26.04.2015 // 3 comments

ti fine ting 31. Nydelige bilder og så utrolig fin tekst. Denne bloggen lyser alltid opp hverdagen. (http://hjartesmil.com/)

2. Jeg prøvde ut yoga for noen måneder siden, det var virkelig sykt herlig !! Fiint blogg innlegg, med mange enkle øvelser heer: http://www.weneedtolivemore.com/uncategorized/1184/.

3. Nydelig blogg, med såå mange fine barne bilder ♥ (http://www.zoopayne.com/)

4. Verona, Italia. (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/61/49/42/614942990cd92ca6e9f54298d019c5f6.jpg)

5. Oppskrift på kanelboller med daddel og fikenfyll, mat bloggen har mange andre fristende oppskrifter også ! (http://happyfoodstories.blogspot.no/2015/04/saftige-kanelboller-m-daddel-fikenfyll.html)

6. Fantastisk bilde. (http://40.media.tumblr.com/tumblr_l3pk10eQPZ1qbg46vo1_500.jpg)

7. Nyydelig film fra Filippinene ♥

8. Drømmehunden. Tror dette må være den fineste hunden jeg har sett noen gang. (http://36.media.tumblr.com/95ed7ae1beb50a7bc22190c39cd345d3/tumblr_mzf6ww4E6H1rprj7to1_500.jpg)9. Har så lyst på et lite drivhus hvor jeg kan dyrke urter og grønnsaker, hihi. (http://40.media.tumblr.com/40c675af5b18a58ab81be7a25b5acde2/tumblr_ngsjidC1hK1sulnzno1_500.jpg)

10. fiiin film ! (https://www.youtube.com/watch?v=nKLUAIP6AqE)

Håper dere har hatt en super helg ! ♥

11.01.2015 // 7 comments

2014 in a box

IMG_2426-2

IMG_2446-3

IMG_2431-2

For elleve dager siden kunne jeg endelig åpne "minne boksen" min fra 2014. Guud så gøy. Alle de beste minnene samlet på en plass, skrevet ned på små papir lapper. Det var såå gøy å kunne lese om hva jeg har gjort gjennom året og mimre tilbake til fine øyeblikk. Har allerede skrevet flere lapper for 2015. Anbefales på det sterkeste!! ♥ Har du en "minne boks" for 2015?

26.03.2014 // 3 comments

Kreativ søndag

På søndag var jeg litt kreativ og laget meg en sånn notat bok som jeg viste dere for noen dager siden. Jeg klippet ut fine ting fra blader og limte de på fremsiden av en enkel notatbok (fra ikea)♥♥ Gleder meg til å fylle den med minner, bilder og små notater♥ I går var jeg forresten på teater med Hanne, Tora og Anne, veldig koselig og super flinke skuespillere♥♥ I går var det også fintfint vær så vi faktisk kunne sitte ute på terassen å gjøre lekser, såå herlig!!♥ Hva synes du?

06.01.2014 // 5 comments

Memory JarEt lite mandagstips fra meg♥ Bildene sier vel ganske mye, fyll et glass (eller en annen beholder) med minner fra 2014. Så åpner du glasset opp på nytt års aften og ser tilbake på alle de fine minnene fra året som er gått♥♥ Jeg så dette på tumblr og syns det var en super ide. Har du lagd "memory jar" noen gang? (ops, en liten skrivefeil på det øverste bilde det skal være "years" istedet for "year", hehhe)

15.06.2013 // 4 comments

Et lite lørdags tips


Kjøp en tavle. (magnet eller kork talvle for eksempel)

Kjøp et fint stoff, jeg valgte hvitt for å gjøre det litt enklere. Fest stoffet rundt tavlen med sånn grå teip♥ (troor det heter Gaffa teip, heh)

Fest forskjellige bilder (oppskrifter, bilder, billetter eller andre fine ting som bringer frem minner) til tavlen med magneter eller slik jeg har gjort det♥

Legg en lyslenke rundt tavlen og du er ferdig! Såå kjeder du deg i sommer bør du gi rommet et personlig preg med denne søte tavlen♥ Hva synes du? 

11.02.2013 // 1 comment

et lite mandags tips

et lite tips; lag en bildevegg! Hjemme har jeg en ganske stor bildevegg med massemasse bilder fra i sommer, jeg blir så glad og inspirert, hverfall når det er så grått og kjedelig ute nå om vinteren, meheheh.
bruk bilder som gir deg inspirasjon, som får deg til å tenke på noe du foreksempel gleder deg til

... eller noe du savner

bruk bilder med sterke farger som man blir lett glad av! Såå kjeder du deg i vinterferien bør du sette deg ned og piffe opp rommet ditt med en bildevegg, hihi♥ Hva har du gjort i dag? Har du en bildevegg?

14.12.2012 // 2 comments

oppskrift på julestemning


♦ lag snøengler ♦ lag snølykter ♦ pakk inn julegaver ♦ ha juleverksted ♦ lag pepperkaker ♦ se en julefilm ♦ pynt rommet ♦ gå på julemarked ♦ spis julemarsipan ♦ hør på klassisk julemusikk ♦ dra på skøyter ♦ drikk julebrus ♦ dra til akebakken ♦ pakk deg inn under dynen med en kopp kakao ♦ dra til byen ♦ se på julemorgen ♦ se på julekalenderen på nrk ♦ spis mandariner ♦ spis risengrøt ♦ ha en julekalender ♦

Har du julestemning?

10.12.2012 // 2 comments

julegavetipsEt julegave tips til jul, du kan for eksempel fylle glassene med lapper eller pepperkaker. Jeg er forresten ikke ferdig med alle julegavende enda, vi skal feire jul på lørdag (siden vi drar til Afrika i julen). streeess. Hva synes du? Ferdig med julegavene?

04.12.2012 // 6 comments

the perfect dress


♥ øverst her - her - her ♥ midten her - her - her ♥ nederst her - her - her ♥

Håper dere liker noen av kjolene, ellers kan dere se på andre kjoler de har på nettsidene sine. Da finner dere garantert noe dere liker♥ Hva synes du? Noen favoritter?

26.11.2012 // 11 comments

three step photo challange #2


♦ nummer en: finn en lyskilde (blader, glitter) ♦ nummer to: bruk det laveste blender tallet du har muligheten til ( feks. 1.8) ♦ nummer tre: bruk manuell fokus (knapp på objektivet) og prøv deg frem til riktig fokus ♦

Jeg elskeeer bokeh effekten, den gjør virkelig noe ekstra med bildet, dere da? Hva synes du? hehe, veeeldig kreativt spørsmål.

09.10.2012 // 5 comments

Bloggsperre?


Dager du ikke har noe å skrive om, men allikevel har lyst til å blogge... kan du bruke denne listen.

Lag et inspo innlegg der du setter sammen en collage med for eksempel bilder fra weheartit.

Svar på lister du finner på nettet, du finner mange her.

Se tilbake på gamle innlegg å se om du få noe inspirasjon derfra.

Gå en tur eller lag mat, gjør noe! Ta bilder underveis og blogg om det.

Lag en ønskeliste og publiser den som et collage eller som en liste på bloggen.

Lag et antrekk på polyvore, spør leserne hvilket som er finest.

Gå ut å ta bilder, lag et innlegg om bildene etterpå.

Ha en spørsmålsrunde, da får du alltid masse inspirasjon.

Lag et innlegg om dine favoritt blogger, favoritt filmer, favoritt bøker osv.  Noen nye ideer?

18.09.2012 // 15 comments

les raisins


♥Druer i fryseren♥

NAM! Smaker som drops, anbefales! I dag blir det nok en del lekser. I morgen er det fotokurs, satser på at vi får tatt litt mere bilder denne gangen♥ Planer? Smakt frosne druer før?

13.05.2012 // 2 comments

Restaurant storyHvilket spill er det?

Det heter restaurant og er gratis! Et spill som du blir utolig fort hektet på♥ Det går ut på at du skal lage mat til gjestene dine og tjene masse penger slik at du kan kjøpe nye ting til restauranten din. Nå har jeg akkurat funnet ut av et spill som har samme konsept; bakery story. Her baker du derimot kaker og lager kaffe. Nå er jeg egentlig gått lei av restaurant siden jeg har begynt på bakery story, så jeg anbefaler heller å begynne med dette spillet!

13.05.2012 // 1 comment

Har du funnet kjolen?Dette innlegget har vært utkast lenge, men nå fant jeg det endelig♥ Jeg satt meg nemlig ned for noen dager siden for å finne noen kjoler som kunne passe til 17. Mai! Jeg har funent antrekket, men det er det ikke sikkert dere har? Så, for å hjelpe dere litt så har jeg laget et lite collage men noen av de fineste kjolene (etter min mening) under "festkjoler" på nelly.com. Jeg likte den turkise og den hvite best, du?

08.04.2012 // 4 comments

Med oransje hår og sol

Slik ble resultatet av strikkedukken, hva synes dere?

17.02.2012 // 5 comments

Eggekartong som smykkeskin...

Image and video hosting by TinyPic

14.02.2012 // 2 comments

Glitter and glam


Happy valetine alle sammen! ♥  

Nå tenkte jeg å gi dere ett kjempe bra tips som jeg fikk fra Lise (link). Har du lenge ønsket deg en deborah lippmann negelakk er dette noe for deg... Det jeg har gjort er å ta glitter oppi en blank negelakk. Om du ikke tar så mye glitter som jeg tok kan den være fin som over lakk også♥ Ha ha, jeg sa at det var en deborah lippmann negelakk til Ellen og Ines (link), og de trodde på meg! (kansje de bare spilte med...)

Har du hatt en fin valetine dag?

08.02.2012 // 2 comments

Kleenex

Nå som det er så kaldt ute blir mange ofte syke og får rennende nese. Jeg synes ikke at kleenex pakningen er så veldig fin så jeg skal nå vise dere hvordan du enkelt syr et kjempe fint etui.

Det første du gjør er å klippe ut en firkant i stoff som måler 19cm * 15cm.Deretter syr du inn begge kort sidene som vist på bildet nedenfor. Det er lurt å feste de med knappenåler slik at de ikke bli ugjevnt

Nå skal du legge den fine siden av stoffet ned og brette de to korte sidene inn mot midten slik at de overlapper hverandre ca. 1 cm. Etuiet ditt skal nå måle 7 cm i bredden. Om den ikke gjør det er det bare å la de to sidene overlappes litt mere.      

Nå gjenstår det et siste punkt; å sy igjen på de korteste sidene. Da er det ikke så veldig nøye, bare sy rett over. Det siste du må gjøre er selvfølgelig å vrenge den rundt å fylle den med en bunke kleenex♥ Om du har fulgt oppskriften skal den nå se slik ut: 

09.01.2012 // 1 comment

Lag selv: telysholdere

Som jeg sa skulle jeg vise dere hvordan man lager noen fine betong lysestaker. Vi lagde flere av disse før jul slik at vi kunne selge dem på julemarkedet. Og vi fikk faktisk solgt alle !

Du trenger:

♥ Plastkopper (engangs)

♥ Mørtelblanding (kan kjøpes på byggevareforetninger)

♥ Vann

♥ En røre pinne

♥ En skje

Bland sammen litt vann og mørtelpulver i en bøtte. Mengden kommer ann på hvor mange du skal lage, så det er bare å prøve seg frem. Rør godt sammen med pinnen, blandingen skal nå være ganske fast.

Nå skal koppene fylles opp med blandingen, da bruker du en skje. De skal fylles nesten helt til toppen. For å lage hullet til telyset må du forsiktig sette enda en plastkopp nedi koppene dine.

Nå skal de stå i 1-3 døgn å tørke. Når de skjennes ferdige ut er det bare å vri ut den øverste koppen. For å gjøre det enklere med den neste kan du skjære et lite kutt i den på toppen og så dra den rundt og rundt til den er borte♥ Voila nå har du en eller flere flotte telyshodere å pynte med


 

 

29.12.2011 // 1 comment

Lag selv: "Sparebøsse"

Nå tenkte jeg å vise dere hvordan dere enkelt kan lage en "sparebøsse". Når du først skal spare er det ikke vits i å bruke en del penger på å kjøpe noe å ha pengene i...

Det du trenger er:

♥ Lim

♥ Servietter

♥ Syltetøy glass, det gjør ingen ting om det er papirrester på det. (størrelsen bestemmer du selv)

 Det første du gjør er å velge en serviett. Deretter river du lagene av servietten slik at du bare har et tynt lag igjen.

 Nå skal du lime serviett biter på syltetøy glasset. Det du gjør da er at du tar lim på et lite område av syltetøy glasset og presser på passende biter av servietten din. Du må passe på at ingen biter står ut av syltetøy glasset, alt må sitte godt inn til glasset.

 Som bildet nedenfor skal det se ut til slutt. Det er helt opp til deg om du vil ha serviett på lokket også. Glasset trenger ikke å brukes til penger den kan også brukes til feks.  hårpynt, fargeblyanter osv. Lykke til!

 
09.10.2011 // 1 comment

Lag selv: Minne boks

Nå tenkte jeg å vise dere hvordan du lager en kul "minne boks" eller et kort.Det du trenger er:

♥ Linjal

♥ En haug med små bilder og eventuelt utklipp

♥ Saks

♥ Lim

♥ Blyant

♥ Fargeark i ønskede farger.Når du har funnet ut hvilke farger du vil ha og lagt frem alle tingene du trenger,  kan du begynne.

Du begynner med å måle opp og klippe ut tre kors som på bildet. Legg merke til at korsene blir mindre og mindre. Etter på limer du det midterste korset oppå det nederste og det samme gjør du med det øverste korset. Det vil si at du tar lim på den midterste firkanten.

Når du har limt alle de tre korsene oppå hverandre skal du begynne med lokket. Da klipper du ut og måler opp som vist på bildet. Den lille flippen skal limes på innsiden av den store kanten. Om du vil ha dekorasjoner på lokket er det lurt å gjøre dette før du limer det sammen.


Slik skal boksen se ut når den er ferdig. Jeg lagde en boks med bilder og utklipp fra hva som har hendt de to siste månedene. Men det er også veldig flott å gi den som et bursdagskort.

Lykke til og takk til Ines som ga meg inspirasjon til dette innlegget når hun ga meg en slik boks til bursdagen!

 

 

IRENE MIDTTUN
Irene, 18 år fra Stavanger, elsker å reise og fotografere. Dette er min foto dagbok.
Follow on Bloglovin
CATEGORIES
ARCHIVE
designet er laget av renate.
hits