30.09.2013 // 0 comments

Ballett next


Nå stikker jeg på ballett♥♥ Forresten: tuusen takk for såå mange fiine tilbake meldinger på forrige innlegg, dere er best♥♥ Til dere som lurer på hvor klokken er fra såå kjøpte jeg den på en butikk på senteret her jeg bor, en helt vanlig smykke/klokke butikk (husker ikke hva den heter) meen jeg vet de også selger de på Høyer. Hva gjør du på fritiden?

29.09.2013 // 16 comments

Daniel Wellington
I går kjøpte jeg meg ny klokke↑ Jeg er suuper fornøyd! Daniel Welligton klokkene er såå fine også passer de til alt♥ I dag skal jeg forresten i familie bursdag, blir koselig! ha en suuper dag! Hva synes du?

27.09.2013 // 10 comments

Smoothie og såntsmoothie + kiwi♥♥

Dette spiste jeg etter skolen for noen dager siden, yummy! Nå er det endelig heelg!! HERLIIG♥♥ Good helg alle sammen!

26.09.2013 // 4 comments

Sommer savnååå, jeg savner å gå i lette sommer klær. Meen det er ganske herlig å gå med gensere også daa, spesielt nå om høsten. I dag har jeg hatt nok en kjekk dag på Sjokoladepiken. I dag fikk vi til og med være med å lage sjokolade, yummy♥ I morgen er det heelg! Hva synes du om bildene?

25.09.2013 // 5 comments

If I had a house


Litt inspirasjon på en onsdag♥ Hvis jeg hadde hatt et hus hadde det sett omtrent sånn ut. Elsker hvite gulv, ahhh, det er så fint! I dag har jeg forresten hospitert på sjokoladepiken (en cafe i byen), det var veldig kjekt. Tror jeg kommer til å bli lei av sjokolade etter tre dager der, hohoh. Alle bildene er forresten fra pinterest, der heter jeg Irene Midttun. Liker du hvite gulv? Hva synes du om bildene?

24.09.2013 // 2 comments

18 unpublished photos from AfricaHer ser dere noen upubliserte bilder fra Afrika, åå, guud som jeg savner maten, fargene, dyrene og menneskene♥ Denne uken har vi hosipiterings uke, jeg hospiterte på en MK linje, veldig gøy. I morgen skal vi ut å jobbe, gleder meg! Hva synes du om bildene? Har du noen favoritter?

23.09.2013 // 2 comments

Zebra babyJeg har en del upubliserte bilder fra Afrika, såå hvis dere er interesserte kan jeg gjerne vise dere flere bilder fra turen. Et av ynglings dyrene mine er sebraer, spesielt de små, de er bare så nyydelige↑ Hva liker du best, svart/hvitt eller farger? Vil du se flere bilder fra Afrika?

22.09.2013 // 5 comments

Stranddalen

Noen bilder fra sist helg da vi gikk til Strandalshytten, god mat, fine farger og tåke er stikkord for den helgen♥ I går kveld kom jeg forresten hjem fra en koselig helg med klassen på Evje. I dag har jeg egentlig ingen planer, skal du noe spesielt i dag?

19.09.2013 // 4 comments

Cheetah in the sunset


Jeg stikker bare innom for å si at jeg drar på klassetur nå, så vi ses ikke før søndag♥ Hade bra, good helg til alle sammen!

18.09.2013 // 4 comments

Solastranden x4Noen bilder fra da vi var på solastranden, merker at jeg ikke har så mange bilder å vise dere for tiden. Nå som skolen er i gang får jeg ikke så mye tid til det, men jeg skal prøve å oppdatere så ofte jeg klarer♥ Resten av kvelden går til øving til rle prøve også må jeg pakke til klasseturen, vi drar i morgen skjønner dere. Har du mye å gjøre for tiden? Hva synes du om bildene?

16.09.2013 // 6 comments

It's always sunny above the clouds


Et bilde fra den den fiine solnedgangen vi så på Solastranden sist uke♥♥ I dag skal jeg på ballett også skal jeg øve til en fransk presentasjon jeg har i morgen. Hva synes du om bildet?

15.09.2013 // 6 comments

Three ingredients
Bringebær + vanilje yougurt + musli = yummy♥

Nå er jeg hjemme fra turen som jeg nevte i sist innlegg. Det var egentlig en veldig fin tur, da vi kom opp på hytten fikk vi suuper god mat♥ I morgen begynner en ny uke, og til helgen skal vi på klassetur, gleeder meg. Ser det godt ut? Har du hatt en fin helg?

14.09.2013 // 7 comments

Sauer og sånt


Bare noen bilder jeg ikke har vist dere. I dag skal jeg og familien gå til en turisthytte, såå jeg kommer ikke hjem før i morgen♥ Har du noen planer for helgen? Hva synes du om bildene?

13.09.2013 // 3 comments

Sunset x10Flere bilder fra solnedgangen på onsdag♥ I dag skal jeg til byen også skal jeg sitte barnevakt, kooselig. I går var jeg forresten på sola stranden, viser dere bilder derfra en annen gang. Hva synes du om bildene?

12.09.2013 // 4 comments

Peace


ååå, det var såå fiin solnedgang i går. Vil dere se mer? Hva synes du om bildet?

11.09.2013 // 4 comments

110913


Jeg har ikke fått tid til å blogge de to siste dagene, det har vært så mye å gjøre på skolen og sånt.

Bildene er forresten fra da vi var på seiltur i helgen♥

De to neste dagene skal lærerne ha planleggingsdager såå vi får friii, heerlig♥ Hva synes du om bildene?

08.09.2013 // 10 comments

Eyes, lips, face

Noen bilder jeg tok i går↑ Nå har jeg forresten sett hele gossip girl serien ferdig, det er så trist, vil så gjerne se videre. Sååå til dere som ikke har sett serien så anbefales den på den sterkeste♥♥ Hva synes du? Har du sett gossip girl?

07.09.2013 // 6 comments

Sweather weather

we-are-all-secretly-dead:
Click for grunge☻
floricaly:
roma ✖ indie
 Høsten er helt klart en av de beste årstidene♥♥ Koselige kvelder, fiine farger, kakao og store gensre♥ Alle bildene er forresten tatt fra tumblr. Hva er din favoritt årstid?

06.09.2013 // 3 comments

Things end. But memories lasts forever.
For en stund siden bestilte jeg bilder fra sommeren, og nå har jeg hengt noen av de opp på veggen, see så fint♥ "Bilde vegger" som dette gir meg så mye inspirasjon og bringer tilbake mange minner, gleder meg allerede til neste sommer, hehe♥ I dag var jeg forresten på kino og så This is us, One Direction, suuper bra, anbefales! Nå ser jeg frem til en heerlig helg♥♥ Har du bilde vegg? Har du noen planer for helgen?

05.09.2013 // 2 comments

Ballerina


Hihih, bare noen bilder av ballett skoene mine♥ Merker at jeg ikke har så mye nytt å vise dere for tiden, håper jeg får tatt noen bilder i helgen. Kvelden skal gå til øving til matte prøve, en joggetur og gossip girl. Ha en suuper dag videre! Hva gjør du på fritiden?

04.09.2013 // 4 comments

Sunlight


Bildet er fra da vi var på Lindøy. Nå har jeg forresten akkuart kommet hjem fra kaizers konserten♥ Resten av kvelden skal gå til gossip girl, siste sesong nå♥♥ Har du hatt en fin dag? Hva synes du om bildene?

02.09.2013 // 6 comments

Polaroid x5


En sommer skal jeg kjøre rundt i Europa med en sånn bil.

Hytta i Larvik.

Soloppgang klokken fem.

Ut på tur aldri sur, hehe. (fra når vi gikk til kjerag)

Solnedgang på Kvitsøy.
Jeg elsker polaroid kameraet mitt, see så fin effekt bildene får. Jeg fikk forresten tak i et engangaskamera på lørdag, gleder meg til å begynne å bruke det! Nå drar jeg på ballett, andre gangen min i dag, ønsk meg lykke til, hihi♥ Hva synes du om bildene?

01.09.2013 // 5 comments

August


I august har jeg blant annet sett soloppgangen (og solnedgangen) vært på sola stranden, lagd verdens beste frappe, vært på seiltur og gått til Kjerag. August har med andre ord vært en super måned til tross for at skolen har begynt. Nå ser jeg frem til en fin september måned♥ Hvordan har din August vært?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits