28.02.2014 // 3 comments

Februar 2014


I februar har jeg øvd masse til revyen og hatt en sykt koselig og bra uke med forestillinger. Det er så trist at vi skal begynne på videregående etter sommeren. Denne måneden har jeg også laget en del god mat og tatt veldig lite bilder. Det er kanskje fordi det har vært ganske få dager med sol og fint vær, håper våren kommer for fullt i Mars♥ I dag har jeg stått på slalom og nå sitter vi og ser på norske talenter, ha en super kveld videre♥♥ Hvordan har din februar vært?

27.02.2014 // 1 comment

Dagen gjennom 6 mobil bilder


1. I heisen♥ Det var sykt mye tåke, det eneste jeg kunne se var hvitt, trodde jeg hadde kommet til himmelen. haha. 2. Selfie (eller skifie tvillingsøsteren min og jeg♥

3. På vei opp. 4. Varm kakao med krem når jeg kom inn i hytten♥♥

5. Det nye + kakao♥♥ 6. Tåkee
 Hva synes du? Hva har du gjort i dag?

26.02.2014 // 7 comments

Bildedryss fra Oslo


Et bildedryss fra de siste dagene, jeg har nemlig vært å besøkt besteforeldrene mine i Asker♥ Vi har egentlig bare slappet av hos dem og besøkt litt venner og sånn, men i går dro vi inn til Oslo♥♥.Jeg kjøpte meg litt nye klær, spiste en god lunsj og avsluttet turen med en sykt god frappe på Starbucks. I morges kjørte vi opp til Norefjell, vi gikk en fin, liten langrennstur før jeg satte meg godt til rette med en kopp kakao og et blad, heeerlig!! Som dere kanskje har fått med dere har jeg laget en ny instagram bruker: irenemidt. Men jeg kommer også til å forsette å bruke hoved brukeren: irenemidttun, ehhe♥♥ Ha en super fin uke videre♥♥ Hva gjør du/gjorde du i ferien?

21.02.2014 // 1 comment

Pancake recipe
Dette trenger du for å lage ca 8-10 pannekaker↓

♥ 1-2 bananer ♥ 2 egg ♥ 4 ss mel ♥ 2 ts bakepulver ♥ 4 ss yogurt (jeg brukte vanilje)

Bland ingrediensene sammen og stek i en panne med smør. Spis dem sammen med bær, yoghurt og et lite dryss med melis, de smaker helt fantastisk♥♥ Jeg har forresten tatt utgangaspunkt i Maren sin oppskrift. Har du prøvd Maren sin oppskrift på pannekaker noen gang?

18.02.2014 // 4 comments

Homemade pancakes for breakfast
Dere som følger meg på instagram har allerede sett bilder av den super gode frokosten jeg hadde i går. Denne uken spiller vi flere forestillinger hver dag, nå har jeg pause før ny forestilling i kveld. Jeg teller forresten ned dager til vinterferien, ikke lenge igjen nå♥ Gleder meg sykt til å få slappet av uten skole og lekser♥♥ Hva syens du?

16.02.2014 // 4 comments

Sunday inspiration


I går var en sånn dag hvor jeg kunne sittet evigheter på tumblr, det finnes så sinnsykt mange fine bilder, steder og mennesker der♥ Over ser dere et bittelite utvalg av noen bilder fra tumblren min → http://letscollectmoments.tumblr.com/. Premieren på revyen gikk forresten supert og i går hadde vi en herlig fridag før en travel uke med mange forestillinger. I går slappet jeg av med venner og hadde en super koselig kveld med Tora med popcorn og glee♥♥ Ha en fin dag! Hva synes du om bildene? Har du tumblr? 

13.02.2014 // 4 comments

A photograph is the pause button of life

Etter at jeg malte veggene på rommet mitt i juleferien har de vært tomme en stund, men nå har jeg pyntet den ene veggen med en bildevegg. Alle bildene er tatt på den beste tiden av året, sommeren!! Fyyy jeg gleder meg ubeskrivelig til sommeren når jeg ser disse bildene♥ I morgen er det premiere på revyen, wish me luck, hehe. Hva synes du? Har du bildevegg på rommet?

09.02.2014 // 3 comments

Through the lens of my phone


Detaljer fra rommet♥

Verdens. beste. kakao sammen med fine venner♥ - vi fikk bare en dag med masse snø, kunne gjerne hatt et par dager til.

Mer snø♥ - fiin soloppgang utenfor huset

super yummy lunsj, pannekaker♥♥ - selfie i speilet med den nye jakken min♥

Advokadoo♥

Enda en fin soloppgang - og enda et bilde av rommet♥
mer mat, hehe♥

enda et bilde av verdens beste kakao, denne drikker jeg minst en gang i måneden, hehe♥ - snøø

Selfie i den nye marius genseren farmor har strikket til meg, nå kan vinterferien komme♥ - mer fiin himmel

Bare litt bilder fra mobilen, liker dere slike innlegg? Hva synes du?

08.02.2014 // 3 comments

Oppdatering


Jeg stikker bare innom for å si at jeg lever, heheh. Dagene går til revy fra morgen til kveld, derfor er det lite oppdateringer her. Revyen har premiere på fredag, så er det en uke med forestillinger, før det er feriee♥ Skal prøve å oppdatere så ofte som mulig da♥ På bilde har jeg forresten på meg den nye marius genseren min som farmor har strikket, såå fornøyd, tusentakk farmor♥  Har du marius genser? Hva har du gjort de siste dagene?

03.02.2014 // 6 comments

Sunday breakfast #2
Litt flere bilder fra frokosten jeg hadde på søndag♥ De neste to ukene skal vi ha halve dager på skolen fordi vi skal øve til revyen, så er det bare en uke med forestillinger før vinterferiee♥♥ Nå merker jeg at det begynner å bli varmere i været og nærme seg vår (og sommer)♥ Klarer ikke å vente, ehhe♥ Ha en super duper dag videre! Hvordan er været hos deg? 

02.02.2014 // 3 comments

Sunday breakfast


Et bilde av min herlige frokost, jeg tok litt flere bilder, så det kommer mer♥ I dag er en typisk søndag hvor jeg sitter på tumblr, jobber litt med skole og lager god mat♥♥ Får også besøk av morfar til middag også skal jeg på revy øving senere♥♥ Hva spiste du til frokost i dag?

01.02.2014 // 3 comments

Januar 2014

Den første måneden i 2014 har vært veldig fin, jeg har hatt  mange koselige filmkvelder med jentene, begynt på en "memory jar", jogget hver eneste onsdag og søndag, tatt bilder ute i snøen (nå er alt borte), lagd en suuper god lunsj og snart les ferdig "the fault in our stars". Litt senere skal jeg opp på skolen, så er det revy øving hele dagen. Good helg♥♥

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits