31.08.2012 // 3 comments

three step blog challange #1


nummer en; kjøp såpebobler, helst hello kitty! ♦ nummer to; få tak i noen som kan blåse boblene  ♦ nummer tre; bruk det laveste blender tallet på kameraet og knips i vei! ♦ Har dere lyst på flere slike blog challanges?

Meld dere på fotokonkurranse min, HEEEER! Fristen er klokken 12 i dag! 

30.08.2012 // 8 comments

300812Litt upubliserte bilder fra de siste dagene. I går var jeg på fotokurs på kulturskolen, vi tok ingen bilder, vi starter heller skikkelig opp neste onsdag! Det skal bli suuuper kjekt! Det er bare to finalister til fotokonkurranse min, meeeeld dere på HEEEER! Hva synes du om bildene?

29.08.2012 // 18 comments

vil du bli vurdert?


Siden det var over 10 som kommenterte på forrige innlegg blir det en konkurranse, denne gangen en foto konkurranse hvor temaet er "sommer minner".

Det du må gjøre er å skrive et innlegg på bloggen din om bildene/bildet du deltar med, husk link til konkurransen. Husk å kommentere i dette innlegget med link til innlegget ditt. Konkurransen avsluttes nå på fredag! Jeg vil samle de beste bildene i et eget innlegg, slik at dere kan stemme på det dere synes skal vinne♥ Premien er vurdering og link til din blogg! Dere er utrolig flinke til å kommentere nå for tiden, egentlig fortjener dere en premie alle sammen♥ Meeeld dere på!

28.08.2012 // 11 comments

automne

Gjett hvor jeg skal i høstferien? (veeeldig vanskelig. heh.) Mer en 10 kommentarer så kommer det en konkurranse på bloggen!

27.08.2012 // 14 comments

ostekakebakingNoen bilder av ostekakekakebakingen (laaangt ord) i går. Jeg elskeeer virkelig ostekake... noen andre? I morges var det bare 9 grader, uff! Kunne ønske det var sommer HELE året! Noen som er enige? Hva synes du om bildene?

26.08.2012 // 5 comments

glede er


bitte små dyr. å være barnevakt. bærmerker på hendene. en dag på stranda med gode venner. smilende hester. Jeg er med i denne fotokonkurransen. Hva er glede for deg?

25.08.2012 // 1 comment

Twirl bands

Pappa var i Usa for noen uker siden... og jeg lagde en liten "handleliste" til han, heh. En av tingene jeg fikk var "twirl bands" fra American apparel. Egentlig skulle jeg bare ha en av de tre på bildet over, men pappa misforstod; så han kjøpte alle tre! Ja, ja det ble jeg bare glad for♥ Hvis noen lurte er de til å ha i håret som en bandana. Hva synes du? Har du noe lignende?

25.08.2012 // 4 comments

Rosa skyer, bytur og en god kopp med te

Noen bilder av himmelen, byturen og en god te jeg drakk her om dagen. Jeg har savnet sånne hverdagsinnlegg! I dag drar jeg å rir der jeg red i sommer, gleder meg sånn til å se Hervar igjen♥ I byen kjøpte jeg et blad og litt stoff fra fretex, jeg skal nemlig lage enda en pute. Det ble litt ensomt med bare en pute... Dere skal få se resultatet når jeg er ferdig♥ Hva synes du om bildene? Planer for i dag?

24.08.2012 // 3 comments

Jeg har sett LMFAO!

Da har jeg vært på rått og råde! Jeg hadde ikke bilett så vi stod utenfor, men vi så kjempegodt! LMFAO er jo bare dødskule♥ Flere bilder fra dagen kommer i morgen, hva synes du om bildet? har du sett LMFAO live?

23.08.2012 // 6 comments

noen foto bogger som fortjener mer oppmerksomhet

Det finness sååå mange flinke bloggerere der ute som fortjener mer oppmerksomhet. Alle bloggene nedenfor fortjener sinnsykt mye mer oppmerksomhet. Jeg vet det er mange som leser Maren sin blogg men hun fortjener flere lesere! Hun og alle de andre bloggene er bare så sinnsykt flinke med kameraet! Alle bildene er en mix fra noen av bloggene! Klikk gjerne innom alle bloggene... noen du leser fast, eller kommer til å lese fast?

maren ♥ siri  ♥ helene  ♥ ranghild ♥  theroadishome ♥ arangoyoaga ♥

22.08.2012 // 4 comments

Pakke i posten!


Der tok dere feil... det som lå i postkassen var en personlig almanakk eller dagbok som jeg kaller det. Jeg har lagd den på denne nettsiden → . Jeg elsker den allerede, på nettsiden velger du alt fra farge på strikken til forside bilde! Du kan til og med bestemme når den skal begynne, slik at den kan begynne akkurat den måneden du vil! Den ble akkurat slik jeg så for meg, jeg gleder meg super mye til å begynne å skrive i den! Hva synes du? Har du noe lignende?

22.08.2012 // 3 comments

ArkivetBare noen bilder jeg har glemt å postet på bloggen. Gjett hva som lå i postkassen i dag?

21.08.2012 // 3 comments

Deena and ozzy

Dere har spurt en del om vesken på bildet over. Den er fra urban outfitters og kostet rundt 600kr. Jeg kjøpte den i Berlin sååå jeg vet ikke om den finnes andre steder. Inni står det deena and ozzy, som er et merke urban outfitters fører. Jeg finner ikke vesken på nett siden deres, men dere kan finne lignende på h og m og andre butikker. Nå som skolen har begynt igjen får jeg bare tid til et innlegg hver dag. Tusen takk for at du leser bloggen min!

20.08.2012 // 6 comments

Without darkness there are no dreams

Nå stikker jeg på dans, i morgen skal jeg skrive litt om hvor jeg kjøpte skolevesken min, bare sånn at dere vet det♥ Høres det bra ut? Bildet er forresten tatt i vannet av refleksjonen av månen...Hva synes du om bildet?

20.08.2012 // 4 comments

check list for school

lim, saks, perm, sekk/veske(↑), farger, visk, markeringspenn, notatblokk, spisser, kulepenn, bokbind, blyanter, lapper til bøkene,  gradskive, passer, linjal

19.08.2012 // 4 comments

a yellow eye and a tiny pink nose

Bare noen nær bilder jeg tok av nabokatten i går, jeg legger egentlig ganske masse bilder ut av h*n!  Håper dere skjønte ironien min i forrige innlegg, jeg gleder meg altså ikke til å begynne på skolen! heh. Nå har jeg forresten hatt spa, sånn at jeg er helt klar til skolestart! Hva synes du? Er du klar til skolestart?

19.08.2012 // 2 comments

Etter regnet og Bieber parade
Noen bilder fra bieber- paraden og noen blomster som står ute på trappa. Jeg gikk i bieber parade på onsdag og det var sinnsykt gøy! Jeg kom til å med i avisen, jeg kan vise dere i morgen vis dere vil? Uff, det er siste ferie dag i dag... skolen begynner i morgen, noooo! Noen andre enn meg som gleder seg til å begynne på skolen?

18.08.2012 // 1 comment

behind the senes


Siden jeg fikk en del respons på innlegget om havrepannekaker tenkte jeg å vise dere hvordan jeg tok bildene. Jeg brukte min kjære 50mm 1.8 til disse bildene + kameraet mitt; Canon eos 550d. Som dere ser så er "duken" ikke en duk, det er faktisk et papir. Så når jeg tok bildene passet jeg på at bare papiret ble med som bakgrunn. Siden jeg brukte 50mm måtte jeg stå på en stol for å ta bilde. Jeg brukte auto fokus på manuelt valg, med fokus i midten. Var dette forståelig?  Vil dere ha flere sånne innlegg?

17.08.2012 // 1 comment

Den siste uken i sommerferien

Jeg har gitt Danboarden min litt oppmerksomhet i det siste...

...det samme med nabokatten.


Jeg har tatt bilde i speilet.

Jeg har brukt de nye tomsene mine som er blå, bildet er av søsteren min sine.

Den siste uka i sommerferien har vært fin. Jeg har gjort masse og fått masse ut av dagene. Sånt liker jeg! På bildene ser det ut som jeg ikke har gjort noen ting denne uken, meen det har jeg. Hvordan har din uke vært?

17.08.2012 // 2 comments

militærgrønn vs vinrød

Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg♥ I dag drar jeg å treffer noen venner, koselig! Jeg hater at sommerferien snart er over... Hvilket antrekk likte du best?

16.08.2012 // 5 comments

Barnepass + ett stikk i hver arm


I dag har jeg altså passet på søskenbarnet mitt Mina hele dagen, koselig! Hun er veldig fotogen så da var det jo ekstra kjekt... legg merke til de søte lokkene hennes♥ Vi skal til Afrika i julen så da er vi jo nødt til å ta en del vaksiner, det har jeg også gjort i dag... ufff, jeg bare HATER å ta sprøyter! Sprøyter, vaksine, stikk, kjenn på ordene da... Det verste er når sykepleier sier "nå kommer det ettlite stikk" og du bare "æææææææ". Synes du sprøyter er skumle? Har du vært barnevakt noen gang?

16.08.2012 // 0 comments

jeg krysser fingrene


For en stund siden melde jeg meg på aftens fotokonkurranse, og et av bildene jeg bidro med ble avbildet! De kårer vinneren i slutten av august; første plass er et gavekort på fotoutstyr til 5000! Det er også andre plass og tredje plass med, så jeg får krysse fingrene... Har du vært i avisen noen gang? Hva synes du om bildet?

15.08.2012 // 1 comment

kongeriket kongeparken


Bare to bilder fra i går, da vi var i kongeparken. Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, men det var hverfall en utrolig kjekk dag. Det var nesten ikke noe kø så vi dro hjem allerede i tre tiden. Nå drar jeg snart inn til byen, hovedgrunnen er at vi skal på Bieber parade! Jeg gleder meg såååå mye, det skal bli så gøy! Skal du på parade i dag? Har du vært i kongeparken noen gang?

14.08.2012 // 2 comments

Svipp tur til HellasI dag har jeg og jente gjengen vært i kongeparken! Bildene derfra kommer senere, bildene over er fra mandag; da syklet vi (3 mil til sammen, sporty!) til en fiin strand i nærheten. Det var fiiint vær så vi solet oss masse! Jeg følte at vi var i et annet land, sååå eeeeh det er grunnen til overskriften... Tuuusen takk for alle kommentarene på havrepannekakene, sånt liker jeg♥

13.08.2012 // 0 comments

hot ot not, sennepsgul

 

13.08.2012 // 7 comments

havrepannekakerRøren (Nok til ca. 5 små pannekaker)

♥ 4 dl havregryn ♥ 2 ss sukker ♥ 2 egg ♥

Slik gjør du

Hell havregrynen oppi en bolle og tilsett sukkeret. Bland godt, og ta eggene oppi. Rør alt sammen til en ganske tørr røre. Stek pannekakene på svak varme, tre minutter på hver side. Nyt med blåbær og et dryss av melis! Dette er et utrolig lettvint mellommåltid som anbefales sterkt! Jeg fant oppskriften her! Smakt havrepannekaker før?

12.08.2012 // 4 comments

No one can lie

no one can hide anything, when he looks directly into someone's eyes.

12.08.2012 // 2 comments

Det mykeste i hele verden er...

...denne delen av hesten er bare det mykeste i heeeele verden! Åhhh jeg kunne sitte der i evigheeter å bare kose med haken og leppene til hesten... Det søteste er jo at hesten smiler↑ Ser du smilet til hesten? Noen som er enige? Det var flere som hadde meldt seg på dette innlegget men de to som hadde blogg og hadde gjettet riktig var... elsbildeogvideo og liiseeal! Legg gjerne igjen en kommentar begge steder, da hadde de blitt superglade!

11.08.2012 // 0 comments

littlereasonstosmile(.tumblr.com)

11.08.2012 // 5 comments

La meg introduserer dere for...

Image and video hosting by TinyPic...verdens søteste skapning! Naaaaw, se på de små ørene da og hodet! Søteste EVER! Føler enda at jeg holder en slik søtnos i hendene, åhhh savn♥ Forresten, hvor blir det av kommentarene? Søt, eller?

10.08.2012 // 3 comments

Riding: The art of keeping a horse between you and the ground.
Her får dere maaasse bilder fra ridekurset. Det har vært en fantastisk uke hvor jeg har fått opplevd masse nytt og ikke minst blitt mye tryggere på både hester og andre dyr. Jeg anbefaler alle å prøve å ri, det er en helt fantastisk følelse og løpe i full galopp og vite at det er du som har kontrollen over det store dyret... Det ble også tid til fiksing av håret til hestene, noe som var utrolig kjekt! Hesten min var jo en gutt såååå det var jo litt unarturlig med masse fletter i håret hans... ha, ha. Jeg savner Hervar allerede han var så rolig og gjorde alt jeg ville at den skulle gjøre. På bildene ser dere en del kaniner også, se da! Åhhhh, de bitte små var bare såååå søte, sååå søte var de. Til å spise opp! Hva synes du om bildene? Noen favoritter?

10.08.2012 // 0 comments

med lang lugg og smilende munn


Jeg tok litt heste bilder i går men jeg fikk ikke tid til å poste noen av dem igår. Litt senere i dag skal det komme et innlegg med bilder av hestene! Jeg skal også introdusere dere for verdens søsteste skapning! I mellom tiden kan dere se på inspo- collagen som jeg satte sammen i går. Alle bilder er fra weheartit! Inspirert? Liker du hester?

08.08.2012 // 3 comments

i gult og svart

Det blir litt korte innlegg for tiden, men jeg har ikke sååå god tid nå som jeg er på ridekurs skjønner dere. I morgen tar jeg forresten med meg kameraet, håper på noen fine bilder. Det var noen som lurte på hvor jeg hadde lastet ned photoshop prøveversjonen. Jeg har skrevet et innlegg om det for leenge siden HER! Hva synes du om bildet? Liker du humler, synes du de er skumle?

07.08.2012 // 5 comments

Flowers everywere


Da er jeg hjemme etter enda en dag på ridekurset, i dag har jeg faktisk travet. Det var gøy men veldig humpete! De har forresten masse kaninunger her, åhhhh de er bare sååå søte! I morgen skal vi ri på tur ute på en strand, gleeder meg! Hva syns du om bildet? Liker du kaniner?

07.08.2012 // 1 comment

What is summerfeeling?

Jeg får sommerfølelse når... jeg ikke vet hvilken dag det er... når jeg har blåbærhender↑ ... når vi kjøper grillmat til middagen... når jeg fryser i matbutikken fordi jeg har for lite klær... når jeg løper barbeint på kok varm asfalt... når jeg prøver å rekke åpningstidene til kiosken får å få meg en is... Hva gir deg sommer følelse? Nå drar jeg til hestene, i dag skal vi ri på tur, skal bli gøy!

 

06.08.2012 // 1 comment

before & after pic`sNå er det krise her; Photoshop prøveversjonen er ute-  igjen! Jeg klarer ikke redigere i andre program.... såååeeh jeg viser dere heller noen " before and after " bilder. Når jeg redigerer bildene mine pleier jeg ikke å redigere så mye annet en lyset og kontrasten, det er egentlig bare fordi jeg ikke skjønner meg på så mye annet...

Ridekurset var forresten super gøy, hesten min heter Harvar... naaeeww, han er så søøøt! Jeg skal prøve å ha med kamera en dag, da skal dere få se han♥ Hva synes du om redigeringen? Liker du sånne innlegg, vil du ha flere?

06.08.2012 // 2 comments

Fly away

Nå drar jeg på ridekurs, snakkes♥ Ønsk meg lykke til?

05.08.2012 // 1 comment

Bubbles all overNoen flere boble bilder, i morgen skal jeg på ridekurs. Det skal bli kjekt, jeg har omtren aldri sittet på en hest før såehhh det skal jo bli interesant... har du ridd før? Noen flere med blogg som vil melde seg på "konkurransen"  i forrige innlegg?

05.08.2012 // 4 comments

Look into the bubble


Kommer flere boble bilder senere, ser dere hva som er inne i boblen?Jjeg linker til den som gjetter riktig!

04.08.2012 // 1 comment

22 ting du ikke visste om meg


Jeg har gått i speideren i 7 år ◊ Jeg elsker barbie filmer og kjøpte en ny til samlingen nå nettop i sommer↑ ◊  Dette er det 401 innlegget jeg skriver på bloggen ◊  Jeg følger 69 blogger på bloglovin og en av dem er min... ◊ Jeg klarer nesten ikke å gå noe sted uten kameraet mitt ◊ Jeg har en tvillingsøster som har denne bloggen ◊ Jeg har bare hatt en mobil i snart 5 år, en sony ericson◊ Jeg sender omtrent 2 meldinger i måneden ◊ Jeg liker ikke rosin boller, æsj! ◊ Jeg ble født med masse svart hår, men nå er håret mitt VELDIG blondt! ◊ Jeg liker ikke tyggis, etter jeg fikk regulering har jeg liksom bare sluttet...◊ Jeg HATER snegler. Åhh noe såå ekkelt... ◊ Jeg bruker klokken min så og så heeele tiden, jeg sover med den. Jeg elsker å høre på tikkingen når jeg legger meg, det er som en sovemedisin... ◊ Før var jeg helt hektet på exstreme makeover ◊ Jeg elsker glee ◊ Jeg elsker å ligge i hengekøya på hytta↑ ◊ Jeg tåler ikke spøkelses hus eller skumle filmer... da vi var i tusenfryd var vi innom et spøkelses hus, det var sånn 5d film... det ble til at jeg tok av meg brillene og lukket øynene... ◊ Jeg synes mini marsmellow er suupergodt! ◊ Jeg E-L-S-K-E-R Justin Bieber ◊ Jeg bare elskeeeer guacamole og ost! Prøv å legg litt guacamole inn i en ostskive, naaaam! ◊ Jeg synes det er gøy å ha en knasj farge på neglene  ◊ Jeg liker å sy, tegne, male, strikke- jeg liker GODT å være kreativ!  ◊ Noe du ikke visste om meg?

04.08.2012 // 3 comments

vinneren ble...


 Vinneren ble royal trippel og Dream yoghurtis Brownies! Hvilke er dine favoritter?

02.08.2012 // 1 comment

Dagstur til utlandet ++


Enda en mix med bilder men denne gangen er det fra noen turer vi har gått + meste parten av det jeg kjøpte da i var i Oslo i går. Jeg følte virkelig at jeg var i utlandet da vi var i Oslo i går, det må ha vært på grunn av varmen og alle folkene... I morgen drar vi hjem, jeg må innrømme at jeg gleder meg bitte litt til å få komme hjem igjen, få pakket ut og ikke minst få treffe venner♥ Utnytt den siste tiden av ferien da, blogges i morgen eller på lørdag♥

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits