27.11.2016 // 1 comment

adventSøndag. Perfekt avrunding på en uke. Denne uken har vært skikkelig fin; med kvelds, grøt-besøk, kjøreturer, fridag på fredag for å samle inn penger til prosjekt på skolen( :D ), besøk hos mormor og morfar, scones, dødsgod take away-pizza fra favorittplassen + bursdag til Sofie i går. Nydelig vær i dag resulterte i kjøretur til Hellestø ^ Ellers har jeg solgt pepperkaker og kakemenn på jobb, finfin 1. søndag i advent.
 

18.11.2016 // 1 comment

1x kamera

hei, her kommer engangsbilder fra sommeren. Åh, det er ikke mye som slår følelsen av å hente ferske, fremkalte bilder. Det er så fint å se på bilder man ikke husker man tok. Elsk på engangskamera, bildene får en så utrolig fin og ekte stemning over seg.  Bildet over er fra når vi endelig så Norge etter en veldigveldig lang reise med tog og båt fra Italia.

Fra hostellet i Praha.

Klar for tog til Praha fra Brussel.

<3 Amsterdam

Hyttetur, Tora og vafler.

Dag 1 i Amsterdam.åh, sommerdager på hytta.

rooskilde ! magisk stemning, solnedgang og hundretusen mennesker som synger i kor.

Kom frem her etter 16 t med tog. Verdt det !!Pizza etter konsert <33

sommerregn :))

En dag i august. Definisjonen på ferie.God helg !
 

10.11.2016 // 1 comment

10 i BarcelonaShit, det er lenge siden jeg har skrevet noe her.

Siden sist har jeg hatt en fantastisk fin høstferie med gjengen i Barcelona. Til tross for at sommeren ikke var 100% til stede og at det høljet ned en av dagen hadde vi det super dupert x10. Ettersom vi var hele ti stykker leide vi en stor leilighet på airbnb, den var såså fin !! Gikk faktisk over alle forventninger, ikke ofte det man bestiller på nettet faktisk ser bedre ut i virkeligheten enn på nettsiden. På de fire dagene vi hadde i byen fikk vi både vært turister, shoppe, og Chainsmokers konsert :)) På hjørnet av gaten der leiligheten lå oppdaget vi en dødsfin frokostplass, der spiste vi et par ganger. Ellers hadde vi selvfølgelig herlig tapas !

En av dagene dro halvparten av gjengen opp til en høyde; Tibidabo. Nå vi nesten var på toppen kom vi opp til et sykt fint nabolag, nydelige hus og en helt ny stemning i forhold til nede i sentrum. I et hull i veggen solgte en veldig søt dame den beste isen jeg noensinne har smakt ! Og med is i magen bar det helt opp til toppen for nyydelig utsikt over den fine byen. Vi hadde en finfin avslutning på turen på en restaurant vi hadde bestilt på forhånd, og etter tre litt for sene kvelder + et veldig tidlig fly hjem var det herlig å få slappet av de siste dagene av ferien hjemme.

De siste ukene har jeg druknet i skolearbeid, merker godt at det er siste året nå. Men; prøver å nyte hver skoledag, jeg vet godt at jeg kommer til å savne denne tiden veldig. Ellers har jeg hatt mange fine kvelder med venner, café besøk, russekro, (allerede?), lagd russekort (jippi), gått tur på stranden, og endelig levert særemne !!

God helg !

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits