31.07.2012 // 1 comment

istesting #3 + #4

+Jeg elsker virkelig denne isen, den har tre lag; sjokolade karamell og sjokolade. Nam! Jeg liker at det er vanilje is i midten slik at du får en annen smak en bare sjokolade. Isen har perfekt størrelse og er enkel å spise+

-Isen kan bli litt kjedelig i lengden, på varme dager kan det bli litt mye sjokolade. Designet på pakningen er helt greit, akkurat som en vanlig is. Jeg må gi minus fordi sjokolade laget utpå isen kan falle av-

♥ Royal trippel får en... -5/6 ♥


+Jeg har aldri smak denne isen før men det var god. Det sprøe nøtte laget uten på ga godt smak og var godt sammen med sjokolade isen inni. Isen var altså god og hadde et fint design+ 

-På pakningen er det bilde av noen sjokolade "striper" inne i isen, men det merket jeg veldig lite til. Isen var ikke så veldig spennende, jeg savnet det lille ekstra-

♥ Royal hasselnøtt får en... 4/6 ♥ Det kommer en vinner i morgen, hvilken is foretrekker dere?

30.07.2012 // 2 comments

300712En liten miks av bilder fra jordbær rensing, bading og shortsen jeg hadde på meg i dag. Jeg sydde den om rett før vi dro, før var den en bukse. Det jeg har gjort er å lage noe hull også har jeg satt på en blondekant nederst, hahha ser dere at ett av bena er lengre enn det andre... hva synes dere? (bildene av meg er tatt av Hanne)

30.07.2012 // 0 comments

skjell + borr + tråd = armbånd

Step by step hva jeg gjorde i går, vi lagde et armbånd av skjell. Det er absolutt ikke ferdig ennå sååå det kommer nok til å se ganske andeledes ut, dere skal få se resultatet når vi er ferdige.  Hva er deres planer for i dag? ( Hanne er på det øverste bilde, fornøyd? )

29.07.2012 // 1 comment

Istesting #2

+ God smak og sprø kjeks. Etter min mening er det beste med isen sjokolade enden. Veldig grei størrelse på isen og praktisk form. Isen har jo fått nytt design på papiret rundt, noen som jeg synes er veldig bra. +

- Det kunne gjerne vært litt mere sjokolade trekk på toppen. Nøttene kunne etter min mening vært droppet, selv om det kan være godt noen ganger. Det er ganske lett å bli lei denne isen siden den har vært her så lenge. -

♥ Sjokolade krone-is får en... 4/6 ♥

28.07.2012 // 2 comments

270712 + 280712Her er da litt bilder fra tusenfryd, som sagt var det en veldig bra park med masse å gjøre. Etter min mening var det kjekkeste "Space shot" som er en høøøy ting som "skyter" deg høøøyt opp, kilte syykt i magen♥ Noen andre som har vært her?


Vi har plukket rips til dessert, kjempe godt med vaniljesaus på... mmmm. I dag har vi tenkt oss på kino for å se istid 4, gleder meg. Noen andre enn meg som er "Sid fan"?

I går var vi på en forestillng ute på en øy, det er tradisjon at vi ser den hvert år når vi er her. Det er alltid like morsomt, i år var en av skuespillerne fra "Himmelblå" med, hun var superflink! Hva har dere gjort de siste dagene?

26.07.2012 // 1 comment

i regnbuens farger

I dag har jeg tilbragt hele dagen i Tusenfryd. Utrolig bra park egentlig med mange kjekke og skumle attraksjoner. Super deilig temperatur her; rundt 25 grader, heeerlig! Uff, jeg er en pyse som ikke har badet enda... eller jeg badet jo i parken i dag da, men det var i basseng... teller det? Jeg har tatt noen bilder som jeg kan vise dere i morgen?

25.07.2012 // 2 comments

godt i salaten


Sukkererter, åhhhrh det er så godt å knaske på denne friske grønnsaken♥ De er gode i både i og utenfor salaten, jeg liker de spesielt godt sammen med en god dip...Jeg elsker å ha jordbær i salaten, det gir liksom en egen smak... Noen som har prøv dette? Jeg har aldri hatt markjordbær i salaten da, de er vel litt små... åhhrh, som jeg skulle ønske at markjordbær var på størrelse med vanlige jordbær. Da ville den gode smaken vart litt lenger, en håndfull med markjordbær føles jo ut som ett vanlig jordbær... Noen som føler det samme?

24.07.2012 // 4 comments

Istesting #1+ Jeg synes designet på denne isen er vedig stilig fordi det er en forminsket versjon av den store boksen. Smaken på isen var god med akkurat passe store biter brownies, isen får pluss fordi den er akkurat passe stor. +

- Skjeen( som ligger i lokket) var utrolig liten og dermed veldig vanskelig å spise med. Jeg må gi litt minus fordi det står på boksen at det skal være smak av karamell, med det var det absolutt ikke!? -

♥  Dream yoghurtis Brownies får en... 5-/6 ♥

23.07.2012 // 5 comments

stikkelsbær

Da jeg så farmor og farfar sitte og rense disse stikkelsbærene bare MÅTTE jeg ta bilde, resultatet ser dere over! Vi er forresten på hytta nå, og det er derfor ikke verdens beste nett, sååå dere må ikke forvente blogging hver eneste dag. Tusen takk for anbefalingene Juliaes (link) og elsbildeogvideo (link), det setter jeg veldig pris på! Er noen av dere på hytta?

21.07.2012 // 5 comments

Har du ikke sommerfølelse ennå?


... prøv disse tipsene...
 ♥ spis masse is ♥ bruk lette sommerklær ♥ gå i sommersko ♥ spis masse bær ♥ bad masse ♥ sol deg ♥ grill pølser ♥ lag gode sommer desserter ♥ gå i bikini ♥ spis masse god mat ♥ kjøp blader ♥ slapp av i hengekøya ♥ les bøker ♥ ha lange samtaler med venninner ♥ lag deg en blogg ♥ ta bilder ♥ dra en tur på sommer salget ♥ hør på musikk ♥ lag is te  ♥ gå barbeint ♥ ha vannkrig ♥ gå med luftige kjoler ♥ ha grillfest ♥ GOD SOMMER!  ♥

20.07.2012 // 1 comment

"A flower cannot blossom without sunshine"Nå har jeg akkurat sett to episoder av glee, er heeelt hektet nå! Noen andre? Bildene tok jeg da vi var i mandal, veldig fin plass egentlig. Har du vært i mandal?

20.07.2012 // 2 comments

Ny header?

mangler tekst og sånt da, men det kommer...

18.07.2012 // 6 comments

Just some tiny


Hva synes du?

16.07.2012 // 2 comments

Blomster + blåbær


Nå fikk jeg endelig lastet opp et par bilder fra de siste dagene. Jeg skulle egentlig laste opp mange flere men siden nettet er så tregt har jeg rett og slett gitt opp! Vi fikk forresten skaffet oss billetter til Justins konsert i april neste år! Yeeees, det kommer til å bli heeeelt SYKT! Det er det eneste drømmene mine (og tankene mine)  går til nå for tiden... Bildet under er forresten av årets første blåbær. Nam, det er jo bare så godt! Hva synes du om bildene?
 

15.07.2012 // 1 comment

Mitt navn er Søtnusse
Nå skulle jeg egentlig lage et veldig interesant innlegg til dere, med bilder fra de siste dagen og sånt. Men nettet her er veeeeldig tregt så det tar en eeevighet å laste opp bilder! I følge denne siden er det forresten gummiorm dagen; altså en dag hvor det er er lov å spise så mye gummiorm godteri som mulig. Veldig dumt at det er på en søndag for da er jo ikke mange butikker åpne... Jeg satser på bedre nett i morgen♥ Har dere spist masse is til nå?

08.07.2012 // 4 comments

Sommerferie er herlig!
Nå sitter jeg i sofakroken i båten♥  Det er suuupert vær ute, jippi, E-N-D-E-L-I-G! Åhhh det er så herlig med sommer! Bildene over er tatt på Båly, ingen av dere vet sikkert hvor det er? På lørdag var det "kanaldagen", det vil si at det blant annet var et stort loppemarked. For meg som ELSKER loppemarkeder var jeg jo i himmelen!


Her overnattet vi fra lørdag til søndag, en veldig øde plass, det ble nesten litt skummelt!

Nå har jeg akkurat spist grillmat til middag! NAM! Jeg kommer til å oppdatere bloggen litt sånn inni mellom når jeg har tid. Hvordan har deres ferie vært så langt?

06.07.2012 // 1 comment

Appelsin, eple, te, musli, yougurt, kanel, sukkerJeg lagde meg en super god frokost i dag, det er sjelden jeg gjør det... Hva hadde du til frokost?

05.07.2012 // 2 comments

Søtnusse, GratIS, vg konsert


Denne uken passer jeg på en superduper søøøt kanin↑ I går fikk søtnusse, som den heter, løpe fritt i hagen. Han var sååå fornøyd, i tillegg fikk han gulerøtter og ferske løvetann blader. Han likte ikke at det var så bløtt i gresset... da ble han våt i pelsen... Nå er det supert vær ute så i dag skal han kose seg...
Litt våt på stompen ja...


I går var det vg konserten, i år var det egentlig ikke så mange artister som jeg hører på. Vi dro egentlig bare for å se Alexandra Joner fordi hun har vært med i en av Justins sine musikkvideoer! Vi var en liten tur innom byen før vi dro til konserten, der fikk vi gratIS "frozen yougurt", NAM! Det er ikke siste gangen jeg smaker det!

Som tradisjonen sier skal det være regn på vg konserten, men det hadde ikke gjort noe om det var strålende sol. Nå er jeg sååå lei av å lese at alle bloggerne og sånt drar til varmere strøk, mens jeg sitter her i kalde og regnfulle Stavanger! I dag ser det heldigvis ut til å blir supert vær, 22 grader! Hvordan er været hos deg?


04.07.2012 // 1 comment

forskjellig antrekk, samme genser


Jeg laget akkurat de to antrekkene som er over på polyvore ← liink. Som dere ser er antrekene satt sammen av samme topp men forskjellig shorts og tilbehør, da er det opp til dere... hvilket antrekk var finest? Jeg er veldig usikker men jeg tror jeg ville valgt det til venstre. Den blomstrete underdelen er forresten en shorts, ikke et skjørt...

03.07.2012 // 0 comments

pic`s from my weekendJeg har hatt en superduper helg på hyttetur. Jeg har spist massemasse goood mat, det ser dere kanskje? Vi har også tatt dip dye, sett på filmer, chillet, rett og slett kooost oss♥ I går kom forresten den nyheten; JUSTIN BIEBER SKAL HOLDE KONSERT I OSLO! Omg, som jeg gleeeder meg!!! Caaaant wait, Oslooo here I come!

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits