21.12.2012 // 8 comments

prom inspiration


I går hadde skolen juleball♥ utrolig kjekt! Skulle ønske alle gikk med skikkelig overdrevne store kjoler↑ Nå skal jeg legge det siste i kofferten før vi tar flyet til Afrika, wiii♥ Jeg kommer derfor ikke til å blogge de neste to ukene, uff, håper jeg ikke mister absolutt alle leserene mine daa. Dere får følge meg på instagram (irenemidttun) sååå skal jeg prøve å legge ut innlegg når jeg har nett. Har du hatt juleball i år? Goood jul alle sammen
19.12.2012 // 9 comments

my floral printed phone


Jeg fikk dette dekselet av Ines til jul, elskeer blomstene♥ Det var noen som lurte på om jeg hadde iphone, nei det har jeg ikke↑ heheh, det var utrolig stor forskjell fra den forrige mobilen min. Har laget et innlegg om den heeer. Hva synes du? Har du iphone? 

18.12.2012 // 3 comments

instagram lately #4


Når jeg ikke har noen bilder å vise dere legger jeg ut sånne innlegg som dette. heheh. Nå som jeg har fått ny mobil er jeg ganske aktiv på instagram♥ Jeg har sikkkert sagt det en million ganger før, men der heter jeg irenemidttun. så vet dere det. Nå drar jeg ned på senteret, skal kjøpe litt ting til ballet på torsdag, wii♥ Noen planer? Hva heter du på instagram?

17.12.2012 // 7 comments

noe karamell-drops-lignende


sånn ser deler av pulten min ut for tiden, *sukk* jeg savner sommer.

noe av det beste jeg har smakt.

nam!
nå er vi ferdig med alle prøver og lekser, whoo!♥ Har dere smakt det karamell-drops-lignende på bildene før?

16.12.2012 // 12 comments

Joyeux Noël

I går feiret vi julaften, hihi♥ Det føltes virkelig som en helt vanlig julaften, manglet bare juletre♥ Jeg fikk utrolig mye fint↑ jeg fikk også kamerastativ og fjernutløser, kjempe fornøyd! Jeg får også litt flere gaver i dag♥ Jeg trooor jeg har nevt det før, men på fredag reiser vi til Afrika. Wiii, Gleeder meg♥ Det var altså grunnen til at vi feiret jul i går. Har du noen gang feiret jul på forskudd?

15.12.2012 // 4 comments

BloggerJegLeserFlereGangerDaglig #6


http://www.edpeers.com/ er en blogg skrevet av Ed Peers, han er en fotograf. På bloggen legger han ut bilder fra foto oppdrag, spesielt bryllup. Han er utrolig flink til å fange de riktige øyeblikkene og får virkelig frem den riktige stemningen. Jeg liker at bildene hans skiller seg litt ut♥ Jeg får mye inspirasjon fra bloggen, det vil garantert du også få!

14.12.2012 // 2 comments

oppskrift på julestemning


♦ lag snøengler ♦ lag snølykter ♦ pakk inn julegaver ♦ ha juleverksted ♦ lag pepperkaker ♦ se en julefilm ♦ pynt rommet ♦ gå på julemarked ♦ spis julemarsipan ♦ hør på klassisk julemusikk ♦ dra på skøyter ♦ drikk julebrus ♦ dra til akebakken ♦ pakk deg inn under dynen med en kopp kakao ♦ dra til byen ♦ se på julemorgen ♦ se på julekalenderen på nrk ♦ spis mandariner ♦ spis risengrøt ♦ ha en julekalender ♦

Har du julestemning?

13.12.2012 // 3 comments

tiddelibom


I natt snødde det utrolig mye, så nå er alt dekket med et tykt lag med snø, heerlig! Bildene ble forresten tatt i går, hva synes du? Forresten; gå inn her http://ajworld.blogg.no/, hun fortjener flere lesere! Hør på sangen øverst i innlegget, den er sååå fin!

12.12.2012 // 4 comments

some winter inspiration


Det har vært masse prøver og sånn på skolen i det siste. Nå er jeg endelig ferdig med alt før jul, jippi♥ Har dere mye prøver for tiden? Hva synes dere om antrekkene?

11.12.2012 // 11 comments

light


åååå jeg savner at det er lyst og fint ute.
 Hater lyset om vinteren, får aldri til å ta noen fine bilder. 

10.12.2012 // 2 comments

julegavetipsEt julegave tips til jul, du kan for eksempel fylle glassene med lapper eller pepperkaker. Jeg er forresten ikke ferdig med alle julegavende enda, vi skal feire jul på lørdag (siden vi drar til Afrika i julen). streeess. Hva synes du? Ferdig med julegavene?

09.12.2012 // 7 comments

fra arkivet


det er så fint med snø, i natt regnet det. såå nå har det meste blitt til is. heh.


jeg har haribo og sjokolade kalender. I haribo kalenderen fikk jeg dette↑ en av de første dagene.

bare noen bilder som har blitt liggende, jeg har så lite å vise dere nå for tiden.
Hva synes du?

07.12.2012 // 3 comments

Instagram lately #3


Dette har jeg lagt ut på instagram i det siste. Nå har jeg forresten endelig fått ny mobil, jippi♥ Sååå da kommer det nok en del bilder som faktisk er tatt med mobilen. Jeg har forresten byttet navn til irenemidttun. Har du instagram?

05.12.2012 // 3 comments

colorful magasin


Jeg elskeeer dette↑ bladet♥ Det er fullt med massemasse DIY, oppskrifter og tips. Jeg får så mye inspirasjon fra sånne blader♥ Hva synes du? Leser du dette bladet?

Jeg vant forresten linkerunden hos http://fotoogwebdesign.blogg.no/, jeg er så glaaad, utroolig gøy♥ Tuuusen takk!


04.12.2012 // 6 comments

the perfect dress


♥ øverst her - her - her ♥ midten her - her - her ♥ nederst her - her - her ♥

Håper dere liker noen av kjolene, ellers kan dere se på andre kjoler de har på nettsidene sine. Da finner dere garantert noe dere liker♥ Hva synes du? Noen favoritter?

03.12.2012 // 14 comments

I miss it #2


Etter å ha sett litt i arkivet skjenner jeg at jeg savner sommeren noe heeelt syyykt! varmen, isen, lette sommerklær, sommersko, bær, bading, grilling, hengekøya, lyset, å gå barbeint, å ha vannkrig, å gå med luftige kjoler. hehe. Bare for å gni det inn liksom. Det er jo NOE positivt med vinteren også da, hva liker du med vinteren? Forresten; har du funnet julekjole eller ballkjole? Jeg tenkte nemlig å ha et innlegg der jeg viser litt forskjellige kjoler til dere♥

02.12.2012 // 10 comments

merry christmas

Jeg satte sammen en video fra i går. åh, det var så fint. Fikk skikkelig julestemning, i dag skal jeg bake cookies til julemarkedet på skolen, hva skal du i dag? Hva synes du om videoen?

01.12.2012 // 7 comments

011212


Denne måneden har gått sinnsykt fort. endelig er det 1. desember, nå må jeg skynde meg ned sånn at jeg ikke går glipp av pepperkakebakingen♥ Hvordan har november vært for deg?

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits