04.03.2013 // 2 comments

q/aVar det ikke skummelt å se en løve på så nært hold? Jo, i begynnelsen var det ganske skummelt siden man sitter i en ganske åpen bil. Men, jeg ble fort vant med det, etterhvert føltes det helt narturlig, hihihi♥

Hva skal du jobbe som i jobbuken? Jeg skal jobbe på matbutikken coop. Det var min første dag på jobb i dag, det eneste vi gjorde var å rydde og hente ut varer, veldig kjipt egentlig! Da vet jeg hverfall at jeg ikke skal jobbe i butikk, heheh♥Hvor i Afrika var du?
Vi var først 5 dager i Kenya på safari. Området vi var i het masai mara. Etter på var vi 5 dager i Tanzania på Zanzibar.

↓ Hvilke innstillinger har du brukt på kameraet? Jeg har brukt manuelle instillinger, iso 200 f/1.8 og 1/1000 sek. på det øverste og på det nederste iso 200 f/1.8 og 1/250 sek.

Dette er noen spørsmål dere har stilt i kommentar feltet de siste ukene, noe mer dere lurer på?

19.12.2012 // 9 comments

my floral printed phone


Jeg fikk dette dekselet av Ines til jul, elskeer blomstene♥ Det var noen som lurte på om jeg hadde iphone, nei det har jeg ikke↑ heheh, det var utrolig stor forskjell fra den forrige mobilen min. Har laget et innlegg om den heeer. Hva synes du? Har du iphone? 

17.11.2012 // 11 comments

if it makes you feel beautiful, do it


Dette er da det jeg bruker til vanlig. Eller, nå for tiden har jeg vel egentlig bare brukt maskara. Jeg har også en kost til blushen, vet ikke hvorfor den ikke ble med. heh. Nå skal jeg til byen (igjen) Skal bytte fløyelsbuksen i en annen farge. Etter å ha sett litt på nettet har jeg forelsket meg i en annen farge. Hvilken farge tror dere jeg skal bytte den i? Bruker du masse sminke?

24.10.2012 // 4 comments

my wish list for christmas #2


en mini kaninunge ♥ nye converse ♥ macbook pro ♥  fjernutløser ♥  red av taylor swift

Noen om ønsker seg noe av det samme?

21.10.2012 // 8 comments

my wish list for christmas #1


dooog ♥ makron kit fra lekue  ♥ fjallraven sekk  ♥ iphone  ♥ just getting started  ♥ diverse kamerautstyr

Hva ønsker du deg til jul?

15.10.2012 // 13 comments

the only thing i wish for christmas


Nå stikker jeg snart på dans, kooooselig med masse tilbakemeldinger på videoen, fortsett slik, okey? Noen som har det samme på ønskelisten eller? BILDENE ER FRA TUMBLR OG WEHEARTIT!

19.09.2012 // 13 comments

My phone


Det var noen som lurte på hvordan mobilen min så ut... såå ja↑ Heh, den er ikke såå veldig spesiell da. Jeg tror jeg har hatt den i rundt 4 år nå, det er faktisk den eneste mobilen jeg har hatt! Jeg har forresten kommet på et fiint guttenavn; Benjamin! Noen spesielle navn dere liker? Hvor lenge har du hatt mobilen din?

10.09.2012 // 11 comments

i wish i


hadde polaroid kamera ♥ hadde mange søte valper ♥ kunne pynte fantastiske kaker ♥ hadde den perfekte ball kjolen hengende i skapet mitt ♥ kunne flytende fransk ♥ hadde en hest stående ute i hagen ♥ hadde masse gamle kameraer ♥ jobbet som fotograf i New York ♥ hadde tatt et bilde som ble verdenskjent ♥
Deres tur!

04.09.2012 // 9 comments

just some room details


Noen detaljer fra rommet mitt. Det var noen som spurte om det, og det var jo en god ide, sååå↑ Jeg elsker å eksprimentere med forskjellige stoffer og andre ting og tang, gjør du? Jeg får hele tiden nye ideer og inspirasjon fra interiør blader. Egentlig får jeg vel inspirasjon fra overalt! Hvordan ser ditt rom ut? Liker du interiør?

21.08.2012 // 3 comments

Deena and ozzy

Dere har spurt en del om vesken på bildet over. Den er fra urban outfitters og kostet rundt 600kr. Jeg kjøpte den i Berlin sååå jeg vet ikke om den finnes andre steder. Inni står det deena and ozzy, som er et merke urban outfitters fører. Jeg finner ikke vesken på nett siden deres, men dere kan finne lignende på h og m og andre butikker. Nå som skolen har begynt igjen får jeg bare tid til et innlegg hver dag. Tusen takk for at du leser bloggen min!

17.08.2012 // 2 comments

militærgrønn vs vinrød

Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg♥ I dag drar jeg å treffer noen venner, koselig! Jeg hater at sommerferien snart er over... Hvilket antrekk likte du best?

16.08.2012 // 0 comments

jeg krysser fingrene


For en stund siden melde jeg meg på aftens fotokonkurranse, og et av bildene jeg bidro med ble avbildet! De kårer vinneren i slutten av august; første plass er et gavekort på fotoutstyr til 5000! Det er også andre plass og tredje plass med, så jeg får krysse fingrene... Har du vært i avisen noen gang? Hva synes du om bildet?

04.08.2012 // 1 comment

22 ting du ikke visste om meg


Jeg har gått i speideren i 7 år ◊ Jeg elsker barbie filmer og kjøpte en ny til samlingen nå nettop i sommer↑ ◊  Dette er det 401 innlegget jeg skriver på bloggen ◊  Jeg følger 69 blogger på bloglovin og en av dem er min... ◊ Jeg klarer nesten ikke å gå noe sted uten kameraet mitt ◊ Jeg har en tvillingsøster som har denne bloggen ◊ Jeg har bare hatt en mobil i snart 5 år, en sony ericson◊ Jeg sender omtrent 2 meldinger i måneden ◊ Jeg liker ikke rosin boller, æsj! ◊ Jeg ble født med masse svart hår, men nå er håret mitt VELDIG blondt! ◊ Jeg liker ikke tyggis, etter jeg fikk regulering har jeg liksom bare sluttet...◊ Jeg HATER snegler. Åhh noe såå ekkelt... ◊ Jeg bruker klokken min så og så heeele tiden, jeg sover med den. Jeg elsker å høre på tikkingen når jeg legger meg, det er som en sovemedisin... ◊ Før var jeg helt hektet på exstreme makeover ◊ Jeg elsker glee ◊ Jeg elsker å ligge i hengekøya på hytta↑ ◊ Jeg tåler ikke spøkelses hus eller skumle filmer... da vi var i tusenfryd var vi innom et spøkelses hus, det var sånn 5d film... det ble til at jeg tok av meg brillene og lukket øynene... ◊ Jeg synes mini marsmellow er suupergodt! ◊ Jeg E-L-S-K-E-R Justin Bieber ◊ Jeg bare elskeeeer guacamole og ost! Prøv å legg litt guacamole inn i en ostskive, naaaam! ◊ Jeg synes det er gøy å ha en knasj farge på neglene  ◊ Jeg liker å sy, tegne, male, strikke- jeg liker GODT å være kreativ!  ◊ Noe du ikke visste om meg?

29.06.2012 // 5 comments

hello July, goodbye June

Fem bra hendelser?
1. Belive har kommet ut.
2. Jeg har kjøpt ny linse.
3. Vi har hatt en koselig tapaskveld.
2. Jeg har vært i flere super kjekke bursdager.
5. Jeg har spist massemasse goood mat.

 

Beste film?
Jeg har sett en del filmer i det siste men den beste må være LOL!

Hva musikk har du hørt mest på?
JUSTIN BIEBER! Skal jeg nevne en sang så må det bli be alright.

Hva har du sett på?
Neeei, jeg vet ikke heelt. Jeg har sett på master chef, cake boss, top model, glee...

Hvilken mennesker har du blitt bedre kjent med?

Tora

Hvilken klær har du brukt mest?
Bukse, bluse og converse.Hvor har du reist?
Jeg har bare vært hjemme.

Ditt beste kjøp?
Canon 50mm 1.8♥♥♥Den beste boken du har lest?
Jeg har faktisk ikke lest noen bøker denne måneden, bare masse blader og sånn. Jeg skal begynne på hotellet på hjørnet av bitter og søt.

Hva har du lært?
At det er vanskelig å få seg sommerjobb, spesielt på matbutikker. Neste år SKAL jeg være jordbærselger!


Jeg tar meg forresten en langhelg borte fra bloggen, ses på tirsdag da søtinger♥

Din tur. Fortell gjerne litt om ditt totusenogelleve. Om du har blogg, bruk gjerne den samme listen.

Listen fant jeg hos Johanne.

19.06.2012 // 2 comments

Theburninghouse


 - Kamera - Someday - Justin Bieber bilde - Danboard - En gammel veske - Hilsen fra Scooter - Lesebriller - Kamera smykke - Justin Bieber never say Never billett -

Om huset hadde brent ned hadde jeg tatt med meg dette↑ Noen som har vært inne her før?? Det er hvertfall der jeg har fått inspirasjon fra, det er en side hvor lesere sender inn bilder av hva de ville tatt med om huset deres hadde brent ned... Hva hadde dere tatt med? Noe av det på bildet?

01.06.2012 // 0 comments

Jeg utfordrer dere!

Jeg heter Irene

Jeg er oppvokst i Stavanger.

Jeg er for øyeblikket i den øverste etasjen, på en stol, foran pcen.

Jeg liker ikke å være foran kameraet... og REGN!

 

Jeg liker SOMMEREN!

Jeg elsker JUSTIN BIEBER å blogge, ta bilder, være ute i sommer været...

Jeg er redd for at jeg aldri for møte Justin Bieber og å miste noen jeg er glad i.Jeg ønsker at sommeren skal komme, å få møte Justin og være på konsert med han!

Jeg liker mat.

Jeg er avhengig av kameraet!

Jeg har på meg en stor lilla hettegenser der det står " I love Justin Bieber"


Jeg kan ikke forstå at noen ikke liker Justin Bieber.

Jeg er pinlig dårlig til å bruke telefoen

Jeg hører lyden av Turn to you av Justin , smeeelt

 Jeg utfordrer deg(om du har blogg) å bruke den samme listen... Noe du er enig i? Trykk på pilen under teksten så kommer sangen på...

 

 

 

 

27.10.2011 // 2 comments

10 ting du ikke visste om meg!

♥ Jeg og tvillingsøsteren min har gått i samme klasse i snart 8 år.

♥ Jeg har regulering og har hatt det i nesten ett år.

♥ I sommer seilte jeg i 10 timer i strekk!.

♥ Jeg liker å strikke, og var med på en strikke-verdensrekord på et kjøpesenter i 2010.

 

♥ Jeg har bare flyttet en gang i mitt liv

♥ Jeg liker ikke vinter på grunn av kulde og snø, men jeg elsker derimot julen!

♥ Jeg elsker søte, unike og personlige ting.


♥ Jeg elsker lukten av gjær

♥ Første gang jeg var i en seilbåt var jeg bare noen uker gammel!

♥ Jeg liker folk som tør å skille seg ut.

 

22.06.2011 // 4 comments

Jenta bak bloggen

Navn - Irene

Stjernetegn - Fisken

Født- Mars 1998

Bosted- Stavanger

Høyde- 148 cm

Er det noe du lurer på skriv i kommentar feltet.

Jeg er en kreativ og blid jente. Jeg har en tvillingsøster som kommer til å gjeste blogge av og til her på bloggen. Fritiden min går til; speider, jazz dans og venner♥. Når jeg har tid tar jeg bilder, dette synes jeg er veldig gøy. Bloggen bruker jeg til å vise dere mine bilder og min interesse for foto. Jeg skriver også om store og små ting som skjer i min hvedag. Enjoy!

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits