25.04.2016 // 2 comments

søndagsfrokosten

En stund siden sist ja, de siste ukene har jeg blant annet gått flere herlige turer i sola, café besøk med både Tomine + Ines, Ellen og Anne gjorde ettermiddagene super fine, fin fredagskveld med Tora, konsert med et band fra skolen (dødsbra!!), jeg har kjøpt nytt klippekort på yoga, og enda en fin fredagskveld med hjemmelaga pizza + Tora & Ellen.

I helgen våknet vi til sol på søndag (etter snø på lørdag !?), det resulterte i en skikkelig fin frokost, bildene over er derfra. Ellers har vi hatt en del tentamener i det siste, og jeg teller ned dager til sommer og skolefri !
 

13.04.2016 // 2 comments

fine april-dager

Siden sist har jeg feiret 18-års bursdagen min, jobbet altfor mye med skole, og sist helg var jeg i to bursdager (gøy!!). Ellers har været vært helt fantastisk, tror faktisk jeg aldri har sett så fint vær i April før. 15 grader og sol liksom. Jeg har feiret våren med is, sykkeltur, koselig kveld med jente gjengen og fine turer. Nå som jeg har fått lappen er det så mye lettere å finne på ting, i går kjørte vi ut til en finfin strand og nøyt det herlige solen. Er våren der hos deg?


 

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits