30.06.2013 // 8 comments

Juni 2013


Juni har vært en fin måned, jeg har blant annet feiret Ellen og Anne sine 15års dager, hatt piknikker, vært på danseforestilling, lagd blomsterkrans, kjøpt fjallraven sekk, og laget meg tumblr♥ Nå gleder jeg meg til en (forhåpentligvis) varm og herlig Juli måned! Hvordan har din Juni måned vært?

29.06.2013 // 5 comments

Hyttelivet


Nå er jeg på hytten, sommerfeiren er offisielt i gang♥ Det er nå jeg begynner å kjenne at sommer følelsen kommer, meen den er der ikke helt enda. I dag har jeg hatt en rolig og avslappende dag, jeg har gått en tur, vært en liten tur i Sandefjord og planlagt litt mer til England turen. Jeg gleder meg sånn, bare tre dager igjen nå♥ Hvor er du akkurat nå? Hva synes du om bildet?

28.06.2013 // 2 comments

Svar #2Kan du vise dine 5 favoritt klær/tilbehør? Jaa, det skal jeg gjøre. Lager et innlegg om det♥

Bruker du sminke? Ikke nå i ferien, meen jeg bruker litt i hverdagen♥

Hvilken linje vil du gå på VGS? Studiespesialisering tror jeg.

Noen ting du vil gjøre før du dør? jaa, masse. Jeg kan lage et innlegg om det♥ 

Beste filmen du har sett? Jeg klarer ikke å velge bare en meen jeg elsker dear John, like crazy, barnepiken, safe haven og the lucky one♥

Du virker kreativ, er det riktig oppfatning? I så fall hva liker du best å gjøre? eheh, jaa jeg elsker å være kreativ. Jeg liker best å lage ting, som foreksempel blomsterkransen♥

Beste bloggen? Hvis jeg skal velge bare en må det bli marenviks.blogg.no

Når startet du å blogge? Jeg startet å blogge 12. Mars 2011♥
Hvordan redigerer du bildene dine? Bruker du noen presets eller lignende? Jeg redigerer bildene mine i lightroom. Dere kan laste ned gratis prøveversjon heer! Da redigerer jeg lyset og fargene. Jeg bruker kurver for å øke kontrasten.

Hva fikk du i snitt? 4,9

Kan du vise bilder av rommet ditt? Jeg har laget et innlegg heer, men jeg kan sikkert lage et nytt inlegg siden rommet mitt ser litt annerledes ut nå. Her ser du noen bilder↓

27.06.2013 // 3 comments

let's go on a adventure #2
Enda flere bilder av polaroid kameraet, hihih♥♥ I morgen drar jeg forresten til hytten, der skal jeg være noen dager før jeg tar flyet derfra til England♥ Etter England turen skal jeg være enda et par uker på hytten. Satser på få til rundt et innlegg hver dag når vi er på hytten, vet ikke helt hvordan det blir i England, meen jeg blogger om jeg får tid. Skal du reise i sommerferien, hvor da?

26.06.2013 // 6 comments

let's go on a adventure


Jeg har fått meg polaroid kamera!! Jeg fikk det av morfar, han hadde funnet det på loftet♥ ååå, gleeder meg sånn til å få tak film å se om det faktisk virker. Har alltid drømt om et polaroid kamera, oog til dere som lurer på hvor dere kan få tak i lignende såå finnes det mange på ebay♥ Det eneste negative er at filmen er veeldig dyr, jaja. Det er definitivt verdt det! Har du polaroid kamera?

25.06.2013 // 6 comments

Sommerferie og såntDet er sommerferie folkens!!


åå, det er såå herlig!!

Lapper og appelsin↑ ♥
Det har regnet både i går på lørdag og på søndag. Da fant vi frem masse tepper, satt oss under terrassen og griller pølser til lunsj♥ Det var såå koselig å sitte å høre på regnet, selv om det ble litt vått etter hvert, heh♥


Jeg har ikke helt sommerfølelse enda daa, heh, har du?

24.06.2013 // 2 comments

Svar #1

Hva er ditt favoritt merke (klær)? Jeg har ikke et merke som er min absolutt favoritt. Meen noen favoritter er bikbok, h & m, american apparel, weekday, monki og zara.

Hvilket kamera bruker du? Superfine bilder! Tuusen takk♥ Jeg bruker canon eos 550d og er suuper fornøyd med det.

Hvilket objektiv liker du best? Sigma 30mm 1.4♥


Hva gjør du på i fritiden? På fritiden danser jeg også gikk jeg på fotokurs på kulturskolen (anbefales!)

Hvilken sminke bruker du? Jeg bruker ikke mye sminke meen jeg bruker pudder, blush og av og til maskara.

Hva skal du i sommer? Jeg skal være på hytten i noen uker, i seilbåten, England og være masse med venner her hjemme, grille, bade, spise is og kose oss♥

Hva fikk deg til å begynne å blogge? Det var en blanding av at jeg synes det virket gøy og at jeg ville ha et sted å samle minner og bilder♥

Beste/fineste boken du har lest på norsk og engelsk? Mofongo av Cecilia Samartin er veldig fiin. På engelsk, neei jeg vet ikke helt har egentlig ikke lest så mange engelske bøker, ehh.

Ditt beste fototips? hmm, fototips... Det er utrolig mye du kan lære av å bruke manuelle instillinger og ta bilder i forskjellige motiver og lys. Prøv deg frem!

23.06.2013 // 9 comments

Har du ikke sommerfølelse ennå?

restaurer:
untitled by lucie camp on Flickr.
oceanux:
I can?t swim by Liis Klammer on Flickr.
sinkling:
untitled by Sabrina.E on Flickr.
lovelightsupyourlife:
http://weheartit.com/entry/65573289
serendipity-precious:
berlin, day one. by hjartesmil on Flickr.
pastelmaren:
thedreamer on We Heart It - http://weheartit.com/entry/21441759/via/marenviks
Hearted from: http://thedreamerr.tumblr.com/post/15915124323/sarcastical-a-summer-evening-in-oxford-by
collar-and-hipbones:
♡ idk ♡
perfectmadness:
(by kate van bee)
these-moments:
JUMP!
perfectmadness:
(via Untitled | Flickr - Photo Sharing!)
Untitled
// bildene er fra min tumblr!

Hør på fin musikk mens du ser på disse bildene, da får du garantert sommer følelse♥

22.06.2013 // 6 comments

instagram lately #6


Jeg er egentlig ganske aktiv på instagram, der heter jeg irenemidttun, for dere som ikke vet det♥  Her ser dere noen av bildene jeg har lagt ut i det siste↑ Forresten; Tuusen takk for alle spørsmålene jeg fikk i forrige innlegg, forsett og spør her! Har du instagram, isåfall hva heter du?

 Det er sommer ferie!!! God sommer alle sammen, kos dere massemasse♥

20.06.2013 // 6 comments

Ask me anything


Siden jeg har fått en del nye lesere i det siste tenkte jeg å starte en spørsmålsrunde, hva lurer du på?

19.06.2013 // 5 comments

One of my favorite fruits #2


I dag er det vårball, gleeder meg♥ Jeg må vel begynne å ordne meg snart, jeg skal krølle håret skjønner dere♥ Har dere vårball? Nå har jeg forresten (endelig) begynt på pretty little liars sesong to, åå, det er så spennende! Har du sett pretty little liars? Hva synes du om bildene?

18.06.2013 // 5 comments

One of my favorite fruits


Hva er din favoritt frukt?

17.06.2013 // 12 comments

Let's collect moments


Jeg har fått tumblr! Heer

Jeg får så mye inspirasjon derfra, dere burde lage dere en bruker♥ haha, jeg brukte evigheter på å finne et navn som ikke var brukt fra før. Jeg fant et helt greit til slutt daa, har du tumblr, i såfall hva heter den?

16.06.2013 // 11 comments

Litt sen bursdagsgave til meg selv
Jeg kjøpte fjellraven sekk i går↑ Som en litt sen bursdagsgave til meg selv, heh. See så fin, har alltid ønsket meg en, gleeder meg til å bruke den i sommer! Har du fjellraven sekk, i så fall hvilken farge? Forresten: En uke igjen på skolen, en uke!!

15.06.2013 // 4 comments

Et lite lørdags tips


Kjøp en tavle. (magnet eller kork talvle for eksempel)

Kjøp et fint stoff, jeg valgte hvitt for å gjøre det litt enklere. Fest stoffet rundt tavlen med sånn grå teip♥ (troor det heter Gaffa teip, heh)

Fest forskjellige bilder (oppskrifter, bilder, billetter eller andre fine ting som bringer frem minner) til tavlen med magneter eller slik jeg har gjort det♥

Legg en lyslenke rundt tavlen og du er ferdig! Såå kjeder du deg i sommer bør du gi rommet et personlig preg med denne søte tavlen♥ Hva synes du? 

14.06.2013 // 5 comments

Flower crown


Sånn ble altså blomster kransen↑ Jeg har limt blomstene på en strikk hvis noen lurer, hihi. (viser flere bilder senere) ahh, nå ser jeg frem til en heerlig og avslappende helg♥ Goood helg alle sammen! Hva synes du?

13.06.2013 // 10 comments

tumblr


Jeg tror jeg er forelsket i tumblr. Er du?

12.06.2013 // 2 comments

Flower power


Nå er blomsterkransen ferdig! Den ble mye finere en jeg hadde trodd♥ Gleeder meg til å vise den til dere. Håper jeg får tatt noen bilder av den i morgen♥ Har du blomsterkrans?

10.06.2013 // 3 comments

Mix


I dag var jeg en liten tur på senteret fordi det var salg på bikbok, jeg ende opp med to fine topper♥

Dere var super flinke til å kommentere det forrige innlegget♥ Forresten; det var en av dere som lurte på hvor teppet var fra. Jeg kjøpte det i Larvik på kid eller princess for et par år siden, såå jeg troor ikke de har det forsatt. Du finner sikkert lignende på kremmer huset♥

10 dager til friii♥ Hva har du gjort i dag? Hvor lenge er det til du har ferie?

09.06.2013 // 11 comments

Surprise!


I går feiret jeg Ellen og Anne sin bursdag♥
Jeg og Hanne pakket piknikkk kurven med masse yummy mat. Vi fant et fint sted oppe i skogen, også pyntet vi med fargerike vimpler i trærne, fiiint!

See så fint!!

også pyntet vi piknikk kurven med blomstene jeg kjøpte på fredag↑ Dere gjettet forresten riktig, jeg skal lage blomsterkrans♥

Dette må vi gjøre igjen! hva er dine planer for i dag?

08.06.2013 // 4 comments

Plastic fantastic


Jeg var på ikea i går, der kjøpte jeg blant annet fake blomster♥ hohoh, gjett hva jeg skal lage? 

07.06.2013 // 2 comments

#2


♥ Fjellreven sekk ♥ klokke ♥ 

Enda flere ønsker♥  En Fjellraven sekk må jeg bare få kjøpt meg, jeg har ønsket meg en såå lenge♥ Også trenger jeg en ny klokke, håper jeg får tak i en i London daa. Forresten; jeg var på ikea i dag, heh, elskeer ikea. Viser dere hva jeg kjøpte senere♥ Hva er dine ønsker akkurat nå?

06.06.2013 // 3 comments

Bilde + tekst
Jeg var på fotokurset i går, da var bildene utstilt ↑ Jeg drar snart i bursdag med jentene, det blir kooselig♥ å, dere det er bare to uker til feriee!! whoo♥ Hva synes du?

05.06.2013 // 2 comments

Happy times


ah, nå kan jeg puste ut, ferdig med alle prøver i niende♥ Sommerferien er rett rundt hjørne og alt er bare helt heerlig! Ha en super dag da dere♥ Forresten: se så fint lys det var i går↑ Hva syens du om bildet? 

04.06.2013 // 3 comments

Prøvemuntlig og sånt

Noen bilder fra de siste dagene, jeg har spist vannmelon mellom jobbingen og vært ute og tatt noen bilder. I morgen skal jeg ha den muntlige prøven jeg har jobbet med de siste dagene. Jeg føler meg ganske forberedt, håper det går greit♥ Hva synes du om bildene? Har du mange prøver igjen før ferien?

03.06.2013 // 1 comment

Pink


♥Roser♥

Denne uken har jeg prøvemuntlig, jeg kom opp i rle. Ganske fornøyd egentlig, det kunne vært værre. Siste prøven før sommerferien♥ Tenk, om bare et par uker har vi fri fra skolen, æææ!! Har du startet nedtellingen til ferie? Hva synes du om bildene? 

02.06.2013 // 4 comments

hello June, goodbye MayFem bra hendelser?
1. Jeg har kjøpt nytt objektiv.
2. Jeg har endeeelig fått meg carhartt lue.
3. Det har vært fantastisk vær!
2. Jeg har vært på hytten♥
5. Det har vært 17.mai

Beste film?
Jeg tror ikke jeg har sett en eneste film denne måneden. Jo, jeg så en i går meen den husker jeg ikke navnet på.

Hva musikk har du hørt mest på?
Believe Acoustic

Hva har du sett på?
Jeg har nesten ikke sett på tv denne måneden.

Hvilken klær har du brukt mest?
Svart dr. denim bukse (jeg lever i denne buksen), t skjorte og converse.
Hvor har du reist?
Hyteen

Hva har du lært?

Massemasse fakta om epilepsi, jeg har skrevet fordypningsoppgave om epilepsi i naturfagen skjønner dere.

Ditt beste kjøp?
Sigma 30mm 1.4♥♥♥

Din tur. Fortell gjerne litt om din måned. Om du har blogg, bruk gjerne den samme listen.

Listen fant jeg hos Johanne.

01.06.2013 // 5 comments

Mai


Mai har vært en veldig fin måned med utrolig fint vær♥ Jeg håper juni blir en like fin måned, forresten; bare 19 dager til ferie♥ I dag er jeg borte hele dagen på "bli kjent dag" for gosen revyen neste år, for dere som ikke vet det er gosen revyen en revy skolen vår setter opp. Hvordan har din måned vært?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits