22.05.2016 // 0 comments

un jour de maiDe siste ettermiddagene har for det meste gått til å forberede meg til fransk eksamen som er i morgen. Fysøren så fantastisk det skal bli å endelig legge det bak seg ! Denne tiden av året er så herlig, i nesten alle fag er pensum lært og jeg merker så godt at det nærmer seg ferie. I går jobbet jeg, og på kvelden var jeg i attenårs bursdagen til Solveig <3 Det var veldig vellykket ! Bildene er fra noen uker tilbake. Har du eksamen nå?
 

18.05.2016 // 2 comments

16.05.2016

Oi, lenge siden jeg har blogget nå. Jeg var på hytten forrige helg, det er såså fint å være på hytten på denne tiden av året; hvitveis overalt. Over ser dere bilder fra turen.

Siden sist har været vært helt fantastisk i fem dager; 25 grader og stor sol liksom. Det resulterte i sykt fine kvelder med Stokkavannet, bading (på noen), tur med Tomine i solnedgang + planlegging av sommeren, Sola stranden (ikke mye som slår denne stranden en varm kveld), og fine pauser i skolegården innimellom timene. Ellers kom jeg opp i skriftlig eksamen på fredag; fransk, fornøyd med det egentlig !

Langhelgen føles ut som har vart i flere uker; jeg har vært med gjengen fra ungdomsskolen, jobbet, overnattet hos Ines, vært med Tomine, fin tur med mamma, jobbet litt med fransken, og feiret en veldig fin 17.mai. Herlig at denne uken er kort ! Har du hatt en fin lang helg ?

02.05.2016 // 1 comment

fin lørdagNå er mattetentamen fullført, det var min siste matte prøve noensinne; med mindre jeg kommer opp i eksamen. Så utrolig herlig følelse !! På lørdag dro jeg og Hanne på dagstur til mormor og morfar sin hytte på Sjernarøy sammen med søskenbarnet vårt. Der koste vi oss med en god lunsj, vafler og boller; fineste lørdagen på lenge. Ellers var jeg med gjengen fra ungdomsskolen på kvelden, og hele søndagen gikk til å øve på kjemi prøve som jeg hadde i dag. Elsker at vi begynner å avslutte fag nå, det betyr at ferien nærmer seg. Yeyy!!
 

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits