29.03.2016 // 3 comments

små vårtegn

Nå er hverdagen i gang igjen etter påskeferie, ikke gøy å ha masse prøver som må øves til. Å ha fri på mandag var helt fantastisk herlig, dagen var veldig bra ettersom Tora i klassen ble 18 og vi fikk komme på kake besøk ! Ellers prøver jeg å få avokadosteiner til å vokse (hehe), og jeg er i god gang. Nå som stenen endelig begynte å vokse kunne jeg plante den ut i jord ! Jeg skal holde dere oppdaterte :) Bildene over er blant annet tatt på en fin tåkete morgen. Hadde du en fin fridag?

 

26.03.2016 // 4 comments

18 og påskeferie

Forrige uke ble jeg 18 år. Så sykt rart å plutselig være voksen. Samme dag tok jeg lappen, kan ikke beskrive følelsen hvor jeg endelig hadde lappen i hånden. Det hadde hengt over meg så lenge, så det var en så ekstremt stor lettelse. Dagen var veldigveldig fin med koselige venner på skolen og sykt bra kveld med vår første kjøretur ut til en strand. Siden sist måtte vi også teste ut drive-in på Mc Donalds (haha), besøk på jobb til både Ellen og Tomine, og finfin første gang på byen med en kjekk gjeng !!

Tilbrakte påsken på hytten i Larvik, etter en dag fikk jeg plutselig forkjølelse + feber, kjibt ! Ferien måtte desverre derfor tilbringes under et pledd i sofaen for min del. Heldigvis fikk jeg også tid til å både besøke farmor og farfar, bake boller, gå tur, spise gode middager, lese og noen fine kjøreturer. Nå skal resten av påsken nytes hjemme.

13.03.2016 // 2 comments

Gjennom mobilen

Snø i mars !? ( heldigvis er alt borte nå )

!! byens beste kakao får du hos sjokoladepiken

Elsker at morgene blir lysere nå.

Vi hadde planleggingsdag på onsdag, og det utnyttet vi til det fulleste med en veldig koselig hyttetur til fjellet !

Fine plakater i gangene på skolen

Litt mere fra vinterferien.

fant dette og det fikk meg til å savne sommer, fri og hytteturer så ekstremt

Fra en fin fredag med sol + god mat

Maren 18 forrige lørdag !!

Det nærmer seg attenårsdagen min også, og jeg har den siste tiden brukt mye tid på kjøretimer, ska bli så deilig å få lappen i boks !! Helgen startet bra med besøk av Tomine rett etter skolen, også dro jeg til Tora på kvelden. På lørdag jobbet jeg hele dagen og feiret Ines sin attenårsdag, veldigveldig kjekt ! Nå er det en uke til på skolen, så ferie igjen; herligherlig ! ( Forresten; bloggen ble hele !! 5 !! år i går ) Fin helg ?

06.03.2016 // 1 comment

Lengter etter vårForrige søndag gikk jeg til dalsnuten, bildene over er derfra. Denne uken har jeg hatt det travelt på skolen, så mye tid har gått til det. Fredagen startet supert med en prøve som var mye lettere enn forventet, noen timer på jobb, også dro jeg til Maren siden hu ble 18 !! (bare 11 dager til det er min tur !!) Lørdag jobbet jeg hele dagen og var i bursdag til Maren på kvelden - veldig velykket !! I dag våknet jeg forresten til snø ?? Er det vårvær hos dere ?
 

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits