hits

03.03.2015 // 6 comments

Februar

Måneden begynte med at jeg valgte fag for neste år og spiste nybakt foccacia til kvelds. Fine skole dager med sol, besøk av noen jenter fra trinnet, koselige kvelder med både Ines og Solveig, cafe besøk, vært på teater (som forresten var dødsbra!!) og finfin vinterferie på Geilo og Asker. Ellers har jeg også hatt matte- dater med Tomine, og jogget med Tora♥ Måneden ble avsluttet med en av de beste helgene på lenge; to overnattinger og en bursdag. Perfekt helg. Tenk at det snart har gått 1/4 av året, sykt å tenke på. Hvordan har februar vært for deg?

13.02.2015 // 9 comments

Januar

januar

Januar var en fin måned. Jeg startet måneden med en finfin nyttårsfeiring, og nøøt de siste dagene av vinterferien, drakk masse kakao både på kafe og hjemme, lekse dater med beste Tomine, fine solrike dager på skolen, prøvde ut yoga og fiine jentekvelder med noen fra trinnet og klassen. Måneden ble avsluttet med en koselig brunsj med gjengen fra ungdomskolen♥

Nå er det vinterferie, fysøren så herlig!! GOOD FERIE♥ ♥ ♥

14.01.2015 // 1 comment

Den siste måneden i 2014

desember

Desember var en veldig innholdsrik og bra måned. Begynte måneden med å se på at granen tentes i byen, etterfulgt av en dødsgod kakao under julelysene i fargegaten. Jeg var også i kongeparken med Ellen, danset forestilling med balletten, fullførte tre tentamener, hadde julekos med noen fra klassen, var på julemarkedet i Egersund, bakte masse julekaker, og hadde noen kalde jogge turer med Tora. På selveste julaften snødde det, magisk! Måneden ble avsluttet med en veldigveldig koselig nyttårsaften med mine beste♥ Hvordan var din desember?

06.12.2014 // 6 comments

November

november

Her kommer en litt sen oppsummering av november. Denne måneden har jeg vært med flere av jentene i klassen, blant annet kjempe koselig julegave shopping med Ingvild og førjulskos med noen av jentene i klassen♥ Det har vært en del fine kvelder med nydelig sol, det har jeg nytet til det fulle med flere fine turer, i tillegg har jeg vært på kino, flere kafe besøk og fine jentekvelder med masse latter. Den siste helgen i november var jeg på julemesse + så granen som tentes i byen. Alt i alt en veldigveldig bra måned!

Denne uken har jeg øvd til danseforestilling med balletten, jeg danset i dag. Suuper gøy!! ♥ Good helg videre fine! Hvordan har din måned vært?

01.11.2014 // 4 comments

O C T O B E R

okt

Vi er allerede i november! To måneder igjen, så er 2014 over, wow. Dette året har gått sinnsykt fort. Oktober begynte med en fiin høstferie i Roma! ♥ Jeg har vært på tapas kveld med jentene i klassen, det har vært skikkelig fint høstvær (som den siste uken har blitt til regn vær og vind), ellers har ballettimene vært lyspunkt i en hverdag med ellers mye skolearbeid, i tillegg har jeg vært en del med venner både fra den nye klassen og fra den gamle, vi dro blant annet på en super koselig bytur i høstværet, cafe besøk, filmkvelder og mange joggeturer på mørke høst kvelder♥ Hvordan har din oktober vært?

09.10.2014 // 4 comments

September

sept2

Her kommer en liten oppsummering fra måneden som var. Mesteparten av denne måneden var kameraet mitt på verksted, bloggigen var derfor ikke helt på topp, hehe. I begynnelsen av September viste jeg dere bilder fra en fiin kveld på Solastranden i slutten av August, jeg fremkalte også bilder fra engangskameraet jeg brukte i sommer, ble bedre kjent med den nye klassen min, mimret tilbake til sommeren og viste dere flere bilder fra Vietnam. I tillegg har jeg vært på tennis kurs og feiret bursdagen til farfar i Oslo♥ Siden sist har jeg hatt noen herlige dager i vakre Roma, gleder meg til å vise bilder! Hva gjør du i ferien?

02.09.2014 // 2 comments

August

august

August startet med en utrolig bra hytte tur til Anne sin hytte i Yrkje♥ Jeg var bare noen dager hjemme før jeg dro på jentetur med Ines, Anne og Hanne til Oslo, noe som var en perfekt avslutning på sommerferien. I tillegg har jeg begynt på ny skole, syklet til sola stranden (dette har jeg enda ikke vist bilder fra) og avsluttet måneden med enda en koselig hyttetur på mormor og morfar sin hytte♥ Denne måneden har jeg ikke tatt så mange bilder, kameraet mitt er nemlig på verksted. Jeg krysser fingrene for at jeg snart får det tilbake♥

Nå er det September og jeg kjenner at jeg gleder meg til høsten. Pakke seg inn i litt for store gensere, myke skjerf og drikke mange kopper te♥  Høsten er en fin årstid. Hvordan var din August?

13.08.2014 // 2 comments

Juni

juni

Jeg har enda ikke hatt oppsummering fra juni eller juli, her kommer oppsummering av juni. Juni startet med herlig langhelg på hytten med fint vær, hvor sommerfølelsen begynte å komme. Denne måneden hadde jeg stor nedtelling til sommerferien og hver dag var et skritt nærmere det jeg hadde ventet på. Andre ting som skjedde denne måneden var skoleball, muntlig eksamen, båttur til nydelige Kvitsøy, forestilling med balletten, klassetur til fineste Åkrafjorden, og ikke minst siste skoledag på ungdomskolen. I juni kjøpte jeg meg også nytt vidvinkel objektiv til kameraet♥ Endelig var det sommerferie og i slutten av måneden tok jeg flyet til Laos. Jeg hadde tre fantastiske uker i vakre sør-øst Asia. Hva gjorde du i Juni?

06.06.2014 // 5 comments

Hello June


Vi er allerede snart en uke inne i en ny måned; Juni. Det føles ut som om vi nettopp ønsket hverandre godt nytt år, men allerede er vi snart halvveis i 2014. Mai har vært en utrolig fin måned, jeg har blant annet vært masse med venner, feiret 17. mai, syklet til sola stranden, vært i seilbåten og gjennomført skriftlig eksamen (på tirsdag trekkes vi opp til muntlig eksamen). Været var helt fantastisk meste parten av måneden; det resulterte i mange fine sommer kvelder♥ Begynnelsen på Juni har vært veldig bra, med hyttetur, og herlig sommervær. I dag er det bare 13 dager igjen til sommerferie♥♥ Bare sånn at dere vet det så er designet fortsatt under redigering. Good helg! Hvordan var ditt Mai?

01.05.2014 // 6 comments

Hello May


I april begynte med ganske kaldt vær og mye regn, men den siste tiden har det vært helt nydelig sol♥ I april har det vært veldig travelt på skolen, jeg hadde en super påskeferie i Sauda, jeg har flydd i helikopter for første gang, i april har jeg også trent en del ute i sola og kost meg med venner, måneden ble avsluttet i Ingrids fine konfirmasjon♥ I dag har vi fri! så utrolig herlig♥ Hvordan har ditt April vært?

03.04.2014 // 5 comments

Mars


I Mars har jeg egentlig tatt ganske mange bilder♥ Mars begynte da jeg drakk en kopp kakao på Nore fjellhytta. I Mars har vi også hatt prøvemuntlig, jeg har vært hekta på den akustiske versjonen av Chocolate av 1975, hatt mange suuper koselige jentekvelder/ filmkvelder, surprise bursdag for Ines, både bloggen og jeg har hatt bursdag og det har vært fantastisk vær♥ Måneden ble avsluttet med en herlig sleep over♥♥ Nå gleder jeg masse til April og varmere dager♥ Hvordan har ditt Mars vært?

01.02.2014 // 3 comments

Januar 2014

Den første måneden i 2014 har vært veldig fin, jeg har hatt  mange koselige filmkvelder med jentene, begynt på en "memory jar", jogget hver eneste onsdag og søndag, tatt bilder ute i snøen (nå er alt borte), lagd en suuper god lunsj og snart les ferdig "the fault in our stars". Litt senere skal jeg opp på skolen, så er det revy øving hele dagen. Good helg♥♥

01.12.2013 // 6 comments

November


Måneden startet med en koselig høsttur til byen, jeg avslutter måneden med baking av julekaker hos mormor og morfar. Stikk ord for november er tumblr, juleball kjole, solnedgang og kakao♥ November har med andre ord vært en veldig fin måned borsett fra at jeg har brukt veldig mye tid på skolearbeid. Nå ser jeg frem til en koselig førjulstid♥♥ Hvordan har din måned vært?

01.11.2013 // 3 comments

October


Oktober har vært en veldig fin måned. Jeg har blant annet hatt en herlig høstferie i Barcelona, gått en fin tur til dalsnuten, tatt bilder av alle de fine fargene på trærne, spist en god søndagsmiddag med familien og feiret Haloween♥ Haloween feiringen i går var forresten veldig koselig, vi spiste natchos og godteri, snakket og så film♥ Nå er det allerede November og jeg har begynt å telle ned til jul♥♥ Liker du skrekk filmer? Hvordan har din oktober vært?

01.10.2013 // 8 comments

Hello October, goodbye September
Fem bra hendelser?
1. Jeg har kjøpt Daniel Wellington klokke♥♥
2. Solastranden.
3. Fine farger på trærne  
2. Fiiine solnedganger♥
5. Jeg har lagd bildevegg på rommet.

Beste film?
Jeg var på kino i helgen å så Ragnarok. Den var ganske bra!

Hva musikk har du hørt mest på?
hmmm... Ed Sheeran♥♥

Hva har du sett på?
True blood♥

Hvilken klær har du brukt mest?
Svart dr. denim bukse (elskelskelsk), strikkegenser og et stort skjerf.


Hvor har du reist?
Stranddalen.

Hva har du lært?

At høsten ikke er så verst allikevel, hihih♥

Ditt beste kjøp?
Daniel welligton klokken og en herlig cardigan på salg♥

 

Din tur. Fortell gjerne litt om din måned. Om du har blogg, bruk gjerne den samme listen.

Listen fant jeg hos Johanne. Hvordan har din måned vært?

01.09.2013 // 5 comments

August


I august har jeg blant annet sett soloppgangen (og solnedgangen) vært på sola stranden, lagd verdens beste frappe, vært på seiltur og gått til Kjerag. August har med andre ord vært en super måned til tross for at skolen har begynt. Nå ser jeg frem til en fin september måned♥ Hvordan har din August vært?

01.08.2013 // 6 comments

Juli


I juli har jeg kjøpt levis skjorts, vært i England, spist masse heerlige sommer desserter, hatt fotoshoot med Hanne, vært i båten og på hytten (oog tatt masse bilder (på høykant) mehehe↑) Med andre ord har denne måneden vært utrolig herlig♥ Nå er jeg klar for en fiin August måned med (forhåpentligvis) varmt vær♥ Hvordan har din Juli vært?

30.06.2013 // 8 comments

Juni 2013


Juni har vært en fin måned, jeg har blant annet feiret Ellen og Anne sine 15års dager, hatt piknikker, vært på danseforestilling, lagd blomsterkrans, kjøpt fjallraven sekk, og laget meg tumblr♥ Nå gleder jeg meg til en (forhåpentligvis) varm og herlig Juli måned! Hvordan har din Juni måned vært?

02.06.2013 // 4 comments

hello June, goodbye MayFem bra hendelser?
1. Jeg har kjøpt nytt objektiv.
2. Jeg har endeeelig fått meg carhartt lue.
3. Det har vært fantastisk vær!
2. Jeg har vært på hytten♥
5. Det har vært 17.mai

Beste film?
Jeg tror ikke jeg har sett en eneste film denne måneden. Jo, jeg så en i går meen den husker jeg ikke navnet på.

Hva musikk har du hørt mest på?
Believe Acoustic

Hva har du sett på?
Jeg har nesten ikke sett på tv denne måneden.

Hvilken klær har du brukt mest?
Svart dr. denim bukse (jeg lever i denne buksen), t skjorte og converse.
Hvor har du reist?
Hyteen

Hva har du lært?

Massemasse fakta om epilepsi, jeg har skrevet fordypningsoppgave om epilepsi i naturfagen skjønner dere.

Ditt beste kjøp?
Sigma 30mm 1.4♥♥♥

Din tur. Fortell gjerne litt om din måned. Om du har blogg, bruk gjerne den samme listen.

Listen fant jeg hos Johanne.

01.06.2013 // 5 comments

Mai


Mai har vært en veldig fin måned med utrolig fint vær♥ Jeg håper juni blir en like fin måned, forresten; bare 19 dager til ferie♥ I dag er jeg borte hele dagen på "bli kjent dag" for gosen revyen neste år, for dere som ikke vet det er gosen revyen en revy skolen vår setter opp. Hvordan har din måned vært?

01.05.2013 // 5 comments

April 2013


April har vært en helt fantastisk måned♥ Noen av høydepunktene var å feire konfirmasjonen, å endelig få se helten min live og å bli fotografert av Maren Vik. Håper mai blir en like fin måned, I dag er det 16 dager til 17. mai, gleeder meg sånn til å gå med bunad!

Hva ser du frem til? Hva var det kjekkeste du gjorde denne måneden?

30.03.2013 // 5 comments

hello April


I dag er det påskaften♥ Det betyr at påskeharen kommer på besøk, hehhe, og det betyr påskeegg! Månedens høydepunkt! Mars har vært en super måned for min del, du da, hvordan har mars vært for deg? Nå er det forresten bare 17 dager (!!!!) til Justin Bieber konsert, 4 dager til reguleringen er av og 28 dager til konfirmasjon, såå April blir sikkert helt fantastisk! Skal du lete etter påske egg i dag?

29.03.2013 // 3 comments

Mars listeFem bra hendelser?
1. Jeg fylte 15 år
2. Jeg har spist masse god mat
3. Endringer i designet på bloggen
2. Jeg har funnet vårtegn, fine blomster og gåsunger har endelig kommet♥
5. Vi fikk gratis kinobiletter fra skolen

 Beste film?
♥Pitch perfect♥

Hvilken klær har du brukt mest?
Strikkegensere (spesielt denne fra bikbok↓) og converse (hvis det regnes som klær)Hva musikk har du hørt mest på?
Jeg har hørt på mye forskjellig, for eksempel let her go av the passengers♥

Hvor har du reist?
Til sauda og til sirdalen↓Hva har du sett på?
Jeg har nesten ikke sett på tv denne måneden, heh.

Ditt beste kjøp?
Papir sugerør og europa kart fra tgr♥Den beste boken du har lest?
Jeg har ikke lest noen bøker denne måneden, vi har et samfunns prosjekt på skolen så jeg holder på med gutten i den stripete pyskjamasen.

Hva har du lært?
At det er kjedelig å jobbe i matbutikk, og at Kongsgård virker som en veldig bra skole.


Din tur. Fortell gjerne litt om din måned. Om du har blogg, bruk gjerne den samme listen.

Listen fant jeg hos Johanne.

01.03.2013 // 6 comments

Februar 2012


Det er allerede mars♥ Jeg har så mye å se frem til de neste månedene; 16 dager til bursdagen min, 33 dager til jeg får av reguleringen, 46 dager til jb kosert, 57 dager til konfirmasjon, ooog 111 dager til sommerferie♥  Det er en stooor dag i dag, Justin Bieber er 19 år!! Tiden flyr, husker enda da jeg så never say never på kino, hihi. ♥GRATULERER MED DAGEN JUSTIN♥ Nå skal jeg forsette feiringen med bieber parade i byen, gleeder meg♥ Hva skal du i dag? Har du noe å se frem til?

01.02.2013 // 2 comments

Januar 2013


Endelig fikk jeg tid til å sette meg ned med bloggen♥ Januar har vært en kald men fin måned, mye av tiden har gått til gosenrevyen (som vi har premiere på i dag, wish me good luck! heheh) Jeg var også på refugee som var en spennende opplevelse som jeg kommer til å huske lenge! Ellers har jeg tatt veldig lite blider, det skal bli bedre i Februar, nå har jeg en lang uke med forestillinger foran meg, tviler på at jeg får tid til å blogge masse. Har du tatt masse bilder denne måneden? Har du noe du ser frem til?

01.10.2012 // 5 comments

hello October, goodbye September

September har vært en fin og innholdsrik måned. Jeg har tatt masse bilder og opplevd masse nytt. Hvordan har din september hvert? Forreeeesten; hva synes dere om designet?

02.09.2012 // 4 comments

Hei, hei september, hade august


Det er september! Jeg begynner å kjenne det på temperaturen nå, jeg savner sommeren! Vi fikk reklame i postkassen her om dagen, vet dere hva som stod uten på? Unike JULEgaver! Uff, jeg vil ha sommer hele året! Det går forresten fortsatt ann å stemme på fotokonkurransen! Tusen takk til alle som stemmer, det er utrolig koselig! Hvilket bilde/bilder liker du best? Savner du sommeren?

IRENE MIDTTUN
Irene, 20 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min fotodagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.