30.11.2011 // 6 comments

Wednesday

Starten på denne uken har egentlig vært ganske stressende.  Med lærere rundt meg hele tiden som har mast om heldagsprøven som var i dag. Nå er jeg endelig ferdig♥ Så nå har jeg bare kjekke ting å se frem til... Jul, julemarked, nyttår...

Nå sitter jeg med fransk glosene i fanget og en bandasjert hånd. Jeg falt nemlig på isen da vi skjøytet i går og fikk skikkelig vondt i håndledddet etter på. Tror jeg har forstrukket den kraftig...

28.11.2011 // 2 comments

Steiner skolen

Denne helgen har vært en skikkelig julemarked-helg med julemarkeder overalt. Jeg var en liten tur på Revheim skole og en tur innom Steiner skolen i går.Jeg kjøpte meg ingen ting. Var bare på et juleverksted og fikk lagd meg tre ting, koselig. Fant selvfølelig det kjekkeste på hele markedet når pappa satt i bilen og ventet, typisk... Ja ja, jeg gikk forresten forbi Kaizers og fikk sett meg litt rundt på skolen.27.11.2011 // 2 comments

Første søndag i advent

I dag er det første søndag i advent og jeg har fått skikkelig julestemning. I går var jeg på julemesse og kjøpte krans til døra. Jeg lagde også cookies sammen med noen venniner, de skal selges på julemarkedet på Gosen skole på torsdag.Melkekartongengene har til og med fått jule motiv på seg og litt advents pynt har kommet frem.

I dag skal jeg lage noen av de siste julegavene og male en gren som skal bli kalender, kan vise dere når den er ferdig.

 Advents lyset er også tent...
 

 

 

24.11.2011 // 1 comment

aftenbladets tegne konkurranse

Årets tegnekonkuranse gikk ut på å tegne hvordan vi så for oss fred på jorden. Jeg elsker å tegne så jeg tegnet og sendte inn mitt bidrag for et par uker siden.

Hovedpremien er 2500 kroner, 600 for gruppe arbeid. Deltakerne deles inn i grupper etter alder og gruppearbeid. Alle tegninger som har fått en pris vil bli stilt ut i Aftenbladets mediehus i Stavanger fra 26 november til 31. Desember. Alle deltagerne får tilsendt diplom. Og gjett hva som lå i postkassen i går?  

20.11.2011 // 2 comments

Helgen min

I helgen reiste jeg  og familien til Asker for å besøke farmoren og farfaren min♥ Det ble et koselig og kjekt opphold! Vi dro en tur inn til Oslo, gikk en tur og slappet av. Tok selvfølgelig en del bilder. Nedenfor ser du et utvalg:

Hva har du gjort i helgen?

Hva synes du om bildene?


Prøvde ut lukkertiden på kameraet...


Masse fine grønn farger på trærne.
Sultne fugler... 

19.11.2011 // 1 comment

Christmas

Fant masse fine bilder av julen på weheartit i dag♥

 

 

 

17.11.2011 // 0 comments

cHRIS MEDINA. oNE MORE time

Chris medina har kommet med en ny sang!

Hva synes du?

16.11.2011 // 3 comments

Detaljer på rommet mitt

I dag har det vært en ganske kjedelig dag på skolen med teori, teori og teori igjen! Ja, ja, har holdt på med en film anmeldelse på engelsk og en fordypnings oppgave i naturfag fra jeg kom hjem. Ble akkurat ferdig♥

Jeg er ganske interessert i ha det fint rundt meg og jeg elsker å lese interiør blader for å få inspirasjon. Så i dag tenkte jeg og vise dere noen detaljer fra rommet mitt.

Er du interessert interiør?
15.11.2011 // 2 comments

Julekalender

Mamma kom akkurat hjem, og gjett hva hun hadde med seg? Årets julekalender♥ Pleier å få opplevelser og gaver innimellom i tillegg. Nå har jeg fått skikkelig julestemning her. Gleder meg bare mer og mer...

 

For en uke siden pakket jeg inn julegaver og nå er alle i boks. Elsker å være tidlig ute! Mangler bare et par gaver jeg holder på med. Ble faktisk ferdig med en i morges også.

Noen andre som gleder seg til jul?13.11.2011 // 2 comments

Bytur

I går var jeg i byen for å se etter kjoler til skoleballet. Jeg fant ingen kjoler. Men jeg fikk kjøpt meg materialer til julegaver og litt andre ting som stod på lista mi.

Vi spiste en god lunsj på godt brød utenfor kinoen. Da vi satt og spiste la vi merke til en lang kø utenfor platekompaniet. Vi gikk bort og så at kaizers orchestra hadde kommet for å singnere sin nye plate.  

Vi var også innom litt andre butikker som harrys camping i fargegata. Må alltid innom her når jeg er i byen. Butikken er nå fullstappet med nydelig  julepynt♥ Men til vanlig er den full av fine små duppe ditter.

Vi avsluttet byturen på sjokolade piken med en god kop kakao♥12.11.2011 // 3 comments

Hvordan man lager stejrner?

video:stjerner


 

11.11.2011 // 1 comment

11.nov.2011

I dag har jeg hatt dobbel time i Fransk. Veldig kjekt, men litt tungt nå som vi ikke har lært så mye. Tror det blir kjekkere når vi har lært alt det grunnleggende♥ Hadde forresten lekseprøve i dag, er fornøyd med resultatet♥Mamma hadde forening i går og oppi godis skålen fant jeg en ny twist; Fransk nougat. Tok litt bilder av den fordi det var så fint lys ute.

Det var faktisk veldig god temperatur i dag, med tanke på at det er november. Var rundt 12 grader og sol midt på  dagen, herlig♥ 

10.11.2011 // 3 comments

Skolen jeg går på

 09.11.2011 // 3 comments

Stars

Nå har jeg brettet alle strimlene med stjernepapir om til stjerner. Ble egentlig ferdig for en uke siden. Har lagt alle stjernene oppi et syltetøy glass og pyntet med stoff og hjemme laget sløyfe♥ Resultatet ser du nede på siden:

Når drar jeg snart på skolen. Får en ny elev i klassen i dag, blir spennende♥

Er noen interessert i å få vite hvordan man lager stjerner?
 

08.11.2011 // 2 comments

Foto: Dråper

Det begynner virkelig og komme jul i lufta nå, herlig♥ De siste dagene har det vært skikkelig julekulde.

Nå gleder jeg meg super masse til jul. Kan nesten ikke vente med julemat, julegaver, familiebesøk, kalender og stearinlys.

For et par uker siden spiste jeg min første mandarin, og for en herlig følelse♥ Jeg må innrømme at de første var litt sure men nå begynner de å nærme seg perfekte♥

Det har vært veldig gode forhold for å ta såkalte dråpebilder de siste dagene. Jeg hadde egentlig tenkt meg ut etter lekser og middag i går men det ble mørkt før jeg ante det. Jeg gikk heller ut i dag og resultatet ser du på dette innlegget.Hva synes du om bildene?

08.11.2011 // 2 comments

Link

Linken i forrige innlegg funker ikke, hvertfall ikke på min PC. Hvis dere vil utforske denne bloggen trykk her.

07.11.2011 // 1 comment

Anbefaling av blogg

Nå tenkte jeg å anbefale en blogg til dere. Den skrives av Lise på 14 år, fra stavanger. Hun er en utrolig bra blogger som skriver om mote, foto og andre ting som skjer i hennes hverdag. På fritiden liker hun å danse og være med venner.

Det er alltid interessante innlegg på bloggen hennes etter min mening. Trykk på bildet for å komme til bloggen♥

06.11.2011 // 1 comment

Bildedryss fra helgen

I helgen har jeg vært i lyngdal på en leiehytte, koselig. Siden vi hadde denne hytta fikk vi gratis billetter til Sørlandsbadet. Her ser du et lite utvalg fra bildene jeg tok i helga:


Leiligheten hadde en kjempe fin beliggehet. Rett ved stranda og greier!
Sørlandsbadet♥ Her var vi 3 timer på lørdagen og 2,5 timer i dag. Veldig fint anlegg med boblebad, sklier, fossefall, bølgebasseng og varm og kald kulper.


Den nydelige utsikten fra leiligheten♥

Bensin på den 3 timer lange bilturen... legg merke til bade rynkene mine.

03.11.2011 // 0 comments

Haloween

På haloween var det party hjemme hos oss. Først gikk vi en liten runde og etter på spiste vi mammas hjemmelagde pizza.Vi fikk inn ganske mye godteri hvis du tenker på at vi bare gikk en liten time. De fleste 8. klassinger går ikke haloween i år etter det jeg vet. Vi synes dette er noe som hører med haloween så vi har ikke tenkt å slutte med det første. Det var faktisk noen fra barneskolen vi ringte på hos, og da de fant ut hvem vi var sa de "wow går 8. klassingene også!" haha.IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits