29.04.2011 // 4 comments

Null blogging i helgen

Hei!

Skal sove i telt i kongeparken i helgen (med speideren). Vi skal konkurerre mot 55 andre patruljer om å få komme til nm i speiding. Det blir derfor desverre null blogging. Men tar med kamera så kommer nok noen bilder på bloggen når jeg kommer hjem...
Kommer til å savne venner!

Ønsk patruljen vår lykke til da vel!

-Irene

 

28.04.2011 // 4 comments

Cupcake

Hei!

Kjøpte disse i da vi var i byen i påskeferien, sa på bloggen at jeg skulle ta bilde av dem (tror jeg) så her kommer de:
Kjempe søte, toppen kan tas av sånn at de kan brukes til oppbevarings bokser. Du kan foreksempel ha øredobber eller hårpynt (det har jeg) i dem.

Q: Var de ikke søte?


-Irene

27.04.2011 // 3 comments

Never say never! [Gjesteblogger]

Hey,

Nå er jeg klar for gjesteblogging igjen!  På mandag så jeg, Irene og to venniner Never say never på kino. Syns filmen var kjempebra...

When I say Justin you say Bieber! I filmen får du skikkelig innblikk i Justin sitt liv og får se mange av konsertene hans. Har fått helt Bieber Feber... 

Hvis du ikke har sett filmen anbefaler jeg alle til å se den. Håper den snart kommer på DVD da må jeg kjøpe den♥

Q: Har du sett Never say never, hva synes du om den?

-Hanne

26.04.2011 // 3 comments

Krem!

Hei!

 

Igår var vi som sagt nede i Møllebukte og spiste brownis med krem på... Brownisen ble kjempe god så det kommer en anbefaling senere på bloggen. I går var vi på kino og så Justin bieber never say never i 3d! Den var utrolig bra, du ser justin fra en helt annen side! Kommer gjesteblogging om filmen senere i dag eller i morgen.

 


Skal se hvordan det er å legge ut video på bloggen, og om det virker:


video:mvi2251

Ha ha....

I går fikk jeg en gladmelding:  I dag sendes danboarden fra hong kong og kommer om 1-3 uker, mye mindre enn vi trodde.

Q:  Virket det bra med video i innlegget?

-Irene

25.04.2011 // 4 comments

Never say never!

Hei!

Slenger inn et innlegg nå, drar på kino om et kvarter. Skal se Never say never i 3d! i dag har jeg vært med veninner, vi har bakt brownis. Vi tok med brownisen ned i Møllebukten og spiste der. Vi var der faktisk i 3 timer og bare snakket, føltes mye mindre....Sykt koselig♥ (dumt du måtte gå Ellen♥)

Påsken er jo snart over så tok et bilde i morges med skikkelig påskestemning(synes jeg).... Her er det:


Q: Hva synes du om bildet?

Nå drar jeg på kino, snakkes!

-Irene


24.04.2011 // 4 comments

Bildeserie: Jordbær

Hei!

God morgen lesere !

Jeg var nettop utenfor da var det 26, 3 grader! Skikkelig deilig...  Da fristet det med en sommerlig bildeserie av jordbær♥ Så det er det dere ser her:
Q: Hvilket likte du best og hvorfor?

Q: Jeg midtstilte teksten og bildene i dette inlegget, ble det fint?

-Irene

23.04.2011 // 6 comments

23, 7 grader!

Hei!

Det er helt utrolig varmt her; 23,7 grader.  Det er varmere enn det er i Spania... ha ha 

For en stund siden kom jeg hjem fra en sykkeltur. Vi syklet bort til Viste og hjem igjen via Hålandsvannet og Stokkavannet. Turen var ca. 20 kilometer lang, det gikk ganske fort, fordi vi hadde medvind. På veien var vi innom Aleksander Kjelland monumentet.

Vi syklet litt videre fra hotellet på Viste, der fant vi en nydelig strand. Her stoppet vi for å ha en pause, påskeharen kom selfølgelig på besøk.....


Aleksander Kjelland monumetet.


Delig å gå barbeint...Det dukket plutselig opp et påskeegg i fjæra....


♥

Ha en fin påskeaften alle sammen!

Q: Har påskeharen vært på besøk hos deg i dag?

- Irene

23.04.2011 // 1 comment

Foto: Fjær

Hei!

Her er et bilde jeg tok på piknikken, jeg har redigert det på to forskjellige måter; kaldt og varmt.

Orginal bildet er her:Det siste bildet er kansje veldig likt orginal bildet, men det er redigert en del.

Hvilket bilde likte du best og hvorfor?

-Irene

22.04.2011 // 5 comments

Hvordan lage magnet tavle fin

Hei!

Du har sikkert en magnet tavle en eller annen plass, den er ikke særlig fin eller hva?

Nå skal jeg vise dere hvordan du kan gjøre den kjmpe fin. Det du trenger er: Et stoff du liker , strerk teip og selfølgelig en magnet tavle. På Ikea har de et stort utvalg med rimelig stoff.Det du skal gjøre nå er å trekke magnet tavlen med stoff!

Det første du gjør er å strekke stoffet over fremsiden av tavlen. Deretter snur du tavlen mens du holder stoffet fast. Det må være litt stoff igjen langs sidene slik at du kan feste det. Det stoffet som er igjen på sidene , bretter du over kanten akkurat som en pakke. For å feste dette teiper du det fast i tavlen. Slik kan det se ut i kantene:Sånn ser det ut når du er ferdig:Men nå er det ikke hull til å henge den opp igjen tenker du sikkert (Eller kansje ikke..). Da er det bare å klippe et lite hull i stoffet der hullene er, slik:

Når du snur tavlen ser den forhåpentligvis slik ut:Du er ferdig, nå er det bare å henge den opp og feste på noen fine bilder:

Jeg redigerte bildene mine i en enkel farge slik at det ikke ser så rotete ut når jeg har et så fargerikt stoff.

Håper du får det til , lykke til!

Synes du det var en god ide?

-Irene


22.04.2011 // 2 comments

Header

 Hei!

Begynte å bli lei av den forige headeren, så jeg lagde en med friske farger. Denne var veldig sommerlig også, det begynner jo å gå mot sommer da er det deilig med masse friske farger.
Hva synes du?

-Irene


21.04.2011 // 1 comment

Gjesteblogger [Notting Hill]

Hey, nå er det tid for å gjesteblogge igjen♥

Jeg skal gi en anbefaling om filmen Notting Hill. Som Irene skrev i sist innlegg så vi denne filmen i går. 

Dette handler filmen om:

William Thacker eier en bokhandel i Notting Hill. Han har ikke kommet seg over skilsmissen fra sin tidligere kone, og bor for tiden sammen med Spike.

En dag kommer den amerikanske filmstjernen Anna Scott innom bokhandelen. Kort tid etter besøket støter de på hverandre på gaten og William søler juice over Anna. Han tilbyr henne å skifte i leiligheten hans, og det blir starten på et komplisert forhold. Først kommer Annas amerikanske kjæreste i veien, og etter at Spike har sladret på den lokale puben blir paret omringet av reportere etter at Anna har bodde en stund i leligheten til William. Anna forlater William i sinne, og Willam bestemmer seg for å komme seg videre. I løpet av det neste året gjør vennene hans tapre forsøk på å koble han sammen med andre kvinner.

Får å se slutten, se filmen :D


Julia Roberst og Hugh Grant i rollen som Anna og William♥


Julia Roberts

Syns filmen er utrolig bra, anbefaler den til alle!

Har du sett filmen, hva syns du om den?

-Hanne

 

 

21.04.2011 // 8 comments

Dagen i går

Hei!

I går hadde jeg en kjekk dag; Vi var på en liten sykkel tur, vi syklet langs møllebukten. Da tok jeg profilbilde til bloggen. Det var kempe fint vær,  måtte brette opp buksa.Jeg, Ellen og Hanne syklet ned til mosvannet og gjemte et lite påske egg. Etter på lot vi (jeg og Hanne)  Ellen finne det. Det samme gjorde Ellen til oss...Vi vet at påskeaften ikke er før på lørdag, men vi kunne ikke vente.


 

Vi vile egentlig sove i telt denne natten, men det passet ikke så bra. Så vi hadde heller besøk av Ellen fra seks til ti i går kveld. Da lå vi på trampolinen og snakket, med dyner og puter....Så en god film og spiste pølser.

Vi så "Notting Hill", den var veldig bra. Kommer anbefaling senere på bloggen. Vi hadde en saftig vannmelon til filmen.-Irene20.04.2011 // 0 comments

Påskestemning i heimen del 2

Hei!

Nå er de gule påskelysene satt frem.....koselig.

Bildene er redigert i picnik♥

-Irene

19.04.2011 // 1 comment

Piknikk

Hei!

Dette er det andre innlegget jeg har laget til dere i dag, ikke værst eller hva?

I dag var jeg en liten tur på Ikea hvor jeg kjøpte noen små ting. Blant annet stoff, skal vise dere hva jeg skal bruke det til senere på bloggen.

Jeg ble svippet av i møllebukten, her sto Ellen og Hanne.......

De hadde gjort i stand til piknikk. De hadde laget fruktsalat,funnet frem saft og en sjokolde påskehare. Vi satt på sittunderlag og koste oss masse i sola. Etterhvert ble det litt overskyet men det det var fremdeles veldig mildt i lufta.

 
Fruktsalaten var kjempe god og veldig mettende, synes den var ekstra god med druer i♥


Sverd i fjell.

Etter på gikk vi bort til skulpturen Sverd i fjell og delte sjokoladen, vi plukket også litt skjell og tok en del bilder. Bildene skal dere få se på innlegg fremover ;-)

Deeeeilig med ferie eller?

-Irene

19.04.2011 // 4 comments

Bytur

Hei!


I går var Hanne, Ellen og jeg på bytur. Kjempe koselig..... Vi spiste på big bite, hadde is og kose oss skikkelig i varmen. Jeg kjøpte en topp/tunika fra Only, noen søte porselen muffins fra søstrene grene (kommer på bloggen etterhvert ) og hårpynt fra hennes og mauritz.Vi hadde også med oss fem blader som vi skulle ta med oss til løvås bruktbu og bytte i penger. Det ble et stort prosjekt å komme seg dit....

Vi visste ikke hvor det var (bare gata; Pedersgata 25) så vi spurte mange folk langs veien, men vi kom jo frem til slutt da (etter en halv time). Men da vi leverte inn bladene fikk vi bare 2kr for fem blad....ha ha trodde da var fikk litt mer da. 

Vi hadde hvertfall en koselig dag...


Nydelige Stavanger...♥


Big Bite.....

Har dere gjort noe gøy i påsken til nå?

-Irene


17.04.2011 // 1 comment

A loving heart makes the sky clear

Hei!

Idag har Hanne, en veninne (Ellen♥) og jeg vært med hverandre. Først hoppet vi strikk, etter på gikk vi inn og spilte et brettspill (ticket to ride♥). Da alle poengene ble regnet sammen så vi at Hanne hadde fått flest poeng, deretter Ellen og jeg til sist. Men får trøste meg med at det var bare noen få poeng mellom oss.

Etterpå gikk vi ut i hagen, vi bestemte oss får å ta opp trampolinen for sesongen. Vi fikk det til slutt til etter noen problemer... Flinke! Etterpå tok vi mange hoppe bilder.

Det var kjempe fint vær, følte virkelig at ♥sommeren♥ var her!


Redigert i picnik.

Var det fint vær hos deg i dag?

-Irene

16.04.2011 // 3 comments

Påskestemning i heimen del 1

Nå er gåsungene på plass med hengende påskeegg på. Koselig...
Bildene er rediert i picnik♥

Er påskepynten fremme hos dere?

-Irene

15.04.2011 // 4 comments

Denne er på vei til meg!

Hei!

Nå har jeg bestilt en danboard fra Hong Kong, så den kommer en gang i juni. Jeg har bestilt den her, og den er utsolgt nesten alle andre plasser. Kommer nok en del bilder av den på bloggen......

 

Gleder meg til den kommer♥

Nå er det påske ferie, skikkelig deilig.......

GOD PÅSKE! 

Gleder du deg til noe som skjer i eller etter påskeferien?

-Irene


14.04.2011 // 2 comments

Easter

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har blogget, dette er på grunn av at vi har hatt litt problemer med pcen. Men nå er jeg tilbake igjen!

I dag var det påskegudstjeneste i kirka, i morgen er det påskefrokost og på fredag blir det påskeferie... Jeg elsker påsken! Da begynner våren å komme, blomstene spirer, påskeharen kommer på besøk, masse tid sammen med venner, spise god mat ....... Kjempe koselig. Denne påskeferien skal vi bare være hjemme.

Jeg skal bruke tiden til å slappe av, bytur med en veninne, gå i svømmehallen, spise godt mat og selfølgelig kose oss med et stappfullt påskeegg....

 
Hva skal du bruke tiden i påskeferien til?

-Irene

12.04.2011 // 2 comments

Speideraksjonen

Hei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra speideren, der hadde vi kokkekamp. Vi lagde ris med asparges og paprika til forett, wok med svinekjøtt til hovedrett og frukt med kesam til desert. Vi vant ikke, med foretten vår var best!

På søndag var jeg ute og ordnet i bedet, dette gjorde jeg for tjene penger til speideraksjonen 2011. På fredag skal Hanne, en venninne og jeg selge kaker til inntekt for aksjonen. Dette året går pengene til barn og ungdom i Liberia.

Når jeg var ute i hagen på søndag tok jeg litt bilder:

1.2.3.Har du hørt om speideraksjonen?

Hvilket bilde likte du best?

-Irene

10.04.2011 // 4 comments

Speidertur

Hei!

Som dere sikkert vet har jeg og Hanne vært på speidertur i helgen. Det var en kjekk og avslappet tur. Vi så tre filmer, hadde en del godteri og bare slappet av. Det ble egentlig ikke en speidertur, mer en jentetur. Utrolig deilig å komme hjem, få seg en dusj, pakke ut og treffe veninner igjen.

Vi fikk også besøk av noen søte rådyr to ganger, her er litt bilder av dem:


Bildene er redigert i Picnik.com♥

Unnskyld for den dårlige kvaliteten på bildene, måtte zoome veldig langt inn så det var vanskelig å holde kameraet stille.

Jeg har hvertfall hatt en avslappet helg!

Har du gjort noe gøy i helgen?

-Irene


07.04.2011 // 4 comments

Small and sweet chocolate

Hei!

Da Hanne, jeg og en veninne var på  butikken for en stund siden kom vi over denne godbiten på "Nille". De hadde fått inn masse påske ting. Men vi falt for denne bitte lille Sjokoladen, den hadde til og med små ruter i seg. Den kostet bare 4kr(!) og var kjempe god. Jeg måtte selvfølgelig ta litt bilder av den:
4 kr ♥ Nille

I helgen skal jeg på speidertur, så det blir derfor desverre 0 blogging.... da kan dere heller sjekke ut denne bloggen her .

-Irene 

06.04.2011 // 3 comments

Gjesteblogger [Harry Potter]

 Hei! Som dere kansje vet er Irene og jeg veldig glad i Harry Potter bøkene.  Jeg tenkte å ha en liten bokanbefaling om disse bøkene.

De er utrolig bra og J.K Rowling skriver på en utfyllende og magisk måte. Etter at jeg hadde lest Harry Potter og de vise stein måtte jeg bare lese de andre også. Men nå klarer jeg ikke å stoppe og leser de igjen rett som det er. Den boken jeg liker best er nok Harry Potter og dødstalismanene, fordi det skjer så mye hele tiden og den er veldig spennende. Siden terningen ikke har høyere tall enn 6, så må jeg vil gi den det :D

 

Her er litt bilder:

Har du lest bøkene?

-Hanne


05.04.2011 // 7 comments

I love Beluga

Hei! Norsk leksen denne uken går ut på at vi skal skrive en fagtekst . Denne teksten skal handle om noe innenfor naturfag. Jeg valgte å skrive om en type hval som heter Beluga eller hvit hval. Den lever ved Nordishavet og er en veldig intelligent skapning. Den lever blant annet også i parker i usa hvor den trenes opp til å gjøre triks foran publikum. De er utrolig søte og fine. Her er litt bilder av den:


nååå så søte.....

Har du hørt om denne type hval?

Søt eller hva?

-Irene


04.04.2011 // 6 comments

Bildeserie: Dråper på klosterklokker

Hei! I går var jeg ute og tok noen bilder av klosterklokkene som har sprunget ut i hagen vår. Syns de ble ekstra fine med morgen dugg på.....

1.2.3.


Bildene er redigert i Picnik♥

Hva syns du om bildene?

Hvilket syns du var finest?

Personlig likte jeg nummer tre best.

-Irene

03.04.2011 // 4 comments

Vacation

Hei! I dag jogget jeg, Hanne, en venninne og pappa rundt Mosvannet. Ha ha vi overtalte pappa til og bli med. Det var deilig med frisk luft så tidlig på dagen (kl 10).

Senere hadde vi filmkveld sammen med to venninner, vi så "Vacation". Det er en komedie som var veldig morsom. Den handler om en familie som skal på biltur til "Valley land", som er en fornøyelsespark. På Veien bort skjer det masse rare og morsomme ting. Men til slutt kommer de til "Valley land"...........

Her er litt bilder fra filmen:


Ha ha......

Har du sett denne filmen?

-Irene 

02.04.2011 // 2 comments

Five good friends

Hei! I dag har jeg og Hanne vært hos frisøren, er ganske fornøyd. Senere var jeg med fire veninner og Hanne. Vi hadde Safari kjeks mens vi satt og snakket, koselig! Det var veldig mildt vær i dag så det var deilig å være ute. Vi tok søte venne bilder og hadde det kjempe gøy. 


Fem, gode venner.....

Senere for vi besøk av mormor og morfar, gleder meg!

Hva har du gjort i dag?

Er det noe dere vil at jeg skal blogge om?

- Irene

01.04.2011 // 5 comments

2012

Hei! Alle der ute som ikke har sett "2012" anbefaler jeg virkelig å se den, så om du lurer på hvilken film du skal se på lørdags kvelden og om du ikke har sett "2012", se den da vel! Den er kjempebra, veldig skremmende og superspennende. Den kan minne litt om "Titanic" om du har sett den......

Du følger en familie fra begynnelse til slutt. Om det er en lykkelig slutt sier jeg ikke, da får du se filmen..... Her er noen bilder fra filmen:

 


Skummelt.....

En superbra film♥

Har du sett 2012?

-Irene

 

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits