31.05.2011 // 2 comments

Pirates of the Carribbean On stranger tides

På lørdag så jeg, og familien, den nyeste Pirates of the Caribbean filmen som går på kino! Har helt glemt og fortelle dere det...

Syns den var veldig spennende og skummel, jeg stokk noen ganger... Hi hi. Men den var også veldig morsom, Johnny Depp kommer med morsomme kommentarer nesten hele tiden. Den hadde bra handling, og jeg klarte å følge med selv om jeg ikke har sett nummer tre eller to. Anbefales på det sterkeste!

Johnny Depp vender tilbake i sin ikoniske rolle som Kaptein Jack Sparrow i en handlingsmettet beretning om sannhet, forræderi, begynnelse og slutt. Da Jack støter på en kvinne fra sin fortid (Penelope Cruz), er han ikke sikker på om det er kjærlighet, eller om hun er en hensynsløs bedragerinne som utnytter ham for å finne den sagnomsuste Ungdomskilden. Hun tvinger ham ombord på Queen Anne's Revenge, skipet til den formidable piraten Svartskjegg (Ian McShane), så Jack befinner seg plutselig midt i et uventet eventyr der han ikke vet hvem han skal frykte mest: Piraten Svartskjegg eller kvinnen fra hans fortid.
 
// kino 1

FILMFAKTA

Tittel

Pirates of the Carribbean On stranger tides

Sjanger

Action, Eventyr og Fantasy

Skuespillere:

Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane, Geoffrey Rush, Judi Dench, Stephen Grahan, Gemma WardOscar Jaenada, Richard Griffiths, Keith Richards

Regi

Rob Marshall

Lengde:

2. t 16min

Aldersgrense:

11år 

29.05.2011 // 7 comments

Alone in the world...

I dag har jeg vært på svømmestevne i byen, siden en venninne(Ines) var med. Det var veldig koselig, veldig gøy å se på og heie. Det var sykt mange folk der, litt over firehundre.

 Vi tok bussen til byen i halv ti tiden. Det var ingen andre mennesker på bussholder plassen eller rundt oss. Bussen kom aldri, så vi ble heller kjørt. Det var veldig merkelig stille i byen også... Og når vi tok bussen hjem var vi de enste som satt på... Ha ha.

Her er litt bilder fra vår ensomme bytur..

Har du noen gang følt det slik?28.05.2011 // 3 comments

Foto: Mr. D Painting colorful picture

I dag har danboarden malt et bilde, synes han er utrolig flink til å male♥ Holder meg nok inne i dag siden det pøser ned ute... Planen i dag er å se pirates of the caribbean på kino, perfekt på en dag som dette. Fikk desverre ikke redigert bildene, siden picnik virker ikke akuratt nå.

Hva synes du? 27.05.2011 // 4 comments

Sweet bed and smoooothie

I dag har jeg vært og kjøpt bursdags gave til en veninne, sammen med fem andre jenter. Ble super fornøyd. Etter en slitsom shopping økt tok vi oss en herlig og iskald smoothie på Newsman. Mmm... elsker Newsman, siden de lager alt fra bunnen av. Nå skal jeg snart hoppe i koseklær og se på Norske talenter finalen.

Sengen til Mister D ble ferdig i går, den ble super søt... se bilde av den nedenfor.

Hva gjør du i kveld?


Smoothie♥26.05.2011 // 2 comments

Nail polish

Jeg har selfølgelig klart å miste mister D i bakken, så nå virker ikke lysene i øynene lenger... Men i går kveld åpnet vi hodet ( ha ha) hans og fikk vite hva som hadde skjedd; En ledning hadde røket,  senere i dag blir det operasjon... 

Okey, nå skal jeg snakke om noe helt annet; Neglelakk. Jeg har skrevet et innlegg om en neglelakk i denne serien før, her.

Dette er noen kjempebra neglelakker, og de har dem i alle slags farger. Til bursdagen fikk jeg denne, likte fargen utrolig godt, fordi den er sommerlig og frisk i fargen. Det som også er utrolig søtt med disse neglelakkene er at alle har et navn, denne heter Water melon...

Har du noen neglakker fra denne serien, likte du fargen?

Ønsk Mister D lykke til i dag, da♥

 


 

25.05.2011 // 3 comments

Foto: Danboard

Pc`en ble fortere ferdig enn jeg hadde trodd, så nå er jeg tilbake.


Lenge siden jeg har blogget nå, deiligå være tilbake♥

Tenkte å legge ut et bilde av danboarden som jeg tok for noen uker siden. Fikk ikke redigert det, fordi vi må installere et progam først... Holder faktisk på på lage seng til den ( Hi hi) legger ut bilde når den er ferdig. 

Hva synes du?

23.05.2011 // 3 comments

No blog...

Som dere sikkert har merket har jeg ikke fått blogget, på noen dageer nå.. Dette er fordi vi oppdaterer pcen vår. Derfor kan vi ikke kan holde på med den før den er ferdig oppdatert. Nå sitter jeg på den gamle pcen, men her vil jeg ikke laste opp bilder... Det er kjedelig med innlegg uten bilder, er dere ikke enige?

Så nå kommer jeg ikke til å blogge før litt ute i uka...

Kan dere komme med tips til hva jeg kan blogge om?

Hva liker dere at jeg blogger om?

20.05.2011 // 4 comments

Love is everywere...

Klarte ikke å konsentrere meg noe som helst i går, tenkte bare på hvordan klassene kunne bli.. Men da de ropte opp klasssene og jeg fikk være med de jeg ville, ble jeg super glad... åhh det var så utrolig deilig...

Jeg ble jo skilt fra ganske mange også, kjempe trist. Men dette kommer ikke til å ødelegge vennskapet♥ Synes veldig synd på dere som ikke fikk det helt slik de hadde tenkt, men det kommer jo folk fra andre klasser også så dere kommer sikkert til å få nye venner og beholde de dere hadde.

I dag drar jeg til byen for å se "Jungelboken" på teater, gleder meg masse♥ Håper alle får en super duper helg!

Noen som har sett "Jungelboken" på teateret?

 
//By me 

18.05.2011 // 4 comments

Hope, love and dreams..

I morgen får vi vite klassene som vi skal ha de tre årene på ungdomskolen, og guud som jeg gru- gleder meg. Vi skal få vite klassene klokken kvart over ett, det vil si den nest siste timen vi har. Kommer ikke til å klare å konsentrere meg i morgen...

Okey, over til noe helt annet, tok bilde av noen ringer i går..

Hva synes du om bildene?

17.05.2011 // 1 comment

Hipp hipp hurra!

Gratulerer med dagen folks!

I dag har jeg gått i tog, sett på tog, spist kaker, is og kost meg masse♥ Jeg har gått potetløp, trillebårløp og spikerslag i leiren i år. Ha, ha følte meg skikkelig kul når vi sprang trillebårløp mot fireåriger. Gjorde det bare for å få premie da, som er godteri..hi hi. Vi var og så på siste biten av russe toget, siden søsken barnet vårt er russ i år.

Nå drar jeg snart for å gå i folketoget med speideren, gleder meg♥Har du hatt en fin 17. mai?

-Irene

 

16.05.2011 // 4 comments

I`m ready for tomorow...

I morgen skal det feires, da har hele Norge bursdag. Gleder meg kjempe masse til å spise meg stapp mett på is og pølser, gå i tog og ikke minst ha på meg bunad. Mister Danboard har fått flagg og er klar... Gleder du deg til i morgen?

-Irene

15.05.2011 // 2 comments

My day

Nå er farmor og farfar her og vi har slappet av masse. Kom nettopp hjem fra en liten tur, vi gikk orientering i Sørmarka. Må øve nå som vi har kommet til NM i speiding, vett`u. Det har ikke vært så veldig varmt i dag, rundt 14 grader.

Nå begynner det å nærme seg 17. mai (jippi!) så imorgen skal vi gå i prøvetog med skolen. I år skal vi gå i flagg borgen siden vi går i 7.klasse. Jeg skal bære flagg.

Idag skal jeg og Hanne lage middag, vi skal lage wok med en god kake til dessert, blir spennende...Q: Hva har du gjort i dag?

-Irene

15.05.2011 // 4 comments

Foto: Nydelige trær

Tok et bilde av noen trær med nydelige rosa blomster på da vi var i kongeparken. Det er de trærne det pleier å være julelys på ved juletider. Hvis du har vært der da?

Nå har farmor og farfar kommet, og det er kjempe koselig♥ I går fartet jeg litt rundt i forskjellige butikker. Ellers slappet jeg bare av med en god bok.

Ps. Har fått nytt design, bildet av blomstene er ikke tatt av meg. Det fulgte med designet.  


Q: Hva synes du? (om bildet og det nye designet)

 

-Irene


14.05.2011 // 2 comments

Fem topp inspirerende blogger

Jeg blir veldig inspirert av andre blogger og her er topp fem bloggerne.

Jeg begynner med Lykke Sofie sin blogg.

Hun er en utrolig bra blogger og gir masse inspirasjon gjennom bloggen.  Hun blogger om hverdag, sminke og foto. Anbefaler og besøke bloggen hennes, som du finner her.Neste blogg er Andrea sin.

Syns hun er helt fanatastisk til å blogg og elsker degsignet hennes. Hun blogger om det meste som faller henne inn. Finn bloggen hennes her.Next one are...Cathrine

Hun blogger om foto, noe som inspirerer meg masse. Hun blogger ikke så ofte men når hun blogger, blogger hun veldig bra. Skjekk ut bloggen hennes her.Neste blogg er...Stine!

Hun blogger om hverdag, mote og litt foto. Mottoet hennes er "Den glade jenta med den glade bloggen." Du finner bloggen her.

 

Her kommer den siste, Fanny.

Hun har nettopp begynnt å blogge og jeg syns hun er godt i gang. Hun er bestevennen til Andrea som jeg skrev om som nummer to. Hun blogger kjempebra. Bloggen hennes er her.Sorry for bildekvaliteten.

Q: Leser du noen av disse bloggene?

-Hanne og Irene

 

13.05.2011 // 1 comment

Fruktsalat

Når vi kom hjem fra skolen i dag, laget vi fruktsalat. Den inneholdt: Kiwi, appelsin, eple og pære. I morgen kommer farmor og farfar, de skal være her til 17. mai. Gleder meg masse♥Yum Yum...

I kveld skal jeg kose meg foran tv`en med Norske talenter... Elsker fredags kvelder ♥

 

Q: Ser du på Norske talenter?

Q: Får du besøk til 17. mai?

-Irene

 

 

11.05.2011 // 3 comments

Dødslekene O.o [Gjesteblogger]

Hey!

I dag skal jeg ha en bok anbefaling om boken Dødslekene av Susanne Collins.

Hvert år ble en 2 ungdommer mellom 12 og 18 år valgt til å delta i dødslekene. 24 ungdommer fra 12 distrikter blir sendt på en stor arena der de må kjempe om liv og død. Det er kun en vinner.

Syns boken er ekstremt bra, anbefaler den til alle. Du kommer ikke til å greie å legge den fra deg♥ Det finmes tre bøker i serien; Dødslekene, Opp i flammer og Fugl føniks.

Q: Har du hørt om boken?

 

-Hanne10.05.2011 // 3 comments

I dag kom...

Hei!


Gjett hva som lå i postkassen når jeg kom hjem i dag...

Danboarden! Som jeg har ventet på i flerer uker nå... Er så glad! Den er utrolig søt♥ Kommer nok en del bilder av den på bloggen etterhvert... Tok et prøvebilde av den:

Såå søt♥

 

Q: Hva synes du om bildet

-Irene

08.05.2011 // 3 comments

I dag har jeg tilbringet dagen...

Hei!

I dag har jeg vært på tur med motorbåten til søsken barna våre. Vi har vært på Lineholmen, ikke langt fra campingen på Sokn (sikkert ingen som vet hvor det er?).


( Se på over skriften) ...blant masse maur, som har stukket av med maten vår...


...i skogen sammen med...


...mange nydelige lam...


...foran grillen og grillet pølser...


...under den skyfrie himmelen...

Nå skal jeg kansje være med noen veninner og gjøre meg klar til i morgen...

 

Q: Hva har du gjort i dag?

-Irene


08.05.2011 // 6 comments

Gavedryss

Hei!

I går feiret jeg bursdagen min med de nærmeste vennene mine, vi var åtte stykker inkludert Hanne og meg. Vi dro ut på sjøen og grillet og koste oss på Langøy. Vi hadde en sporløype, og en liten pakkelek. To stykker badet i det iskalde vannet. Det var slik at alle skulle kle seg så maritimt som mulig, det var kåring av "Miss Maritim". Gratulerer til Kathrine som vant.

 Jeg tenkte å vise dere det jeg fikk: 

Tre neglelakker fra pieces, en ring fra accessorize, seks par øredobber fra hennes og mauritz og en mørk sjokolade plate. Jeg elsker mørk sjokolade mmm...

Hvit eyeliner fra Gosh, øredobber fra Gina tricot og sminkekoster fra The body shop.


Lip glos fra Maybeline New York, body lotion fra lucy duck og parfyme fra cubus?

Fikk også litt penger, er veldig fornøyd med gavene og bursdagen!

Q: Har du noen av tingene?

-Irene

 

06.05.2011 // 5 comments

Foto: bobler

Hei

Tok bilde av noen bobler for en stund siden, her er de:

1.2.3.Nå kom jeg netopp hjem fra en liten joggetur, deilig å ta en god og varm dusj etterpå. Og hoppe i koseklærne... Skal snart spise enchiladas.  Tusen ♥ takk for alle som komenterer, blir super glad!

Q: Hva synes du om bildene?

Q: Er ikke så mye forskjell på bildene men hvem likte du best?

 

Ha en fantastisk helg!

-Irene

05.05.2011 // 2 comments

Foto: Maling

Hei!

I påskefreien når vi var nede i Møllebukten, tok vi med oss malesaker. Veldig koselig, må gjentas! Jeg tok noen få bilder:

Q: Hva synes du om bildene?

Q: Hvilket likte du best?

- Irene

03.05.2011 // 4 comments

Oppskrift: Kjempe gode rundstykker

Hei!

Tenkte å dele denne kjempe gode oppskriften med dere! Vi laget dem i påskeferien, og tok med nybakte rundstykker på piknikk. Kjempe godt.....Ingredienser

 • 1 l melk (gjerne sur eller skummet)
 • 9 ss olje
 • 50 g gjær
 • 2 ts salt
 • 3 ss sukker
 • 1 dl solsikkekjerner (kan sløyfes)
 • 200 g havregryn
 • 300 g sammalt hvete grov/fin
 • 800 g hvetemel
 • egg eller melk til pensling
 • sesam- eller valmuefrø eller solsikkekjerner til dryss

Fremgangsmåte

Varm melk og olje til det er lunkent og rør ut gjæren. Rør inn resten av ingrediensene til en blank og smidig deig. Dekk til med plast og la deigen heve på et lunt sted i ca 1 time.
Elt deigen og del i ca 30 emner. Form til runde boller og legg på et bakepapirkledt stekebrett. Dekk til og la rundstykkene etterheve i ca 30 min. Varm ovnen til 225°C.
Pensle med egg eller melk og dryss med frø. Stek på midterste rille i varm ovn, 225°C i ca 15 min. Avkjøl på rist.
Tips: Sammensatte rundstykker: sett rundstykkene ganske tett sammen på stekebrettet, slik at de vil ese sammen under etterhevingen.
Stek som beskrevet.

Fant oppskriften her

Tips! Lag de etter frokost så er de klare til lunsj! 

Q: Har du smakt disse før?

-Irene01.05.2011 // 4 comments

Norges mesterskap i speiding

Hei!

Nå er jeg hjemme etter er en lang helg i telt på Kongeparken camping. Som sagt dro vi der for å konkurrere om å få bli med i Norges mesterskap i speiding. Vi har vært gjennom fem oppgaver; en på fredagskveld, tre på lørdag og en i dag. Konkurransen på fredag var en teori oppgave der vi skulle svare på 100 spørsmål, som var om alt fra speiderhistorie til Kongeparken. På lørdag hadde vi en konkurranse som gikk på inspeksjon, altså hygiene orden og mat. Det var dommere som gikk rundt om kring på området til alle de ca. 60 patruljene. Vi hadde også en oppgave som gikk på kart og kompass og en praktisk oppgave. I dag har vi gått rundt på forskellige poster, som førstehjelp, natur osv.Men vi har hatt god tid inne i parken også...

Den praktiske oppgaven på lørdag var å bygge en bro og sy et banner til broen. Vi fikk bruksanvisning til dette...

Det ferdige resultatet:I dag fikk vi vite resultatene og vi kom videre til Norgesmesterskap i speiding som skal være i Moss andre uka i juni! Det har ikke helt gått opp for meg enda... I tillegg vant vi hele inspeksjonen på lørdag.

Jeg har hatt en kjempe kjekk helg, håper du også har det!

-Irene 

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits