31.05.2012 // 2 comments

Erstatning


.........= Bløøøøøtkake

På hytta har vi ikke så god tilgang til redskaper og sånn for å lage kaker, så vi lagde heller en goood erstatning... men ganske klissete da... NAM, ANBEFALES♥ Endelig ferdig med matte tentamen, tror det gikk bra... smakt dette før?

29.05.2012 // 3 comments

sheeps are sheeps

 Mye styr for tiden, med prøver, lekser og andre ting som må gjøres... derfor blir det ikke så mye tid til blogging. Matte tentamen i morgen, må øve nå...

Sauer er noe for seg selv... enige?

28.05.2012 // 3 comments

På laurdag har jeg...Møtt på en gjeng med søte lam som var flinke modeller... kommer flere bilder


slappet av på nydelige kvitsøy...


laurdagsope... hi hi, kuuult dialekt!


...tatt bilder...


...tatt flere bilder...


...tatt enda flere bilder...

sett i en av de eneste butikkene på øya; Fru Fryd...


tatt MASSE bilder av disse søtingene...


Lest blader... 101 nye ideer har kommet med nytt blad, LYKKE♥


Gått rundt på øya...


Vært på jakt etter is... de var serriøst utsolgt i butikken!

crunshet løvetanner...

slappet av som passasjer i jolla... DERE DA??

26.05.2012 // 4 comments

Summer time!

 
BEKLAGER! , dårlig blogging...jeg må jo utnytte det herlige været! Skal bli bedre♥

23.05.2012 // 5 comments

Have you ever walked in a big green forest?Jeg tok disse bildene da vi var på hytta... synes?

I dag har det også vært helt F-A-N-T-A-S-T-I-S-K vær! Det er SOMMER♥ Jeg har vært ute i hele dag... men brunfargen er der ikke... Åhh det er såååå herlig å slippe å ha med seg jakke på skolen. Enige? Nå må jeg øve litt til matte- hel dag... 

22.05.2012 // 4 comments

K-O-O-O-S!I går dro jeg, Tora, Ellen og Hanne opp til en nydelig plass. Planen var egentlig og pugge natufag, meen det ble de ikke så mye av... så vi satt heller å snakket og spiste jordbær. K-O-O-S♥ Nå må jeg komme meg ut for det er seriøst sånn 28 grader ute, heelt sykt! Liker dere mange eller få bilder i et innlegg?

21.05.2012 // 4 comments

Jeg feiret 17. mai på hytta... #1


Image and video hosting by TinyPicJa, som dere ser har jeg tatt en god del bilder denne hegen. Som overskriften sier har jeg nemlig feiret 17. mai i helgen (BOMBE!)♥ Jeg har tatt 11194567 bilder denne helgen (slapp av, jeg har bare tatt 1119), sååå det kommer nok noen flere innlegg om turen... Synes om BILDENE? Hvordan var din 17. mai?

15.05.2012 // 8 comments

Redigering; før og etter
Nå har jeg jogget og sett to episoder av Glee! Er heelt hektet nå, men det er utrolig gøy da!? Om to dager er det 17. Mai, har nesten ikke fått tid til å glede meg jeg... Liker dere slike innlegg (før og etter redigering)? Noen andre som digger Glee?

15.05.2012 // 4 comments

A big green forest...Nå kommer Ellen snart, skal ut å jogge... Synes om bildet?

14.05.2012 // 4 comments

A cup of teaFor en stund siden var vi i skogen for å ta noen bilder, vi drakk forresten en god kopp te... i en K-U-L kopp♥ Skulle egentlig jogge men jeg har alfor mye å gjøre i kveld så det ble det ikke noe av... men etter 17. mai SKAL vi jogge! Synes om bildet?

14.05.2012 // 5 comments

3 bloggerOkey, den første bloggen jeg vil anbefale heter: http://tenmillionstars.blogg.no/. På bloggen legger hun blant annet ut flotte gratis design. Det jeg liker med disse designene er at de skiller seg litt ut, hun setter liksom et eget preg på de. Når jeg skal få nytt design blir jeg ikke forundret om jeg bruker et av de! Hun legger også ut nyttige koder til blogg design, bakgrunner og litt annet stuff! Denne bloggen er høyt oppe på listen min!Den neste bloggen regner jeg med skrives av Sigrid, i og med at bloggen heter http://sigridmathea.blogg.no/. Hun bruker bloggen til å skrive om foto og hverdag. Hun tar utrolig fine bilder, og det gir meg masse inspirajon. Designet på denne bloggen skiller seg ut, men jeg ELSKER det. Rent, og stilig! ANBEFALES!Den siste bloggen skrives av en 14 år gammel jente som heter Clara. Hun beskriver bloggen som et sted hvor hun kan dele bildene sine med andre. Bildene hun tar er veldig flotte, det som også er bra er at bloggen ikke bare består av bilder, men også interessant tekst og hverdagsinnlegg. Så jeg ville bskrevet bloggen som en hverdagsblogg med flotte bilder!

Leser du noen av disse bloggene?

 TUSEN TAKK FOR ALLE KOMMENTARENE I DET SISTE! Dere er BEST!

13.05.2012 // 2 comments

Restaurant storyHvilket spill er det?

Det heter restaurant og er gratis! Et spill som du blir utolig fort hektet på♥ Det går ut på at du skal lage mat til gjestene dine og tjene masse penger slik at du kan kjøpe nye ting til restauranten din. Nå har jeg akkurat funnet ut av et spill som har samme konsept; bakery story. Her baker du derimot kaker og lager kaffe. Nå er jeg egentlig gått lei av restaurant siden jeg har begynt på bakery story, så jeg anbefaler heller å begynne med dette spillet!

13.05.2012 // 1 comment

Har du funnet kjolen?Dette innlegget har vært utkast lenge, men nå fant jeg det endelig♥ Jeg satt meg nemlig ned for noen dager siden for å finne noen kjoler som kunne passe til 17. Mai! Jeg har funent antrekket, men det er det ikke sikkert dere har? Så, for å hjelpe dere litt så har jeg laget et lite collage men noen av de fineste kjolene (etter min mening) under "festkjoler" på nelly.com. Jeg likte den turkise og den hvite best, du?

12.05.2012 // 4 comments

Da er jeg med!Jeg deltar med dette bildet i Eirin sin fotokonkurranse (hadde egentlig tenkt å ha et hjerte her, men det virket ikke! *skuffet*) Rett valg, eller?

12.05.2012 // 1 comment

une fleur rose" En rosa blomst"

Nå drar jeg snart på et hotell på sola og jobber i en hage der. Vi skal nemlig tjene penger til klassetur, og vi er utrolig godt i gang! Vi skal prøve å få dratt på tur  i begynnelsen av niende så vi må vikelig tjene masse penger på kort tid! Synes om bildet? Planer for i dag?

 

11.05.2012 // 8 comments

Eirinhallands.blogg.noJeg skal delta i en fotokonkurranse, men jeg er veldig usikker på hvilket bilde jeg skal sende inn! Sååå hvilket burde jeg delta med, det er ikke noe spesielt tema. Det er en "månedens bilde konkurranse", om du vil delta kan du trykke her.

10.05.2012 // 6 comments

The sun is always shining...
Nå er jeg hjemme fra tinestafetten, du kan ikke forestille deg hvor kald jeg var på hendene under hele stafetten! Det er en av de kaldeste opplevelsene jeg har hatt på lenge, trodde hendene skulle fryse til is og brekke av hvert øyeblikk! Så sikkert helt rar ut der jeg gikk i en kliss blaut vårjakke, gjennombløt bukse og helt bløtt hår, hi hi. Ja, ja nå har jeg fått varmen i hendene etter en pinefull vask...

Bildene er fra lindøy, det var et DIGERT kjempefint tre der♥ Åhhh, savner sånn vær som det var da! Nå regner det ute og solen er bak skyene...Synes om bildet, hvilket var finest?10.05.2012 // 1 comment

Et bilde to redigeringerNå har jeg kommet godt i gang med prøveversjonen av photoshop♥ Wii, det er så bra, kan virkelig anbefales! I dag drar vi og ser på tinestafetten med skolen, jeg skal ikke springe altså...

Jeg liker kansje den øverste redigeringen best, du?

09.05.2012 // 3 comments

Joggings

Nå er jeg hjemme igjen fra en liten jogge tur med Ellen♥ Bildet ble tatt da, hva synes dere? Nå skal jeg skjekke hvordan det går med restauranten min♥ (på Ipaden... hi hi). Håper spagettien er ferdig...09.05.2012 // 1 comment

I love Justin BieberNå drar jeg på butikken, senere skal jeg jogge. Vi har en sånn greie at vi skal prøve å jogge hver onsdag, hi hi. For se om vi klarer å holde det da...

Genseren på bildet kom forresten for noen dager siden, wiii♥

 

08.05.2012 // 0 comments

YOU MADE MY DAY!For en liten stund siden var jeg ute for å ta noen bilder, men dette bildet var det eneste jeg fikk tatt før det begynte å regne... Som jeg nevnte i sist innlegg hadde vi prøvemuntlig i dag, jeg var ganske nervøs rett før jeg skulle inn, men da jeg var kommet i gang var det bare helt chill. Jeg også veldig fornøyd med resultatet!

 En hyggelig jente med bloggen ptbr har forresten anbefalt bloggen min! You made my day♥

Akkurat nå har jeg halspastiller i munnen, nesen full av nesespray og baby av Justin på ørene (smeeelt♥). Synes om bildet? Hva gjør du i dette øyeblikk?

08.05.2012 // 2 comments

Photoshop prøveversjon?


Arkiv bilde, har ikke fått tid (PRØVEMUNTLIG!) til å ta noen bilder den siste tida...

Hvordan lastet du ned photoshop prøveversjon?

Her kan du laste ned prøveversjonen. Jeg søkte bare " Photoshop prøve versjon" på google (♥) så var det en av linkene som kom opp. Det finnes selvfølgelig andre sider å laste versjonen ned fra også... Versjonen jeg har linket til varer i 30 dager.

Ps. I dag har jeg prøvemutlig, ønsk meg masse lykke til? Har du prøve versjonen av photoshop?

06.05.2012 // 2 comments

101 nya ideerOppdaget akkurat en nettside! 101ideer, for det er vel flere enn meg som liker å lage ting?

Jeg kjøpte nemlig et blad for en liten stund siden; 101 nya ideer. Ja, det er svenskt, men google translate er til for å brukes! Det ligger egentlig i navnet; 101 nya ideer... bladet inneholder 101 nye ideer! Det er et blad man fort blir glad i og som selvfølgelig gir inspirasjon i masse vis! Nettsiden er en side der de legger ut noen oppskrifter på ting du kan lage, som en smakebit på bladet. Bladet selges på Narvesen, eller det var der jeg fant det, da...

Leser du bladet? Hørt om det?

HUSK Å KOMMENTERE I DETTE INNLEGGET, hihi♥

  

06.05.2012 // 7 comments

Photoshop, blomster og hvem er du?Nå har jeg fått lastet ned prøveversjonen av Photoshop, wiii♥ Har lært meg noen små ting... ved å søke på nettet da, sååå jeg husker ikke så veldig mye nå... ja, ja men det jeg lurte på var; Hvem er du? Jeg lurer rett og slett på hvem du er. Jeg er litt nysgjerrig på hvem som leser bloggen min, skjønner dere... Så; jente, eller gutt, 14 eller 15 år, blogg eller ikke?

Håper på flere enn 8 kommentarer?

 

06.05.2012 // 1 comment

Pizza kveldFikk ikke tatt noen særlige bilder i går, bildet over er fra besøket, det var veldig koselig. I dag håper jeg på å få lastet ned prøve versjonen av Photoshop, jobbet med presentasjonen, blogge og filme litt.

Hva er dine planer for i dag?

05.05.2012 // 2 comments

Drip, drop...

Har ikke blogget før nå siden vi har muntlig på tirsdag. Så jeg brukte gårsdagen til det... I dag har jeg gjort noen ærender i byen, filmet til en video og jobbet med presentasjonen. Jeg har om storbritannia, og nå er jeg godt i gang! ♥ Snart får vi besøk av søskenbarna til pizza, koselig♥ Kommer nok til å oppdatere litt i mere i morgen. TUSEN TAKK for alle kommentarene den siste tida folkens♥ Hva har du gjort i dag? Synes om bildet?

03.05.2012 // 1 comment

Hva to av dere forbinder med sommeren...

Sommeren forbinder jeg med varme, sol, jordbær og bading:-)

Jeg elsker sommeren utrolig mye fordi da er det varmt, haha <3 Det jeg forbinder mest med sommeren er is, jordbær, båten og hyttå. Men også venner, bading, soling, grilling, chips og bikini! :D

Åhh, kjente at jeg savnet sommeren nå, noen andre? Synes om bildet? Er dere enige?

03.05.2012 // 5 comments

Mango farget bluse, briller og sparkzJeg har vært i farta i hele dag, så jeg har ikke fått tid til å blogge før nå... Jeg har hatt litt vondt i hodet i det siste, derfor dro jeg for å ta en synstest. Der fant de ut at jeg trengte lesebriller! Jeg ble egntlig bare glad når jeg fikk vite det, fordi jeg alltid har drømt om å prøve noen av brillene som finnes i butikkene.

Vi prøvde rundt 15 briller og tok med 5 av de hjem. Nå som jeg har teste ut en del, falt jeg for det paret som det er bildet av. Vi kommer sikkert til å kikke litt mer, så kansje jeg skifter mening.

På vei hjem dro vi innom en butikk som åpnet i dag, Sparkz. Hele butikken var på 50%, kjøpte blusen (eller skjorten,) på bildet over. Hva synes du? Bruker du briller?

02.05.2012 // 6 comments

Er du en bloglover?Følger du mange blogger? Det gjør jeg... og da er det ofte vanskelig å huske å klikke innom alle.  Bloglovin er en genial nettside som hjelper deg med akkurat dette. Den fungerer slik at du må lage deg en bruker. Deretter kan du followe så mange blogger du vil, om noen har postet nytt innlegg kommer de opp på siden din. Utrolig grei og praktisk side! Har du hørt om bloglovin før? Har du bruker? Noen som er innteresert i å vite hvilke blogger jeg følger?

02.05.2012 // 3 comments

Jeg elsker sommeren

♥ Sol ♥ Grilling ♥ Bikini ♥ Bading ♥ Soling ♥ Iskrem ♥ Jordbær ♥ Bare føtter ♥ Båt ♥ Hytte ♥ Latter ♥ Varme ♥ Lette klær ♥ Herlig vind ♥ Sommerfugler ♥ Blomster ♥ Venner ♥ Fisking ♥ Krabber ♥ Reker ♥

Hva forbinder du med sommeren? (poster deres meninger om sommeren i et eget innlegg, om det blir nok kommentarer da... Sååå KOMMENTER :)

01.05.2012 // 3 comments

O mai du skjønne...
...01.05.2012 // 1 comment

If the world was all in black and white...
Jeg så netopp på gradestokken... gjett hvor mange grader den viste? 19! (det var i sola da...) Nå må jeg nesten pakke litt siden vi snart drar til båten. Bildene er forresten fra båthavnen, hva synes du? Hva skal du i dag?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits