunsj i dag♥ Det var en lang bil tur hjem, så nå er det herlig å endelig ha kommet frem♥ Heldigvis har jeg en dag hjemme før ferien er over, jeg misunner dere som akkurat har startet ferien, hehhe♥ Hva gjorde du/skal du i ferien?

15.02.2013 // 6 comments

overeksponert


det er forsatt masse tåke ute, så jeg har ikke fått tatt noen nye bilder. Bildet over er fra i går, hihi♥ hva synes du? I morgen drar vi hjem, kjenner at det skal bli herlig♥ Til alle de som starter ferien nå: goood ferie!

14.02.2013 // 2 comments

people call it Valentines´s Day, I call it Thursday


nå har jeg stått to dager på slalom, jeg har ikke tatt så mange bilder med kameraet meeen jeg har lagt ut en del på instagram, der heter jeg irenemidttun. I går lagde jeg brownies, vi brukte toro pose↓, noe som faktisk var overaskende godt!

I dag var det sinnykt tåkete sååå da jeg skulle ut å ta bilder var det liksom ingen ting å ta bilder av... hehhe, jeg får se hvordan været er i morgen♥ I dag er det jo valentines day meeen som overskriften sier føles det som en heelt vanlig torsdag, mehhehe♥

♥Happy valentines dag da, dere er verdens beste lesere. kooos dere resten av dagen!♥

12.02.2013 // 7 comments

Hyttekos


Nå sitter jeg i en hytte, i morgen skal jeg stå på slalom for første gang i år♥ Jeg laget kakao i dag...

...med krem... NAM! Hva har du gjort i dag? Har du stått på slalom i år?

11.02.2013 // 1 comment

et lite mandags tips

et lite tips; lag en bildevegg! Hjemme har jeg en ganske stor bildevegg med massemasse bilder fra i sommer, jeg blir så glad og inspirert, hverfall når det er så grått og kjedelig ute nå om vinteren, meheheh.
bruk bilder som gir deg inspirasjon, som får deg til å tenke på noe du foreksempel gleder deg til

... eller noe du savner

bruk bilder med sterke farger som man blir lett glad av! Såå kjeder du deg i vinterferien bør du sette deg ned og piffe opp rommet ditt med en bildevegg, hihi♥ Hva har du gjort i dag? Har du en bildevegg?

10.02.2013 // 2 comments

fastelaven og morsdagvi kom frem til farmor og farfar i går kveld, det var sinnsykt herlig å legge seg etter en lang uke med masse forestillinger (gosenrevyen) Selv om det er veldig trist at det er over, gleeeder meg til neste år daaa♥

i dag har jeg bare slappet av, også har jeg har sett på alle de rare, koselige skattene som er spredd rundt i huset daa. I morgen tror jeg det blir en tur inn til Oslo, whooo♥  Forresten, neste gang jeg er her er det i forbindelse med Justin Bieber konserten, omgomg, det er serriøst heeelt uvirkelig! Nå er det ikke lenge til vi skal på besøk til noen venner og spise fastelavens boller, jippi! Har du spist boller i dag?

07.02.2013 // 4 comments

litt sånn rotete- ish #2
uff, for et rotete innlegg. Det er så sinnsykt grått og kjedelig ute nå for tiden, føler jeg ikke for tatt noen bra bilder, heheh. Her er noen bilder jeg har glemt å publisere, enten har de ikke passet inn i innleggene eller så har jeg bare glemt å legge de ut. Nå er det bare fem forestillinger før feeeriee! whoooo♥ Det skal blir heeerlig!

Hva synes du om bildene? Noe du vil se mer av på bloggen?

05.02.2013 // 5 comments

du vet du er blogger når


... det er bikkjekaldt ute og du har egentlig lyst å hoppe ta på deg joggebukse og hettegenser, men kler deg fint fordi du skal ta antrekksbilder

... fremmede personer gir deg hele tiden masse komplimenter

... du hater mørketiden så sinnsykt fordi det er umulig å få fine bilder når det er mørkt

... du er kjempesulten og har dødslyst å spise, men kan ikke fordi du må ta bilde av maten din først

... du er i dårlig humør, men blir glad fordi du leser en kjempesøt kommentar

... du stresser hjem fra skolen fordi du skal ta antrekksbilder før det blir mørkt

... du tar bilder av absolutt ALT du gjør

... du planlegger neste blogginnlegg i hodet ditt før du legger deg

... du tvinger broren/søsteren din til å ta bilde av deg fordi du syns det er så kleint med kamerastativ når halve nabolaget står ute i gata

... du gleder deg dritmye til sommeren fordi sommeren er den ultimate blogg-årstiden

... du er blitt mester til å prioritere og planlegge tiden din

... du ikke klarer å se for deg et liv uten blogg

... den mest brukte setningen din er "må bare blogge først"

... du blir mye mer bevisst på hvordan du fremstår som person

... du kan se tilbake på hva du gjorde for nøyaktig et/to/tre år siden

heheheh, noen bloggere som kjenner seg igjen? De fleste av punktene er tatt herfra!

04.02.2013 // 1 comment

Stone town
Da vi var på Zanzibar dro vi inn til Stone town, det var en ganske stygg by egentlig, heheh, meeen med mange inntrykk og fiineee farger↑ Nå stikker jeg til skolen for å spille forestilling, hva skal du i dag?

03.02.2013 // 8 comments

to travel
Jeg føler jeg har reist ganske mye i 2012, å reise er virkelig noe jeg elsker♥ Drømme reise målet mitt nå er vel Østen en plass; India eller Kina, hihih♥ I dag skal jeg spille en forestilling, ellers skal jeg bare slappe av, heeerlig! Også skal jeg begynne på en fotobok fra Afrika daaa♥

Hva er drømmereisemålet ditt? Har du reist mye i 2012?

02.02.2013 // 0 comments

new in x3En mix av bilder jeg har tatt i dag, jeg hadde nemlig fri fra revyen idag, heerlig♥ I går var det premiere og hele denne uken skal vi spille forestillinger. Genseren kjøpte jeg på salg på bikbok, fornøyd! Jeg kjøpte også en bukse fra carlings, meeen jeg er litt usikker på om jeg vil ha den i en annen farge. heheh. Bladet kjøpte jeg i dag, anbefales! Hva har dere gjort i dag? Har du gjort noen kupp i det siste?

01.02.2013 // 2 comments

Januar 2013


Endelig fikk jeg tid til å sette meg ned med bloggen♥ Januar har vært en kald men fin måned, mye av tiden har gått til gosenrevyen (som vi har premiere på i dag, wish me good luck! heheh) Jeg var også på refugee som var en spennende opplevelse som jeg kommer til å huske lenge! Ellers har jeg tatt veldig lite blider, det skal bli bedre i Februar, nå har jeg en lang uke med forestillinger foran meg, tviler på at jeg får tid til å blogge masse. Har du tatt masse bilder denne måneden? Har du noe du ser frem til?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits