30.09.2012 // 5 comments

It is smoothie time


Nam, smoothie er sååå godt! Bare så dere vet det så er designet mitt under opppussing, sååå ja. Nå skal jeg ut å ta bilder til profilbilde eller header, ellers er planen å øve på fransk og diverse andre prøver.

Liker du smoothie?

29.09.2012 // 13 comments

I mørket

To bilder til fra fotokurset. I dag drar jeg en tur til byen, satser på å ta med meg kameraet; meeen ettersom det regner vil det ikke bli såååå mange bilder. Jeg skal også gjøre litt endringer i designet i dag♥ Hva synes du?

28.09.2012 // 5 comments

turquoise


To bilder fra da vi var på Hellestø stranden. Senere blir det taco og koseklær, heeerlig♥ Hva synes du?

27.09.2012 // 12 comments

teaser

En liten teaser på hva dere kommer til å se bilder av i de neste innleggene. Dette bildet var vel det jeg ble mest fornøyd med, hva synes dere?

26.09.2012 // 7 comments

bareMinerals original


I dag drar vi til Hellestø stranden med fotokurset. Vi skal ta bilder med laaaang lukkertid, det skal bli gøy! Sååå dere får sikkert se bilder om det blir noen bra. Bildet er forresten av puddert mitt som gikk tomt for et par uker siden. Jeg er sinnsykt fornøyd med det♥ Har du bare Minerals pudder? Lyst å se bilder fra fotokurset?

25.09.2012 // 8 comments

BloggerJegLeserFlereGangerDaglig #2

Jenta bak bloggen er Julia på 16 år. Hun har en stor lideskap for foto også liker hun skolen, hun skriver også at hun er den ultimate mattenørden, haha! Hun bor i Sverige og skriver på svensk, meeen det forstår vi jo det meste av! Dette er en blogg du veeeldig lett blir glad i! http://juliasmagazine.blogg.se/

24.09.2012 // 16 comments

the last days in pictures


Noen bilder som er tatt i det siste↑ Vi fikk kokeboken som vi skal bruke i mat og helse i går. Bladet dere ser bilde av er forresten veeldig bra! Det var en reiseguide til Paris i det, så det var vel egentlig grunnen til at jeg kjøpte det. Månen har vært syyyykt fiiin i det siste, både i forrig går og i går var det halvmåne, fiiint! Bildet av månen er ikke tatt av meg, credz til pappa... meeen jeg har redigert det da. heh. Hva synes du?

23.09.2012 // 23 comments

I want to travel all around the world

Image and video hosting by TinyPic 

Ser du lenge på dette bildet blir du heeelt hypnotisert, hah. Dere er forresten sååå søøøte i kommentarfeltet for tiden♥ Noen andre som vil reise verden rundt? Synes dere jeg bør få meg en header?

23.09.2012 // 18 comments

des chaussures


I går så jeg på vintersko, eller noen sko med litt varme, men samtidig skulle de være til litt pensligere bruk. Jeg er sinnsykt kresen men jeg fant noen til slutt da↑ Vær helt ærlige nå; Bør jeg beholde de? Jeg er forresten utrolig takk nemlig får alle de fine tilbakemeldingene jeg får i kommentarfeltet♥

22.09.2012 // 7 comments

22092012Jeg har laget cupcakes i dag, også har jeg gått med uggsene mine for første gang i år. Hvordan cupcakene ble får dere ikke se... de ble mislykket. Vi hadde 60 g melis og vi skulle ha 500 g, sååå ja. I kveld blir det skal vi danse og chips, kooos! Ser du på skal vi danse?

22.09.2012 // 9 comments

BloggerJegLeserFlereGangerDaglig #1

Siden det var noen som spurte hvilke blogger jeg leser tenkte jeg å begynne å anbefale litt flere blogger. Siden clara er sinnsykt flink til å skrive kommentarer på bloggen fortjente hun å være første mann ut♥

Bloggen skrives av Clara på 15 år. Hun blogger om foto, hverdag og alt som faller henne inn egentlig. Hun spiller gitar og elskeeeer vintage. Clara har en utrolig kuuul stil som jeg får massemasse inspirasjon fra! Hun virker som en sinnsykt hyggelig person. Det er virkelig verdt å følge bloggen hennes! HEEER! Leser du bloggen til Clara?

21.09.2012 // 7 comments

Paris, here I come


Nå er det ikke lenge til høstferien, Paris, here I coome! heh. Det blir ekstra kjekt ettersom jeg tar fransk på skolen, hvilket språk tar du? Bildet er forresten av en øl gammel bok pappa har hatt♥

20.09.2012 // 13 comments

just some unpublished pictures
Bare noen bilder fra de siste dagene. I dag er planen en liten joggetur, meeen vi får se... Jeg har også en del innleveringer og en prøve jeg kal øve til. Hva liker dere best; farge bilder eller svart hvitt? Planer?

19.09.2012 // 13 comments

My phone


Det var noen som lurte på hvordan mobilen min så ut... såå ja↑ Heh, den er ikke såå veldig spesiell da. Jeg tror jeg har hatt den i rundt 4 år nå, det er faktisk den eneste mobilen jeg har hatt! Jeg har forresten kommet på et fiint guttenavn; Benjamin! Noen spesielle navn dere liker? Hvor lenge har du hatt mobilen din?

18.09.2012 // 15 comments

les raisins


♥Druer i fryseren♥

NAM! Smaker som drops, anbefales! I dag blir det nok en del lekser. I morgen er det fotokurs, satser på at vi får tatt litt mere bilder denne gangen♥ Planer? Smakt frosne druer før?

17.09.2012 // 10 comments

yellow eyes and a green leaf

Nabokatten som chiller og et bilde av et fiiint blad. Jeg har jogget både i dag og i går, også kom jeg hjem fra dansen nå netopp. Jeg har forresten fått twitter, follow mee! (IreneMidttun) Jeg skjønner ingenting, meeen jeg har klart å skrive to tweets da. heh. Dere da, har dere twitter? Noen spesielle ønsker til hva jeg skal blogge om?

16.09.2012 // 11 comments

svar

Beste og dårligste karakter? Jeg har fått 3er en gang! Uff, da var jeg ikke fornøyd. Den beste jeg har fått er 6ere.
Beste mat? Jeg er skikkelig matvrak, jeg spiser nesten alt. Meen må jeg velge noe må det være neeeei jeg aneeer ikke! Jeg liker som regel det meste når det kommer til mat.
Hvem er dine bestevenner? Jeg har mange venner de beste må vel være Ines, Ellen, Tora og Anne. 
Har du bloglovin? Jaaaa HEEEEER. Favortitt kjendis? JUSTIN BIEBER.Hvilke blogger leser du? Oi det er maaange det, jeg kan lage et innlegg snart!  Hvilket program brukte du til den kollasjen? Jeg brukte Polyvore, du trykker på create øverst på siden for å begynne. Hvor lærte du å ta så fine bilder? Taaaakk! ♥ Jeg har lest flere bøker, jeg har også lest på nettet og lært ting av bloggere♥ Nå går jeg jo på fotokurs så jeg lærer litt av hvert der også. Hva er best med å blogge? Det er enkelt; alle mine søte lesere og alt det fine dere skriver♥Jeg har samme bikini (hvis din er fra madlady?) Jaaa den er fra madalyHvordan vil du beskrive deg selv med 5 ord? Snill, rastløs, kreativ jaaa, umhh jeg aneeer ikke! heh.
Noen interesser? Jeg danser på fritiden også liker jeg å sy, tegne og lage ting! Kan du legge ut et bilde av mobilen din? Jaaa, skal gjøre det snart! Det er en ølgammel sony ericson bare sånn dere vet det.
Hvilke bøker liker du å lese? I det siste har jeg lest bøker som Øya, Mofongo og Bienes hemmelige liv. Hvis du ikke du har lest Harry Potter bøkene såå vet du hva du har å gjøre.
Hva går du på fritiden? Jeg går på to dansekurs og ett fotokurs.
Fineste jentenavn og guttenavn? Jeg liker godt Olivia. Nå kommer jeg ikke på noe guttenavn. Skal gi beskjed om jeg kommer over noen fine!Fikk dere svar på det dere ville? innelegget ble ganske så uoversiktelig meeen det får dere tåle♥


15.09.2012 // 8 comments

MISFORSTÅELSE


Det ble en del misforståelser i forrige innlegg. Det som er skrevet har altså ikke noe å gjøre med meg! Det er deres, leserene mine sine meninger. Jeg samlet alle kommentarene jeg fikk i dette innlegget.

Jeg merker at jeg ikke har like mange bilder å vise der nå. I dag får mamma og pappa besøk så da blir det nachos på oss, YES! Noen planer?

15.09.2012 // 12 comments

150912teite ting. dårlig vær. fikk ikke bord på big horn. jeg er trøtt. hull i tanna. ubesluttsom for tida. regn. regn. prøve på fredag. regn. jeg er opptatt hele helgen. må stå opp kl 8 (eller tidligere) imorgen + på søndag, tina&bettina the movie var ikke så bra som forventet. meg. meg. meg

tre fine ting. ett års jubileum med kjæresten min. helg. snart ferie. mye penger. gode venner. bra på skolen. meg. deg. hester. at jeg kommer til å tjene penger i helgen. jeg kommer til å kjøpe drømme-objektivet mitt neste uke. neste helg skal jeg overnatte hos en av mine bestevenner. konfirmasjon. baking. vet ikke

En tilfeldiget. instagramen min er hannemidt. Jeg kom på en bra idé til ukens temafoto-bilde. you rule girl.

Deres teite ting + en tilfeldig. Nå drar jeg til byen!

14.09.2012 // 10 comments

Tre teite og fine ting + en tilfeldig

Tre teite ting. det skal regne i helgen, det regner hele tiden, vi skal ha fransk prøve på mandag

Tre fine ting. jeg skal ri i helgen, jeg fant et jordbær i hagen i dag, dere er sinnsykt flinke til å kommentere!

En tilfeldig ting. Lees disse bloggene! http://megapixlar.blogg.se/ - http://juliasmagazine.blogg.se/ - http://www.edpeers.com/

Deres tur!

13.09.2012 // 15 comments

VÅT joggetur og innkjøp


Nå er jeg hjemme igjen etter en VÅT joggetur i stormen! Uff! Det er heeerlig å sitte her god og varm etter på♥ I går fikk jeg denne↑ bikinien i posten, heldig vis passet den perfekt! GLEDER meg til sommeren♥ heh. Hva synes du?

 Er det noe du lurer på må du bare spørre heeer!

13.09.2012 // 6 comments

Spørsmålsrunde12.09.2012 // 12 comments

Pitapizza, blader, brød og varme gensreNoen bilder fra de siste dagene. Nå stikker jeg på fotokurs! TUSEN TAKK for alle kommentaerene jeg får! Har dere gjort noe kult i det siste eller?

11.09.2012 // 15 comments

Hello, my name is Mr. D

 Noen andre som har danboard? Eller ønsker seg det?

10.09.2012 // 11 comments

i wish i


hadde polaroid kamera ♥ hadde mange søte valper ♥ kunne pynte fantastiske kaker ♥ hadde den perfekte ball kjolen hengende i skapet mitt ♥ kunne flytende fransk ♥ hadde en hest stående ute i hagen ♥ hadde masse gamle kameraer ♥ jobbet som fotograf i New York ♥ hadde tatt et bilde som ble verdenskjent ♥
Deres tur!

09.09.2012 // 6 comments

Ut på tur aldri surNå har jeg akkurat kommet hjem fra trenings senteret! Vi gikk en tur i dag, dere ser den røde stien, der gikk vi! Nå skal jeg ta meg en god dusj og lage meg noe godt til kveldsmat♥ Hva synes du om bildene? Hva har du gjort i dag?

09.09.2012 // 4 comments

Creativity is thinking up new things


Dette var altså stoffet jeg kjøpte i går da jeg var i byen. Jeg kjøpte det på en butikk som heter Harry Camping, jeg elsker virkelig denne butikken. Den er stappfull av farger og masse forkjellige kule småting. Det beste er vel at de har begynt å selge stoff.  Dere må forresten gjerne melde dere på denne konkurransen, der du kan vinne et utrolig søtt iphone deksel! Vi blogges sikkert senere♥ Hva synes du?

08.09.2012 // 9 comments

Selvåg Gartneri
Jeg var på et gartneri i dag↑ Det var utrolig koselig og fint der. Jeg var også en liten tur i byen, jeg kjøpte litt stoff, viser det kanskje senere. Nå skal jeg snart ned å fulle magen med pizza, åhhh, det skal bli godt! Hva har du gjort i dag? Synes om bildene?

08.09.2012 // 4 comments

Nabokatten og lilla blomsterI dag tar jeg meg en tur til byen med mamma, siden jeg trenger noen små ting. Tina og Bettina var forresten superbra! Hva synes du om bildene?

07.09.2012 // 6 comments

Mokka toppet med krem og nonstopJeg har smakt kaffe... for første gang! Mokka er sinnsykt godt, spesielt toppet med krem og en dæsj med non stop♥ Nå stikker jeg snart til byen for å se premieren av Tina og Bettina, gleeeder meg! Har du sett Tina og Bettina? Har du smakt kaffe?

06.09.2012 // 12 comments

To simple høst antrekk


Samme genser og shorts med forskjellige antrekk. åhrh, jeg har alltid ønsket meg en Fjell raven sekk, elsk♥ Gleder meg til å gå i strikke gensere, votter og lue... Hvilket var finest? Vinrød eller millitærgrønn?

05.09.2012 // 9 comments

6 pic`s from the last daysRosene har vokst, de har blitt mega.
Enda større enn de er på bildene over.

Jeg og søsteren min har laget blomkål suppe til middag. Det var spesielt godt med bacon på toppen! Senere stikker jeg på fotokurs.
Oppskrift kommer? Hva har du gjort de siste dagene?

04.09.2012 // 9 comments

just some room details


Noen detaljer fra rommet mitt. Det var noen som spurte om det, og det var jo en god ide, sååå↑ Jeg elsker å eksprimentere med forskjellige stoffer og andre ting og tang, gjør du? Jeg får hele tiden nye ideer og inspirasjon fra interiør blader. Egentlig får jeg vel inspirasjon fra overalt! Hvordan ser ditt rom ut? Liker du interiør?

03.09.2012 // 11 comments

My weekend


Vi var i stallen i går. Kaninene er forsatt super søte↑, åhh det føles ut som jeg holder en nå... De øverste bildene er fra da vi laget sjokoladefondant på lørdag, åhh det er sååå godt! Vi var også på et gartneri på lørdag, da kjøpte vi rosene♥ Jeg har sett Kon-Tiki i helgen, den anbefales veldig sterkt selv om den kunne være ganske skummel til tider. heh. Hva synes du? Hva har du gjort i helgen? Sett Kon-Tiki?

02.09.2012 // 4 comments

*trommevirvel* vinneren er...... INGA! Inga har en stor lideskap for foto, derfor blogger hun for det meste om det. I tillegg legger hun ut outfits og hverdags innlegg! Bloggen hennes er veldig variert og har fine, store bilder med god kvalitet! Anbefales! http://tinp.blogg.no/ leser du denne bloggen? Vil dere ha flere konkurranser på bloggen, hvilke?

02.09.2012 // 4 comments

Hei, hei september, hade august


Det er september! Jeg begynner å kjenne det på temperaturen nå, jeg savner sommeren! Vi fikk reklame i postkassen her om dagen, vet dere hva som stod uten på? Unike JULEgaver! Uff, jeg vil ha sommer hele året! Det går forresten fortsatt ann å stemme på fotokonkurransen! Tusen takk til alle som stemmer, det er utrolig koselig! Hvilket bilde/bilder liker du best? Savner du sommeren?

01.09.2012 // 22 comments

sommer minner
Jeg må bare si tusen takk til alle som melde seg på fotokonkurransen♥ De to bildene over er de bildene jeg likte best, sååå da er det bare å stemme i vei!

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits