09.10.2016 // 5 comments

hverdag

En samling av bilder fra den siste tiden ^ Nå er det høstferie, jeg startet den med en finfin tur til prekestolen med Tomine og Eskild i strålende vær <3 Ellers var det årets første russekro på torsdag, gøy!! Nå reiser jeg om få timer til Barcelona, sammen med 9 jenter <33 Blir sjukt bra !! God ferie !

 

05.10.2016 // 2 comments

pause

Noen bilder fra en fin sensommer tur til hytten til Tora ^ Noe av det jeg liker aller best er å reise vekk i hverdagen, det er så herlig å ta seg en pause innimellom. Selv om det bare er en natt, slapper jeg alltid så godt av !

Stavanger har hatt sjukt nydelig vær de siste dagene !! herregud jeg nyter det <33 jeg har vært på Sola stranden med Karen, turer i nærområdet og til fineste dalsnuten (magisk lys). Hverdagen blir 10x bedre med sol ! Ellers gikk Sondre Justad konserten over alle forventninger, det må være blant toppen av konserter jeg har vært på. Så sykt god stemning.

01.10.2016 // 0 comments

sommerhytten

Forrige helg var veldig bra med Justin Bieber konsert & Oslo sammen med Solveig og Hanne. Denne uken har bestått av mye skolearbeid, ellers er jeg fotograf i russestyret, så vi hadde vårt første russestyre møte på tirsdag (haha, gøy !), cafe med Ines, date med Tomine, og jobbing tre av dagene. I går var jeg med Tora og Helene, veldigveldig koselig ! Høstferien nærmer seg, da skal jeg til Barcelona med 9 andre jenter !! Herregud så gøy det blir :)) I kveld er det Sondre Justad konsert, jippi !

Merker at været begynner å bli kaldere, av og til er det helt fantastisk med en inne dag hvor det høljer ned ute, slik har noen av de siste dagene vært. Over ser dere noen bilder fra hyttelivet i sommer, ikke mye som slår det altså <3

God helg !


 

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits