29.03.2014 // 2 comments

Soool


Det har vært fantastisk vær de siste dagene, det har resultert i sykt fint kveldslys på rommet mitt↑ I dag har jeg gjort noen ærender. Jeg, Hanne og Anne handlet også inn til overnattingen, haha♥ Nå må jeg pakke ferdig før jeg skal lage tacoo med jentene, gleder meg♥ Vår følelsen har kommet for fullt i dag så nå gleder jeg meg til resten av helgen♥ Har du noen planer for helgen?

28.03.2014 // 5 comments

Pannekaker + svaner
Fire bilder fra en herlig lunsj vi lagde i helgen +  noen svaner jeg brettet (heh.) I dag har været vært nydelig, og jeg, Hanne, Ellen og Anne har slappet av på et teppe på terassen mens vi har hørt på herlig musikk♥ Denne helgen skal jeg overnatte hos en venninne, gleder meg massemasse♥♥ Nå skal jeg se på norske talenter og nyyte helgen♥♥ Hva synes du?

26.03.2014 // 3 comments

Kreativ søndag

På søndag var jeg litt kreativ og laget meg en sånn notat bok som jeg viste dere for noen dager siden. Jeg klippet ut fine ting fra blader og limte de på fremsiden av en enkel notatbok (fra ikea)♥♥ Gleder meg til å fylle den med minner, bilder og små notater♥ I går var jeg forresten på teater med Hanne, Tora og Anne, veldig koselig og super flinke skuespillere♥♥ I går var det også fintfint vær så vi faktisk kunne sitte ute på terassen å gjøre lekser, såå herlig!!♥ Hva synes du?

24.03.2014 // 5 comments

Take me anywhere


Her er noen bilder jeg tok i helgen, i dag har det vært nyydelig vær. Jeg har akkurat kost meg ute i solen med Ellen og skal snart på ballett♥ Nå har endelig våren kommet♥♥ Jeg har tatt en del bilder i det siste så nå har jeg en del å vise dere, det kommer mer de neste dagene♥♥ Hva synes du? Er det fint vær der du er?

23.03.2014 // 5 comments

Through the lens of my phone #2


 en koselig jente kveld forrige helg♥♥

Samme helg var jeg i byen og kjøpte pomponger, de hang jeg opp i lampen på rommet↑ - sool♥

En av ynglingsblomstene mine har endelig kommet i butikkene, ranukler♥♥ - selfie i speilet før familie bursdag

Bare et bilde av globusen - og vinduet en solskinns dag

Bursdags selfie fra fredag, da jeg feiret med jentene♥♥ - tusentakk for en herlig kveld! - Isac Elliot på vinterlyd, god stemning med fine folk♥

Den fine lyslenken som henger over vinduet mitt♥♥  - Det var herlig å sette seg ned med en bok og en kopp te etter en kald joggetur i regnværet.

Nydelig solnedgang - og soloppgang på vei til skolen♥♥

Disse bildene er tatt i går fra da vi var på Bolia, jeg drømmet meg bort i fintfint interiør♥♥

Pizza in the making fra i går♥  - dessert

Bare litt bilder fra mobilen i det siste, hva synes du?

20.03.2014 // 4 comments

WANTS1. Jeg har sett veldig mange fine notatbøker på tumblr, så jeg må snart få kjøpt meg en enkel notatblokk og lime på masse fine bilder. 2. jeg har allerede et polaroid kamera, men sier ikke nei takk til dette nydelige og praktiske kameraet fra fujifilm♥ 3. New Balance sko, jeg er forelsket i disse fine skoene. 4. en slik sykkel har jeg drømt om lenge, tenk å sykle på en sånn om sommeren med vind i håret. 5. søte sommer topper og blomsterkranser kan jeg aldri få nok av♥ 6. Vans står høyt på ønskelisten, elskerelsker disse enkle men super fine skoene. 7. har så lyst til å henge opp et verdenskart på den ene veggen på rommet mitt slik at jeg kan drømme meg bort♥♥

Har du noen av de samme ønskene?

18.03.2014 // 2 comments

Snowball lights


Nå har jeg endelig kjøpt meg noe som har stått på ønskelisten lenge♥ En fiin lyslenke, synes det er såå koselig å lyse opp rommet med lyslenker på kvelden♥♥ Denne er fra Åhlens og henger over vinduet på rommet mitt, det har dere kanskje sett på instagram hihi♥♥ I går ble jeg forresten 16 år og hadde en veldig koselig feiring med familien♥♥ Hva synes du? Liker du lyslenker?

16.03.2014 // 4 comments

95 days


I dag er det 95 dager til sommeren, LA DET GÅ FORT!! Jeg gleder meg såå sykt mye♥♥ Over ser dere noen fiiine bilder fra tumblr. I dag regner det ute og jeg har akkurat jogget en lang tur ute i regnet. Nå skal jeg ta meg en kopp te og pugge fransk, heerlig♥♥ Hvordan er været hos deg? Hva synes du om bildene?

14.03.2014 // 4 comments

3 års bursdag + sunlightNoen bilder jeg har tatt den siste uken, det har vært sol nesten alle dagene, meen nå kom selvfølgelig regnet. Jaja det kan være koselig av og til, dessuten er det en perfekt mulighet for å se en film, lese blad, høre på musikk eller være på tumblr♥ Denne helgen har jeg ikke mange planer, skal slappe av med venner også skal jeg i bursdag, wii♥♥  bloggen hadde forresten 3 ÅRS BURSDAG for to dager siden, og jeg klarte å glemme det. Jaja, jeg har hvertfall blogget nesten hver dag i tre år, heheh♥ Gratuerer med 3 års dagen bloggen! ♥♥ Hva synes du om bildene?

12.03.2014 // 2 comments

Vår


Nå er det endelig begynt å nærme seg vår, blomstene har kommet og temperaturen stiger♥ Det har også vært sol hele uken, det måtte vi feire med årets første is, heh♥ Jeg har hatt det veldig travelt i det siste derfor får jeg ikke så mye tid til blogging. Jeg har forresten litt bilder å vise dere som jeg skal redigere når jeg får tid.  Er det vår hos dere?

10.03.2014 // 3 comments

Surprise partyPå søndag hadde Ines bursdag, såå jeg og fire andre venninner bestemte oss for å overraske henne. Vi bakte kake og pyntet den med fargerike lys og moustacher, hehe♥


Vi pyntet med fine vimpler og blåste opp ballonger♥


see så fint↑

Så tente på lysene på kaken og gjemte oss. Når hun kom inn i rommet hoppet vi opp og sprang mot henne mens vi ropte "surprise!!" og sang bursdags sangen det var såå gøy, haha♥ Gratulerer med dagen Ines, selvom det var i går hihi♥ Har du gjort noe lignende noen gang?

08.03.2014 // 4 comments

Winter wonderland
Tre bilder fra vinterferien♥ I går hadde jeg en super koselig filmkveld med Tora, i dag har jeg vel egentlig også planlagt å se en film, the perks of being a wallflower, den er så fiin♥♥ I dag har jeg vært en tur til byen, haha, vi møtte faktisk mamma til michelle (Anna) så vi måtte selvfølgelig ta bilde med henne, hihi♥♥ Nyt resten av helgen♥♥ Hvilket bilde likte du best?

06.03.2014 // 4 comments

Foggy


Nå kan jeg endelig slappe av etter prøvemuntlig. Jeg kom opp i matte, algebra og likninger (yeey.) så de to siste dagene har jeg sittet med matte boken, regnet og jobbet med presentasjonen. Jeg er fornøyd med karakteren så nå gleder jeg massemasse til helg♥ Også har jeg forresten blitt heelt forelsket i en nydelig sang, den finner dere heeer, såå fiin♥♥ Bildet tok jeg forresten da vi var på norefjell i ferien, det er faktisk tatt fra stolheisen, heheh♥♥ Hva synes du om bildet? Har du hatt prøvemuntlig i år?

02.03.2014 // 8 comments

Norefjell hytta

Bildene ble tatt da vi tok en pause i bakken på norefjell hytta, en liten restaurant som ligger midt i slalom bakken. Det er så sykt koslelig der, fyr i peisen og masse fine detaljer♥ Vi kom hjem sent i går kveld, nå gleder jeg meg til å nyyte den siste dagen av vinterferien. Jeg har redigert en bilder fra ferien såå det kommer sikkert en av de neste dagene♥ Ha en fin dag♥♥ Hva synes du?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits