30.04.2013 // 3 comments

Pink light


Ett close up bilde av blomsene jeg hadde i konfirmasjonen↑ Kom akkurat på at det er fri i morgen, whooo, så heerlig♥ Nå begynner det å bli mye finere vær ute, gresset har blitt grønt, for noen uker siden var det gult. Ahh, gleder meg sånn til sommeren nå♥ Hva synes du?

29.04.2013 // 4 comments

Loneliness

Image and video hosting by TinyPic

Hva er finest, svart hvitt eller farger? Forresten; liker dere sånne innlegg?

28.04.2013 // 10 comments

Maren Vik


Konfirmasjons dagen var veldig velykket, ett av høydepunktene ser dere over. Jeg ble fotografert av Maren Vik♥ Hun var utrolig søt og hyggelig, jeg har ikke sett hele resultatet enda, men bildene blir helt sikkert super fine. Viser dere mer bilder fra konfirmasjonsdagen senere♥ Leser du bloggen til Maren?

26.04.2013 // 6 comments

Konfirmasjon

 
Jeg skal konfirmere meg i morgen, nå har noen av gjestene kommet. Gleeder meg♥ Jeg konfirmerer meg borgerlig så sermonien skal være på konserthuset. Jeg skal prøve å ta masse bilder såå legger de ut på søndag, konfirmerte du deg borgerlig eller kirkelig? Har du noen planer for helgen?

25.04.2013 // 4 comments

simple


↓jeg har fått nytt sengetøy↑

Striper, gøy med litt forandring på rommet♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra salget på bikbok, det var 50% på hele butikken, jippi! Jeg kjøpte litt nytt til vår garderoben♥ Jeg skal konfirmere meg på lørdag så i dag har jeg lagd cupcakes. Gleeeder meg til å pynte dem i morgen♥ Hva har du gjort i dag? Var du på bik bok i dag?

23.04.2013 // 6 comments

Pancake recipe


- 4 egg - 160g mel - 2ts bake pulver - 4 dl melk - smør eller olje (til stekingen) -
Knus eggene og tilsett alle ingridiensene. Visp alt sammen til en glatt røre, la den "hvile" i 30 min. Stek dem til de er gyldne, nyt med frukt♥ Det ble 10 små pannekaker, yummy! Dette er Maren sin oppskrift, jeg har firedoblet den. (LINK) Skjønner ikke helt hvordan hun klarte å få 6 pannekaker, haha♥

22.04.2013 // 4 comments

something green


Det er så utrolig herlig å se vårtegn, merker at sommeren nærmer seg. åh, som jeg gleeder meg! Nå er planen å ta en liten styrke økt før jeg gjør litt lekser, wohooo♥ Hva synes du om bildene? Har du sett mye vårtegn i det siste?

21.04.2013 // 6 comments

Colorful pancakesJeg hadde utrolig god lunsj i dag(↑), jeg kan legge ut oppskrifen hvis noen vil ha? I dag har det vært garasje salg i Stavanger, så jeg dro på er par av de, kooselig♥ Jeg spiste også is med noen venninner for å feire våren, yummy♥ Frister så lite med skole i morgen! Hva synes du om bildene?

20.04.2013 // 2 comments

Vårtegn #3Nå har det begynt å komme grønne farger, wohooo! I dag var jeg i byen med jentene, jeg kjøpte litt ting til konfirmasjonen♥ Jeg hadde også en treningsøkt siden vi har egentrening på skolen, det var herlig♥ Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?

19.04.2013 // 4 comments

syttendeapriltjuetretten
♥170413♥

Jeg kommer aldri til å glemme denne dagen. Helt perfekt var den, alt føles som en drøm. Jeg er ennå heeelt starstruck etter konserten, skjønner bare ikke at jeg har sett Justin! æææ. Justin var PERFEKT og stemmen heeelt fantastisk!! ååå, det er så trist det er over, ta meg tilbake♥ Bildene er forresten tatt med  kompakt kamera, hva synes du? Hva sier dere til en spørsmålsrunde, starter i morgen hvis noen vil ha?

18.04.2013 // 1 comment

18042013Nå er jeg hjemme etter to fantastiske dager i Oslo♥ Konserten var helt FANTASTISK! Det går ikke ann å beskrive stemningen, det var helt sykt. Jeg skjønner ikke at jeg har sett Justin Bieber og at jeg endelig kan bekrefte at han er perfekt! Jeg tok masse film og bilder under konserten, poster de i et eget innlegg♥ Hvilken artist vil du se live? Var du på konserten?

17.04.2013 // 1 comment

Justin Bieber


ææææ, nå er dagen endelig her. Jeg skal se Justin Bieber, det er heeelt uvirkelig. Jeg skjønner ikke at jeg skal se han live i dag!!! OMGOMG!!! Nå må jeg stikke til flyplassen, kos dere resten av dagen♥ Jeg skal hilse fra Justin♥ Skal du på konsert?

15.04.2013 // 5 comments

just some branches


Nå er konfirmasjonskurset ferdig, bunaden ble ferdig i helgen. Så nå er jeg klar♥

Jeg var også ute å tok litt bilder i dag↑

Også lagde jeg smoothie etter skolen, det blir litt mye bilder av mat for tiden, hehhe♥ Skal du konfirmere deg i år? Har du bunad?

14.04.2013 // 4 comments

today's lunch


I dag prøvde jeg Maren sin oppskrift på pannekaker, heeer! Jeg tredoblet oppskriften, da fikk jeg 8 pannekaker. Anbefales virkelig! Dette blir en hektisk uke, resten av kvelden går til å øve til Fransk prøven i morgen. Har du laget Maren sine pannekaker noen gang? Hva er dine planer denne uken?

13.04.2013 // 7 comments

130413


Skjorte og bikini fra Hennes og Mauritz - genser fra Lindex

Innkjøp de siste par ukene↑ jeg kjøpte bikinien i dag, super fornøyd♥ Nå kan sommeren komme! I kveld skal jeg i bursdag, kooos♥ Hva har du gjort i dag? Har du noen planer for helgen?

12.04.2013 // 8 comments

Red


Noen bilder fra da vi var å tok bilder med fotoskolen for et par uker siden. Det er utrolig deilig at denne uken er over, det har vært så travelt på skolen og masse å gjøre før konfirmasjonen. Nå er det bare fire dager til jeg ser Justin Bieber (!!!!) ææææ, det er så uvirkelig! Noen av dere som skal på konsert? Hva synes du om bildene?

10.04.2013 // 7 comments

i vinduskarmenJeg kjøpte denne planten på ikea i helgen, det ble så fint med noe grønt på rommet♥ I dag har jeg vært på foto, vi redigerte en del bilder, blant annet de over. Jeg har så utrolig mye å gjøre på skolen for tiden, alt går bare i surr, hehhe. Har du en plante på rommet? Har du mye å gjøre for tiden?

09.04.2013 // 8 comments

after school foodDette lagde jeg etter skolen i går, vanilje youghurt+ bringebær + musli♥ Anbefales! Det har vært litt fravær fra bloggen i det siste det er fordi jeg har hatt altfor mye å gjøre på skolen. Gleder meg til denne perioden er over *sukk* hihih♥ Dere har forresten vært superduper flinke til å kommentere i det siste, forsett slik! Hva synens du? Har du lagd noe lignende før?

07.04.2013 // 7 comments

light


Denne helgen har gått altfor fort, heldigvis har jeg fått gjort mye♥ I ettermiddag var jeg i familiebursdag, kooos! I morgen skal jeg prøve å få tatt noen nye bilder, føler jeg bare viser masse gammelt, hehh. Har du tatt mange bilder i det siste? Hva har du gjort i helgen?

06.04.2013 // 5 comments

ryddingI går var jeg på ikea, da kjøpte jeg blant annet en ny plante. Det ble så fint med noe grønt på rommet♥ I dag har jeg ryddet på rommet også har jeg gjort en del ærender. Jeg kjøpte litt nytt til klesskapet, vil dere se?  Hva har du gjort i dag?

04.04.2013 // 6 comments

smoothie og sånt

Noen bilder fra fotokurset i går og noen av smoothien jeg lagde etter skolen, naam♥ Nå skal det bli så herlig med helg, bare en dag igjen nå♥ To fine ting. jeg fikk av reguleringen i går, heeerlig! BARE 12 DAGER TIL JEG SKAL SE JUSTIN BIEBER!!! 

Deres tur!

02.04.2013 // 4 comments

noe å ha noe oppi


I kunst og håndverken har vi holdt på med et prosjekt som heter "noe å ha noe oppi". Da valgte jeg å lage en toalettmappe eller penal. Sånn ble resultatet↑ Glidelåsen er forresten kjøpt på fretex, der har de godt utvalg i farger og størrelser. Så neste gang du trenger glidelås, kan du kjøpe fine, veldig billige på fretex! Hva synes du? Liker du å sy?

01.04.2013 // 2 comments

010413


I dag er det jo første april, men jeg har ikke tenkt å lure dere altså. eheh. Noen som har blitt lurt i dag?

Til denne↑ smoothien trenger du tre ingridienser. (ca. til to personer) 1-2 pakker bær blanding fra coop, så heller jeg oppi eple juice til konsistensen blir bra og til slutt en banan. Hvis vi ikke har juice pleier jeg å bruke melk, det virker supert det også! nyyyt med bær på toppen♥ Liker du smoothie? Hva slags smoothie liker du?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits