31.07.2013 // 3 comments

Istesting #2

+ Designet på isen er veldig praktisk og man unngår mye søl. Utrolig god og frisk smak, den er super på varme dager. Perfekt størrelse, ikke for stor eller for liten. Den har vært veldig lenge i butikkene og jeg har ikke gått lei av den enda, såå det må jo være positivt. +

- Det er en veldig enkel is med bare en smak, jeg synes den mangler det lille ekstra. -

♥ Solo får en...  4(+) /6 ♥

29.07.2013 // 7 comments

A hammock is like a giant net for catching lazy people


Dette er det første året vi har hengt opp hengekøyen i båten, oog det har vært såå heerlig å ligge der å lese. høre på bølge skvulp og vugge frem og tilbake♥♥

see, klarer meg virkelig ikke uten den hengekøya, heheh♥ Ligger der heele tiden, morgen og kveld, heeh.


Enda flere bilder av isen jeg anbefalte, den er sykt god. Forresten, neste is testing kommer snart♥

Nå er det oversskyet ute og jeg går med langbukse, jeg vil ha sool♥ Hvordan er været hos deg?

28.07.2013 // 6 comments

Cambridge


Noen bilder fra da vi var i Cambridge, vi kjørte innom på vei til London♥  Vi dro på "punting" som er en båttur på elven dere ser over. Da fikk vi se mange fine hus og nydelige parker↑ Desverre kunne vi ikke gå inn på universitetene (som byen er kjent for) siden det var "besøks dag" (for elever) den dagen vi var der. Har du vært i Cambridge? Hva synes du om bildene?

27.07.2013 // 5 comments

Sommer dagerlitt båtbilder, hoho♥
de tok jeg da jeg og Hanne var ute i jollen↑


Senere den dagen spiste jeg noen håndfuller med bringebær, det var yummy det! ↓ ↑


Ha en forsatt suuper duper sommer folkens♥ Hva synes du om bildene?

26.07.2013 // 3 comments

Sommer dessert og sånt
Nå har jeg snart vært i båten en uke, jeg drar hjem i morgen. Da skal jeg være de tre siste ukene av ferien hjemme. Forresten et lite tips til en heerlig sommer dessert, new yorker. Det er jordbær, krem og is som legges lagvis i et glass, åå, det er såå godt (↑) Hvordan har din sommer vært til nå? Hva synes du om bildene?

23.07.2013 // 6 comments

Istesting #1

+ Det var veldig fint design på denne isen, "snurren" på toppen ga den et eksklusivt preg. Veldig god, frisk bringebær sorbet og en sprø kjeks. Blandingen av vanilje og bringebær ga en herlig smak av sommer. Navnet passer godt til isen og gir den en fin helhet +

- Det er vanskelig å finne noe negativt med isen, men jeg savnet litt mere sjokolade på toppen og mere smak av vanilje -

♥ Sommer får en... 5/6 ♥

22.07.2013 // 4 comments

A bucket full of strawberries
Nå drar jeg i seilbåten for en uke, skal prøve å oppdatere så ofte jeg kan♥ Hvor er du akkurat nå? Jordbær er en av mine favoritt bær, hva er ditt favoritt bær?

20.07.2013 // 3 comments

Summer moments
I går dro jeg og Hanne (tvillingsøsteren min) til en fiin åker for å ta bilder. Det ble ekstra fint med det gyldne lyset fra solnedgangen♥ Jeg tok veldig mange bilder, såå det kommer sikkert flere bilder, hvis dere vil? Hva synes du om bildene?

19.07.2013 // 4 comments

Verdens beste pizza og sånt


Disse bildene er tatt i Stamford, det var et av stedene vi var innom før vi dro til London. Der spiste vi forresten verdens, verdens beste pizza! hihi, see↑ Vi var også i en park rett ved "burghley house", der er de andre bildene tatt♥ Hva synes du? Har du vært i Stamford?

18.07.2013 // 3 comments

Turquoise
Hvilket bilde liker du best?

17.07.2013 // 4 comments

Sommer dessert x4

Det er såå herlig vær her, nå har jeg endelig fått sommer følelse♥ Jeg har badet flere ganger i dag, heerlig! Hva er favoritt desserten din'? Min er jordbær og is↑

14.07.2013 // 10 comments

ThornhaughI skrivende stund sitter jeg i sofaen hos farmor og farfar og drikker en kopp te, heerlig♥ Vi har gått en tur opp skaugumsåsen i dag, hvis dere vet hvor det er. Over ser dere forresten bilder av barndoms landsbyen til farmoren min, se så koselig↑ Elsker engelske landsbyer, det er så koselig med murhus♥ Liker du engelske hus? Hva synes du om bildene?

13.07.2013 // 5 comments

Isle of wight
Dette er bilder fra den første dagen i England, da var vi i Portsmouth. Den første dagen dro vi ut til "Isle of wight" som er en veldig fin øy rett utenfor Portsmouth. Der satt vi i en buss og fikk se mesteparten av øya. Neste dag dro vi videre til noen super koselige landsbyer, viser dere bilder derfra i morgen♥ Hva synes du? Har du vært i Portsmouth?

12.07.2013 // 11 comments

Levis 501Nå er jeg hjemme igjen fra England, her ser dere noe av det jeg kjøpte↑ En vintage levis skjorts, er såå fornøyd. Til dere som lurer så kjøpte jeg den på markedet i portobello road, meen jeg så de i flere andre butikker. (top shop og urban outfitters) Jeg holder på å redigere bilder fra turen, såå flere bilder kommer de neste dagene♥ Har du levis skjorts? Hva har du gjort den siste uken?

01.07.2013 // 11 comments

Close up


Hvilket bilde liker du best?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits