31.03.2011 // 2 comments

Neglelakk

For noen dager siden var jeg på butikken. Det var salg på Vero moda og vi gikk inn, i disken var det noen fine neglelakker. De hadde et stort utvalg av farger og de var fra pieces. Når jeg så at de bare kostet 25kr (!) kjøpte jeg en siden jeg hadde lett etter denne fargen lenge. Den ble gjevn og fin på men det ble finest om du tok to lag. Den hadde et kult og enkelt design, det var tre for 60kr så du sparer 15kr om du kjøper tre.
Sånn ser den ut, men den er litt mørkere i virkligheten.


Sånn ser den ut på♥


Disse neglelakkene kommer jeg til å prøve mer av...

Har dere en neglelakk fra pieces?

-Irene30.03.2011 // 4 comments

Smoothie

Nå er det skikkelig varmt her altså, våren har kommet, og for på feire at våren har kommet lagde jeg smoothie sammen med en vennine og Hanne. Vi hadde ikke bær eller yoghurt så vi brukte frukt og Cultura (er det samme som biola). Den ble veldig god og frisk, her er det vi brukte:

* 1 banan

* En halv appelsin

* 1 kiwi

* Litt Cultura, går også ann og bruke biola.

* En kopp med godt humør

Bilder av smooooothien♥


Yum Yum

Våren er her!

Liker du smoothie?

-Irene


 

29.03.2011 // 3 comments

Meksikansk kyllingsuppe [Gjesteblogger]

Hey! Nå var det på tide og gjesteblogge igjen. Jeg har tenkt å ha en liten anbefaling av suppen vi hadde i familibursdagen vår. Den heter meksikansk kyllingsuppe. 

 

Hi hi masse ost på...

Som dere ser så går det ann å ha ost og nacho chips til. En utrolig god suppe som er perfekt til lørdags kvelden eller bursdager. Den er selv min favoritt suppe fordi den er smaksrik og god.

Her er oppskriften [For fire-seks personer]:

Dette trenger du:
3-4 løk
4 hvitløksbåter 
2 bokser hakkede tomater 
1,5 liter hønsebuljong
0,5 l tomatjuice
1 ts cayenne
1 ss chilikrydder 
1 grillet kylling som renses fri for bein og skinn
evt. en boks mais

Slik gjør du:

Løk skjæres i småbåter og brunes i jerngryte i olje sammen med hvitløk.
Bland buljongen og ta i resten av ingrediensene bortsett fra kyllingen, den tas i rett før servering.
Kok i 2-5 timer, den passer på seg selv.
Serveres med tortillachips, reven ost og rømme og evt brød.

Prøv den da vel!


-Hanne

28.03.2011 // 9 comments

Danbo

Hei! Jeg har tenkt å kjøpe meg en sånn danbo figur. De er utrolig søte og kjempe kjekke å ta bilde av. Men de er utsolgt nesten over hele verden nå, så for vel vente til de får dem inn igjen. Nå er det sikkert mange som lurer på hva en Danbo figur er, men det er rett og slett en figur laget av papp som man kan ta bilde av. Den kan bevege hode og armene og har lysende øyne.

Bildene er tatt fra google

Flere bilder av dem kan du finne her  

En film kan du finne her 

Har du hørt om danbo figurene?

-Irene

27.03.2011 // 6 comments

Bursdagsfeiring

Igår hadde vi familie selskap. Vi hadde kylling suppe og gode kaker til dessert. Vi var 7 voksne og 7 barn, 14 tilsammen. Det var et koselig selskap med god mat. Jeg fikk kamerastativ, en veske og penger er veldig fornøyd!

Her er noen bilder av det jeg fikk:

Gorillastativ ♥ Kjøpt på en fotobutikkVeske ♥ Noa Noa (Hanne er modell)

Men....Helt i slutten av bursdagen når alle gjestene var gått, fikk vi en lapp av mamma og pappa hvor det sto at vi skulle på Rihanna konsert i Bergen i august! Gleder meg kjempe masse♥

 - Irene

26.03.2011 // 2 comments

Earth hour

Hei!  Idag klokken halv 9 til halv 10 må alle huske å skru av alle lys i huset. Da får du muligheten til å vise at du bryr deg om miljøet. Idag kan dere i steden gjøre det koselig med stearinlys og tepper. Hele verden skal bli med på dette får å vise at vi står sammen for miljøet. Det internationale slagordet for earth hour 2011 er "This earth hour, go beyond the hour". Bli med du også da og gjør noe for miljøtet!


Bildet er tatt fra google

Her kan du lese mer om earth hour.

-Irene

25.03.2011 // 2 comments

Vårtegn

Hei! I dag har jeg vært med noen supre veninner. Vi har sett filmen " Knerten gifter seg" (haha). Vi har også drukket en kjempe god smoothie med banan, jodbær, eple og appelsin. Nå skal vi snart spise nachos og senere skal vi se på Norske talenter.

I går når jeg var ute og tok bilder så jeg at gåsungene hadde sprunget helt ut. Yohoo, enda et vår tegn!Åhh de er så søte og fine.....

 - Irene

24.03.2011 // 3 comments

Langhelg

Denne uken er det langhelg for oss siden vi har planleggingsdag på fredag, deiiiillig. I går var vi ute og tok litt bilder, som jeg skal dele med dere:Et tre som var fult av grønn mose.

Hva syns du om bildene?

-Irene

23.03.2011 // 4 comments

Cake

Jeg har tenkt å anbefale en god kake til dere, den er supergod og er superrask å lage. Den blir deilig og myk inni, og er kjempe god sammen med is om den kommer rett fra ovnen♥

  

 


Yum yum........

Kakeoppskriften finner dere her:

http://www.detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?564

21.03.2011 // 4 comments

Kort

Her kortet til læreren vår, fikk inspirasjon fra en bok som heter "kreative kort" av Julie Hickey. Det er et "gratulerer med babyen kort".

Hva synes du om kortet?

-Irene

20.03.2011 // 2 comments

Spring

Gaven til læreren vår ble kjempe søt vi kjøpte litt klær en bamse og en pekebok. I natt overnattet vi hos en venninne, vi hadde encheladas til middag mmmm. Senere hadde vi hjemmespa med ansiktmaske og mange forskellige kremer til ansiktet. Klokken kvart over åtte søndag morgen jogget vi en liten runde for å få litt frisk luft, det var deilig. I dag var det faktisk 4.1 grad klokken syv om morningen og tørt på bakken (mye til å være i Stavanger i Mars). Derfor tok jeg på meg tøysko i dag, så nå er det vår! (men på fredag skal det visst snø:-() Her er litt bilder:


Coverse all star ♥ kjøpt i usa

Bildene er redigert i Picnik.com♥

Hva syns du om bildene?

Har du kost deg i helgen?

-Irene

19.03.2011 // 1 comment

Party!

Vi hadde en koselig feiring i går, med deilig mat og spennende film. Nå har jeg akkurat tatt meg en dusj og skal treffe noen venner om en stund. Senere skal vi kjøpe gave til læreren vår siden hun har fått barn. Her er litt bilder fra i går.

Tikka masala og eple most. (Yum, yum)

 

Chips og dip<3

Jeg gir Nokas en femmer og jeg anbefaler virkelig denne filmen, spesielt hvis du bor i Stavanger området. Tre ord som beskriver filmen er, spennende, skremmende og action fyllt.

Hva skal du gjøre idag?

- Irene

18.03.2011 // 2 comments

I miss summer.....

Hei! Jeg savner sommer og vår kjempe masse...... Jeg savner å bade i sjøen, å gå i lette klær....Nå vil jeg ha sommer og sol! Denne uken trodde jeg virkelig våren skulle komme på alvor, men idag når jeg våknet var det snø utenfor. Og i tilleg  begynte det å snø lengre ut på dagen, store snøfnygg dalte nedover hele skoledagen. Heldigvis har det meste smeltet nå......
Sånn så det ut utenfor i morges..

Men ja ja, sommeren kommer nok den... Idag skal vi ha tikka masala til middag, og til dessert is og jordbær mmmm...senere skal vi se film "Nokas", med chips og dipp. Kommer sikkert et innlegg om dette imorgen eller noen sånt. Dette er "bursdags middagen" vår siden pappa var ute og reiste i går.

Har dere sett Nokas, hva syns dere om den?

Savner dere sommeren?

-Irene

17.03.2011 // 7 comments

Tenåring

Hei! Nå er jeg 13år. Jeg startet denne dagen med masse fine gaver på senga. Når vi møtte Ellen hadde hun med seg en bolle hver til oss for annledningen, søt♥ På skolen fikk jeg mange gratulasjoner og en fiin sang. Jeg fikk litt klær, 2 bøker, smykketre, penger, we will rock you musikalen i Oslo (har sett den, den var kjempe bra!), budnads sølv og trenings jakke. Er kjempe fornøyd men har ikke hatt familie bursdag så da kommer det enda mere(yohoo). Imorgen skal vi ha filmkveld og se "nokas" med familien. Her er bilder av noe av det jeg fikk, hadde egentlig flere bilder men de andre funket ikke, så jeg tok noen fra google isteden..(det første er ikke fra google)


Øredobber ♥ Nora Norway
 


Percy Jackson slaget om labyrinten (tredje bok i serien) Bildet er tatt fra googleSmykketreet ♥ bildet er tatt fra google
 

Har du planer for helgen?

- Irene

15.03.2011 // 4 comments

Redigerte bilder

Bilde 1:

Bilde 2: 

 

Sånn ser det orginale bildet ut:

 

Hvilket bilde likte du best?

Liker du sånne innlegg som dette?

-Irene

14.03.2011 // 4 comments

Hals på et blunk!

Hei! jeg tenkte jeg skulle dele en strikke oppskrift på en hals jeg har strikket med dere. Du strikker denne halsen på ca. en helg siden du bruker rundpinne15. Du kan bruke hvilket garn du vil bare det er tjukt, jeg brukte ikke det garnet som står i oppskriften så det går helt fint. Oppskriften er fra Pickles.no- her har de mange fine oppskrifter♥

HALS PÅ ET BLUNK!

Garn
2 nøster Abuelita Tjukk Merino eller Abuelita Mystisk Blanding

1 nøste Pickles Silk Mohair

Pinne
Rundpinne 15

Strikkefasthet
8 m= 10 c

 Halsen strikkes med to tråder Abuelita Tjukk Merino  eller Abuelita Mystisk Blanding og en eller to tråder Pickles Silk Mohair  (dra ut begge endene på garnet hvis du vil ha to tråder, så slipper du å bestille to nøster av Pickles Mohair Silk). Abuelita Tjukk Merino gir en litt lettere og luftigere hals, og er derfor strikket litt lengre enn den med Abuelita Mystisk Blanding.
Legg opp 34 masker.

Strikk 1 maske rett og 1 vrang rundt og rundt til halsen måler 58 cm (hvis du bruker Abuelita Tjukk Merino) eller 45 cm (hvis du bruker Abuelita Mystisk Blanding). Fell av.

 Det vises kansje ikke så godt på bildet men jeg har brukt en lys rosa farge♥

Hva syns dere om halsen?

-Irene

 

13.03.2011 // 5 comments

Fancy hårfrisyrer

Hei! I dag har jeg vært med tre supre veninner av meg Ellen, Ines og Tora. Jeg var først med Ellen og Ines da tok vi noen bilder til et blad vi holder på med. Når Ellen måtte hjem kom Tora da lagde vi frisyrer på hverandre, hihi her er noen bilder av frisyrene:


Ines med fiskebeinsflette laget av Tora.


Hanne med en slags krans som gikk rundt hele hodet laget av Tora. Fancy eller hva?


 Jeg med et strikkemønster laget av Ines, haha. 


Hanne med en flette laget av Tora.

Har du noen hårtips?

- Irene

 

 

13.03.2011 // 3 comments

Gjesteblogger Hanne :D

Hey, jeg er da tvillingsøsteren til Irene. Jeg kommer til å skrive en del gjesteinnlegger her og hjelpe litt til. Ja så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om meg selv.

Vel jeg er en vennlig og pratsom person. Jeg går også på dans og elsker det, har planer om å prøve enten hipp-hopp eller moderne dans til nesteår.  Speider er en stor del av livet mitt som jeg også syns er kjempegøy [Det kommer sikkert et innlegg om det snart ;)]

Jeg er en stor fan av Harry Potter bøkene, og syns J. K, Rowling er en super forfatter.Dette er håret mitt ;D

Har dere noen hobbyer?

-Hanne

12.03.2011 // 2 comments

5 things about me

Siden dette er den andre innlegget på min blogg tenkte jeg å skrive litt om meg selv. Her er 5 ting dere ikke visste om meg:

* Jeg liker å danse og har gått ca.3 år på dans, jeg har prøvd mange forskjellige stiler dans: Streetjazz, zumba og jazz som jeg trives best med.

* Jeg har gått ca.6 år i speideren og syns det er kjempe gøy!

* Dyr er noe jeg ELSKER og har selv hatt et hamster. Jeg har en stor drøm om å få hund en gang i fremtiden.

* Jeg har en tvillingsøster, som heter Hanne og hun kommer nok til å skrive en del gjesteinnlegger her på bloggen

* Jeg er kjempe glad i å ta bilder spesielt nærbilder av natur, det er grunnen til navnet på bloggen. Her er noen bilder jeg har tatt:

  - Irene

 

12.03.2011 // 4 comments

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits