30.05.2013 // 7 comments

Late summer nightsahh, som jeg gleeder meg til å gå med lette sommerklær, spesielt kjoler og skjørt♥ Elskeer disse antrekkene, klarer ikke å bestemme meg for hvilket jeg liker best, heh. Du da, Hvilket liker du best?

29.05.2013 // 3 comments

utstilling

Dette er de bildene jeg har valgt å utstille på sommer festivalen på kulturskolen♥ Vi skulle bruke tekster skrive gruppen har skrevet også skulle vi ta bilder til det, slik ble resultatet↑ Gleeder meg til å se de utstilt♥  Hva synes du?

28.05.2013 // 5 comments

1, 2, 3


♥ levis skjorts ♥ blomsterkrans ♥ polaroid kamera ♥

Mine tre topp ønsker at the moment♥ Jeg var faktisk på fretex i helgen og så etter en levis shorts, meen neida. eller, jo jeg fant en, men den var ikke heelt sånn jeg hadde tenkt meg, heh. En fiin blomsterkrans har jeg ønsket meg lenge, angrer sånn på at jeg ikke kjøpte de som var på bikbok. Heh, spør hver eneste gang jeg er på bikbok "om.. dåkkår har sånne blomstårkransår?" heh. Heldigvis skal jeg til London om bare noen uker♥

åh, har alltid drømt om et polaroid kamera. Det går ikke ann å ikke synes det er helt crazy amazing! Haloo, du bare knipser også kommer bildet ut, hvor kult er ikke det♥

Deres tur!

27.05.2013 // 4 comments

green


Matte tentamen gikk helt greit, håper jeg♥ ahh, det er såå herlig å være ferdig! Bare et par prøver igjen før jeg kan ta ferie♥ *sukk* Jeg har ikke så mange nye bilder liggende akkurat nå, såå jeg publiserer heller noen som er tatt for en stund siden. Hva synes du?

26.05.2013 // 2 comments

Wind in her hair


♥25 dager til sommer ferie♥

25 dager!! whooo, jeg har gledet meg til denne delen av året i et helt år, endeliiig er sommeren her♥ Helt klart den beste delen av året, hva synes du er den beste delen av året?

25.05.2013 // 1 comment

mix


Denne dagen har gått til øving til matte tentamen, det blir nok morgen dagen også brukt til, desverre. Jeg dro også en liten tur inn til byen for å gjøre et par ærender. Jeg kjøpte en fiin vimpel fra søstrene grene↑

Nå skal jeg ta en heerlig pause fra alt som har med matte å gjøre♥ Hva har du gjort i dag?

24.05.2013 // 5 comments

four


Se hvem som var utenfor vinduet i dag? Hva synes du?

23.05.2013 // 7 comments

Lunsj og sånt


Flere bilder fra min heerlige lunsj♥

På mandag er det matte tentamen, såå de siste dagene har jeg sittet stuck med formler og tall.
I morgen er det helg, åh, endeliig! Denne uken har vart i eeevigheter, heh. Forresten: Tuuusen takk for alle de fine kommentarene dere skriver, tuusen takk♥ Har du mange store prøver før sommeren? Hva synes du om bildene?

22.05.2013 // 10 comments

Lunch


Vil dere se mer?

21.05.2013 // 9 comments

Nachos + oreokakeJeg har faktisk bare spist på Egon en gang, eller nå har jeg spist der to, hehe. Det var såå koselig og kjempe god mat, dette må vi gjøre igjen♥ Spesielt desserten, jeg hadde oreokake, yummy! Nå har jeg testet ut det nye objektivet mitt et par dager. Hvis dere vil kan jeg skrive litt om hva jeg syns om det og sånt? Hvor mange ganger har du spist på Egon? (heh)

20.05.2013 // 5 comments

Sommer dager


Det har vært fantastisk fint vær i helgen♥


Jeg har gått med de nye skoene mine og spist jordbær og blåbær, yummy! ↓↑


Jeg har også prøvd å få liiitt farge, hhehe♥

det har vært såå herlig å kunne gå i lette sommer klær igjen! dette er Hanne og Ellen sine søte outfits♥


...iiiis♥ Nå drar jeg på Egon med jentene, kooos! Har det vært fint vær hos deg i helgen?

19.05.2013 // 5 comments

Tre teite og fine ting + en tilfeldig #2


Tre fine ting. jeg kjøpte nytt objektiv i går (↑) , det er 20 grader ute, det er fri i morgen også

Tre teite ting. det skal regne i morgen, vi skal ha matte tentamen om en uke, jeg må pugge matte formler

En tilfeldig ting. jeg har kjøpt nye sko (viser dere i neste innlegg)

Deres tur!

 

18.05.2013 // 5 comments

rødt, hvitt og blått
Jeg hadde en fin feiring i går. Elskeer å gå i bunad, gleeder meg allerede til neste år♥ Nå er det dødsvarmt ute, 21 grader (!!!) Jeg skal en liten tur til byen for å blant annet kjøpe nytt objektiv til kameraet, wii♥ Hadde du en fin feiring i går? Hvordan er været hos deg?

16.05.2013 // 3 comments

dagen før dagenI morgen er det 17. mai!


Jeg gleder meg sånn, mye mer enn jeg har gjort de andre årene♥ Tror det må ha noe med at jeg skal gå i bunad og at det endelig blir en 17. mai med fint vær♥

Den finefine carhartt luen min↑ (den er Hanne som er modell, heheh) og det stripete senge settet mitt↓

Gleder du deg til i morgen? Skal du gå i tog?

15.05.2013 // 4 comments

150513


Vi skal ha fotoutstilling med fotoskolen. Skrive gruppen på kulturskolen har skrevet tekster også skal vi ta bilder til det. Jeg valgte setningen over↑ Dette er et av mange eksempler jeg har laget, har ikke helt betemt meg for hvilket bilde jeg skal bruke enda, hva synes du?

14.05.2013 // 2 comments

Landscape x2

 
Nå har jeg kommet hjem etter en herlig joggetur i finværet. Jeg har ingen unnskyldning nå som det begynner å bli varmere ute, heheh♥ Resten av kvelden skal gå til litt skole arbeid også skal jeg lage meg noe godt å spise, yummy♥ Hvilket bilde likte du best? Har du startet "jogge sesongen" ?

13.05.2013 // 4 comments

væretDet er så rart vær for tiden. I det ene sekundet er det regn i det andre er det sol. Håper det blir sol på 17. mai daa, jeg er skikkelig klar for å gå i tog nå♥ Gleder meg sånn til å gå med bunad! Hvordan er været hos deg?

12.05.2013 // 6 comments

Oppskrift på sommer følelse


Step en. Fyll en skål med friske bær.

Step to. Hell vaniljesaus over.

Step tre. nyyyt. Spis sakte slik at smaken av sommer setter seg ordentlig i kroppen♥
Har du sommerfølelse? Hva synes du?

11.05.2013 // 3 comments

seven


I dag har jeg vært en tur inn til byen♥ Jeg har også gått en tur og plukket enda mer hvitveis, det er omtrent det eneste jeg har tatt bilder av i helgen, hihi♥ Kunne ønske vi hadde flere slike langhelger i året♥  Hva har du gjort i helgen? Hva synes du om bildene?

10.05.2013 // 4 comments

Hvitveis og såntI dag har vært i Tønsberg. Jeg fikk endeelig kjøpt en carhartt lue, noe som har stått høyt på ønskelisten leenge nå♥ Det var nemlig utsolgt både i Stavanger og Oslo. Det er masse hvitveis rundt hytten, se såå fint det ble når jeg pyntet litt i vinduskarmen, hihi♥ Hva synes du? Har du carhartt lue?

09.05.2013 // 7 comments

090513


Nå er jeg på hytten i Larvik♥

Sånn ser den ut↓

Litt tidligere i dag kjørte vi til bøkeskogen for å se på den fine hvitveisen↓
Se så fint! Hvor er du i helgen?

07.05.2013 // 3 comments

Summer, i am ready for you


Et par mobil bilder fra idag, endelig nærmer sommeren seg♥ I dag var den første ordentlig varme dagen i år, jeg kunne gå ute i t- skjorte uten å fryse! Jeg hadde hverfall en sinnsykt god is med noen søte venner♥ Håper det er like fint vær i morgen også! Er det fint vær hos dere? Liker dere at jeg poster mobil bilder?

06.05.2013 // 4 comments

sparkle in her eyes


Jeg tok dette bildet i går♥ Jeg har forresten akkurat kommet hjem fra butikken, jeg kjøpte nemlig masse goodies til i morgen. Vi har heldag i norsk, såå jeg er klar♥ Jeg kjøpte også en super heerlig kose bukse fra bikbok, ah, såå myk! Hva synes du om bildet? Har du mange prøver for tiden?

05.05.2013 // 2 comments

before and after #4


Jeg har gjort noen små endringer i designet, det ble litt mer farger nå, heerlig♥ Dagen har gått til en del skolearbeid og andre ting som må gjøres. Nå har jeg forresten lastet ned prøveversjonen av light room, gleeder meg til å teste det ut♥ Noen av dere som bruker photoshop eller light room? Som dere ser redigerer jeg ikke bildene mine så mye, meen jeg synes bloggen blir ekstra fin med en siste finish på bildene.

04.05.2013 // 2 comments

Pink light #2I dag har jeg vært i byen, jeg har blant annet sett på nytt objektiv til kameraet♥ Det er forresten skikkelig kjipt vær her for tiden, regn, regn og regn! Det får meg til å glede meg enda mer til sommeren, ahh♥ Hva har du gjort i dag? Hvilket bilde var finest?

02.05.2013 // 5 comments

England


♥61 dager til England♥

Ahh, gleder meg sånn♥ Finee hus, butikker og røde busser, har du vært i England? Vi skal blant annet til London, forresten; noen som har noen tips til butikker og sånt? Alle bildene er fra weheartit♥

01.05.2013 // 5 comments

April 2013


April har vært en helt fantastisk måned♥ Noen av høydepunktene var å feire konfirmasjonen, å endelig få se helten min live og å bli fotografert av Maren Vik. Håper mai blir en like fin måned, I dag er det 16 dager til 17. mai, gleeder meg sånn til å gå med bunad!

Hva ser du frem til? Hva var det kjekkeste du gjorde denne måneden?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits