27.02.2016 // 7 comments

fin de semaine

Helg passet perfekt nå ! Jeg begynte den med Tora, Solveig og Hanne ( + crossant og mango ), koselig. Det var nydeliig vær så vi gikk en lang tur og fikk catchet opp siden sist. Nå har vi besøk av søskenbarn fra Bergen, jeg skal jobbe i dag, men blir nok en fin helg !! Good helg ! 

23.02.2016 // 4 comments

Rjukan og ferie

Do 1880 meter høyt oppe. ahha.Hjemmelaget karamellpuddig må være noe av det beste som finnes.

Rjukan ^

Wow. 22 dager siden jeg skrev her sist.

Startet vinterferien med sol, bytur og kakao før vi kjørte til Rjukan. På veien var vi innom oldemor, noe som var super koselig !! Hadde noen herlige dager på Rjukan hvor vi sto på ski, nøyt ferie, kakao og god mat. Ellers dro vi opp på Gaustatoppen en dag, helt syk utsikt. Det var veldig fint å komme til toppen (etter å ha tatt en bane opp) og den utsikten møtte oss: woah. Etter en god kopp kakao i hytten på toppen sto vi på slalom ned; ahhh så fantastisk i sol og nysnø.

Rjukan er faktisk en ganske søt by, men skjønner ikke hvordan de overlever hele vinteren uten sol. De hadde faktisk et speil på et av fjellene som reflekterte solen, på denne måten fikk de litt sol ned til sentrum. ahha. Etter noen dager her tok vi turen videre til farmor og farfar i Asker, fine turer, te, gode desserter + dro inn til Oslo en dag.

Hvordan var din ferie?

01.02.2016 // 3 comments

daglig dose inspirasjon

inspirasjon

 Den siste uken har jeg blant annet spist pizza på Sting og sett Svanesjøen balletten (sinnsykt bra). Ellers har denne helgen vært skikkelig avslappet; jeg har sett film med Tora, yoga, bytur, middag med jentene, gått tur og planlagt sommeren. Finner forresten veldig mye fint på tumblr for tiden, dere ser noe over ^ For øyeblikket gleder jeg meg til ferie om bare to uker, vinterferien kommer alltid på et perfekt tidspunkt.

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits