30.11.2013 // 5 comments

*trommevirvel* Vinneren er...
Vinneren av linke runden ble http://vildust.blogg.no/, bloggen skrives av en veldig pen jente på 18 år som heter Vilde. Hun er utrolig flink til å kapre fine øyeblikk og få frem en spesiell stemning i bildene♥ Måten hun redigerer på er bare WOW, Vilde fortjener mange flere lesere! Besøk bloggen her http://vildust.blogg.no/♥♥ Leser du bloggen til Vilde?

27.11.2013 // 10 comments

Skal jeg lese din blogg?


jeg vil lese din blogg, så legg igjen blogg adressen din i kommentar feltet så stikker jeg innom♥ Kanskje blir det en liten linkerunde også, eheh♥ Resten av kvelden skal jeg bare slappe av + ta meg en liten joggetur. Hva heter bloggen din?

26.11.2013 // 4 comments

Same blanket different pyjamas

Christmas morning #2
christmas morning #1

Nå har jeg bare en prøve igjen denne uken , herlig♥ Gleder jeg meg til juleferien, sitte foran peisen med et teppe rundt seg, en kopp kakao og snø utenfor♥ Desverre må vi vente noen uker til. Over ser dere noen kollager fra polyvore, elsker pyjamasene♥ Hør gjerne på sangen mest du ser på bildene, hehe♥  Hvilket antrekk var finest? Gleder du deg til ferien?

25.11.2013 // 4 comments

En kveld i november


Sist uke var det nydelig solnedgang, det er slike kvelder som lyser opp de mørke vinter månedene♥

I dag hadde jeg heldag i engelsk, troor det gikk greit♥ Nå er vi endelig ferdig med 3/4 av heldagene vi skal ha før jul, jippi!

Over ser dere litt av kjolen jeg skal gå med på ballet. Jeg er litt usikker på om jeg skal bytte den inn i svart da, vi får se. Hva synes du om bildene? (og kjolen, heh)

24.11.2013 // 4 comments

Hot chocolate


Tror dette er første gang jeg legger ut mobil bilde på bloggen, hehe♥ I dag har jeg gått tur, drikket kakao, sett på vampire diares og desverre jobbet en del med skole. Det er så mye å gjøre på skole før jul, så desverre går ofte søndagene til skolearbeid. Hva har du gjort i dag?

23.11.2013 // 6 comments

Golden light


For et par dager siden var det nydelig solnedgang, vier flere bilder senere♥ I går var jeg forresten på et koselig besøk til noen gamle naboer, planen i dag er kanskje en liten tur til byen. Jeg har forresten blitt hektet på Vampire Diares, snart ferdig med første sesong♥ Hva synes du om bildet? Ser du på Vampire Diares?

21.11.2013 // 5 comments

Comfy coats like this

Coats

Jeg har alltid ønsket meg en sånn kåpe på bildene over♥ Med en herlig strikkegenser og et stort skjerf er sånne kåper perfekte til kalde vinterdager. De er fra weekday, monki og h og m. Hvilken likte du best?

20.11.2013 // 3 comments

Førjuls stemning #2


Flere bilder fra den herlige koppen med kakao jeg drakk på søndag♥ Nå må jeg forsette med skolearbeidet. Resten av kvelden skal også gå til en liten joggetur i kulden, brrr! Hva synes du om bildene?

18.11.2013 // 6 comments

Førjuls stemning


I går dro jeg og Hanne ned på den søndagsåpne butikken og kjøpte krem, alt for kremen, haha. Når vi kom hjem lagde vi kakao og danderte med krem, kakao pulver og kvikk lunsj, yummy! Over ser dere resultatet♥ Det var veldig fint vær i går så jeg tok meg også en joggetur og  jobbet endel med skolearbeid. Hvordan var din helg? Vil du se mer?

16.11.2013 // 6 comments

Prom

Prom2

 

Prom
I dag har jeg vært i byen med noen venner for å se etter jule ball kjole♥ Jeg er veldig kresen så det er vanskelig å finne noe, men jeg fant en fin til slutt da. Jeg kjøpte også noen helt enkle, høyhælte sko, fornøyd♥ Over ser dere noen fine kjoler jeg fant på nettet. Har dere ball på skolen?

15.11.2013 // 6 comments

Hjemmelaget pitabrød


Dette trenger du for å lage 8 pitabrød↓

♥ 25g gjær ♥  2dl lunket vann ♥  1ss olje ♥ 1/2 ts salt ♥ ca. 5 dl hvetemel ♥

Del opp gjæren i en bakebolle, hell over lunket vann og rør ut gjæren. Tilsett olje og salt. Tilsett hvetemelet og elt deigen til den slipper bollen. Dekk bakebollen med plast og la deigen heve. Trill deigen til en pølse og del den i åtte like store deler. Trill glatte boller. Dekk med plast og la dem hvile noen minutter. Trykk bollene flate og kjevle dem ut slik at de blir så store som en asjett.

Stekes på 250 grader i 8-10 minutter med en gang de er utformet. Under stekingen blåser de seg opp slik at det blir et hulrom inni. Avkjøl på rist. Vi fyllte de med advokado, rømme, salat og hjemmelagde kjøttboller, yummy♥♥ Har du smakt hjemmelaget pitabrød noen gang?

14.11.2013 // 6 comments

Barcelona 2013

 Bare en liten film jeg satt sammen fra Barcelona♥ Jeg har ikke lastet inn noe nye musikk på lenge så derfor ble det en gammel sang, jaja. Kanskje jeg burde begynne å poste mere filmer på bloggen, eller? Hva synes du?

12.11.2013 // 2 comments

A strong or irrestible impulse to travel.


Det er veldig mye på skolen for tiden, derfor blir det ikke mye tid til blogging. Håper dere forstår dette♥ Ordet jeg har skrevet på bildet er forresten overalt på tumblr, det er så fint! Nå skal jeg ta en pause fra skole arbeidet og se reprise av top model, heeerlig♥ Hva synes du om bildet?

10.11.2013 // 4 comments

Instagram lately #7I dag har jeg jobbet en del med skolearbeid. Det er jo farsdag i dag så jeg skal til mormor og morfar på middag♥ Jeg har vært ganske aktiv på instagram i det siste, dere ser et lite utvalg over↑ Jeg heter forresten irenemidttun♥ Nyyt den siste delen av helgen! Hva heter du på instagram?

09.11.2013 // 1 comment

Throw back


ååå, som jeg savner denne dagen↑ Bildet er fra i sommer, du kan se flere bilder fra shooten her og her. I dag har jeg vært litt rundt omkring på jakt etter ny vinter jakke. Så har jeg redigert en film fra Barcelona, dere får sikkert se den en av de neste dagene♥ Ha en forsatt fiin helg! Hva synes du om bildet?

07.11.2013 // 6 comments

En liten mix fra Barcelona
En liten mix med bilder fra Barcelona♥ Nå skal det bli super herlig med helg, denne uken har vært så lang! Nå gjestår bare en naturfagsprøve før jeg tar helg♥ Hva synes du om bildene? Gleder du deg til helg?

05.11.2013 // 4 comments

Cinnamon bunsJeg bakte boller på søndag, det er en stund siden jeg har bakt gjærbakst så det var suuper godt♥ I dag hadde vi heldag i nynorsk, hahah, ikke min sterkeste side men tror det gikk greit. Resten av kvelden skal gå til øving til naturfagsprøven vi har på fredag. Har dere mye prøver for tiden? Liker du å bake?

03.11.2013 // 4 comments

Sunday inspiration


Litt inspirasjon på en søndag, alt fra tumblren min her♥♥ I dag startet jeg dagen med å bake boller, yummy! Dagen har også gått til å filme musikkvideo med noen venner og pugge naturfag. Nå sitter jeg her etter en kald joggetur♥ Hvordan har din søndag vært? Har du tumblr?

02.11.2013 // 7 comments

Koselig høsttur
I dag har jeg hatt en koselig høsttur til byen, jeg hentet engangsbildene, suuper spennende, viser dere i et annet innlegg♥ Vi hadde en veldig god kakao på sjokolade piken (veldig koselig kafe)♥ Jeg fikk skikkelig julestemning, flere butikker har begynt å selge julepynt, det er til og med hengt opp julelys i trærne, herlig! Hva har du gjort i dag?

01.11.2013 // 3 comments

October


Oktober har vært en veldig fin måned. Jeg har blant annet hatt en herlig høstferie i Barcelona, gått en fin tur til dalsnuten, tatt bilder av alle de fine fargene på trærne, spist en god søndagsmiddag med familien og feiret Haloween♥ Haloween feiringen i går var forresten veldig koselig, vi spiste natchos og godteri, snakket og så film♥ Nå er det allerede November og jeg har begynt å telle ned til jul♥♥ Liker du skrekk filmer? Hvordan har din oktober vært?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits