30.08.2011 // 2 comments

Foto: Fristende vann is

Nå er jeg akkurat ferdig med lekser, det er helt greie lekser ikke så vanskelige som jeg trodde. Fikk ikke tid til å blogge i går, eller jeg hadde ikke noe å blogge om. Så om dere har noen gode ideer til hva jeg kan blogge om, kom med de!.

Fristet skikkelig med en god å kald vannis nå...

Hva vil du at jeg skal blogge om?


Hva synes du om bildet?

28.08.2011 // 2 comments

Jessi J- Price tag

Nå er jeg klar for gjesteblogging. Det er en sund siden sist nå, jaja♥

Jessie J er en utrolig kul og flink sanger. Pricetag er en av mine favoritt sanger nå for tiden, syns den er glad og fengende. Jeg syns Jessie J har en sterk og unik sangstemme.

Hva er din mening om sangen?

26.08.2011 // 3 comments

La- Tweez

For en liten stund siden kjøpte jeg meg id fondation, jeg trengte en kost så jeg letet litt på nettet etter en bra og rimelig kost. Det fant jeg her!. Den er fra et merket jeg aldri har hørt om; La- tweez og kostet 99kr. Merket selger koster, speil, vippetanger osv. jeg ha ikke sett at merket selger sminke.

Denne kompakte, naturlige stritter pudderbørsten fra La-Tweez legger lett og jevnt på pudder/mineral foundation for en profesjonell effekt. Kosten er laget med de fineste materialer, denne presisjons-lagede kosten gjør det mulig å legge på feilfri makeup. Får en jevn, naturlig finish. Størrelse: 14,3x2,4x2,6cm

Alt som står på bli vakker, stemmer!, dette merket kommer jeg til å bruke mer!24.08.2011 // 3 comments

Foto: Lyng og Blomster

Hva synes du om bildene?
23.08.2011 // 2 comments

Ko ko!

For noen dager siden var jeg og kjøpte en super søt ugle minne pinne på salg, før 379 og nå 250 . Den er fra "bone collection". Den kan kjøpes på Norli i (nesten) alle slags former.22.08.2011 // 3 comments

Bergen besøk

I helgen har jeg vært i bergen på Rihanna konsert og for å besøke søsken barna våre på 7 og 10 år. Konserten var kjempebra og det var supergod stemning! Men konserten var jo bare en kveld så vi fikk tid til en del annet også..


Konserten, det var desverre ikke lov til å ta med kamera så det ble bare et mobil bilde...


Kortspilling i leke huset... koselig


Cafe med suuuper god mat der jeg var kelner... ha ha


Sett på Is tid 3 , ha ha super morsom film.


 

18.08.2011 // 2 comments

Foto: Blomster

I dag drar jeg til Bergen for å se på Rihanna konsert og besøke søsken barna mine. Rihanna hadde konsert i bergen i går og skal ha en i dag og, da kommer vi! Derfor blir det ingen blogging i helgen.

Den dagen jeg var i byen var vi og så på noen flotte blomster oppsatter, tok noen bilder, her er de beste bildene. Ps. Jeg har laget ny header pågrunn av at jeg har klipt meg pannelugg.

Hva synes du om bildene?

Hva synes du om headeren?
17.08.2011 // 2 comments

Sommerferie del 2

Speiderleiren i Nederland var en av de kjekkeste opplevelsene jeg har hatt i hele mitt liv! Vi gjorde aktiviteter som  museum, shopping, fornøyelssespark, sport, seiling og masse speideraktiviteter.Vi sov fem stykker i lavo i 12 dager, begynte å blitt litt lei i slutten... Men jeg skal ikke klage vi sov ni stykker i en like stor lavo i fjor!

Været holdt seg fint på dagene men noen kvelder pøste det ned. Men det var også noen kvelder der vi satt i shorts og singlet.


Kjeks hadde vi masse av spesielt denne typen.

Til frokost og lunsj kunne man ha dette på skiven, jeg smakte det første dagen men synes det ikke var så godt...


Hele leiren var delt inn i romere, egyptere, inkaer og kinesere. Vi var romere og på bildet er romerne på vei bort til åpnings sermonien.


En av europas høyeste berg og dalbaner. Den var overaskende bra selv om jeg hadde øynene igjen meste parten av tiden...


Seiling, ekstra gøy på grunn av utrolig fint vær♥


Fiiiin solnedgang...


Fine hester vi møtte på et av haikens "check point".


Leirens navn: Haarlem Jamborette

en En koselig cafe ved en kanal i Amsterdam, her hadde vi...

...en nydelig kakao... ♥16.08.2011 // 2 comments

Oppskrift: grove scones

8  grove scones (vi lagde lyse)

1 1/2 dl sammalt hvete

2 1/2 dl hvetemel

2 ss sukker

1ss bakepulver

4 ss solsikkekjerner

2 dl skummet kulturmelk, lettmelk eller vann

2ss flytende margarin eller olje

Stekes i ovnen på miderste rille, 250 grader 8-10 minutter

1. Bland sammen mel, sukker, bakepulver og eventuelt solsikkekjerner i en bakebolle.

2. Tilsett vann/melk og margarin/olje og bland sammen til en jevn deig. Deigen skal ikke arbeides så mye med at den blir seig.

3. Ta deigen ut av bollen og del den i to. Form to runde leiver, ca. 2 cm tykke rett på en bakeplate med bakepapir.

4. Dypp en kniv i mel og lag et dypt kryss i hver leiv slik at det er enkelt og bryte dem fra hverandre når de er ferdig stekt.

5. Stek til de er gyldne. Avskjøl på rist og bryt fra hverandre.

NYT med smeltet smør på!

15.08.2011 // 2 comments

Collage

I dag har vi vært i byen, vi har bakt scones til lunsj (oppskrift og bilder fra byturen kommer senere).

Vi dro først og fremst inn til byen på grunn av at jeg skulle klippe meg... det ble til pannelugg! er veldig fornøyd men det er veldig uvant... Men det jeg skulle fortelle om nå var den kreative kvelden i går. Vi lagde collage, det vil si at vi klippte ut ting i mange gamle blader, og til slutt satt det sammen på et A3 ark. Etter lodd trekning ble det til at jeg skulle få ha den på rommet♥
 

14.08.2011 // 4 comments

Ny header

I går tok jeg noen bilder for å teste ut det nye kameraet. Tenke det var på tide med ny header så jeg satt sammen de beste bildene til en header.

Hva synes du?

14.08.2011 // 3 comments

"Min nye baby"

Jeg har ønsket meg et speilreflekskamera i flere månedder. I går dro pappa og jeg en tur til byen for å se på nytt kamera. Etter en halvtimes skikking dro vi hjem og spiste lunsj. Men da vi skulle i båten etter lunsj bestemte vi oss for å kjøpe speilreflekskamera. Da ble det til at jeg tok med meg en Canon EOS 550D i båten! Mens det lå trygt under dyna satt jeg ute i båten og leste brusanvisning...


13.08.2011 // 3 comments

Sunny day with good friends

Litt av bursdagsgaven til Hanne fra meg og Ellen var en god piknikk! Dette fikk vi gjort i går, da hadde vi smørbrød, kyllinglår, snacks og smoothie! Det var utrolig godt og jeg var stappmett til langt utpå ettermiddagen! Vi fant oss et fint sted langs Hafersfjord rett med sjøen, nydelig vær var det også. Det hadde ikke vært det samme i regnet...

 

12.08.2011 // 2 comments

Sommerferie del 1

Nå er det en måned siden sist jeg blogget, og det er herlig å være tilbake igjen!  På den tiden jeg har vært borte har jeg vært i båten og på speiderleir i Nederland. Jeg har tatt masse bilder, så nå kommer en del fra seilturen... 


Haugesund♥


Har funnet en ny vri, nonstop is med nonstop strøssel....♥

Bekkjarvik, en utrolig fin plass i Hordaland.


I Bekkjarvik var det en dyrebutikk som hadde dissse søtnosene...


Sommerferiens høyde punkt; Flaskepost! (trodde vi...) "Tenkt om det er se og hør sin flaskepost og vi vinner en tur til syden !" kom det fra mamma. Men neida det var en tegning av en gris, en rakett og en sol, så ut som en liten gutt hadde tegnet det. Adressen sto bak på så vi sende selfølgelig brev tilbake. Ha ha!


På turen tilbake dro vi innom mormor og morfars sommerhus...koselig♥


Nydelig himmel på Kvitsøy..


da vi kom hjem måtte vi jo få med oss en ettermiddag på tall ship races... 

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits