31.03.2013 // 4 comments

it is almost summer time
I går fant jeg påskeegg, så kooselig! Vi hadde også besøk av noen venner og spiste lam, nå er det bare en feriedag igjen før skolen begynner. Det er forresten ganske høy temperatur ute, rundt 7 grader♥ whooo! Hvordan er været hos deg? Vil du ha oppskriften på smoothien?
 

30.03.2013 // 5 comments

hello April


I dag er det påskaften♥ Det betyr at påskeharen kommer på besøk, hehhe, og det betyr påskeegg! Månedens høydepunkt! Mars har vært en super måned for min del, du da, hvordan har mars vært for deg? Nå er det forresten bare 17 dager (!!!!) til Justin Bieber konsert, 4 dager til reguleringen er av og 28 dager til konfirmasjon, såå April blir sikkert helt fantastisk! Skal du lete etter påske egg i dag?

29.03.2013 // 3 comments

Mars listeFem bra hendelser?
1. Jeg fylte 15 år
2. Jeg har spist masse god mat
3. Endringer i designet på bloggen
2. Jeg har funnet vårtegn, fine blomster og gåsunger har endelig kommet♥
5. Vi fikk gratis kinobiletter fra skolen

 Beste film?
♥Pitch perfect♥

Hvilken klær har du brukt mest?
Strikkegensere (spesielt denne fra bikbok↓) og converse (hvis det regnes som klær)Hva musikk har du hørt mest på?
Jeg har hørt på mye forskjellig, for eksempel let her go av the passengers♥

Hvor har du reist?
Til sauda og til sirdalen↓Hva har du sett på?
Jeg har nesten ikke sett på tv denne måneden, heh.

Ditt beste kjøp?
Papir sugerør og europa kart fra tgr♥Den beste boken du har lest?
Jeg har ikke lest noen bøker denne måneden, vi har et samfunns prosjekt på skolen så jeg holder på med gutten i den stripete pyskjamasen.

Hva har du lært?
At det er kjedelig å jobbe i matbutikk, og at Kongsgård virker som en veldig bra skole.


Din tur. Fortell gjerne litt om din måned. Om du har blogg, bruk gjerne den samme listen.

Listen fant jeg hos Johanne.

26.03.2013 // 3 comments

colorful lights


Dette gjorde vi på fotokurset for et par uker siden↑ Om noen minutter drar jeg opp på fjellet igjen, der blir jeg til torsdag. Nå skal jeg bare pakke de siste tingene før vi drar. Hva synes du? Vil du vite hvordan man gjør det?

25.03.2013 // 5 comments

unpublished #3
I dag har jeg egentlig bare slappet av med venner, kooselig. Jeg drar snart og ser pitch perfect på kino, såå håper den er bra♥ I morgen drar jeg opp på fjellet for å stå på ski, så blir nok borte fra bloggen de neste dagen. Hva synes du?

24.03.2013 // 2 comments

landscape


Da er jeg hjemme etter en koselig helg på fjellet. Vi sto både på langrenn og slalom og spiste masse god mat. Nå gleder jeg meg til en uke hjemme, det skal bli så heerlig! Jeg tok desverre ikke så mange bilder i helgen, meen jeg tar sikkert noen nye de neste dagene♥ GOOOD PÅSKE! Skal du stå på ski i ferien? Har du noen planer for ferien? 

21.03.2013 // 4 comments

weather everything


Jeg fikk denne mascaraen til bursdagen, den fra bare minerals og heter weather everything. Har ikke prøvd den så mye enda men den gir et narturlig resultat og klumper ikke♥ I morgen er det påskeferie, gleder meg helt sykt til å få slippe stress, lekser og få slappet av. Jeg skal forresten på hyttetur i helgen så da ses vi på mandag♥ Hvilken maskara bruker du? Hva skal du i ferien?

20.03.2013 // 6 comments

instagram lately #5Noen av de siste bildene jeg har lagt ut på instagram i det siste↑ Jeg får utrolig mye inspirasjon derfra, er så gøy å se på bildene til alle de flinke menneskene der ute♥ Snart drar jeg på foto så går vel resten av kvelden til lekser. Hva heter du på instagram? Får du mye inspirasjon derfra?

19.03.2013 // 7 comments

let's have some smoothie


 Jeg lagde smoothie etter skolen♥

jeg brukte de nye sugerørene mine fra tgr, de er såå fine♥


ååå det var så godt! Hva synes du? Liker du smoothie?

17.03.2013 // 7 comments

yellow


Nå kommer snart familien på besøk, jeg fyller nemlig 15 år i dag♥ I dag har jeg jobbet med en presentajon jeg skal ha på onsdag, spist kake og fått mange gratulasjoner, kooselig♥ Nå må jeg gå, hade♥ Hva synes du? Hvor gammel er du?

16.03.2013 // 3 comments

Vårtegn #2Som dere ser har jeg gjort noen endringer i designet, kommer sikkert til å bli litt endringer de neste dagene. Blir aldri helt fornøyd, hehh♥ I dag har jeg vært med på en innsamlings aksjon med konfirmasjonen, i morgen er planen å trene, meeen vi får se, hehe. Hva synes du om designet?

14.03.2013 // 3 comments

vårtegn


Et lite vårtegn, i dag så jeg forresten noen blomster på vei hjem fra skolen. Hvis jeg får tid drar jeg ut og tar noen bilder i morgen, jeg har hatt så utrolig mye å gjøre denne uken. Nå er det bare en presentasjon igjen før jeg kan slappe av, jiiippi♥ Hva synes du? Har du sett noen vår tegn i det siste?

12.03.2013 // 4 comments

bursdagsfeiring og boyfriend bukse


I dag gikk jeg med dette↑ det er lenge siden jeg har gått med en løs bukse, hihi♥  Heerlig! Bloggen blir forresten 2 år i dag! Det har gått utrolig fort, jeg har utviklet meg massemasse. Uff, det er så flaut å se tilbake på gamle innlegg, hahah♥ Sååå GRATULERER MED 2 ÅRS DAGEN IZOOM!11.03.2013 // 3 comments

cheetah family


Her ser dere enda et bilde fra Afrika, jeg tok en del bilder av disse dyrene (kan ikke det norske navnet, heh) såå jeg kommer sikkert til å legge ut flere. Jeg har det forresten veldig travelt denne uken, så det er ikke sikkert jeg får lagt ut så mye. Nå må jeg få gjort fransken, hva gjør dere resten av kvelden? Hva synes du om bildet?

10.03.2013 // 2 comments

100313


Jeg var ute og tok bilder i ettermiddag, tror jeg kommer til å bruke ett av de i det nye designet. I dag har jeg slappet av med noen venner, vi så en film, kooselig♥ I morgen er det skole, føles ut som jeg har vært vekke fra skolen i evigheter på grunn av arbeidsuken. Hva synes du? Hva har du gjort i dag?

09.03.2013 // 6 comments

Tour Eiffel


Bare fordi jeg savner Paris, hihi♥ I dag har jeg gjort noen ærender og vært på bunadsprøving hos mormor. Jeg holder foresten på å finne nytt design til bloggen, gleder meg til litt forandring♥ Også har jeg sett ferdig sesong fire av gossip girl, i dag begynner jeg på en ny serie; Vampire diaries. Noen som anbefaler Vampire diaries? Hva har du gjort i dag?

08.03.2013 // 9 comments

paper straws


Disse kjøpte jeg også på tgr, har alltid ønsket meg papir sugerør. Såå veldig fornøyd med at jeg endelig fant noen♥ Det har forresten vært veldig gøy å hospitere, kunne ønske vi kunne hatt hospitering en uke til♥

Heerlig med helg! har du hørt om tgr?

06.03.2013 // 3 comments

colorful map


jeg kjøpte dette europa kartet på tgr i går, veldig fornøyd♥


jeg vurderer å sette merker etter hvor jeg har vært♥

jeg er veeeldig dårlig i geografi, så da får jeg lært litt hovedstader og sånn i samme slengen. Hva synes du?

05.03.2013 // 7 comments

I am the ocean, I am the sea, there is a world inside of me

Over ser dere et av bildene jeg tok på turen på søndag♥ I dag var det andre dagen på jobb, mye kjekkere i dag egentlig. I morgen er det siste dagen, resten av uken skal jeg hospitere på en vidergående skole. Vi har forresten fått en ny butikk nede på senteret; tgr, elskeer den. Den ligner på søstrene grene eller nille♥ Jeg har kjøpt et par ting, kan vise dere i et av de neste innleggene, hvis dere vil? Hva synes du om bildet?

04.03.2013 // 2 comments

q/aVar det ikke skummelt å se en løve på så nært hold? Jo, i begynnelsen var det ganske skummelt siden man sitter i en ganske åpen bil. Men, jeg ble fort vant med det, etterhvert føltes det helt narturlig, hihihi♥

Hva skal du jobbe som i jobbuken? Jeg skal jobbe på matbutikken coop. Det var min første dag på jobb i dag, det eneste vi gjorde var å rydde og hente ut varer, veldig kjipt egentlig! Da vet jeg hverfall at jeg ikke skal jobbe i butikk, heheh♥Hvor i Afrika var du?
Vi var først 5 dager i Kenya på safari. Området vi var i het masai mara. Etter på var vi 5 dager i Tanzania på Zanzibar.

↓ Hvilke innstillinger har du brukt på kameraet? Jeg har brukt manuelle instillinger, iso 200 f/1.8 og 1/1000 sek. på det øverste og på det nederste iso 200 f/1.8 og 1/250 sek.

Dette er noen spørsmål dere har stilt i kommentar feltet de siste ukene, noe mer dere lurer på?

03.03.2013 // 6 comments

I spent the afternoon on a beach


Jeg kom akkurat hjem fra en tur med fotokurset, vi tok bilder på en strand. Har ikke fått sett ordentlig gjennom bildene ennå, hvis det ble noen bra poster jeg sikkert flere i morgen. Denne uken skal vi forresten ha arbeidsuke og hospitere på vidergående skoler, gleder meg♥ Hva har du gjort i dag?

02.03.2013 // 6 comments

the big five #2


↑happy family↑

Da var det elefantene sin tur, jeg fikk egentlig ikke tatt så mange bra bilder av elefantene selv om vi så dem flere ganger. Her ser dere to, jeg elskeeer elefanter, spesielt ungene, de er bare sååå nydelige! Hva har du gjort i dag? liker du elefanter?

01.03.2013 // 6 comments

Februar 2012


Det er allerede mars♥ Jeg har så mye å se frem til de neste månedene; 16 dager til bursdagen min, 33 dager til jeg får av reguleringen, 46 dager til jb kosert, 57 dager til konfirmasjon, ooog 111 dager til sommerferie♥  Det er en stooor dag i dag, Justin Bieber er 19 år!! Tiden flyr, husker enda da jeg så never say never på kino, hihi. ♥GRATULERER MED DAGEN JUSTIN♥ Nå skal jeg forsette feiringen med bieber parade i byen, gleeder meg♥ Hva skal du i dag? Har du noe å se frem til?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits