31.10.2012 // 6 comments

Bestilt


Jeg har bestilt denne kjolen fra http://www.tfnclondon.com/, gleeeeder meg til den kommer! I dag er det halloween, årets høydepunkt. hah. Jeg skal kle meg ut som en heks eller noe sånt (heh.), håper jeg får massemasse godteri! Man blir aldri for stor for halloween vettu, Skal du gå halloweenHar dere bestilt eller kjøpt ballkjole?

30.10.2012 // 5 comments

marchè
Flere bilder fra Paris, denne gangen fra et marked vi var på. De stengte akkurat når vi kom frem (typisk!) så det var ikke sååå mye å se, ja, ja kjekt å ha vært der♥ Jeg dro dit i håp om å finne noen fine vintage skatter, meeen det solgte de selvfølgelig ikke. I dag stikker jeg på dans også skal jeg jobbe med en samfunns oppgave.

Jeg har bestilt ballkjole, lager et innlegg snart! Hva synes du?

29.10.2012 // 6 comments

291012

Image and video hosting by TinyPicJeg skulle egentlig ut å ta bilder i dag, men det rakk jeg ikke før jeg dro på dans. Da jeg kom hjem igjen var det mørkt ute sååå jeg får heller dra ut i morgen. Jeg satt sammen denne gif'`en for noen dager siden, hva synes dere?

28.10.2012 // 5 comments

Justin og makroner


Den nye boken min.

åh, elsk!

nå har jeg lest de første sidene, super bra!

klokken åtte i morges bakte vi makroner.

De ble fine...

og gode

NAM!
Hva synes du?

27.10.2012 // 6 comments

Flere bilder fra ParisI dag har jeg vært en liten tur i byen, kjøpte ikke noe spess. Bare en bok som jeg har siklet etter helt siden den kom ut; Just the beginnig av Justin Bieber. Endeeelig er den miiin! Nå har jeg funnet den perfekte ballkjolen, meeen selvfølgelig har de den ikke i min størrelse. Syyykt irriterende! Ja, ja da er det bare å fortsette letingen.

Hva synes du om bildene?

27.10.2012 // 5 comments

just a catNoen bilder av nabokatten. Nå begynner jeg virkelig å skjenne at vinteren er på vei, i går snødde det for første gang i år. åhh, det er så utrolig koselig med snø, enige? meeen jeg blir syykt for lei kulden.. og isen. heh.

26.10.2012 // 10 comments

the world is a book, and those who do not travel read only a pageEnda et bilde fra solnedgangen på søndag(?). Elskeeer virkelig quoten på overskriften noen andre? Jeg skal lage middag i dag sååå jeg får vel begynne snart, btw; jeg elskeeer gossip girl♥ Hva liker dere best farger eller svart eller hvitt?

25.10.2012 // 4 comments

BloggerJegLeserFlereGangerDaglig #4


http://www.jessicastene.se/ skrives av Jessica, på bloggen følger du hennes hverdag som heste fotograf. Bildene hun tar er heeelt nydelige og er en stor inspirasjon for meg. Se på kuen da, søteste♥ For meg som elskeeer hester er denne bloggen perfekt! Jeg blir i skikkelig godt humør av bloggen hennes, anbefales!

leser du denne bloggen? søte hester?

24.10.2012 // 4 comments

my wish list for christmas #2


en mini kaninunge ♥ nye converse ♥ macbook pro ♥  fjernutløser ♥  red av taylor swift

Noen om ønsker seg noe av det samme?

23.10.2012 // 7 comments

anbefaling av maskara + fiiin utsikt


To bilder. Et fra da vi gikk tur i høstferien og et annet av maskaren jeg bruker. Det er faktisk en av de beste jeg har prøvd sååå leiter du etter maskara kan du kjøpe den heeer. Nå stikker jeg på dans snart, kjeeekt! Nå er det ikke lenge igjen til Haloween, jeg har såå lyst å gå rundt å hamstre godteri. meeeen er jeg ikke litt for stor for det? neida. joda. neida. Skal du gå haloween?

22.10.2012 // 10 comments

solnedgang + nudler

Fire bilder av den nyyydelige solnedgangen i går og nudlene jeg spiste når jeg kom hjem♥ Nå holder jeg på og leite etter ballkjole, jeg har funnet maaange fine på nettet. MEN de fleste sidene er utenlandske og da blir det veldig dyrt med frakt og sånn... Har du bestilt ballkjole? Hva synes du om bildene?

21.10.2012 // 8 comments

my wish list for christmas #1


dooog ♥ makron kit fra lekue  ♥ fjallraven sekk  ♥ iphone  ♥ just getting started  ♥ diverse kamerautstyr

Hva ønsker du deg til jul?

21.10.2012 // 4 comments

red flowersJeg sydde putetrekk i går, elskeeer sånne retro stoffer! Ellers var jeg på Kvadret(kjøpesenter), planen var vel egentlig å finne ballkjole. meeen jeg fant absolutt ingen fine. heh. Jeg lurer litt på om jeg skal bestille, noen som vet om noen bra nettsteder? Liker du å sy?

20.10.2012 // 8 comments

skjerf, bukse og baggy strikke genser

Tre av tingene jeg kjøpte i Paris var buksen, skjerfet og genseren på bildet over. Jeg har ikke så mange bilder å vise dere for tiden, hvis ikke dere vil se flere bilder fra Paris da?

19.10.2012 // 4 comments

metro


Jeg tar ikke så veldig mange bilder når det er mørkt. Det er så vanskelig. Dette er noen av de eneste jeg har tatt, hva synes du?

18.10.2012 // 7 comments

ten pictures from ParisNoen favoritter?

16.10.2012 // 18 comments

duer x2Jeg er ferdig med glee sesong 3, hva skal jeg se nå liksom!? Jeg har sett første sesong av gossip girl og pretty little liars, så jeg kan jo fortsette på en av de. Har dere noen serier å anbefale? Hvilket bilde var finest?

15.10.2012 // 13 comments

the only thing i wish for christmas


Nå stikker jeg snart på dans, kooooselig med masse tilbakemeldinger på videoen, fortsett slik, okey? Noen som har det samme på ønskelisten eller? BILDENE ER FRA TUMBLR OG WEHEARTIT!

14.10.2012 // 14 comments

Pariiiis

Jeg satt sammen en liten video fra Paris, jeg må serriøst skaffe meg et bedre redigerings program... noen som har noen tips? Det er forresten sjuuukt mange fiiiine videoer på vimeo, alle burde få seg en bruker der. Hva synes du?

13.10.2012 // 7 comments

slott, tegning, macaroner og fin utsiktFlere bilder fra Paris, denne gangen fra et strøk hvor det var flere koselige gater og masse gatekunstnere. I dag skal vi gå en liten tur, på mandag begynner skolen, æsj! Visste dere at det bare er 10 uker til jul? Hva synes du om bildene?

12.10.2012 // 8 comments

marche aux fleursNå har vi fått besøk av søskenbarna våre, sååå jeg fikk ikke begynt med redigering av bildene før i dag morges. Paris var en veldig fin by, med masse koselige gater og god mat. Bildene er fra et blomster og dyre marked, åhhh, skulle ønske jeg kunne ta med en fugl hjem... Hva synes du om bildene?

11.10.2012 // 2 comments

Macaron fan


Da har jeg kommet hjem fra Paris, nå er jeg i full gang med å redigere bilder. På turen har jeg blitt skikkelig macaron fan, heh. Det er sååå godt, har du smakt macroner før?

09.10.2012 // 5 comments

Bloggsperre?


Dager du ikke har noe å skrive om, men allikevel har lyst til å blogge... kan du bruke denne listen.

Lag et inspo innlegg der du setter sammen en collage med for eksempel bilder fra weheartit.

Svar på lister du finner på nettet, du finner mange her.

Se tilbake på gamle innlegg å se om du få noe inspirasjon derfra.

Gå en tur eller lag mat, gjør noe! Ta bilder underveis og blogg om det.

Lag en ønskeliste og publiser den som et collage eller som en liste på bloggen.

Lag et antrekk på polyvore, spør leserne hvilket som er finest.

Gå ut å ta bilder, lag et innlegg om bildene etterpå.

Ha en spørsmålsrunde, da får du alltid masse inspirasjon.

Lag et innlegg om dine favoritt blogger, favoritt filmer, favoritt bøker osv.  Noen nye ideer?

08.10.2012 // 6 comments

Unpublished


Nå drar vi og spiser frokost på starbucks, heeerlig! Senere er planen å shoppe litt og se eiffeltårnet, det er gratis nett på hotellet såååå jeg er saved!

07.10.2012 // 4 comments

fall in Paris


Nå som jeg er i Paris har jeg forhånds skrevet noen innlegg til dere, hvilket antrekk likte dere best? På det øverste antrekket er det meningen at skjørtet skal være høyt oppe, selv likte jeg det øverste best.

06.10.2012 // 11 comments

Those purple flowers


I morgen tidlig drar vi til Paris♥ Gleeeder meg! Dagen går til ridning og pakking, hvilket bilde var finest?

05.10.2012 // 6 comments

Fall vacation

HØØØØØSTFERIE!

Nå skal vi snart lage natchos til middag, senere drar jeg på filmkveld hos en veninne kooos! Hva synes du om bildet?

04.10.2012 // 9 comments

mørke, kulde, farger, tykke klær, kakao


Følte for å oppdatere dere enda en gang i dag, men denne gang med to høstbilder. Jeg har falt heeelt for canon 60d, åhhhh det er sååå bra. Hva synes du om bildene?

04.10.2012 // 1 comment

Hair oil


I dag fikk vi en pakke i posten, jippi tenkte jeg! Jeg trodde det var mitt nye id pudder meeeen nei, det var noe heelt annet↑ heh. Jeg har forresten fått låne canon EOS 60D fra fotoskolen, gleeeder meg til å ta massemasse bilder i høstferien! Hva synes du?

03.10.2012 // 7 comments

1 bilde 2 redigeringer

Nå blogger jeg fra en iMac på fotokurset, jeg har akkurat redigert den nederste bildet her i photoshop. Det øverste redigerte jeg hjemme, hvilket bilde likte dere best?

03.10.2012 // 1 comment

BloggerJegLeserFlereGangerDaglig #3

Bloggen skrives av Sara Olivia som virkelig lever drømmelivet som fotograf i New York. Bildene hun tar har et vintage preg og sinnsykt inspirerende. Jeg elskeeer denne bloggen!  http://www.saraoliviab.com/ Leser du denne bloggen?

02.10.2012 // 14 comments

Instagram lately


Jeg har instagram heeeer, meeeen siden jeg ikke har iphone, såå legger jeg for det meste ut bilder som er tatt med speilrefleksen. Jeg er ikke så aktiv, meeen noen dager legger jeg ut massemasse bilder! Har du instagram? Hva heter du?

01.10.2012 // 5 comments

hello October, goodbye September

September har vært en fin og innholdsrik måned. Jeg har tatt masse bilder og opplevd masse nytt. Hvordan har din september hvert? Forreeeesten; hva synes dere om designet?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits