31.08.2013 // 5 comments

De siste sommer dageneBare noen upubliserte bilder fra de siste ukene. Nå skal jeg ut for å gjøre noen ærender, blant annet prøve å få tak i et engangskamera. hehe, det gir såå fin effekt på bildene♥ Merker på været at sommeren snart er over. Forhåpentligvis blir det enda flere varme dager. Hva synes du om bildene? Hvordan er været hos deg?

30.08.2013 // 2 comments

Lyse rosa blomster og sånt

HEELG! Denne helgen har jeg egentlig ingen planer, det skal bli heerlig♥ Nå skal jeg snart spise enchiladas til middag, yummy! Har du noen planer denne helgen? Hva synes du om bildene?

29.08.2013 // 14 comments

Fjellreven KankenJeg elsker fjellreven sekken min, den er akkurat passe størrelse, perfekt til piknikker og sånt♥ I morgen er det allerede helg igjen, denne uken har gått fort, heerlig! Hva synes du om bildene? Har du fjellraven sekk?

28.08.2013 // 5 comments

Before and after #5Her ser dere noen "before and after" bilder fra i sommer. Jeg kjøpte meg forresten også et redigerings program rett før sommeren; Adobe Photoshop Lightroom 5♥ Det er suuper bra og har maange muligheter, anbefales! Hvilket redigerings program bruker du? Hva synes du om bildene?

27.08.2013 // 5 comments

Summer nights like this #2ååå, perfekte sommer kvelder som dette (↑) er virkelig det beste jeg vet♥ Det er så fantastisk å se solen gå ned også er det så sinnsykt fint lys! Noen andre enn meg som elsker sånne kvelder som dette? Hva synes du om bildene?

26.08.2013 // 4 comments

*Trommelvirvel*


Vinneren ble Non stop krone is! Hvilken is er din favoritt?

25.08.2013 // 6 comments

En helg i August

I helgen var jeg på seiltur. Vi overnattet på Kvitsøy♥ Jeg har blant annet gått tur, tatt bilder, lest bok (↑), spist is og slappet av. Jeg fikk skikkelig ferie følelse, heerlig! Det kommer mere bilder fra turen. Hva synes du? Hva har du gjort i helgen?

24.08.2013 // 1 comment

Istesting #4


+ Denne isen er en nyhet fra Hennig Olsen i år. Den har et fancy design og fiine farger. Fløteis og fruktis var en veldig god ide og kombinasjon. Frisk og god i smaken; perfekt til en varm sommerdag. +

- Det grønne på isen smaker kiwi og det røde bringebær. Jeg synes denne kombinasjonen ga litt for mye smak. -

♥ Moodi får en... -5/6 ♥ Hva ville du gitt denne isen i terningkast?

23.08.2013 // 7 comments

Autumn


Gjett hvor jeg skal i høstferien? Det beynner på Barc og slutter på elona. hehe, jeg skal til Spania, Barcelona♥ Jeg har aldri vært i Spania før så det blir nok spennende! Bildene er forresten fra i fjor høst, da var jeg i Paris♥♥ Har du vært i Spania før? Hva skal du i høstferien?

22.08.2013 // 1 comment

StjernehimmelI går hang jeg opp en fiin lyslenke over sengen min. Jeg håper denne skal gjøre mørke vinter kvelder liit bedre, hehe. Nå er det veldig fint vær ute, såå jeg drar snart å bader, heerlig♥ Hva gjør du i kveld?  

20.08.2013 // 12 comments

Cloudy sky


Hva synes du om bildet?

19.08.2013 // 2 comments

SkolestartDa var første skoledag overstått♥ Rett etter skolen dro jeg ned på senteret for å kjøpe litt ting til skolen, over ser dere innkjøpene↑ Har du hatt en fin dag på skolen?

18.08.2013 // 9 comments

Sunday inspiration

the-problematique:
bits & bobs. by hjartesmil on Flickr.
screams:
I FOLLOW BACK 1OO%
stolenflaws:
i?m going to live there someday 

Vertical blog
perfectmadness:
I CAPTURE YOU IN THE SUN (by Theo Gosselin)
elised:
yes.yes.yes
Jeg elskerelsker tumblr, åå jeg får så sinnsykt mye inspirasjon derfra! Til dere som ikke har tumblr, dere må lage dere en♥ Alle bildene er fra min tumblr, her. Hvor finner du inspirasjon?

17.08.2013 // 6 comments

Istesting #3


+Denne isen er en klassiker og helt klart en av mine sommer favoritter. Jeg elsker kombinasjonen av vanilje, nonstop og sjokolade. Kjeksen er sprø og isen har et enkelt og praktisk design+

- Jeg klarer rett og slett ikke å finne noe negativt med denne isen. (meheh) -

♥ Non stop krone is får en... 6/6 ♥ Hva ville du gitt denne isen i terningkast?

16.08.2013 // 2 comments

Summer nights like this


åå, det er såå fint med solnedgang. Det er så fint lys også blir det så fin stemning i bildene♥ I dag skal forresten jeg ha tapas kveld med jentene, det skal bli koos♥ Hva skal du i dag? Liker du å ta bilder av solnedgangen?

15.08.2013 // 10 comments

Just some berries
Hva liker du best; bringebær, blåbær eller jordbær?

14.08.2013 // 6 comments

That summer feeling


Disse bildene tok jeg og Hanne da vi var på Lindøy med båten i sommer. Det var så sinnsykt fint lys så da måtte vi bare knipse litt♥ ååå, elsker sånne fine sommer kvelder! Hva synes du om bildene?

12.08.2013 // 5 comments

Kjerag #2

Her kommer del to av bildene jeg tok da vi var på Kjerag. På toppen er det forresten en stein som man kan stå på, ogg det måtte jeg jo gjøre (↑) heh. Det var ganske enkelt å gå på meen sykt skummelt å stå der, uff! Hva synes du om bildene?

11.08.2013 // 6 comments

Kjerag #1


I helgen var gikk jeg tur til Kjerag, som er et sted i Sirdalen (hvis dere vet hvor det er). Vi var veldig heldige med været såå det var en fin tur. Jeg tok en del bilder såå jeg troor jeg deler turen opp i to innlegg. Har du vært på Kjerag? Hva synes du om bildene?

09.08.2013 // 10 comments

London

 Her ser dere et utvalg av bildene jeg tok da vi var i London tidligere i sommer↑ Nå har jeg laget en heerlig frokost, viser dere bilder i et annet innlegg♥ Ha en fin dag! Har du vært i London?

08.08.2013 // 6 comments

Frappuccino


På tirsdag lagde jeg frappe for første gang! Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften.

 Det du trenger for å lage tre glass med suuper god frappe er↓

1 1/2 glass lettmelk/helmelk ♥ 2 kopper med isbiter ♥ 3 kuler vanilje is ♥ en stor dæsj med sjokolade saus ♥ krem

Hell alle ingrediensene i en blender. Ta sjokoladesausen oppi til slutt. Smak til og hell frappuccinoen opp i glassene. Topp med krem og sjokolade saus♥ Har du lagd frappe før?

07.08.2013 // 5 comments

Waking up at 4am to watch the sunrise


I dag sto jeg opp klokken fire om morgningen får å se soloppgangen♥ Vi pakket kakao, kamera og sovepose også dro vi opp på en høyde i nærheten. Det var sinnsykt fiint og koselig♥ Dette må vi gjøre igjen! ahha, vi ble forresten omringet av mange nygerrige sauer, søøte↑ Har du gjort noe lignende noen gang?

06.08.2013 // 5 comments

Summer moments #2

Enda flere bilder fra da jeg og Hanne tok bilder tidligere i sommer. Hva synes du om bildene, hvilket liker du best?

05.08.2013 // 4 comments

Paradis
På fredag var det utrolig fint vær, ahh, guud så heerlig♥ Jeg, Tora og Hanne bestemte oss for å sykle til solastranden, etter 11km var vi fremme til dette paradiset↑ Det føltes som om vi var i en heelt annen del av verden♥♥ Det blåste sinnsykt mye, såå når jeg kom hjem hadde jeg sand overalt, haha. Hvordan er været hos deg for tiden? Hva synes du om bildene?

02.08.2013 // 10 comments

My first polaroid photoahh, elsker polaroid kameraet♥♥ Det gir såå fin effekt på bildene, bildet over er forresten tatt av hytten. Jeg fikk tak i film i London (hvis noen trenger adressen er det bare å spørre♥), ellers kan du bestille på blant annet ebay. Masse fiine kameraer finner du på foreksempel portobello market. (i London) Har du et gammel kamera?

01.08.2013 // 6 comments

Juli


I juli har jeg kjøpt levis skjorts, vært i England, spist masse heerlige sommer desserter, hatt fotoshoot med Hanne, vært i båten og på hytten (oog tatt masse bilder (på høykant) mehehe↑) Med andre ord har denne måneden vært utrolig herlig♥ Nå er jeg klar for en fiin August måned med (forhåpentligvis) varmt vær♥ Hvordan har din Juli vært?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits