30.04.2014 // 3 comments

Den siste helgen i april

IMG_6008-2

IMG_5671-2

IMG_5666-2

IMG_5678-2

IMG_6001-2

IMG_5680-2

IMG_5991-2

Her er noen bilder som ble tatt i helgen. Fra banan pannekakene jeg hadde til lunsj og et fint tre i solnedgang♥ Nå er jeg ferdig med alle tentamener på ungdomsskolen, det er rart å tenke på. Herlig med tanke på at jeg snart begynner på en ny skole da, men samtidig veldig trist å slutte der jeg går nå. Nå begynner det forresten virkelig å se ut som det er sommer ute, det er strålende sol nesten hver dag. Sånt vær gjør meg så glad! Er det fint vær hos deg? Hva synes du om bildene?

28.04.2014 // 3 comments

Cherry blossom

cherry

Nå som det har vært så fint vært blomstrer fine trær overalt, såå fint!! I går var jeg en liten tur innom mormor og morfar og de har et nydelig, rosa cherry blossom (litt usikker på om det er det det heter, heh) tre i hagen. Det måtte jeg selvfølgelig ta litt bilder av, har masse bilder å vise dere så det kommer mer de neste dagene♥ I går var jeg også i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, koselig! Hvilket bilde likte du best?

27.04.2014 // 2 comments

Nedtelling


Klokken er bare 9 og det er allerede 22 grader i solen!! Så sykt herlig!! De 53 dagene vi har igjen på ungdomsskolen kommer til å gå fort, det betyr at sommeren snart er her♥ Vi skal ha matte tentamen på mandag, derfor ble dessverre mesteparten av gårsdagen tilbrakt inne med matte boken. Heldigvis fikk jeg tid til en liten is pause med Ellen og Hanne♥ Over ser dere noen nydelige, sommerlige bilder, åå som jeg lengter tilbake til varme sommerdager♥♥ Alle bildene er fra tumbleren min! Hva synes du? Har du nedtelling til sommerferien?

24.04.2014 // 3 comments

Heliskiing

IMG_5083-2

IMG_5109-3

IMG_5111-2

IMG_5127-2

IMG_5136-2 

En av dagene da vi var i Sauda tok vi helikopter opp til trekket fordi det var så lite snø. Jeg satt klar med kamerat og dette var omtrent alle bildene jeg fikk tid til å knipse før vi landet. Skulle gjerne ønsket at turen var litt lengre♥ Det var herlig påskesol, nesten litt for varmt faktisk. Denne dagen var det påskeaften, det betyr påskeegg♥ Etter ganske mye graving fant jeg påskeegget med en snøskreder, haha, Onkel sitt påfunn♥ Kommer mer bilder. Hva synes dere?

21.04.2014 // 6 comments

Påskesol

IMG_5298-2

I påsken har jeg vært i Sauda, det har vært skikkelig fin påskesol. Jeg har stått på både slalom og langrenn♥ I dag har det vært helt nydelig vær, sommeren har endelig kommet til Stavanger♥ (!!!) Jeg har gått i t- skjorte hele dagen, og grillet med Solveig, Anne, Ellen, Hanne og Tora, så kos♥♥ Denne uken er det travelt på skolen, så det er ikke sikkert dere hører så mye fra meg før om noen dager. Har du hatt en fin ferie? Hva synes du om bildet?

16.04.2014 // 5 comments

Through the lens of my phone #3


Sool - Fra en nydelig kveld hvor jeg, Ellen og Hanne koste oss i solen på piknik teppet ♥

Fra sist uke da jeg, Hanne, Anne og Tora syklet opp til en bakke i nærheten for å løpe intervaller. Det var nydelig vær og det var en ekstremt herlig følelse å sette seg ned på et bord og nyte solen.

Solnedgang♥ - fra da jeg leste It, Alexa Chung på terrassen

Da Hanne sydde til et kunst og håndverk prosjekt - denne dagen var det nydelig lys ute som la seg på det store verdenskartet som henger i kjellerstuen♥

maat - fineste skoene♥♥

Bringebær + cottage cheese - cupcakes, heh litt mye mat her ja♥♥

Verdens B E S T E kakao med Hanne og Tora - fikk endelig brukt vintage Levis jakken som jeg kjøpte i London♥

Vi feiret mammas bursdag på matmagasinet, jeg spiste spagetti og en italiensk terte med sykt god hjemmelaget is♥

Jeg og Hanne ga "Trines mat" i bursdagsgave til mamma, den måtte testes ut, hehe↑ - fiin ettermiddags sol♥

♥Polaroid kamera og påskeegg på blomstrete teppe♥

Mer polaroid kamera - fra da jeg, Hanne, Tora og Anne dro opp til fjellet for å stå på ski, så koselig! ♥

Noen bilder jeg har tatt med mobilen i det siste, hva synes du?

14.04.2014 // 5 comments

Påsketradisjon


Noen bilder fra i går, da jeg, Hanne og Ellen hadde påsketradisjonen vår. Vi pleier nemlig å kjøpe påskeegg til hverandre, hihih♥ Hanne har kjøpt seg polaroid kamera, så det er ikke mitt. Selv om jeg gjerne skulle ønske det, det er så fint! I dag har jeg ikke så mange planer, skal egentlig bare slappe av og nyte ferien♥♥ Har du noen spesielle påsketradisjoner?  

12.04.2014 // 8 comments

Colorful sky + chocolate fondant


Endelig ferie. Endelig skolefri og avslapping. Bildene er fra en fin solnedgang og fra bursdagen til mamma. Jeg og Hanne overrasket henne nemlig med sjokoladefondant♥ I dag har jeg ikke gjort særlig mye, det har regnet, så jeg har lest blader, laget en god lunsj, vært med Ellen og gjort noen ærender♥ Nyt ferien, good påske♥ Hva synes du? Hva skal du i påsken?

09.04.2014 // 5 comments

HappyNoen bilder som har blitt liggende, av blant annet noen nye sko + boken jeg har lest den siste tiden. It av Alexa Chung, anbefales, veldig inspirerende♥ Jeg har vært dårlig på bloggfronten de siste dagene, det er så travelt på skolen nå skjønner dere♥ Grunner til å være å glad: det er sol, matte prøven gikk fint, jeg har spist is, det er snart er ferie, koselig joggetur med jentene, 71 dager til sommerferie (!!!) ♥♥ I dag har jeg funnet ut at vi mest sannsynlig bare har to gymtimer igjen på ungdomskolen, veldig gøy men samtidig veldig trist at vi skal slutte. Har du noen grunner til å være glad?

05.04.2014 // 12 comments

LostI dag har jeg vært en liten tur i byen med Tora, vi var blant annet på sjokolade piken♥ Der drakk vi verdens beste kakao, åå, den er så fantastisk god! Etter en uke med suuper herlig vær kom regnet dessverre i dag, kjipt. Her ser dere noen bilder jeg tok av Hanne sist helg♥♥ Ha en fortsatt fin helg♥ Hva synes du?

03.04.2014 // 5 comments

Mars


I Mars har jeg egentlig tatt ganske mange bilder♥ Mars begynte da jeg drakk en kopp kakao på Nore fjellhytta. I Mars har vi også hatt prøvemuntlig, jeg har vært hekta på den akustiske versjonen av Chocolate av 1975, hatt mange suuper koselige jentekvelder/ filmkvelder, surprise bursdag for Ines, både bloggen og jeg har hatt bursdag og det har vært fantastisk vær♥ Måneden ble avsluttet med en herlig sleep over♥♥ Nå gleder jeg masse til April og varmere dager♥ Hvordan har ditt Mars vært?

01.04.2014 // 4 comments

Sleepover


I helgen hadde jeg, Hanne, Anne, Ellen og Ines sleepover♥ Taco↑


y u m m y


så spiste vi i solnedgangen♥♥


fiint♥


Kveldsmat, sjokolade og frukt♥♥

Dagen etter våknet vi på stuegulvet til nyydelig vær♥


Verdens beste pannekaker til frokost♥

En veldigveldig fin helg♥♥ Hva gjorde du i helgen?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits